Afghaanse asielzoeker steekt zwangere vrouw neer, baby overlijdt

Echo+02
Foto: Echo van een baby ter illustratie. Via squarespace.com

Bij onze oosterburen heeft zich een gruwelijk misdrijf voltrokken. Een Afghaanse asielzoeker kreeg ruzie met een zwangere Poolse vrouw (25), en stak meerdere keren op haar in. De baby is daarbij om het leven gekomen en de situatie van de vrouw is na een operatie inmiddels stabiel.

Het oorspronkelijke bericht komt van pro-immigratie krant Bild. In Bad Kreuznach gebeurde vrijdagavond iets verschrikkelijks. Een 25-jarige Afghaanse asielzoeker kreeg ruzie met een zwangere vrouw van 25. De politie geeft daarbij aan dat het nog niet bekend is of de twee elkaar kenden. De ruzie liep in ieder geval zó hoog op dat de asielzoeker een mes trok en erop los begon te steken.

Meermaals werd zij in haar buik gestoken waardoor de baby in haar buik is komen te overlijden. Gelukkig werd de levensgevaarlijk gewonde vrouw op tijd naar het ziekenhuis gebracht waardoor zij de moordpoging wél heeft kunnen overleven, al vraag ik me af of ze daar op het moment wel blij om kan zijn. De Afghaan vluchtte voor een korte periode maar werd op het station van Bad Kreuznach aangehouden en in de bak geflikkerd.

U kunt wel nagaan dat deze situatie op zo’n beetje álle terreinen gevoelig ligt en de vrouw nog veel meer te verduren gaat krijgen de komende tijd. Berichtgeving over migranten ligt daar sowieso al gevoelig dus krijg je te maken met zowel extreme als bagatelliserende reacties, want iedereen wil natuurlijk précíés weten wat de Afghaan ertoe heeft geleid dit te doen.

Buiten de steunbetuigingen en racistische reacties om, kun je er geld op inzetten dat iemand zich af gaat vragen ‘of de vrouw misschien óók een rol had in wat haar is overkomen?’ of ‘het misschien wel uitlokte?’ Daarmee poneer ik een heel zwartgallig beeld van de mens dat alle fatsoen voorbij gaat, maar lijkt mij helaas niet meer ondenkbaar nu het leven van een zwangere vrouw zo genadeloos is geruïneerd. Ik hoop oprecht dat dit haar bespaard blijft en men zich wél fatsoenlijk gaat gedragen, maar ik ben er bang voor.

Zij zit in een regelrechte hel die nóg erger gaat worden. Ga maar na, ze is op het nippertje in leven gebleven na een aanval, dat is al genoeg reden voor trauma. Daar bovenop komt nog eens het verlies van haar ongeboren baby voor wat éxtra trauma. En mocht ze al zo’n sterke persoonlijkheid (en de juiste hulp) hebben om dat ooit te kunnen verwerken, blijkt ze ook nog eens het middelpunt van de aandacht te zijn waardoor heel het land haar de komende weken blijft herinneren aan wat haar is overkomen. Onophoudelijke terreur…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

164 reacties

 1.   

  Wir schaffen das !!
  Wat gij Femke, Jinek en Mark !

 2.   

  Geweldig de MULTI CULTI SAMENLEVING

 3.   

  Merkel hoort terecht te staan bij een Neurenberg 2.0, maar Den Haag keur ik ook goed.

  1.   

   Volgens mij zouden bush, Blair en balkende daar horen te staan. Oude spreekwoorden bevatten zoveel waarheid.

   1.   

    Ja, die horen daar ook te staan voor o.a. de illegale oorlog in Irak en de chaos die is achtergelaten.

   2.   

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

 4.   

  Wees eerlijk zo’n Afghaan verdient zeker een tweede kans.

  En als dat in Duitsland niet mogelijk is, gewoon naar Nederland halen.

  En dan ook gelijk de landelijke politiek in, ik denk dat zeker mogelijk moet zijn.

  1.   

   Fractievoorzitter van D66 of GroenSlinks.

  2.   

   Dat DENK ik ook!

 5.   

  [cynic modus] Als vrouw hoor je je onderdanig te gedragen en geeft het geen pas tekeer te gaan tegen een man, logisch toch dat deze zo reageert. [/cynic modus]

 6.   

  Eerst maar even afwachten of het echt gebeurd is natuurlijk, er moet wel rechtsstatelijk gezien even worden vastgesteld met welk steekwapen dit is gebeurd, want dat is immers niet duidelijk, daarnaast moet bepaald worden of het niet de schuld is van de vrouw dat zij het niet uitgelokt heeft, daar weer naast wordt er gekeken of het de eventuele verblijfstatus van de asielzoeker niet in gevaar brengt.
  Dit zijn belangrijke criteriums waar een asielzoeker moet voldoen…

  1.   

   Wacht maar tot christus wederkeert, die zal het gespuis mores leren.

   1.   

    @Vit Hoe weet jij dat?

    1.   

     Staat in de bijbel.

     1.   

      Oh en waar staat dat dan precies?

     2.   

      Momentje dat zoeken we op.

     3.   

      En al gevonden?

     4.   

      @Siemien: Ergens in het nieuwe testament(welke van de apostelen weet ik niet orecies) staat dat Jezus Christus zal wederkeren op aarde op een wijze het niemand zal ontgaan. Hij zal d an het kwaad verslaan en alle overledenen zullen weer tot leven komen.

     5.   

      @Siemien

      Ik heb een link geplaatst maar weet niet of die doorkomt.

     6.   

      Goed beste roeptoeters.

      De wederkomst van Christus

      23 Als iemand dan tegen u zegt: Zie, hier is de Christus of daar, geloof het niet;
      24 want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan en zij zullen grote tekenen en wonderen doen, zó dat zij – als het mogelijk zou zijn – ook de uitverkorenen zouden misleiden.
      25 Zie, Ik heb het u van tevoren gezegd!
      26 Als men dan tegen u zal zeggen: Zie, Hij is in de woestijn; ga er niet opuit; zie, Hij is in de binnenkamers, geloof het niet,
      27 want zoals de bliksem vanuit het oosten komt en zichtbaar is tot in het westen, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.
      28 Want waar het dode lichaam is, daar zullen de gieren zich verzamelen.
      29 En meteen na de verdrukking van die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal zijn schijnsel niet geven en de sterren zullen van de hemel vallen en de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden.
      30 En dan zal aan de hemel het teken van de Zoon des mensen verschijnen; en dan zullen al de stammen van de aarde rouw bedrijven en zij zullen de Zoon des mensen zien, als Hij op de wolken van de hemel komt met grote kracht en heerlijkheid.
      31 En Hij zal Zijn engelen uitzenden onder luid bazuingeschal, en zij zullen Zijn uitverkorenen bijeenbrengen uit de vier windstreken, van het ene uiterste van de hemelen tot het andere uiterste ervan.

   2.   

    Gristus is dood..dus dat wordt lang wachten vit.

    1.   

     Nee, Jezus leeft, Gods Woord spreekt..

     25 Zij hebben de waarheid van God vervangen door de leugen, en het schepsel(de mens) vereerd en gediend boven de Schepper, Die te prijzen is tot in eeuwigheid. Amen.

  2.   

   Of de vrouw het uitgelokt heeft of niet, niemand hoort om zich heen te steken of je Afghaan bent of niet. Niemand.

   1.   

    @SVP ooh mijn reactie is cynisch/sarcastisch, dit begrijp je toch wel?

    1.   

     Beste@Siemien.
     Mijn reactie slaat niet op jou maar op het artikel van hierboven. Was dit tragische voorval in Nederland gebeurt dan……. Ach wat, vul zelf maar in.

     1.   

      Duidelijk, ;)

 7.   

  “en in de bak geflikkerd.”
  Bij deze man is het gerechtvaardigd,van Berlijn naar Bremen te slepen,aan een trekhaak gebonden!

 8.   

  ‘Daarmee poneer ik een heel zwartgallig beeld van de mens dat alle fatsoen voorbij gaat, maar lijkt mij helaas niet meer ondenkbaar nu het leven van een zwangere vrouw zo genadeloos is geruïneerd’

  Het is inderdaad iets dat jij bedenkt.

  Deze vrouw zal hier waarschijnlijk de rest van haar leven last van houden. Ik hoop dat ze goede zorg krijgt.

  Dit is natuurlijk de schuld van alle asielzoekers. De beesten zijn helemaal los, gadver.

  1.   

   Aytas voelt zich verwant met deze beesten.

   1.   

    Dit is een understatement hoor..

 9.   

  Het zijn vaak messen…………. die ze bij zich hebben. Zoals gebruikelijk is in de landen van herkomst. Ze “steken” graag.

  Als je de derde wereld toelaat in je land……………. word het land op den duur zelf de derde wereld.

  De politieke elite die deze mensen binnenlaat heeft hier geen last van. Die woont vaak in een beschermde omgeving.

 10.   

  Dat doen Moslims niet!!!
  Mocht het wel zo zijn dan is hij “verward!”
  Heeft hulp nodig!!!
  Snel z,n familie over laten komen!!!
  Enfin, ………..
  Zo denkt onze “Gutmensch”.

  1.   

   @TS
   Taakstrafje of zo….. Want verblijfstatus.

 11.   

  Verschrikkelijk verdrietig nieuws. Wederom een dode te betreuren door een aanhanger van de religie van de vrede.

 12.   

  Het zou mij niks verwonderen als hij niet veroordeeld wordt. Kent de regels en wetgeving niet van het gastland.

 13.   

  Of zoals de aartsleugenaar, de maffiabaas en glimmend Merkel’s schandknaapje Mark R. zou giechelen; ‘Meer, méér, méér, méér, Europa is nog lang niet vol. Méér, méér, méér !!)

 14.   

  Afschuwelijk! Waarschijnlijk wordt dit het startsein voor keiharde progroms tegen moslims. Eerst in Duitsland die dan overwaaien naar de rest van Europa.

  1.   

   ….Waarschijnlijk wordt dit het startsein voor keiharde progroms tegen moslims……
   Nee hoor!
   Als je je rechter arm wilt optillen om achter je oren te krabben, staat merkels deugpolizei al bij je op de stoep wegens de verdenking van het willen brengen van de hitlergroet.

 15.   

  72 maagden wachten op hem, ongelovige vermoord voordat ie uberhaupt geboren was

 16.   

  Und wie schaffen Sie das jetzt, frau Merkel ???????

 17.   

  De doodstraf weer invoeren voor zulk barbaars onkruid

 18.   

  Waarschijnlijk weer een “verwarde” man uit een cultuur van vòòr de middeleeuwen !!!!!!

 19.   

  The Brave New World van de mafiosi Mark Rutte en zijn roversbende.

 20.   

  Het wordt wel een keer tijd dat we buiken open gaan snijden van het afval volk uit Pakistan.

  Steek er 1 lek als je zo iemand ziet. Wij zijn de baas. Wijn zijn superieur, wij bepalen alles in ons land en de rest zijn gasten die we liever niet zien in dit schone land.

  Laat ze de kanker krijgen, die Pakistanen.

  1.   

   Het probleem! is dat je nu trollen over je heen krijgt die jouw woorden tegen je gaan gebruiken zodat ze hun eigen islamitische sympathieën kunnen spuien.

   1.   

    Dat maakt niet uit Siemien. We moeten niet blijven praten, snap je? Zolang we praten komen er 100.000den idioten over de grenzen. Dat is wat ze willen. Blijven praten en praten en praten.

    Komt er een artikel over Baudet dan kan je er vergif op innemen dat Rien de eerste comment heeft met als inhoud dat Baudet een oplichter is. Standaard!

    Tuurlijk kan je er eindeloos op ingaan maar ik wil dat het praten stopt. We moeten vaststellen dat we er niet uitkomen en ook geen bereidheid is om er uit te komen.

    Ik wil oorlog. NU!

    1.   

     Ik geef trollen geen adem om te ademen.
     Ik ben het met je eens dat ze in Nederland enorm praat ziek zijn en vooral kopjes thee drinken.
     Verder heeft Nederland nog een ziekte dat is de ziekte van “schuldbewust”, de islam heeft een grote bek en Nederland kruipt in z’n schulpje om vervolgens excuses aan te bieden dat we het niet beter voor elkaar hebben en nog meer identiteit in gaan leveren

     1.   

      “Ik geef trollen geen adem om te ademen.”

      +1

   2.   

    Ik denk, beste @Siemien, dat alleen beschaafde mensen bezwaar zullen maken tegen de opmerking van Feit.

    1.   

     Beuk, zeg nou eerlijk, wil jij nader tot elkaar komen en zo ja, wat doe jij daarvoor?

     Gewoon eens een eerlijk antwoord. Wat doe jij om op een lijn te komen met mensen die een legitiem bezwaar hebben tegen deze nachtmerrie die aan de gang is.

     Niks toch? Alleen sarren toch is wat je wilt?

     1.   

      Ik maak gewoon een praatje met de mensen waarmee jij oorlog wil, @Feit.

     2.   

      En jij denk dat jouw praatje helpt? Dat jouw praatje nader tot elkaar komen is?

      Nee, dat denk jij niet. Jullie gooien olie op het vuur. En ik vind het best. Laten we het uitvechten. Laten we de wapens pakken en onze wil opdringen dan is het gedaan. Zo niet, laten we dan tot elkaar komen en snap dat de helft van Nederland het nu spuugzat is met de immigratie.

      Luister en ga mee in wat wij te vertellen hebben. Wij hebben legitieme reden dat we tegen de islam zijn. Nederland is ook van ons. En wij willen allen wat we hebben opgebouwd en waar we voor gevochten hebben behouden.

      Luister ook naar de andere helft, Beuk. Anders wordt het het oorlog.

     3.   

      Natuurlijk zijn er problemen, @Feit. Maar uiteindelijk zijn degenen die voor problemen zorgen een kleine minderheid, het zijn mensen bovendien, die meer lijken op jou en op mij dan jij misschien wel comfortabel zou vinden.
      Daar kom je echter pas achter door een praatje met ze te maken. Bij een kopje thee.
      Oorlog heeft nog nooit ergens tegen geholpen. Die paar die problemen veroorzaken kunnen we ook zonder oorlog wel aan.

