HAHAHAHA! Radicale dierenvrienden: "Een puppy is geen kerstcadeau!"

Geen categoriedec 22 2018, 19:00
Oh. Mijn. God.
Net toen je dacht dat het niet zieliger kon worden met radicaal-dierenactivistisch links krijg je dit artikel te lezen op de website van het AD:

Ben je van plan om je partner of een familielid tijdens de feestdagen te verrassen met een huisdier? Slecht idee, zeggen asiels en de dierenbescherming. ,,Een puppy is geen kerstcadeau.”

Oké. Dat je niet zomaar een puppy koopt voor iemand die niet bij je in huis woont, soit. Maar er is werkelijk niets mis met het kopen van een puppy voor de kids. Iedere ouder die dat doet weet namelijk dat dit betekent dat hij, en niet de kinderen, in 99% van de gevallen degene zal zijn die voor het dier zorgt. Je koopt een puppy niet voor je kind omdat je denkt dat zoon- of dochterlief zo goed voor een dier kan zorgen, maar omdat je denkt dat die puppy hen liefde zal geven... Dat 'voor zorgen' doe jij als ouder zelf.
Ongelooflijk genoeg pleit de dierenbescherming zelfs voor een verbod op het adopteren van een huisdier in de kerstperiode zoals in veel regio's in Duitsland het geval is. Aldus 'meneer dierenbescherming' Dik Nagtegaal:

"Als op die manier impulsaankopen worden teruggedrongen, dan kan ik het alleen maar toejuichen."

De dierenbescherming pleit er nu dus voor dat asielhonden niet net voor kerst geadopteerd kunnen worden zodat ze alsnog een gezellige kerst hebben.
De dieren-bescherming.
Laat dat even op je inwerken.
We worden écht steeds gekker met z'n allen. En maar net doen alsof we zo intelligent en ontwikkeld zijn. Manneman.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten