Tv is hartstikke dood!

0125_Jong
Foto: Screenshot Angela De Jong bij een of ander kut programma. Via mediacourant.nl

In een artikel genaamd ‘Wie in 2019 nog één keer durft te roepen dat tv dood is…’ toont Angela de Jong haarfijn, doch onbedoeld, aan dat tv écht hartstikke dood is. Via het AD.

Ze doet alsof we een super jaar hebben gehad wat televisie betreft, noemt allerlei onzin op en sluit af met “Wie in 2019 nog één keer durft te roepen dat tv dood is, kom ik hoogstpersoonlijk de blonde pruik van VI over het hoofd trekken.” Nou, kom maar op met die pruik!

Dit is praktisch de opsomming van haar argumentatie: De onthulling van de mol, #SorryJohan, 500 taarten, een jankende Humberto Tan, een lul van een boer die gevoelens blijkt te hebben, de EO en ghb, een slappe truc van Twan met de Blokkeerfriezen, nog wat gedram omtrent human-interest thematiek, een comedyshow, wat geouwehoer rondom talentshows, een winnaar van een spelshow, een interview met Famke Louise, het Eurovisie Songfestival, Howick en Lili en Barbie die zichzelf maar niet van kant weet te maken.

Complete bagger dus! Allemaal ‘Brood & Spelen’-niveau ruis. Geen interessante ontwikkelingen of momenten die problemen in de maatschappij zo goed blootlegden zoals bijvoorbeeld Hans Teeuwen tegenover De meiden van Halal of een discussie met eenzelfde sfeer als tussen Theo van Gogh en Pim Fortuyn, niets! Hier en daar duikt Arjen Lubach nog eens een keer op met een aardige poging maar zit uiteindelijk toch vast aan z’n eigen format.

Televisie is echt morsdood en zal in 2019 naar alle waarschijnlijkheid ook niet veel beter worden, helemaal niet als de bagger die Angela De Jong aanhaalde als ‘goeie televisie’ wordt beschouwd, ze verlaagt gewoon de lat. Laat die pruik maar zitten trouwens, Angela, mijn commentaar komt nog uit 2018.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

37 reacties

 1.   

  Inderdaad de Nederlandse TV is morsdood,en het nieuws is waardeloos gekleurd.
  ik kijk al jaren naar Duitse nieuwszenders,CNN etc die zijn inhoudelijk interessanter en realistischer!

  1.   

   CNN etc die zijn inhoudelijk interessanter en realistischer!
   .
   Clinton Nep Nieuws?
   Waar is Ritter ?

   1.   

    Die veegt de vloer met jou aan als Ritter wil..

    1.   

     Het schijnt dat Zie Mien iets geschreven heeft.
     Gelukkig kan ik het niet lezen.
     Scheelt een hoop tijd en ergernis.

 2.   

  ‘Geen interessante ontwikkelingen of momenten die problemen in de maatschappij zo goed blootlegden zoals bijvoorbeeld Hans Teeuwen tegenover De meiden van Halal of een discussie met eenzelfde sfeer als tussen Theo van Gogh en Pim Fortuyn, niets!’

  Ze heeft gewoon een andere mening wout. Niets mis mee lijkt mij. Dat stukje van teeuwen was inderdaad goed maar als je dat soort dingen gaat herhalen wordt het ook waardeloos. Die andere ken ik niet, verwacht er niet veel van aangezien van Gogh niets toevoegde, het was gewoon een narcist die zn eigen religie creëerde. Fortuyn was een echte dandy, geen gespeelde zoals baudet. Folkert is veel te licht gestraft, dankzij hem zitten we nu met waardeloze lui als Wilders en Baudet

  1.   

   Aytas laat hier met name zijn zieke geest de vrije loop, als een buikloop.

   Het is nog steeds duidelijk waar Aytas voor staat, Aytas heeft een pesthekel aan mijn Nederland, Aytas is een vies smuigertje die zichzelf hoogverheven en superieur vindt ten opzichte van het Nederlandse volk.

