Epische trollactie op Kees van der Staaij (SGP) die te luid in de kerk zingt: ‘Maak mij geen homofiel’

Hilariteit alom natuurlijk naar aanleiding van de serieuze Nashvilleverklaring, die ook Kees van der Staaij (SGP) steunt. Hij liet al weten geen afstand te willen nemen van de verklaring en dus wordt hem flink de gek aangestoken online. Zo publiceerde GeenStijl vandaag nog een video met Hans Teeuwen waarop te zien was hoe hij voor Kees een liedje zong en zich afvroeg of hij nog wel verder kon leven zonder zijn goedkeuring. Ook De Wereld Draait Door liet een epische video maken door Lucky TV. De video, een overduidelijke trollactie, laat een te luid zingende Kees van der Staaij zien die er vreemde teksten op na houdt.

De Nashvilleverklaring, waarin predikanten een moreel oordeel vellen over homoseksualiteit en het ‘huwelijk’ monopoliseren, was ook zo’n valse noot die veel te hard binnenkwam. De reacties op Twitter liegen er niet om en de conservatieve predikanten worden met de grond gelijk gemaakt. Niet geheel onterecht overigens, want hun veroordeling van homoseksualiteit staat haaks op hoe Jezus omging met zondaars. Logisch dus dat de predikanten veel kritiek kregen en er hilarische video’s worden gemaakt waarmee men de draak aansteekt met ze. In de bovenstaande video ‘zingt’ Kees van der Staaij: ‘Maak mij geen homofiel’ en ‘Heer ‘k zal u zuigen’. Ook zou het lied verwijzen naar een pastorale relatie van Van der Staaij: ‘Kees nou jij bij mij’.

De grap van de bovenstaande video is natuurlijk dat iedere kerkbezoeker weet dat dergelijke situaties normaal zijn bij het zingen van de liederen: er zijn altijd wel een paar mensen die hard zingen terwijl zij de noten niet goed kunnen raken. Zo herinner ik mij een oud operazangeres die de wekelijkse zangmomenten benutte om haar oude vaardigheden weer te verbeteren. Als je er naast stond kon je jezelf niet horen zingen. Genieten van de muziek was er ook niet bij. Net zoals de té luide stemmen tijdens het zingen zo zijn ook de predikanten die de Nashvilleverklaring ondertekenden. Ze zingen vals en veel te hard. Ze dragen niet bij aan een harmonieuze lofzang aan God.

Laten we hopen dat er niet nog meer van deze gekkigheden onze kant op worden geslingerd. Al zijn de grappen hilarisch.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Lugar

  Teunis Dokter: “Jezus veroordeelde niet, hij vergaf.”

  Klopt en gelukkig stopte het daar niet.

  “Heeft niemand u veroordeeld? En zij zei: Niemand, Heere. En Jezus zei tegen haar: Ook Ik veroordeel u niet; ga heen en zondig niet meer. (Joh. 8:11)