     4.   

      Ik hoop, Beuk, met al mijn atomen in mijn lichaam, dat jouw zwangere dochter haar buik open gesneden wordt, en dat ik jou jakkend in een hoekje zie zitten en dan kan zeggen:

      Ga eens een kopje thee drinken met die lui. Ze zijn niet allemaal zo.

      Ik heb er 10.000euro voor over om dat scenario mee te maken.

     5.   

      @Feit schijt:
      Ik hoop, Beuk, met al mijn atomen in mijn lichaam, dat jouw zwangere dochter haar buik open gesneden wordt

      Jij bent erger dan de lui waar je oorlog mee wil, @Feit. Laat je nakijken.

     6.   

      Ik zou liever zien dat de redactie even naar de bijdragen van Feit kijkt. Die zijn namelijk niet alleen walgelijk maar ook flagrant in strijd met het Huishoudelijk Reglement.

     7.   

      @Beukman.
      Laat gaan.
      Gristen Sie Mien kan het uitstekend met hem vinden.
      Soort zoekt soort.

     8.   

      Dan moet ik weer een ander id aanmaken.

      We kunnen ook met ze allen afspreken niet meer te trollen, KankerRien.

      :)

      En Beuk, wat raar dat je mij wel veroordeeld en je geliefde Afghaan niet.

      Hoe kan dat nou vraag ik me af. Je kan het dus wel, het veroordelen, maar je kiest ervoor om dat allen te doen als ze niet van islamitische afkomst zijn.

      Ben ik nou echt erger dan de Afghaan die een baby uit een Poolse vrouw haar buik snijdt?

      Beuk, nogmaals, je veroordeeld mij (terecht) maar ben ik in jouw ogen erger dan de babykiller?

     9.   

      “Jij bent erger dan de lui waar je oorlog mee wil, @Feit. Laat je nakijken.”
      ——————————————————————–
      Beukman, die denkt dat hij heel intelligent is en beschikt over empathisch vermogen (een typisch stukje zelfoverschatting van de gutmensch) zou er goed aan doen eens na te denken waar deze taal van Feit eigenlijk vandaan komt.

      Probeer het eens Beukman. Zelfs Freek de Jonge is erachter gekomen.

     10.   

      <Ik zou liever zien dat de redactie even naar de bijdragen van Feit kijkt.

      “Er is niets want een Regressieveling (sic) zo graag doet als klikken en klikspanen.
      Eerst zuigen, nog wat zuigen.
      Mensen uitmaken voor racist, nazi en psychiatrisch geval
      De puppy aan de ketting trappen en trappen
      En wanneer die halfdood getrapte puppy een keertje zachtjes gromt.
      Klikken, wijzen en klikspanen.
      Dat is hun manna, hun armetierig levensdoel.
      Het is klein, het is miezerig, het is vals, het is laf!
      Maar zo waren de klikspanen vroeger op het schoolplein ook.
      Treiteren, spugen en dan rap met de vadsige beentjes naar de juf spurten om vervolgens gniffelend achter een muurtje te gaan staan kijken wat voor straf de juf geeft..
      In tijden van oorlog weet je iig. wie je in de gaten moet houden wanneer je onderduikers op zolder hebt.”

    2.   

     Ik stel vast dat Siemien in elk geval geen bezwaar maakte tegen het zieke gebral van Feit.

     1.   

      Rien, je moet ook bezwaar maken. Dat mag. Luister dan ook. De helft van Nederland wil dat de immigratie stopt. Ga jij daar iets voor doen voor die mensen of blijf je ze sarren.

      Is goed, maar dat betekent volgens mij oorlog.

      Of heb jij een andere oplossing?

    3.   

     “Ik denk, beste @Siemien, dat alleen beschaafde mensen bezwaar zullen maken tegen de opmerking van Feit.”
     ————————————————————————-
     En ik denk dan weer dat vooral bezwaar gemaakt zal worden door zg gutmenschen. Dat zijn meestal zelfingenomen hufters die van binnen rot zijn en zich een laagje nep-beschaving hebben aangemeten.

     Van dat misselijkmakende soort lopen er hier op DDS een aantal rond.

     “Tsjonge, wat heb ik een hekel aan gutmenschen. Met hun voortdurende claim op morele superioriteit. Met hun zelfbenoemde patent op beschaving en fatsoen. Met hun zelfgenoegzame glimlach en hun afgemeten flauwe grapjes, die getuigen van goede smaak, zo vinden ze zelf. En met de standaard minachting waarmee andersdenkenden tegemoet worden getreden.”

     1.   

      “En ik denk dan weer dat vooral bezwaar gemaakt zal worden door zg gutmenschen.”

      Ik ga er inderdaad niet van uit dat Floris bezwaar zal maken tegen de moordzuchtige wens van Feit dat de buik van de zwangere dochter van Beukman zal worden opengesneden.
      Hij vermoedt namelijk dat Feit aan zijn kant van het schoolplein staat, dus die zal hij altijd dekken.

     2.   

      Rien, waarom zo fel tegen mij?

      Ik heb nog geen woord gehoord over de Afghaan die wij hier hulp bieden en met ze allen voor betalen en een baby uit de buik van een Poolse mevrouw snijdt.

      Ben ik in jouw ogen erger?

   3.   

    Laat ze de kanker krijgen, die Pakistanen.
    .
    En gristen Zie Mien komt niet verder dan: Het probleem is dat je nu trollen over je heen krijgt.
    Duidelijk.

    1.   

     Echte christenen zeggen zulke dingen niet.
     Oja: nu ben ik een trol.

  2.   

   “Het wordt wel een keer tijd dat we buiken open gaan snijden van het afval volk uit Pakistan.”

   Feit maakt duidelijk dat wij een stuk beschaafder zijn dan Pakistanen.

   1.   

    Rien, je bent niet beschaafd als je het niet meteen veroordeelt wat die Afghaan gedaan heeft. Dus mensen als jij zorgen ervoor dat we niet beschaafder zijn dan de Afghanen. Jij verdedigd het. En mensen die het emotioneel veroordelen die neem je op de korrel.

    Ernst, jij bent ook gewoon menselijk afval. Maakt niet uit wat je over andere zegt.

    1.   

     @Feit houdt er ernstig rekening mee dat je te maken hebt met islamimbecielen die er alles aan doen om met name de islam te verdedigen, dit doen zij met alles wat in hun vermogen ligt.
     Dit zijn zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam die het echt verschrikkelijk vinden dat er in Nederland niet meer islam is.
     Zij schofferen Nederlanders tot op het bot.
     Je kunt immers aan de reacties zien met wat voor trollen je te maken hebt, en! ze ademen van jouw reacties, ik zwijg ze dood…

     1.   

      Je hebt gelijk, Lugar heeft gelijk, Baaz heeft gelijk.

      Je kan ze doodzwijgen, dat is ook het beste. Maar daar win je de oorlog niet mee.