   Aytas is een zéér warme pleitbezorger van de islam, Aytas aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.
   Aytas is het zuurdesem, Aytas schoffeert Nederland door te lasteren en leugens te verkondigen.
   Aytas laat hier precies zien wie Aytas werkelijk is, Aytas is een zielig figuur, verschrikkelijk onzeker en haat werkelijk alles dat met Nederland te maken heeft, Aytas valt ook onder het kopje: antisemitisch, racistisch, landverrader en islamverheerlijker.
   Buiten dat, is Aytas ook een zuigertje die structureel irriteert en in alles tegendraads reageert.
   Aytas is adergebroed en het wordt tijd dat Aytasje opflikkert…dat vind ik..

   1.   

    Ze zit u behoorlijk hoog , tenminste daar heeft het iig wel alle schijn naar na het lezen van uw stukje.

    1.   

     En wat is jouw probleem?

     1.   

      Wat leuk dat u het vraagt. Momenteel gaat het wel lekker echte problemen zijn er niet echt. En hoe gaat het u?

 3.   

  Telegraaf – Off-Topic maar wel interessant
  ————————————————

  Tientallen experts laken indoctrinatie door verdedigers van klimaatplannen

  Wetenschap in plaats van emotie

  — Van een van de meest welvarende landen ter wereld naar een land waar armoede en kou de keiharde realiteit zijn. Het is een scenario waar niemand zich iets bij kan voorstellen, maar dat bij uitvoering van de huidige klimaatplannen het donkere toekomstbeeld van ons land kan worden.

  In een manifest – ondertekend door 24 professoren, ingenieurs en andere experts – wordt gesteld dat de voorgestelde klimaatwet regelrecht naar een ramp leidt. ’De doelstellingen zijn onhaalbaar’, valt te lezen. ’Handhaving ervan veroorzaakt een catastrofe van armoede, kou en honger. Economisch maakt het Nederland tot een derdewereldland’.

 4.   

  De Nederlandse TV is morsdood,en het “nieuws” is geen (echt) nieuws.

  Ik verkrijg het nieuws alleen van alternatieve sites.

  Verder staat de Nederlandse Tv bol van de herhalingen (al jaren), domme spelprogramma’s en u weet wel…verder is het helemaal pet…bagger !
  Mooi moment om m’n abonnement bij Caiway op te zeggen en m’n tv te gaan gebruiken in combinatie met m’n PC.

  1.   

   Ome Wim krijgt zijn (nep)nieuws van alternatieve sites. :) :) :)

  2.   

   Het is allemaal praatprogramma’s en weinig nieuws
   Ik kijk daarom geen tv

 5.   

  Ze hebben het goed in de gaten de Gutmenschen uit Hilversum.
  Geef het “gepeupel en klootjesvolk” brood en spelen, kunnen wij speels doorgaan met stiekum beinvloeden van genoemden: indoctrinatie van de “linkse leer!”
  Ofwel: DDR tijden herleven!

 6.   

  Ik vindt goede tijden toch goede Tv

 7.   

  Inderdaad, morsdood.

 8.   

  Test

 9.   

  Na het lezen van de kop, hoeven we het niet over TV hebben, maar over DDS zelf.
  Ooit begonnen als een klassiek liberaal medium met goede schrijvers die wisten waar ze het over hadden.
  Anno 2018 is niet de TV dood, maar moeten we helaas concluderen dat DDS ook dood is, morsdood!

  Het klimaat, de zwarte pieten, D’66, Trump en zijn Republikeinen, Poetin, deze regering, Halsema, niets heeft ons extra inzicht gebracht. Geschreven, zodat de reaguurders op elkaar los kunnen gaan met beledigingen en wat dan ook de enige meerwaarde van deze waardeloze site blijkbaar nog brengt.

  De auteurs, het niveau is inmiddels te gênant voor woorden, waar een getalenteerde schrijver als Tim zichzelf heeft afgeschaft en deelt in de ellende.
  Wout en Teunis verdienen het eigenlijk niet eens dat ik ze noem, kopiëren er lustig op los en smeren er nog een ranzig sausje overheen.

  Voor mij is het onbegrijpelijk, dat de enige die nog wel eens op de rem trapt en een gezonde overdenking meegeeft, dit als eigenaar van DDS nog langer toestaat.

  Dus DDS, wil je mij nog in 2019 aan boord houden, gooi Teunis en Wouter bij het oud vuil, geef Tim eens op zijn flikker dat ie stil staat en zijn talent verkloot en pak zelf de pen wat vaker op.