  1. Hallozeg

   Hoi Lugar, leer eerst non verbaal hun gezichten lezen, en je leest de ANGST in het GEZICHT van die meneer van der Staaij als hij zingt zijn liedjes braaf.
   Jezus is een mythe molensteen maakt het graan van het land om brood van te bakken, en Christendom is de Mythe Serpent uit het oude Egypte, waar ze iedereen hebben overtuigd dat Jezus als een HANS KLOK van stenen brood maakte als VANZELF, en zo kon Jan Peter Balkenende ook zijn CHEMISCHE MAGISCHE SATANSTERROR uitvoeren, onder bedreiging natuurlijk van die HEL waarvan de POORTEN zijn open gezet vlak na 11-9-2001.
   Dus wereldoorlog was al een FEIT, Golf oorlog 2 volgde op Golf oorlog 1.
   Waarbij men al in het jaar 1979 beelden had gemaakt van Saddam die toen aan de macht kwam, en vanaf zijn aantreden als President van irak een hele lijst namen begon woor te lezen van wie er allemaal geëxecuteerd moesten worden, en al de namen die hij oplas werden mee genomen, en dood geschoten in het jaar 1979.
   Toen begon de Irak-Iran oorlog die de 8 jaar lang daarop volgde, en in die tijd is er ook met Chemische wapens gegooid zoals op de koerden, en die grondstoffen waren geleverd door een Nederlandse zakenman die daar later voor veroordeelt is. Toen Saddam als een ADOLF ZZP’ER vanaf begin jaren 90 helemaal voor zichzelf ging beginnen, de hele wereld wilde bezitten zoals je in de bijbel kan lezen, en hij Koeweit binnen denderde, greep men in. VEEL TE LAAT MENSEN.
   Dus wat was Saddam Hoessein? En wie laten dat toe zolang die Saddam aanvalt wie er wordt aangewezen door wie?
   Want een MENSELIJK PERSOON zou in het jaar 1979 al in de gaten gehad moeten hebben dat het een vreselijke despoot was net als Adolf, Pol Pot, Idi Amin en meer vreselijke type NERO ADELAAR SYMBOLEN die als ROOFDIEREN LEIDEN.
   Dus dat level was daar al te zien.
   Dus kunnen we dat gaan voorkomen.
   Omdat Nederland ook gecoupt is in het jaar 2002 door het symbool pentagram en de hexagram (5+6).
   Als jullie nu allemaal eens wat verder zouden durven, kunnen en mogen ontwikkelen, niet omdat het moet met een pistool op je kop, MAAR OMDAT HET NODIG IS EN BELANGRIJK.
   Als je dat niet snapt ben je een DIER zoals Meneer Rutte dat in 2010 al had geconstateerd na 8 jaar lang CDA met hun SPROOKJESBOEK IM KOPF, lees Daniël over het Kabbala system kartel. Groeten van een Nederlander.

   1. Rien Noppen

    “zo kon Jan Peter Balkenende ook zijn CHEMISCHE MAGISCHE SATANSTERROR uitvoeren, onder bedreiging natuurlijk van die HEL waarvan de POORTEN zijn open gezet vlak na 11-9-2001.”

    Op dit soort hysterische waanzin lijkt me een inhoudelijke reactie niet mogelijk.

 2. Rien Noppen

  Over gevoel voor humor valt niet te twisten, zullen we maar zeggen.

  1. Rien Noppen

   De verwijzing naar ‘pater’ in dit filmpje is overigens behoorlijk onnozel.

 3. TD

  Ik denk dat het grootste gedeelte van homoseksueel Nederland het geen bal interesseert wie er allemaal die Nashvilleverklaring ondertekent.
  Het lijkt dat de heteroseksuelen er het meer mee bezig zijn!

  1. Rien Noppen

   Je kunt het positiever bekijken: de Nashville-verklaring illustreert en bepaalt het laatste bastion waarin orthodoxe protestanten zich met betrekking tot dit vraagstuk terugtrekken en maakt, met name ook door de verdeeldheid in eigen kring en nabije kringen die erover ontstaat, zichtbaar dat het verzet tegen de acceptatie van homoseksualiteit voor christenen een tot verliezen gedoemd achterhoedegevecht is.

   Het is als met het verzet tegen Zwarte Piet: juist door de stem te verheffen en een onverzoenlijke positie in te nemen wordt zichtbaar dat het standpunt niet houdbaar is en de enclaves waarin men een obsoleet standpunt tracht overeind te houden met de dag verder slinken.

   1. Voetnoot

    Hetzelfde geldt voor de z.g. islamisering van Nederland, niet houdbaar.

   2. Eugenie de la Fleur

    @Rien Noppen

    Precies, en reken maar op dat ook dit onderwerp in de orthodox protestante kringen verdeeldheid gaat zaaien aangezien veel gereformeerden niet in de middeleeuwen blijven hangen. Deze christenfundamentalisten bewijzen met hun actie absoluut geen dienst voor hun religie, het tegendeel

    1. Troelstra

     Jammer alleen dat we via een zijdeur een ideologie met godsdienstige componenten hebben geïmporteerd welke wèl gedoemd is tot in de Middeleeuwen te blijven hangen en dat de dragers van dit virus steeds groter worden in getale. Hebben wij bij wetten en gewoonten de achterlijkheid achter ons gelaten; Krijgen we onomkeerbaar die Middeleeuwen terug middels omvolking.

   3. TD

    Rien Noppen:
    Allemaal interessant maar de homoseksuelen zijn waar ze zijn willen,overal zijn gay pride tochten,dat het niet mag van de Bijbel en koran boeit geen flikker!