      Je moet ze doodtrappen. Ze denken echt dat ze de oorlog gaan winnen met sarren en je monddood proberen te maken met temen als islamofobie, racisme, fascisme, seksisme enz.

      Ik zeg, niet meer praten met ze maar als ze wat zeggen, trap ze dood.

     2.   

      Quote :Je moet ze doodtrappen.
      Quote : Ik zeg : trap ze dood.
      .
      Gristen Sie Mien zag dat het volgens hem goed was en zweeg.

     3.   

      Ik zeg dat, kok.

      Ga jij nou andere de maat nemen van wat ik zeg?

      Wat vind je van het feit dat Rien zegt dat er een god is als Pim 6 kogels in zijn fontenel krijgt?

     4.   

      @Feit het is de enigste manier om ze hier dood te krijgen, geen lucht meer geven.
      Zij zullen ten alle tijde tegendraadse reacties geven en dat is puur om jouw het bloed onder je nagels vandaan te halen, dat is hun enige doel..

      Even een mooi voorbeeldje

      “Ik stel vast dat Siemien in elk geval geen bezwaar maakte tegen het zieke gebral van Feit.”

      Jouw woorden “Laat ze de kanker krijgen, die Pakistanen.”

      En gristen Zie Mien komt niet verder dan: Het probleem is dat je nu trollen over je heen krijgt.”

      Hierin zie je dat ik gelijk heb en zij door het mandje vallen..

    2.   

     Feit

     Nooit en te nimmer antwoorden/reageren op Rien Noppen.
     Hij/Zij/Het of wat het ook is, heeft een orgasme-istisch en masochistisch genoegen als je reageert.

     1.   

      Rien is een kankerrat.

      Kong is een kankerrat

      Spaanse kok is een kankerrat.

      En ze weten het. Ik adresseer dat alleen maar, meer niet.

      En straks als de tijd gekomen is zal ik ze extra aanpakken als ik de kans krijg. En die krijg ik tegen die tijd. Ik ben altijd haantje de voorste geweest. Ik leef daar naar toe. :)

 21.   

  En wederom heeft een onschuldig iemand het weer moeten bekopen met de dood. Hoop van ganse harte dat het volgende slachtoffer,iemand is die deze lieden binnen gelaten heeft.

 22.   

  Lopen al die mafketels nu met messen?? het is toch van de zotte dat dit in een ziekenhuis gebeurd.
  Het wordt toch ook steeds gekker in dit land.

  1.   

   Ja het loopt de spuigaten uit in Duitsland , gelukkig blijft het Nederland voor alsnog bespaard.

   1.   

    Is dat zo Marco.
    Als de Bilderbergpers er niets over schrijft, wil dat niet zeggen dat er niets gebeurt.

 23.   

  Wat een vreselijk nieuws, en een groot verlies voor die vrouw. En voor de vader van het ongeboren kind. Wat heb je toch een gedrochten op deze aarde rondlopen. Deze daad is niet goed te praten, wat de rede ook moge zijn. Ik hoop dat de dader goed gestraft wordt.

  1.   

   @Heras
   Beste comment onder dit artikel. Plus tien van mij.

  2.   

   Wat nu als de dader ook de vader blijkt te zijn?

   1.   

    Wat is dit nou voor een opmerking, kok?

    Kan jij niet gewoon je lelijke moeder gaan bevredigen?

    Trollen kan iedereen. Is dat wat je wil?

    Alles wat jij zegt is een trol. Wil je dat ik hetzelfde blijf doen? Of wil je tot elkaar komen?

    Het lijkt er maar niet op.

   2.   

    Kokkie, nog meer bevestiging dus.

  3.   

   Het probleem is dat dit soort gewoon in het land mag blijven, en in Nederland is het zelfs zo dat ze de straf aanpassen om uitzetting te voorkomen..

 24.   

  Hoeveel mensen zijn al neergestoken door vluchtelingen? Hier in de straat staken ze elkaar neer.

  Maar denk maar niet dat zij opgepakt worden, want nee, vluchtelingen zijn zielig.

  Zelfs niet nadat hij het bed deelde met een 14 jarig meisje.

  Ons staat nog veel ellende te wachten.

 25.   

  Ik zou willen zeggen: doen ze, zo zijn ze. Maar dat doe ik maar beter niet.

 26.   

  Nog niks van Rien of Beuk of kok gehoord hoe erg ze het vinden dat er een Afghaanse jongen een baby uit een Poolse vrouw haar buik snijdt. Niks over het immigratiebeleid. Geen woord over het feit dat Beuk zijn dochter dit ook kan overkomen.

  Niks, nada.

  Maar ze zijn er als de kippen bij om te veroordelen als iemand iets zegt over deze verschrikkelijke Afghaanse man die de dood verdient. Dan gaan de stinkende deugbekken vol open.

  Lachen met die ratten. Over 10 jaar hangen jullie aan een hijskraan op de dam, vuile landverraders.

  1.   

   Klopt ze zijn vooral bezig om anderen de maat te nemen, dus je hebt gelijk.

  2.   

   Feit schijt:
   Lachen met die ratten. Over 10 jaar hangen jullie aan een hijskraan op de dam, vuile landverraders.

   We hebben het hier niet over het immigratiebeleid en ook niet over een moordenaar, @Feit. We hebben het over jouw ongepaste opmerkingen, over je doodsverwensingen, over wat je mijn dochter toewenst, en over je oorlogsgeilheid.
   Vind jij dat allemaal normaal? Dan spoor je niet, knaap. Laat eens naar je kijken door een psycholoog.

   1.   

    Ach, ik ben ook maar een product van deze linkse dictatuur, Beuk.

    Ik ben kwaad op jullie. Ik gun het die vrouw niet. Ik gun het jou dochter wel omdat jij zo lekker pro islamitisch bent. Ik gun jou eigenlijk alles wat ze zeggen over jou in de koran. Alles zou ik willen zien toegepast op die kaffirnek van je.

    Waarom? Omdat je het mij ook gunt, Beukkie. Anders had je wel beter omgekeken naar mijn familie. Had je voor je volk gestaan ipv heulen met de vijand.

    Jou dochter? Nee, daar geef ik dan ook niks om. Nada. Ik hoop dat ze op reis gaat met een tent in de bergen van Marokko.

    1.   

     Hieraan zie je Feit, dat dit soort jou wel de maat neemt maar de islam vooral uit de wind houdt, sterker nog, ze schofferen de Nederlanders tot op het bot..
     Je hebt meer dan gelijk..

   2.   

    Beter door een REALIST …die psychologen zijn òòk zo wat allemaal gehersenspoeld heden ten dage,mischien nog een gepensioeneerde van mijn leefteid,die het nog klaar ziet?

  3.   

   Ik heb er nog even op doorgegoogeld en kom tot de conclusie dat een moord in de relationele sfeer betreft. De dader en het slachtoffer hadden een relatie en hoogstwaarschijnlijk is de dader de vader van het ongeboren kind dat, naar ik aanneem onbedoeld, in de steekpartij om het leven kwam.

   Het is een zeer tragisch incident en uiteraard zal de dader moeten worden gestraft.