  Verder zou ik voor 2019 afscheid nemen van enkele zeer irritante trollen die steeds maar terugkomen onder een andere naam, vooral dat soort dat homofoob en racistisch is…

  Het laatste advies, dump de enge adoratie voor luchtvaan Baudet en zijn partij van nietsnutten, geen pietendiscussie in 2019 en alleen zinnige (kritische) bijdragen over het klimaat.

  Zomaar een greep, doe ermee wat je wilt.

  Zover ik me herinner is rechts geen vrijplaats voor stupiditeit en al helemaal niet voor leeghoofden, dus maak er werk van!

  1.   

   Mazzel, Blue, het was gezellig!

  2.   

   @Maandag: Niet voor niets zit jij nog niet in mijn script. Ook jij hebt recht op je eigen mening.

  3.   

   Dat comment van Blue Monday staat als een huis.
   Perfect verwoordt.

  4.   

   @Blue monday, mee eens. De tabjes Economie en Europese unie kunnen er ook afgeknipt worden. Dat stelt helemaal niets voor. FD en Fin. Telegraaf zijn de beste bronnen. De verversing van artikelen houdt ook te wensen over. Alle dagelijkse kranten zijn online vlotter met nieuwsvoorziening.

  5.   

   Blue Monday:
   “dump de enge adoratie voor luchtvaan Baudet ”
   Voor Jesus Christus gestudeerd zeker,je denkt toch niet dat die persoonlijke mening door DDS overgenomen zou moeten worden,omdat dat de heer “blauwe maandag” na een avondje stappen een kater heeft,en dat besloten heeft!
   Wat een arrogantie,kolossaal!

  6.   

   Als je het allemaal zo waardeloos vindt kan je beter een andere stek zoeken.

  7.   

   Dds is u gewoon ontgroeid, is niet erg maar het staat u vrij om te gaan hoor.

   U ziet het wel heel erg bleu, blauw

 10.   

  GeenNieuws is gestopt, wanneer is DDS aan de beurt?

  1.   

   ff je accountje opzeggen dan ben jij klaar.. ;)

 11.   

  Herhalingen, soms dezelfde oude kaskraker op dezelfde tijd op verschillende zenders. PostcodeLoterij BN’rs die op elke zender zijn te bewonderen. Hele dag herhalingen van dezelfde serie. Weeïge romantische of fantasy films voor kinderachtige wijven. Oeverloos gelul programma’s met constant dezelfde rotkoppen. Geile boerenknullen die sociaal niet helemaal bij de tijd zijn worden gekoppeld aan wijven die zich alles laten welgevallen. Wat een armoede.

 12.   

  Het naar buitenlandse zenders kijken is natuurlijk geen optie voor eenkennige argwanende mensen die alles wat niet uit Nederland komt wantrouwen,maar ook niet handig voor lui die enkel Nederlandse taal beheersen.

 13.   

  Wij hebben nog steeds een oude TV, die gebruikt wordt voor de 8:00 NOS nieuws en weer rapport, en af en toe een natuur of wetenschappelijk programma. Maar wij zijn moe van al die herhalingen van oude, ingekorte films, met ieder 15 minuten 1001 reclames.

 14.   

  Hear, hear Wouter !!

  Ja
  Die avonden met van Gogh.
  Ik zie hem nog een debat ‘modereren’ tussen de Goddelijke Kale en Agnes van der Kant.
  “maar alles is voor U complex mevrouw !” was de coup de grace van de Pimmebaas.
  Mistig van de rook, gezellig, erudiet, soms stout en zeker niet politiek correct en dus altijd relevant.

  Sinds Theo is journalistiek dood op de NLse Staatstv (en trouwens ook op RTL)

 15.   

  Ik kijk al jaren en jaren geen tv meer en ben zo’n vier jaar geleden gestopt met het luisteren naar de Staatsradio. Nieuws en info haal je van het (steeds onvrijer wordend) Net. De Staatstv en Staatsradio wil geen Jordan Peterson interviewen omdat hij ‘niet relevant is’. De inmiddels honderden miljoenen wellicht miljarden views op Youtube zegt hen niks.
  Op youtube kun je twee, drie, vier, vijf kanten van de zaak horen en zien. Zelf je mening vormen zonder tussenkomst van de Staatspropagandisten van de NPO of die PC-clowns van RTL.
  Dus vullen ze hun duimzuig, fake news en propaganda programma’s met bevriende nitwits. Die dansende trans/homo’s op tafel bij de Arabische Lente bij Pauw vat de deconfiture fraai samen.