   4. Bosche draak

    Het is niet hetzelfde als zwarte piet, nog niet misschien.

    In dit geval staat de media aan de kant van de stille meerderheid, ja je hebt een handvol deugkneuzen die om aandacht vragen, maar dit is zo weer overgewaaid.

    In het geval van de pietendiscussie die al jaren bezig is en de media aan de kant van de schreeuwende minderheid staat die (dat dan weer wel) ook bestaat uit deugkneuzen.

 4. Spaanse kok

  Marrakesh of Nashville?
  Als er maar gezeurd kan worden en tot het lievelingsonderwerp van DDS reageerders herleidt kan worden

  1. Eugenie de la Fleur

   De islam zeker! Natuurlijk, biedt ook dit onderwerp een kans om over de islam te mekkeren. Ze gebruiken gewoon de eerste beste jij-bak van “zei doen het ook” als excuus om homo’s te kunnen haten

   1. Troelstra

    Hypocriet zijn pas degenen die nu moord en brand schreeuwen richting Kees van der Staaij, hoe belachelijk hij zichzelf ook gemaakt heeft met het ondertekenen van een geloofsbriefje, maar bij alle haat en geweld vanuit de Islam de andere kant opkeken of meteen begonnen met “Ja maar” te gaan janken. En dat reliotie meer kapot maakt dan je lief is hoef je mij niet te vertellen. Godzijdank hebben we de lange arm van reliotie op het openbare leven bij wet achter ons gelaten. Ik snap dan ook niet wat links bezielt om de Islam te omarmen. Want de Islam is nog vele malen achterlijker, primitiever en agressiever dan welke religie dan ook. Ik zeg het niet anders dan dat Anton Constandse het verwoordde begin jaren ’80 in de publicatie Gastarbeid en Kapitaal.

    “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

    Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983

    Op DDS verscheen ooit het artikel “Lokaal D66 buigt voor de islam: ‘Geen zoenposters, want campagne zal voor nodige commotie bij moslims zorgen!’” En dat geeft exact de hypocrisie en de lafheid van moraal claimend links weer. Omdat er niet naar gelinkt kan worden plaats ik de inhoud van het artikel maar even hieronder:

    Lokaal D66 buigt voor de islam: ‘Geen zoenposters, want campagne zal voor nodige commotie bij moslims zorgen!’

    Door Tim Engelbart 10 maart 2018

    D66 Haarlem siddert als een stel bange puppies voor de islamitische gemeenschap in de hoofdstad van Noord-Holland. De plaatselijke wethouder Jur Botter wil geen posters met zoenende vrouwen, want bij de plaatselijke moskee heb je daar erg veel tegenstanders.

    Als het aan D66-wethouder Jur Botter uit Haarlem ligt, zullen er in zijn stad geen posters van Femmes for Freedom komen te hangen. De reden is namelijk dat de plaatselijke moskee de posters – waarop onder anderen te zien is hoe twee vrouwen met elkaar zoenen, maar ook moslima’s en joden – niet waardeert. Dat zegt hij in het Haarlems Dagblad:, nadat de plaatselijke VVD had aangedrongen op een postercampagne die uitdraagt dat iedereen z’n eigen geliefde mag uitkiezen:

    “De VVD vroeg maanden geleden al om een campagne in Haarlem die aangeeft dat iedereen zijn eigen partner uitkiest. De wethouder stelde toen voor om een debat daarover in de commissie samenleving te houden. Vervolgens zei hij tijdens het debat dat de posters in Rotterdam en Amsterdam tot onrust hadden geluid. Er waren bijvoorbeeld hakenkruisen op geschilderd of ze waren deels afgeplakt.

    Boter ging daarop eens ‘sonderen’ bij de moskee: ,,Ik kreeg er de handen daar niet voor voor op elkaar. De campagne zal voor de nodige commotie zorgen. Ik ben dus geen steek verder.”