   Dit soort tragische gebeurtenissen zijn echter van alle tijden, plaatsen en volken. Ik voel er niets voor er negatieve etnische oordelen aan te verbinden. In die zin vind ik deze draad, van het artikel tot een aantal reacties, ranzig en kwalijk, en sommige reacties ook ronduit racistisch.

   Heel naar om te lezen.

   1.   

    Rien, ik weet dat je niet op me reageert. Ik ben te heftig voor je. Dat mag. Geen probleem. Jij bent fatsoenlijk en ik ben een tokkie (lees minderwaardig). Jij bent een beta-man en ik een Alfa-man. Maar ik weet wel dat je dit leest.

    Ik heb een raadseltje voor je:

    Godsdienst A: zegt dat je je haren niet mag kammen.
    Godsdienst B: zegt dat je je haar moet kammen.

    Bij welke godsdienst, A of B, denk jij dat er de meeste haren gekamd worden.

  4.   

   “Nog niks van Rien of Beuk of kok gehoord hoe erg ze het vinden dat er een Afghaanse jongen een baby uit een Poolse vrouw haar buik snijdt.”

   Je gaat mij toch niet vertellen dat je dat wel denkt te gaan horen? Ze hebben de tijd van hun (giebel)leven, ze vinden het prachtig dat er forummers zijn die nog steeds op ze reageren.

   #script

 27.   

  Ik wil nog wel even zeggen dat ik morgen misschien een andere naam heb.

  :)

  1.   

   @Feit: Hoop van niet!

   1.   

    Ik zou het kinderachtig vinden, Lugar, als ik geband word.

    Ja ik heb keiharde taal, maar ik ben eerlijk. Ik ben recht door zee. Ik ben een man en geen huichelaar. Ik ben nooit hypocriet. En dat zijn de mensen die je moet beschermen. Niet die vieze alen als Ernst, Duijndam, Kong, Kok, enz. Zij geven niks om je. Ze kunnen dat met nette taal heel duidelijk maken. Maar is dat het dan? Wie het meeste zuigt en liegt en bedriegt wordt beschermd zolang het maar nette taal is?

    Nee, er is geen plaats meer voor dit soort mensen. En als iemand er wat tegen wil doen, kom maar op. Ik sla je klotekop in mekaar.

    Een ban helpt sowieso niet.

    1.   

     @Feit: Helaas kan ik niet overal op reageren, ik gebruik een script waarmee voornoemde figuren voor mij onleesbaar zijn. Dat komt omdat ik het ongeveer een jaar heb geprobeerd. Ik heb van alles geprobeerd maar ben erachter gekomen dat alleen het volkomen negeren zoden aan de DDS-dijk gaat zetten.

     Jammer genoeg is dat alleen effectief als we dat gezamenlijk doen. Maar het mag niet zo zijn! Er zijn nog steeds rechtse-rakkers die de verleiding niet kunnen weerstaan en zij blijven op het soort reageren. Dat staat iedereen natuurlijk vrij, want wie ben ik?

     De DDS-redactie ziet deze figuren als het zuurdesem van elke discussie waarmee gezegd is dat het ook gewoon doorgaat, waarvan akte. En tot die tijd roep ik af & toe dat je ze het allerbeste kunt negeren en verder reageer ik er sowieso niet meer op want ik kan ze niet lezen.

     Tot slot; wat je ook zegt, hoe je het ook zegt en wanneer je het ook zegt, ik vind het doeltreffend en over het algemeen heb je gelijk. Maar het is slechts koren op de molen van de trol, hij vindt het hoe dan ook geweldig dat jij reageert want hij ervaart het als een bevestiging van zijn vermeende en zelfingenomen superieuriteit, hij lacht je uit en pist over je heen, geholpen door zijn supporters, jou welbekend.

     #script

     1.   

      En ik weet dat als geen ander, Lugar.

      Ik ben een enorme voorstander niet meer te praten met de debielen. Maar ik zou zo graag zien ook af en toe een tandje uit die lelijke scheve bekken te rammen.

      Geweld is niet alleen maar slecht. Geweld is zwaar nodig tegen deze ratten. Dat wil ik duidelijk maken. Met praten kom je er nooit.

      Tuurlijk kan ik naar de L van P 284 hoekhuis DH gaan en zijn vingers eraf knippen met een heggenschaar. Dat verdient hij ook. Maar is niet legaal. Terecht ook, maar ik wacht me kans af en deze landverraders moeten boeten. Goedschiks of kwaadschiks.

      Ik laat me niet met me sollen als het over mijn familie en volk gaat.

      Die landverraders zijn bekend op internet. Ik wil een klimaat dat we ze legaal kunnen afstraffen.

      Ja, ik ben gek en hardcore daarin. Ik heb er schijt aan.

      Ik sta aan het front straks, Lugar. En ik vergeef niemand.

     2.   

      @feit het is iig duidelijke taal

     3.   

      Ik snap het Feit, en jouw emoties zijn terecht. Ik ben ervan overtuigd dat ze kansloos worden als iedereen ze de bek snoert door niet meer op ze te reageren. Wel reageren is alleen maar koren op hun molen en zorgt er alleen maar voor dat ze blijven reageren.

      Ik wil ook aan het front staan maar ik geloof wel in de geweldloze reis naar de Tweede Kamer, daar zullen we échte veranderingen doorvoeren. PVV & FVD zullen daarin het voortouw nemen. En als VVD slim is, dan keren ze op hun rechts-liberale fundamenten terug en stoppen met het ultralinkse overspel, we kunnen de wereld niet redden door 1.000.000.000.000 euro aan heffingen, belastingen en andere maatregelen, ook zullen er alleen maar meer asielzoekers komen zolang Rutte met Klaver heult, Klaver is namelijk één pot nat met Jetten.

     4.   

      De vraag is, Lugar, of we ons erbij neer moeten leggen dat de zwakbegaafden, die we gekweekt hebben, ons de dood in stemmen.

      Ik geloof niet in deze linkse dictatoriale democratie.

      Ik geloof steeds meer in een zuivering.

      Wij of zij. Mano to mano. Nu, direct.

      ‘Als je niet wilt vechten voor het goede als je nog gemakkelijk kunt
      winnen zonder bloedvergieten, als je niet wilt vechten wanneer
      de overwinning nog zeker is en niet te kostbaar, dan komt het moment waarop je zult moeten vechten terwijl alles in je nadeel is en
      je slechts een zeer kleine kans op overleven hebt. Maar het kan
      nog erger: je moet misschien vechten als er geen enkele hoop op
      de overwinning meer is, alleen maar omdat het beter is te sterven
      dan verder te leven als een slaaf.’

      – Winston Churchill -

     5.   

      “De vraag is, Lugar, of we ons erbij neer moeten leggen dat de zwakbegaafden, die we gekweekt hebben, ons de dood in stemmen.”

      Goede vraag Feit! Mijn probleem is dat het volk in het algemeen intens nonchalant en onverschillig is als het op politiek aankomt. Die diepgewortelde onverschilligheid is o.a. het gevolg van de het politieke systeem van de representatieve democratie, wat in feite geen democratie is omdat Den Haag precies doet wat ze zelf wil.