  Elke seconde (met uitzondering van de Tour de France) gespendeerd met het turen of luisteren naar die Geestdoodkast is een seconde die je nooit meer terugkrijgt.

  Echter
  Fair is fair.
  Dit is niet alleen een PC-dingetje
  De meeste van mijn linkse tot extreem linkse vrienden kijken ook niet meer. De Policor is logischerwijze niet de reden maar de ontstellende oeverloze repeterende leegheid. Ook die visie deel ik (kijk en zo komen extreem links en Rationeel toch nog bij elkaar inzake bepaalde puntjes)

  Ik zou wel eens de gemiddelde leeftijd willen weten van die wezens die nog steeds naar de Staatradio en Staatstv turen. Ik vermoed dat het tegen de negentig loopt.

 16.   

  70% Wat nu op de TV is te zien bij NPO kan direct overgaan naar de commerciële zenders.
  Maar dat wordt zeker afgewezen door de linkse elite, dan zijn zij hun privé zender kwijt, en de burgers maar betalen voor de linkse informatie!

 17.   

  TV is 20% leegheid en 80% propaganda.

  Het allerdomste wat je als ouder kunt doen is je kind laten kijken naar het jeugdjournaal (als het tenminste nog bestaat).
  My o my wat waren ze toch allemaal woest op Pim Fortuyn en dat moest er keurig in gestampt worden bij de kinderen.
  Maar gelukkig werd Pim vermoord.
  Een overwinning voor het JeugdIndoctrinatiejournaal

 18.   

  Schande dat we verplichtte bijdrage moeten afstaan voor deze pulp .Gooi het achter een decoder en die hier niet buiten kan gaat zelf maar betalen voor die schroot van de NPO

 19.   

  Beste Poldi, Je bericht is niet alleen off topic, maar ook louter een losse flodder van een obscuur clubje personen. Om te beginnen gaat het niet om professoren, maar om hoogleraren. Professor is alleen maar een aanspreektitel, zoals majesteit. De functie is ‘hoogleraar’. Verder zijn meerdere van deze hoogleraren ‘emeritus, dwz met pensioen, uitgerangeerd. Het productiefste deel van hun carrieren ligt 15 tot 20 jaar terug. ‘Tenslotte gaat het wel om een illuster gezelschap, maar het aantal klimaat experts in deze groep is minimaal. Dat je hoogleraar natuurkunde geweest bent, dat je directeur van een oliemaatschapij bent, dat je in de mijnbouw werkt of rector van een universiteit bent, wil volstrekt niet zeggen dat je iets verstandigs kunt zeggen over het klimaat ofwel de research op dat gebied kent en kunt beoordelen. Als je experts klimaatwetenschappen zoekt, raadpleeg het IPCC. Daar zitten de echte klimaat specialisten. En niet bij jouw panel van 24.

 20.   

  ik kijk al een poosje geen tv meer want die is echt dood, NPO geeft miljoenen uit aan voetbal maar Formule 1 past niet in hun straatje, slappe lul programma´s als Pauw die een vermogen verdient mat dat slappe gelul en als een van zijn sprekers eens de waarheid willen zeggen wordt ze de mand gesnoerd. stompzinnige spelprogramma´s
  nee de tv is morsdood zeker de NPO die alleen maar uitzend wat volgens hun politiek recht is.
  wist u trouwens dat de NPO 1, 2 en 3 gratis zijn, op de gewone antenne zijn ze niet meer te ontvangen in ieder geval niet in het hele land , en als je met een schotel kijkt moet je een abonnement op canaal digitaal nemen anders kun je het niet zien en ook p internet moet je ergens een abonnement op nemen om ze te kunnen zien.

  we worden dus gewoon bedonderd niks gratis voor elke hollander.
  Iedere hollander moet ervoor betalen, niks voor niks in nederland

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!