Zoon van ‘haatimam’ El Alami Amaouch niet welkom in Den Haag!

Als het aan Hart voor Den Haag en Groep de Mos ligt, komt de geradicaliseerde zoon van haatprediker El Alami Amaouch niet vanuit België naar Den Haag. ‘Den Haag zit niet te wachten op deze gek.’ Via De Telegraaf.

Er was eens een knaapje genaamd Souhaib, woonachtig in Verviers, België. In 2016 riep hij via YouTube op om christenen te vermoorden. Hij moest een deradicaliseringsprogramma volgen. Nu hij meerderjarig is wil België hem het land uit trappen. Als dat gebeurd zoekt hij waarschijnlijk zijn vader weer op. Die is namelijk óók het land uitgezet en woont nu in Den Haag.

De haatimam himself gaf gisteren aan een gesprek over zijn zoon te hebben gehad op het stadhuis. Hij wil het liefst z’n hele gezin vanuit België naar Den Haag over laten komen. Daar zit Den Haag dus niet op te wachten als het aan Hart voor Den Haag en Groep de Mos ligt. Elias van Hees zei:

“Er is geen plaats voor haat in onze stad en dat is vastgelegd in het coalitieakkoord. De Schilderswijk en Transvaal zitten niet op deze gekken te wachten. Daarom moet worden voorkomen dat radicale figuren onze jongeren willen injecteren met oproepen tot bijvoorbeeld de gewelddadige jihad.”

Het gaat hier dus simpelweg niet meer om asielzoekers of ‘de buitenlanders’ maar om twee figuren die beide geweld niet schuwen om hun wereldbeeld te realiseren en daar ook bewijs voor gaven. Haagse partijen overwegen de burgemeester een gebiedsverbod voor die twee op te laten leggen.

De PVV spreekt van ‘staatsgevaarlijke islamitische gekken’ en zou daar in dit geval ook wel eens gelijk in kunnen hebben. Minister Grapperhaus gaat in ieder geval niet op individuele gevallen in, zei hij. We zullen zien wat er van komt!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. C.A.Barstow

  Zal wel met open armen ontvangen worden vrees ik.
  Een paar knokploegen met honkbal knuppels als welkomst comité zou niet verkeerd zijn.

  1. hminkema

   Die geradicaliseerde inmiddels volwassen man hoef ik niet in Nederland.

   Bijvoorbeeld omdat mijn Nederland *beter is* dan mensen met knokploegen en honkbalknuppels het land uit te slaan.

   Dergelijke praktijken laat ik liever over aan minder beschaafde landen, zoals Saoedi-Arabië, Iran en Syrië.

   Misschien past het gewelddadige aspect van hun cultuur beter bij u, getuige uw uitlatingen.

   1. Top

    Ach gossie! Het gaat verders toch wel goed met u?

   2. C.A.Barstow

    Nou, zo moeilijk is het allemaal niet hoor, die smerige haatbaarden willen zich in geen geval aanpassen,
    dan passen wij hier toch de wetten toe die in de shithole country waar zij vandaan komen van toepassing zijn, gewoon eruit knuppelen.
    Hoe moeilijk kan het zijn.

   3. Siemien

    @Minkema uw uitlatingen noemt men ontvangen met een kopje thee…

 2. Peter Loosduinen

  Met baard en al het land uittrappen !

 3. Giovi

  “We zullen zien wat ervan komt”, aldus Grappighaus. Deze staatsgevaarlijke, potentiële bomgordel dient gewoon de toegang tot Nederland te worden geweigerd. Mja, onder het Verdrag van Schengen (open grenzen) is alles mogelijk, zelfs de import van (potentiële) terroristen met een Europees paspoort. En als deze rioolrat al naar Nederland komt dan dient hij onmiddellijk te worden vastgezet vanwege zijn oproep om Christenen te vermoorden. Vooralsnog zal het wel bij pamperen blijven en zijn de Nederlanders opnieuw vogelvrij verklaard bij de komst van zo’n nieuwe bomgordel. De baarden worden ook steeds langer aan de foto te zien en de vrijheid van vrouwen ergo steeds minder. En Allah weende bitter om de domheid van zijn onderdanen. For example; in het oerconservatieve, Islamitische Pakistan is 50% van de mannen analfabeet en 60% van de vrouwen. Deze naïeve mensen, gehersenspoeld als ze zijn, geloven dus blindelings op hun haatdragende Islamitische leiders. Iemand nog iets gehoord van Asia Bibi? De hersenspoeling gaat door en we zien het overal in de Wereld. Oh wacht, de haatbaardprediker, Khadim Hussain Rizvi, de leider van de Tehreek-e Labbaik Pakistan-partij (TLP), is opgepakt. Hulde aan de Pakistaanse regering, maar hoeveel terroristen staan er op om zijn plaats te vervangen? Islam betekent letterlijk “onderwerping” en zolang de Islamitische gemeenschap deze boodschap letterlijk volgt vrees ik het ergste. De Islam in Europa en elders in de Wereld zal moeten moderniseren, alleen dan is er toekomst voor de Aarde en verkenning van het Universum. Dat zijn wij als Aardse stervelingen aan onze Goden (God, Allah, Brama, Shiva) verplicht.

 4. nienke

  We zullen zien wat er van komt was het antwoord van onze slapjanus Grappenhaus.
  Onze Friezen komen voor de rechter en dit adder gebroed zal wel weer met open armen ontvangen worden, anders stappen ze wel naar de rechter.
  Deze boef had allang het land uitgetrapt moeten worden.

 5. TD

  Indien de Nederlandse regering ziin tolerantie mbt vreemdelingen overdrijft,en allerlei gevaarlijke, nutteloze en potverterende lieden het land in laat komen,groeit natuurlijk het onbehagen en een machteloze woede onder de bevolking.
  De regering doet alsof er niets aan de hand is,maar er is wel wat aan de hand!
  Wij zijn de vergaarbak van allerlei tuig!
  Het is logisch dat dit wel eens zou kunnen leiden tot geweld,want de regering doet niet zijn verdomde plicht,het land te beschermen tegen dat gespuis!

 6. Troelstra

  Zo zie je maar weer: Aan Moslims met een buitenlands paspoort moet je nooit de Nederlandse nationaliteit cadeau doen.

 7. Jantje

  Met een mijter op daarentegen…

 8. Gerlos

  Moet van het hoogste flat naar beneden………….

 9. Heras

  En weer treedt de Nederlandse regering niet op. Waarom moet er eerst iets ergs gebeuren voordat er gereageerd wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.