      En juist daar wil ik verandering in hebben. Ik wil dat de NL-kiezer weer verschillig wordt en zich boos maakt om wat ze in Den Haag allemaal flikken. FVD is een partij die daar wat aan wil doen. Ik geloof daarom in directe democratie omdat ik vertrouwen heb in de kiezer en geloof in échte democratie, namelijk; directe democratie.

      Om deze, en nog veel meer redenen, is het belangrijk dat er op 20 maart 2019 massaal op PVV of FVD wordt gestemd!

    2.   

     “Ja ik heb keiharde taal, maar ik ben eerlijk. Ik ben recht door zee. Ik ben een man en geen huichelaar. Ik ben nooit hypocriet. En dat zijn de mensen die je moet beschermen. Niet die vieze alen als Ernst, Duijndam, Kong, Kok, enz.”
     ————————————————————————
     Dat is zo, Feit. Je bent echter wel ver over de schreef gegaan en daarmee geef je deze ratten alleen maar munitie. Dat is niet zo verstandig.

     Waar ze op uit zijn is anderen de maat te nemen en zichzelf te profileren als moreel superieur. Daar krijgen ze een kick van. Dat is zelfs de voornaamste reden waarom ze hier überhaupt komen.

     Ik schreef oa in deze draad aan Beukman:

     “Tsjonge, wat heb ik een hekel aan gutmenschen. Met hun voortdurende claim op morele superioriteit. Met hun zelfbenoemde patent op beschaving en fatsoen. Met hun zelfgenoegzame glimlach en hun afgemeten flauwe grapjes, die getuigen van goede smaak, zo vinden ze zelf. En met de standaard minachting waarmee andersdenkenden tegemoet worden getreden.”

     (Bron: Veren of Lood)

     Geen reactie van Beukman want hem ontbreekt de zelfkennis om in te zien dat hij het prototype van een gutmensch is.

     Zoals ik het zie is de standaard minachting waarmee de gutmensch andersdenkenden tegemoet treedt de oorzaak van (jouw) reacties die soms onverstandig maar wel begrijpelijk zijn.

     Daar komt nog bij dat dit al een jaartje of 40 aan de gang is. Denk maar aan de manier waarop met Janmaat is omgegaan. Hoog tijd om af te rekenen met het politiek correcte fascisme.

     Je hebt gelijk: er VALT niet meer te praten. Dat station is allang gepasseerd want de politiek correcten zullen nooit luisteren naar wat zij zien als populisten of PVV-tokkies. Daar kijken zij namelijk op neer.

     Ten onrechte, laat dat duidelijk zijn. De enigen die nog staan voor het behoud van de westerse waarden en een goede toekomst voor het nageslacht zijn degenen waar de politiek correcten op spugen.

     Het politiek correctisme, een uitvloeisel van het cultuurmarxisme en omarmd door het provo-schorriemorrie dat tegenwoordig de dienst uitmaakt, is de nagel aan de doodskist van het westen.

     1.   

      “Waar ze op uit zijn is anderen de maat te nemen en zichzelf te profileren als moreel superieur. Daar krijgen ze een kick van. Dat is zelfs de voornaamste reden waarom ze hier überhaupt komen.”

      +1

      #negeren

     2.   

      Ik kan het niet anders met je eens zijn, Floris.

      Ik wil benadrukken dat als links zo doorgaat, wij niet eindeloos gaan smeken voor ons bestaan.

      Kom mij niet tegen irl ergens met de praat van Ernst en co want ik trap gewoon je smoel in elkaar.

      Als je ooit wilt praten, eerlijk, zodat we voelen dat er naar ons geluisterd wordt, hoor ik het wel. Maar dit soort waanzin van die gasten leidt teveel af. Als we zo doorgaan zijn we een islamitisch shithole.

      Ik ben zat. Ik wil nu weten welke richting.

      Stop immigratie of oorlog. Ik eis gewoon een antwoord.

      NU!

     3.   

      “Je bent echter wel ver over de schreef gegaan en daarmee geef je deze ratten alleen maar munitie. Dat is niet zo verstandig.”

      Floris toont zijn kameraadschap: niet de inhoud van de bijdragen van Feit is het bezwaar maar het feit dat ze daarmee ‘de vijand’ munitie verschaffen.

      De eigen morele positie wordt niet meer gezocht, laat staan gevonden, terwijl je toch zou denken dat over die morele uitgangspunten de discussie zou moeten gaan – het gaat alleen nog over de oorlog die moet worden gevoerd en waarmee de vijand kan worden beschadigd.

      Ik beschouw dit als een trieste morele verloedering maar dat is uiteraard de benadering van de Goedmens die Floris tot zijn ultieme vijand heeft verklaard.

     4.   

      “Stop immigratie of oorlog. Ik eis gewoon een antwoord. NU!”

      Het komt eraan Feit, daar ben ik van overtuigd! Ik weet dat het electoraat zich niet eindeloos laat naaien. De verandering is aanstaande, het zetelverlies van PvdA & VVD in 2017 is wel degelijk een trend geweest en VVD zal nog verder decimeren ten gunste van FVD, het échte geluid van verandering op rechts.

      VVD is alleen nog maar aan het zuigen met links, ze is een zwak aftreksel van GroenLinks & D’66, volkomen kleurloos, net als het CDA.

     5.   

      Rien, vuile lafbek dat je bent, dat je niet op me reageert is prima maar praat dan ook niet over me, flikker.

      En ga niet andere de maat nemen omdat ik wat zeg, betapootje.

     6.   

      Lugar, ik geloof de telling niet met verkiezingen, teveel linkse activisten.

      Ik geloof en accepteer gewoonweg niet dat het volk zich op offert voor de islam.

      Punt uit.

     7.   

      @Feit,

      Wat ik tegen Floris zei was tegen Floris gericht en zijn morele opstelling ten opzichte van jouw bijdragen, die inderdaad over de schreef gingen.

      Ik heb daarover gezegd wat ik vind en daarover zullen we van mening blijven verschillen. Wat mij betreft moet dat kunnen.

      Ik begrijp voorts dat je meent dat er een revolutie nodig is die de huidige elite verdrijft en daarvoor een bestuur naar jouw smaak in de plaats komt. Ook dat verlangen is je goede recht maar ik ben, met Lugar, van mening dat deze wens via de democratische weg moet worden gerealiseerd.

      De partijen FvD en PVV, waarvan ik aanneem dat jij die liever aan het bewind zou zien, hebben alle mogelijkheden om hun standpunten in de media en anderszins uit te dragen en als een meerderheid van de Nederlandse bevolking die standpunten deelt kan ze in alle vrijheid op die partijen stemmen. Ik sluit bepaald niet uit dat ze in de komenden Staten- en Europese verkiezingen op dat punt ook goede resultaten kunnen halen.

      Ik verwacht evenwel geen meerderheid voor deze partijen en dan is de vraag aan jou of je je daarbij neer kunt leggen of meent dat ze, ondanks de voor jou teleurstellende verkiezingsuitslag, met geweld aan de macht moeten worden geholpen, door middel van een Staatsgreep of iets dergelijks.

     8.   