    Die reactie werd hem – begrijpelijkerwijs – niet in dank afgenomen door de VVD, het COC en Shirin Musa (de voorvrouw van Femmes for Freedom). En terecht, want als je gaat vragen aan iemand ‘heb je behoefte aan posters die je op een pijnlijke wijze confronteren met je eigen bekrompen wereldbeeld?’ dan is het antwoord natuurlijk altijd: nee. Ongeacht het onderwerp of wie je het vraagt, niemand ziet in het straatbeeld graag posters die hun eigen conservatieve opvattingen ondergraven.

    Wat die posters daarmee dus extra dringend maakt. Want niemand zal ooit van standpunt veranderen als je de boel gewoon de boel laat. Je moet mensen die het oké vinden om homo’s op te sluiten in de kast, of zelfs om familieleden te verstoten wegens hun seksuele voorkeur of partnerkeuze, telkens met nieuwe argumenten blijven bombarderen. Alleen dan kan je langzaam maar zeker een beetje beweging in de zaak krijgen.

    Hoe je dat dus niet doet is bij een moskee te vragen of ze zoenposters willen, vaststellen dat het antwoord – verrassing! – ontkennend luidt en vervolgens weer lekker op je deugende D66-handen gaan zitten. Met je rotsmoesjes over ‘commotie’. Want wat je daarmee eigenlijk bedoelt is: D66 buigt voor vandalisme. Sloop dus vooral alles waar je het niet mee eens bent, en Jur Botter uit Haarlem zorgt dat het lijdende voorwerp van je agressie wel even uit het straatbeeld verdwijnt.

    Woont u dus in Haarlem, of kent u mensen in Haarlem, drukt u ze dan vooral op het hart: stem niet op D66. Veeg die partij lekker compleet van de kaart bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Aan bang gedrag of kruipen voor conservatieve moslims heeft dit land namelijk helemaal niets. Niets.

  2. TD

   Spaanse kok :
   Marrakesh is belangrijker vind ik,hoe en wanneer en met wie homoseksuelen het doen is voor mij super onbelangrijk!

 5. Gekko

  In zijn eigen lijfblad, het Reformatorisch Dagblad, staat dat Kees van der Staaij de tekst van de Nashville verklaring niet eens heeft gelezen. Via een e-mail heeft de SGP-voorman toestemming gegeven om zijn naam onder de verklaring te zetten.

  Neem me niet kwalijk, maar dan is hij toch echt een stuk onbenul van heb ik jouw daar.

  Ik had zeker respect voor hem omdat hij al meer dan 20 jaar gedegen zijn werk doet als Kamerlid. Dat respect heeft hij in 1 klap verspeeld.

  1. Troelstra

   We hebben hier ook Tweede Kamerleden die hebben ingestemd met het zelfmoordverdrag het Pact van Marrakech. Bij ja-knikken zelfs een meerderheid.

 6. Koos sssss

  Hoewel het ook wel eens nuttig is, om eens in de richting van de feiten te kijken.

  https://saltmines.nl/2019/01/08/een-analyse-van-nashville/

  1. Siemien

   Homohaat is volledig uit zijn verband getrokken misverstand, maar het is de wereldse gezindheid die geen mogelijkheid voorbij laat gaan om Gods Woord te lasteren..

 7. B. Pascal

  Het was te verwachten zulke filmpjes! Ze doen het bij iedereen, ook bij de Koning. Dus dat vd Staaij deze zou ontvangen is niet vreemd. We moeten er dan wel direct bij zeggen dat dit het niveau is waar links gekomen is.

  Een oud gezegde: een hond keert altijd terug naar zijn uitbraaksel!
  Die tijd begint is gekomen.

  1. Lugar

   LuckyTV is voor mij een vorm van kunst, een vorm van het uiten van een mening, het is satire. Smaken verschillen en het staat de maker vrij om te doen wat hij wil. Zolang het maar niet strafbaar is. En volgens mij roep de maker niet op tot geweld? Dat is wat mij betreft de grens.

   Smaken verschillen en meestal vind ik LuckyTV wel grappig, deze keer kan ik er natuurlijk minder om lachen, maar dat hoeft ook niet. Ik zal de maker niet ophangen, en ik zal ook niet oproepen om hem op te hangen.

   1. van Urk

    LuckyTV Inderdaad leuk maar ook niet het lef heeft om een imam of Mohammed in een satirisch filmpje te gaan betrekken.

