RTL Nieuws toont foto’s en gaat uit van ‘relletjes’ in Parijs

RTL Nieuws heeft een Tweet geplaatst waarin zij foto’s tonen van hoe het eraan toe gaat in Parijs met de ‘gele hesjes’. Zij noemen het echter ‘relletjes’, oordeelt u zelf.

Op de ‘pleinfoto’ kun je wellicht nog spreken van ‘een relletje’, je ziet immers maar zo’n 50 man. Je kunt echter wel nagaan dat hier flink is ingezoomd. De tweede mooie foto waar weer zo’n 50 man in beeld is geeft totaal geen perspectief op wat zich achter de zichtbare mensen bevindt. Zou dus ‘een relletje’ kunnen zijn.

Maar dan plaatsen ze een foto van een dikke menigte. Zo’n 100 man in een relatief krappe straat waarvan duidelijk te zien is dat de menigte echt niet direct stopt bij de onderkant van de foto. Bedenk daar dan ook nog bij dat de foto’s op drie verschillende locaties zijn genomen en we spreken al van praktisch 200 man verdeeld over drie foto’s.

RTL Nieuws probeert dus sarcastisch te doen, wat totaal niet bij ze past, of ze gaan uit van een grove onderschatting over wat hier aan de hand is. Ik hoop dat RTL Nieuws gelijk heeft en het bij deze beelden en ‘een relletje’ blijft, maar dit lijkt mij om iets veel groters te gaan. Mochten er meer foto’s verschijnen die het geschetste beeld van RTL Nieuws bevestigen of ontkrachten dan zal ik dit artikel updaten. Inzendingen zijn welkom!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. fusilier

  Aan de mate van de berichtgeving van de media, kun je de democratie aflezen in een land

  1. Spaanse kok

   Inderdaad.
   Nos zendt live beelden uit van de situatie in Parijs.

  2. FLP

   Hear hear!!

 2. Gekko

  De Franse politie schiet traangasgranaten in de demonstranten. Dat is wel duidelijk te zien. Instructies van de doodsbange Macron.

 3. Spaanse kok

  De gele hesjes in Nederland zitten goed.
  Henk Bres de aanvoerder in Den Haag.
  Jan Dijkgraaf de organisator in Rotterdam

 4. Siemien

  Prima toch, het laat zien hoe dat land met demonstranten omgaat, in Nederland zou Erns.t en zijn discipelen gelijk beginnen over het recht dat men heeft om te demonstreren, bladiebladiebladiebla…

 5. RS

  Op de Franse TV is heel wat anders te zien. De politie werd op een gegeven moment naar achter gederigeerd door de hesjes……

 6. Ries

  Het gaat om meer dan verhoging van brandstofbelasting. Het gaat om verzet tegen de gevestigde Rothschild criminaliteit. Er is vrij veel vuur om het kruitvat. De woede ontlaadt zich. Men is het zat om door het binnenhalen van de Derde Wereld zelf Derde Wereldland te worden. De autoriteiten hebben op termijn heel wat uit te leggen.

  1. PMG

   Dit is nu precies wat Breivik (op een hele foute manier) onder de aandacht wil brengen.

 7. fusilier

  Het gaat om overleven in de eerste levens behoefte. En je niet laten bestelen door de milieu gekte. Van een mooi, maar leeg bord kun je niet eten.

 8. Bes Tolen

  De Franse revolutie van 1789 telt veel fouten. Dadelijk al vanwege radicale elementen maar veel erger is het optreden van Napoleon, die met het Vaticaan, de paus ging heulen. De paus bracht de joodse bankiers binnen en de oorlogen konden worden gefinancierd. De tocht naar Rusland als kernpunt van de onderwerping van de gewone Fransen waarvan enorme aantallen de dood werden ingedreven. Waar Frankrijk de hele negentiende eeuw onder leed en eigenlijk nooit oprecht van is hersteld. Maar wel het Roomse imperialisme waarvan Macron eigenlijk ook een product is. Macron, die aan de macht kwam door de gekweekte angst tegen hervormingen, door de laster tegen hervormers als oud wapen van Rome dus door de macht te misbruiken. Frankrijk met haar onoplosbare massa immigratie als gevolg van dat kolonialisme, imperialisme wat nooit lekker heeft gezeten bij de bevolking. Want juist Frankrijk was een land, dat zichzelf heel goed had kunnen redden mits de gecentraliseerde politiek was omgezet naar de belangen van het volk, naar gedecentraliseerde echte democratie.

  Frankrijk heeft ook veel minder inwoners dan op basis van het aantal van voor de revolutie zou zijn te verwachten toen Frankrijk 30 miljoen inwoners telde. Tegenwoordig wordt men gemiddeld twee en half keer zo oud als eind achttiende eeuw. Dan zou Frankrijk dus 75 miljoen inwoners moeten tellen aan afstammelingen nu. Als het aantal geboorten gelijk was gebleven aan dat van lang geleden. Goed er zijn Fransen geëmigreerd maar er zijn veel meer vreemdelingen het land binnen gekomen.
  Men moet dus stellen, dat Frankrijk nooit goed heeft gefunctioneerd. De schuld ligt bij de macht over Frankrijk. Die is heel gecentraliseerd en … zie hiervoor. Die macht heeft ook gezorgd voor de valse immigratie, die juist door de macht gebruikt kan worden tegen de bevolking. Maar de problemen alleen maar vergroot.
  Napoleon zorgde alleen al voor zeker 2,5 miljoen Franse militaire doden. Zeker een miljoen Franse burgers kamen om. Napoleon zorgde ook voor minstens 1,5 miljoen militaire doden van andere landen en uiteraard ook voor slachtoffers onder de bevolking. De agressieve geest is nu nog nooit echt geweken.

 9. sjun

  Gelukkig bestaat het internet nog en kunnen we onszelf voorbij verpolitiekte ‘nieuwsbrengers op de hoogte stellen. Zo is er al de geuite wens dat de globalist en narcist met Zonnekoningsgedrag Macron vertrekt die Franse belangen en Frans geld verkwanselt en gewone hardwerkende mensen de rekeningen daarvan doorschuift. Zo weerklinken in Frankrijk ook nu weer Frexit-geluiden omdat Fransen hun land en hun cultuur wensen te behouden. Zo wordt ook nu weer zichtbaar wie er demonstreren voor verbeteringen en wie er van de gelegenheid gebruik maken om te slopen, molesteren en plunderen. Maar om een of andere reden verneem je dat amper bij de gelijkgeschakelde mainstream media onder Belgische eigenaren en ook al niet bij de staatsomroep en haar gekochte commerciële neefje in het Nederlandse taalgebied. Wij zegen bijvoorbeeld niet bij de MSM dat Franse agenten hun helm afdeden omdat ze niet langer tegen eigen volk van gewone oppassende burgers met de wapenstok wensten op te treden. Overal in Europa komt aan het licht dat met carriereperspectieven en of geld gekochte Globalisten niets geven om het gewone volk dat de rekeningen van hun sociale experimenten krijgt doorgeschoven en dat dezelfde Globalisten volledig doorslaan zodra ze met weerstand en weerwoord van betekenis worden geconfronteerd van mensen die er volkomen klaar mee zijn dat hun leefgebied en het door hen verdiende leefgeld voortdurende afromende aanslagen te voortduren krijgen waarvan de opbrengt ook nog eens tegen hun belangen in wordt besteed. Het geschreeuw van Guy Verhofstadt in het Europarlement is slecht een signaal van een kerende tijding. Re-vol-te weerklinkt in elke Europese natiestaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.