      “Ik wil benadrukken dat als links zo doorgaat, wij niet eindeloos gaan smeken voor ons bestaan.”
      ———————————————————–
      Ik begrijp je, Feit.

      De enorme dominantie van links dateert al van eind jaren 60 begin 70. Met name via onderwijs en media is het politiek correctisme er generatie op generatie in geramd. Jij noemt de producten van die indoctrinatie “zwakbegaafden, die we gekweekt hebben en ons de dood in stemmen”.

      Dat is de spijker op z’n kop.

      Recht voor z’n raap.

      Maar hoe maak je die indoctrinatie ongedaan?

      Meestal dempt men de put pas als het kalf verdronken is. Ik ben heel erg pessimistisch en vrees dat West-Europa niet meer te redden is. Er moet eerst een ramp gebeuren voordat de massa uit z’n lethargie ontwaakt.

     9.   

      Rien, referendum, NU, meer immigratie uit moslim landen of stoppen ermee.

      Als de meerderheid zegt, meer islam, leg ik me erbij neer.

      Maar jij weet net als ik dat er niet naar die meerderheid geluisterd wordt.

      In dat geval is er geen democratie. Die kan je dan ook niet om zeep helpen.

      Ik ga godverdomme niet om jouw dochter zijn rechten vechten als je niet meevecht, slappe hap.

      Ze kan de tering krijgen. Ik overleef in een islamitische samenleven, beste Ernst. Voor jou is er geen plaats.

     10.   

      “referendum, NU, meer immigratie uit moslim landen of stoppen ermee.”

      Als dat de vraagstelling van het referendum wordt zal ik stemmen voor stoppen met meer immigratie, uit welke landen dan ook. Wie zit er in dit land serieus op meer immigratie te wachten?

      Ik niet, en volgens mij jij ook niet. De uitslag van dat referendum laat zich dus blind voorspellen.

     11.   

      “het provo-schorriemorrie”

      Beter is het anachronisme waar Floris in verstrikt is geraakt niet onder woorden te brengen.

      Ben je nog steeds boos op de provo’s, Opa? Die bestaan al heel lang niet meer hoor.

      :)

     12.   

      Floris, er is maar 1 ding aan de hand.

      De hypocrisie van links is stuitend. Als ze maar een beetje naar ons luisteren dan komt het goed.

      Niks, nada, 0,0 onze richting in. Ze onderhandelen niet. Ze trollen en demoniseren.

      Dat gaat ze letterlijk de nek kosten.

      Het is klaar nu. Van wie is Nederland eigenlijk?

      Ik zeg laten we het opeisen, NU, voordat de landverraders en islamieten het doen.

      Ik ga deze boodschap ook zwaar op alle fora die ik ken uitdragen.

      Ik wil de hypocrieten uitdagen tot een fatsoenlijk debat. Ik wil dat ze rekening houden met ons, zoniet, gaan we er om sparren.

     13.   

      “Het is klaar nu. Van wie is Nederland eigenlijk?”

      Ik zou zeggen van de mensen die de Nederlandse nationaliteit bezitten.

      De vraag rijst of naar de mening van Feit Nederland ook van de Nederlanders is die links politieke opvattingen hebben of een islamitische geloofsovertuiging aanhangen.

     14.   

      Nederland is in ieder geval niet van de meerderheid.

      En dat is vreemd. Dus me terechte vraag: “Van wie is Nederland eigenlijk?”

     15.   

      @floris

      “Maar hoe maak je die indoctrinatie ongedaan?”

      Indoctrinatie op jonge leeftijd veroorzaakt een hersenbeschadiging die niet terug te draaien is, dat zie je ook hier hoe men zich willens en wetens aan onzin vasthoud.

 28.   

  Alleen het feit dat je een weerloze zwangere vrouw aanvalt zegt al veel over de mentaliteit. Dus als je het aan de stok krijgt met zulke mensen, weet je in ieder geval dat sussen, begrip tonen, kwetsbaar doen, dialoogje en praten geen enkele zin heeft.

  1.   

   O WEE, als een vrouwtje een spuitbusje gebruikt….komt ze gegarandeerd in de problemen tenminste in nederiglandje.Die baardapen worden nooit gecontroleerd op mes bezit” ies cultuur”.Zou toch normaal moeten zijn.

 29.   

  De naïviteit van mensen in de westerse wereld is door het christendom gekweekt. Het Romeinse Rijk had zulke mensen nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Door de immense organisatie lukte dat heel lang. [Een omslagpunt van belang is de overbrenging van de Romeinse regering met het grootste deel van de bevolking van de stad naar de nieuwgebouwde stad Constantinopel, naast het oude Byzantium. Daar ging een groep Romeinen, die mogelijkheden tot macht hielden omdat de paus in Rome achterbleef, niet mee akkoord. Dat de paus in Rome bleef, is theologisch bepaald. Immers Petrus etc. De paus werd het centrum van verzet en dat betekende een diepe kloof met Constantinopel en ondermijning. Het ”West Romeinse Rijk” was dat van de paus].
  Het christendom kent een slavenmoraal en maakt daardoor het westen in alle opzichten trefbaar. Het leiderschap is het westen is veelal van uiterst dubieus karakter. Ja, daardoor. Kwalijke groepen spelen daar altijd op in. Juist zij verwerven onder de domme bevolking veel steun. Alle landen lijden er onder. Duitsland is een treffend voorbeeld. Nog steeds begrijpen Duitsers niet hoeveel en hoe lang Duitsers en eerder Germanen in vroeger tijden mensenslachtingen zijn overkomen. ”Om de goede vrede te bewaren” zeker? ”Spreken is zilver en zwijgen is goud”. Maar verzwijgen is regel. Al zo lang, zo heel lang.

  1.   

   Israël waarschuwde holland enkele jaren geleden al voor de open immigratiebeleid. Dat het mis gaat vroeg of laat. “Hoezo dan?” Vroeg Holland. “ Omdat jullie het meest naïeve landje in Europa zijn!” Hollandse reizigers worden op vliegvelden in Israël standaard al dubbel gecontroleerd vanwege deze indruk. Lekker simpel sta je er dan op!

   1.   

    @Victus: Met Sigrid al-Qaq aan het roer van BZ gaat Nederland echt niet luisteren naar haar aartsvijand Israël. Ze laat nog liever een paar landgenoten afslachten dan dat ze de goede raad ter harte neemt. O ja, ze stuurt ook miljoenen naar Hamas, de terreurtunnelbouwers.

   2.   

    Ik vertrouw ze òòk voor geen stuiver meer.Ook Jair Bolsonato is wantrouwig.

 30.   

  Nog meer nieuws uit Mutti Merkelland. Wir schaffen das!

  Twee dagen vermist, vrouw (87)vermoord teruggevonden, Afghaanse buurman (23) gearresteerd.

  1.   

   23 jaar en dan al zo zielig.

   Ik hoop dat het goed met hem gaat.

 31.   

  @Feit

  Ik vind dat je te ver gaat met jouw gedrag, het lijkt op wanhoop omdat je geen ingang kan vinden, Trollen genieten er van en wat je kunt doen is negeren of met feiten om de oren slaan zo denk ik er over, als je het laatste doet valt er meestal een stilte.