 8. fusilier

  De mens moet zelf maar weten hoe door het leven te gaan, ik hoef geen rekenschap af te leggen voor die persoon hoe hij of zij door het leven gaat. Maar als ik 2 mannen zie zoenen op straat, vindt ik dat een gruwel,en kijk de andere kant op.

 9. Anders55

  ik dacht dat be boodschap van Jezus Liefde is?
  maar dan wel liefde zoals dhr. vd Staaij en andere geloofs genoten willen want zij zeggen dat dat het enige ware is?
  dhr. vd. Staaij is toch een volksvertegenwoordiger? en dan moet je toch het volk vertegenwoordigen en niet een bepaalde groep geloofsgenoten? en land kan je niet besturen met de Bijbel in de hand, of zijn zij zo star???

 10. Hallozeg

  We begrijpen allemaal wel dat in het Christendom de voortplanting om als soort te overleven belangrijk is. En dat een hetero man seks tussen mannen vies vinden, dat vindt ik zelf ook, maar in de grondwetten hebben we het anders afgesproken. Daarnaast hebben we ook nog eens in deze eeuw gezien hoe religie de afspraken uit 1948 waaronder Artikel 5 geheel aan de laars lapte, en het CDA zich schandalig heeft gedragen, maar omdat we daar hier door worden bestuurd, we hier in hun leugens moeten geloven. Nu is deze actie weer eens een misleiding om diegene die graag pispalen uitzoeken om hun woede op te botvieren met ritueel PASEN en Kristalnacht en neemt die Christen echt niks serieus anders dan in hun kabbala bijbel van 2019 jaar oud. Helaas is deze Christen niet in staat te begrijpen dat de Mythe Jezus staat voor Landbouw graan malen met een molensteen om brood van te bakken, en bestaan die mensen die daarvoor werken niet in het DENKEN van deze Christenen die denken dat de stenen vanzelf brood worden, vanwege de Mythe Serpent uit het oude Egypte. Wat de Christenen nodig hebben is een UPDATE, de namen Charles Ponzi, Bernard Madoff en Adam Weishaupt en ook Wilhelm Wundt even moeten leren kennen, want Nero Napoleon en Hitler kennen we allemaal WEL en ook Mohammed staat als NAAM via de media hoger in het vaandel dan die ponzi methodisten zoals onder andere Bernard Madoff 65 miljard dollar wist te rippen, van dat geld Meneer Trump wel 10 muren had kunnen bouwen daar. Dus hebben ze eigenlijk wel door die mensen van SGP en CU dat ze in een anunnaki kartel leven van 7000 jaar oud? De joden, chinezen heben een andere zonnekalender en gebruiken niet die bijbel. Joden kunnen geen Christen worden omdat je ze niet kan overtuigen met die bijbel, want hun zonnekalender van 5778 jaar oud hebben andere geschriften. Dus waarom weten die Christenen dit niet? Omdat ze het zelf steeds weer niet willen weten. Religie is preken in de regio om de regie te hebben en te houden, en dat heeft Den Haag en Brussel met de media al lang in handen. Dus laat ze eens stoppen met het maken van illusies.

 11. Michael M

  Zoals zo vaak is uitgelegd dat de bijbel in duizenden duizenden jaren is geschreven en herschreven, geschreven en herschreven door goede maar ook door boze mensen. God is liefde toch? Dus gaan we ook geen enkel mens uitsluiten. Dan zou je als gelovige 2 gevoelens hebben: Liefde & Haat, dat gaat nooit samen. Maar blijkbaar wel als je de Geschiedenisboeken in gaat. Duizenden jaren religieoorlogen en miljoenen doden….. velen doen het goed, velen niet….net als het herschrijven….

 12. Michael M

  van der Staaij en aanhangers maar niet alleen zij, ook andere religies blijven maar de drang te hebben om terug te willen naar duizenden jaren terug in de tijd. Als we een tijdmachine hadden en deze mensen konden plaatsen reken maar dat ze op een holletje terug zouden keren naar Anno 2019.