  1.   

   “(…) als je het laatste doet valt er meestal een stilte.”

   Dat vindt de trol ook prima, zolang je maar reageert.

   1.   

    Behalve als het feiten zijn want dat vinden ze niet leuk, in gedachten zie ik ze groen worden van nijd en een uur nodig hebben om een weerwoord te verzinnen.

    1.   

     @Vit: Maar dat vinden ze ook prima hoor, ze hebben zeven dagen de tijd en gebruiken daar gemiddeld 13 uur per dag voor. Zolang jij reageert, ongeacht het soort reactie, vindt de trol het prima. Er is maar één ding waar hij echt niet tegen kan, waar hij écht van gaat stampvoeten en groen van gaat zien: negeren!

     1.   

      Ik ken Graatsma al een tijdje en weet precies hoe hij in elkaar steekt.

     2.   

      @Vit: Dat dan weer wel natuurlijk. Maar ook dat vindt hij prima, zolang je maar reageert. Iedere reactie is nieuwe zuurstof voor zijn spelletjes.

     3.   

      Ik zal nooit die gouden dag vergeten dat hij vreselijk door de mand viel, je weet wel met dat ingezonden stukje, ik piste zowat in mijn broek.

     4.   

      @Vit: Ja natuurlijk, dat is één van de vele juweeltjes, ik heb’m zelfs bewaard. Het is ook prima dat wij het erover hebben, zolang wij maar niet op hem reageren, dat doet hem namelijk écht pijn. En dat is wat hij verdient.

     5.   

      Ja precies Vit, en maar blijven ontkennen wie hij in werkelijkheid is, de gore leugenaar……lol…..

     6.   

      Ps, En dan Guus Geluk die de schade trachtte te beperken door aan de redactie te vragen het topic te verwijderen, leuker kan het niet.

     7.   

      @Vit: Ja hilarisch! Ik moet zeggen dat ik de indruk krijg dat Guus iets minder op de trol’s rug zit, of heb ik het mis?

  2.   

   Feit benoemd de dingen recht voor zijn raap en niet met meel in de mond, tien keer liever zijn mening dan die van die welbekende gladjanussen als die stadsgenoot van je, die verdienen slechts een onder hun poten vandaan getrapt krukje.

   1.   

    Het is niet mijn manier, onder de ballen schoppen kan ook subtiel, komt harder aan trouwens.

    1.   

     @Vit: Dat vindt de trol prima, zolang je maar reageert.

   2.   

    KK wil het touw of het krukje wel leveren hoor.

 32.   

  @Rien Noppen

  Hadden wij laatst niet iets afgesproken? Pas op of ik ga je weer halve tamme noemen.

  1.   

   Dat vindt de trol ook prima, zolang je maar reageert.

 33.   

  Het is stil aan de overkant, daar hebben we een liedeke op gemaakt.

 34.   

  En nu in Oostenrijk weer een 16-jarig meisje vermoord door een Syrische asieleiser. Het was weer gezellig Islamitische eerwraak. Bezint eer ge met een Muzelman begint. En dat begint al bij de grenzen van Europa dicht te houden voor Moslims.

  1.   

   Oostenrijk: Klopjacht op Syriër na wurgmoord meisje (16)

   In Wenen heeft een moeder een gruwelijke vondst gedaan zondagochtend in het park van Wiener Neustadt. Haar dochter (16) werd brutaal gewurgd en achtergelaten onder wat takken en bladeren. Het meisje – Manuela K. – ging afspreken met haar vriend waar ze een knipperlichtrelatie mee onderhield: een erkende Syrische vluchteling (19). Maar dat liep vermoedelijk verkeerd af. Dat brengt Kronen Zeitung.

   De 16-jarige Manuela K. had zaterdagavond afgesproken met haar (ex-)vriendje. Yazan A., het vriendje, had de moeder van het meisje zelfs nog geschreven dat hij haar dochter tussen 03u00 en 04u00 thuis zou brengen. Maar dat gebeurde nooit. Wat een leuke avond uit diende te worden, werd een nachtmerrie. Het meisje werd brutaal gewurgd en gedumpt in een park in Wiener Neustadt. Er wordt nu door de politie een zoektocht georganiseerd naar Yazan A. – die hoofdverdachte is in de zaak.

   Gewurgd met bijzonder veel kracht

   Nadat Manuela K. zaterdagnacht niet thuis kwam, trok de familie van het meisje naar de politie en ging men met kennissen en familieleden op zoek naar haar. Manuela had nog twee zussen en een broer. Maar omstreeks 09u48 was het kroostrijke gezin een lid armer. Toen werd Manuela dood aangetroffen, verstopt onder takken en bladeren.

   De politie-afdeling moord nam het onderzoek op zich en een autopsie werd bevolen. De formele resultaten worden later vandaag gepubliceerd, maar Kronen Zeitung kon reeds achterhalen dat de doodsoorzaak hoogstwaarschijnlijk wurging betreft. Deze zou zijn uitgevoerd met enorme kracht, zo zouden de kwetsuren in de nek indiceren.

   1.   

    Scepter is een extreemrechtse en islamofobe website. Het nieuws dat ze brengen is notoir onbetrouwbaar.

    1.   

     Tsssjonge jonge.

     1.   

      @Vit: Ik neem aan dat er weer een lans is gebroken voor de islam?

     2.   

      Hij is er nog steeds niet achter dat die krokodil echt bijt.

    2.   

     @RN
     Staat gewoon op Bild hoor.

     1.   

      Sceptr baseert zich weer op de even onbetrouwbare Kronen Zeitung en daar lult het onbetrouwbare tabloid Bild uiteraard ook weer achteraan.

      Lees eens een normale krant, domme man.

     2.   

      Jawel het is zover halve tamme.

     3.   

      “domme man’

      Kan de moderatie even kijken naar de constante beledigingen die de bewoner van 284 in de L v P te ‘s Gravenhage uit tegen toetssteen?

   2.   

    Eigen schuld dikke bult, moet je je maar niet inlaten met dat ongedierte!

 35.   

  Dat doen Moslims nooit!!!
  Mocht het wel zo zijn dan is hij “verward!”
  Heeft hulp nodig!!!
  Snel z,n familie over laten komen!!!
  Enfin, ………..
  Zo denkt onze “Gutmensch”.

 36.   

  gewoon allemaal terug naar huis met die gasten

 37.   

  Ik zie ze steeds vaker: Beelden van blanke jongens die in elkaar gerost worden door zwarte jongens. Die in de meerderheid zijn. Links zal zeggen dat we nu eenmaal een lange koloniale schuld in te lossen hebben. Agressie van zwarten is ‘begrijpelijk.’

  twitter.com/RealJamesWoods/status/1084604689197355009

 38.   

  Feit ??.
  Dat jij geboren bent vind ik onbegrijpelijk.
  Jou moeder had jou door moeten slikken.
  De wereld weer een beetje beter zonder jou

 39.   

  In Polen zouden ze wel korte metten maken met dit soort strontvolk, helaas voor deze vrouw en kindje, god zij met hen waren ze in links gebied waar dit soort dingen normaal is geworden,

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!