 13. Hallozeg

  Dus de psychologie er achter is dat meneer van der Staaij leerde naar andere mensen kijken en dat gedrag kopiëren, en als hij dan een homofiel ziet of een transgender hij gaat voelen dat hij dat niet wil kopiëren, maar hij weet niet beter vader Romeinen 1,22 had deze meneer als geleerd in die kerk. Niemand heeft denk ik, meneer van der Staaij verteld dat hij een homofiel moest worden, en een transgender. Waarom eist hij dan wel van die andere geaardheden dat ze meneer van der staaij gaan kopiëren op het level die slangetjes onder hun navels hadden al lang stiekem een eigen agenda. Dus polygamie is niet toegstaan op papier, maar wat vreemdgaan was noemt men deze dagen ook wel een open huwelijk, aldus Preter Rudolf het rendier de Vries. Dus in die zin is dat slecht een formaliteit op papier in een bureaucratie, dat huwelijk. Waar je je verbind met een ander mens. En dat mannen op natuurlijke wijze onmogelijk een kind op te wereld kunnen zetten, worden we straks allemaal weg geragd door die gare genociderende Christenen die het dan weer eens NIET GEWETEN HEBBEN want ze hebben geen geweten, en wordt je vervangen door ROBOTS, net zoals veel mensen werden vervangen voor die VEEL GOEDKOPERE SLAVEN VOOR CDA uit het buitenland, die dan veel minder het NEDERLANDERS ZIJN BEHEERSEN. Als Nederlander kan ik daar niet mee akkoord gaan, en dat zouden we allemaal moeten gaan BESEFFEN. TIME TO CHANGE. En wij zijn niet bang, maar ze doen er alles aan je BANG te maken met hun gare psychopaten.

 14. Hallozeg

  Kijk goed naar de OGEN van meneer van der Staaij, en je ziet de ogen van een puppie die je aankijkt heel lief en schattig. Maar in de werkelijkheid leerde hij al vanaf zijn geboorte: “ik teken die petitie want anders kom ik in de HEL”.
  Dus dat is wat je mensen kan laten geloven… heel fanatiek… tot je allemaal elkaar weer…. afslacht net als in 14-18 en 40-45, niet omdat het normaal is, maar omdat ze dat nu eenmaal altijd al zo deden… en dat. Is de BANKIER HAMERS die je dan hoort praten ook toen die probeerde zijn loonsverhoging van 50% bij de ING goed te praten.
  Dus gaan we dat op een rijtje zetten.
  Begin eeuw 20 was Karl Otto KOch een bankier voor hij SS commandat werd, en zo DEDEN ZE DAT DUS NU EENMAAL ALTIJD AL ZO gaan WIJ NIET ACCEPTEREN.
  Deze bankiers dienen open en eerlijk antwoorden te geven over wie Charles Ponzi als een profeet Kopiëren, net zoals meneer van der Staaij VREEST dat hij een homofiel moet kpiëren in gedrag, terwijl er naar mijn mening nooit iemand meneer van der Staaij heeft gezegd dat hij homofiel moest worden.
  Maar in Nederland staan de HANS NAZI SATANISTEN KLAAR OM JE TE PAKKEN TE NEMEN met hun vunzige grote nazi smoelwerken, en noemen dat dan snel vrijheid van meningsuiting.
  Feit is dat MKB via de Media in spotjes te zien kreeg dat ze het FOUT hadden gedaan, en wat ze Fout hadden gedaan, dus bedrijfsvorm BV MKB werd de JEZUS (mythisch en symbolisch) en de NV is hun VADER, Josef, bezit, de industrie. En de Banken zijn dan MARIA, je moeder, beheer. Zo hebben jullie dat dus in je hersenschorsje zitten blanken in Europa en Amerika, en op die manier kan je de ISLAM niet benaderen. Net zoals de Joden een zonnekalender hebben van 5778 jaar oud en andere geschriften, kan nooit iemand een joods mens tot het christendom OVERTUIGEN, want die hebben al een oudere kalender en de Tenach en de Thora waar ze hun KABBALA KARTELS in hadden beschreven net als in Daniël. So YOU ARE DUMB. kennis is macht, en als je haast hebt is tijd je vijand. Dus christendom is de LEER van de oppositie, de anti, met god en duivel. Daarom zijn ze altijd in oppositie, net als Links en Rechts. Het midden is de 0. -3-2-1 0 1 2 3 enz…. niet zo moeilijk he? Nee inderdaad dus NIET ZO MOEILIJK DOEN. ALLEMAAL. lol.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.