Filmpje! Verhofstadt-kloon Sophie in ‘t Veld (D66): ‘EU verantwoordelijk voor dode migranten op zee!’

Sophie in 't Veld gaat los! Bron: YouTube / nep nieuws
Foto: Sophie in 't Veld gaat los! Bron: YouTube / nep nieuws

In een filmpje uit de recente geschiedenis van D66 is te zien hoe Sophie in ‘t Veld haar grote baas Guy Verhofstadt kopieert en pleit voor het afbreken van ‘Fortress Europe’. Volgens Sophie sterven er te veel migranten op de Middellandse Zee en dat is allemaal de schuld van de Europeanen. Ja, u hoort het goed: mensensmokkelaars, migranten en anderen treft geen blaam, zij zijn slechts ‘slachtoffer’ van ‘Fort Europa’. Ze vergeleek de Middellandse Zee met de grensmuur van Donald Trump en waarschijnlijk poldert ze de Middellandse zee het liefst in om te voorkomen dat migranten verdrinken. 

Het ergste is wel dat ze met een moraliserend vingertje zwaait, kijk u even mee?

Dit is hoe we D66 kennen en vergeet dit niet wanneer u gaat stemmen tijdens de Europese parlementsverkiezingen. De partij van Jetten heeft helemaal niets met grenzen. Op de beelden is te zien hoe ze niet alleen Verhofstadt nadoet in haar mimiek, maar ook haar taalgebruik lijkt uit een kopieermachine afkomstig. Rutte heeft daar ook wel een handje van om te spreken in termen van ‘het bedrijfsleven pakket’. Lekker vaag, maar tegelijkertijd hartstikke accuraat. Wat er dan in die ‘pakketten’ zit, ja dat weet u alleen als u twintig uur de tijd neemt om de documenten te lezen.

Als het om migratie of asiel gaat dan weten we na het zien van de video hoe de vlag erbij hangt in Brussel. D66 wil het liefst ‘Fort Europa’ openbreken. Kapotmaken dus, die veiligheid. En om ons ervan te overtuigen waarom dat goed is wijst Sophie de Europeanen als verantwoordelijk aan voor drenkelingen in zee. Daarmee ‘kopen we dan onze schulden af’. Ga toch weg, vrouw! Ze is in maart overigens de lijsttrekker van D66 en maakt deel uit van de ALDE-fractie, waar de VVD ook deel van uitmaakt.

Mocht u zich dus enige zorgen maken over het onderwerp migratie vergeet dan niet dat zowel de VVD als D66 in dezelfde Europese fractie zitten en dus een min of meer soortgelijke visie hanteren. Met een pretentieuze en passief-agressieve toon roepen ze op tot zelfdestructie in naam van de ‘vrijheid en menselijkheid’. Maar als je al niet in staat bent de vraag te beantwoorden wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor drenkelingen op zee (mensensmokkelaars en migranten zelf, red.) dan kun je ook niet van Sophie verwachten dat ze een reëel migratie- en asielbeleid kan ontwikkelen.

Maar met het vingertje wijzen en als een autocraat schreeuwen, dat kan ze dan weer wel. Brrrr, van dergelijke figuren lopen de rillingen over mijn rug.

 

 

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

83 reacties

 1.   

  En niemand anders. Er zullen processen volgen als Neurenberg en met dezelfde straffen.

  1.   

   Precies merkel zal de eerste zijn wegens hoogverraad aan het eigen volk!!

   1.   

    Sophietje in ‘t Veld komt dan denk ik al dichtbij plek 2.

    1.   

     @troelstra wat een eng wijf met hele enge verdwaalde tekst uit haar mond.

  2.   

   Dus als het hier in Nederland overstroomt en ik met mijn laatste geld de overtocht waag naar zeg, Engeland dan is het hun schuld als ik verzuip. Grappig idee! Het is dr schuld van falend beleid. Grenzen dicht voor economische vluchtelingen want beste aytas ik weet niet of het u de laatste tijd opvalt maar het gaat hier ook bergafwaarts. Ons sociale stelsel is er niet op ingericht. U ziet toch dat de gehele Nederlandse bevolking onder deze situatie aan het lijden is. We kunnen niet eens meer fatsoenlijk voor onze ouderen en gehandicapten zorgen. Los van dat feit, als u een woning heeft met drie slaapkamers kan je er met ze zessen redelijk normaal wonen maar acht gaat ten koste van het welvaarts niveau van de rest. Dat is de een broeinest voor conflicten. Ergens moet er een grens getrokken worden en nogmaals niet voor echte vluchtelingen

   1.   

    Ze verzinnen elke keer weer, nieuwe verwarrende namen voor deze gelukszoekers.
    Wie heeft het tegenwoordig nog, over asielzoekers uit een oorlogsgebied.?
    Niemand toch, want dan gaat iedereen kijken naar bv Marokko, waar vandaan Duizenden gelukszoekers uit Marokko, naar Europa komen.
    De ASO / AZC zitten er vol mee.
    Sluiten die grenzen en stoppen met de EU in deze vorm.

   2.   

    Moet je zolangzamerhand maar een keer over de kapitaalvlucht spreken die het westen mogelijk maakt. De ontwikkelingshulp is er klein geld bij.

   3.   

    Niet wanhopen, aub. Gewoon Mijnheer Rutte Partij weer kiezen bij de volgende verkiezingen. Zo doet men het ook in Duitsland en het loopt fijn want het land is bijna kapot. Mevrouw Merkel verstaat haar handwerk en haar volgelingen uit het voormalige DDR Rijk zijn het volkomen met haar eens.

    De Groenen (daar zijn ze weer) en overige socialistische partijen hebbeb een groot probleem: ze willen meer en meer migranten, fluchtelingen, asielaanvragers naar (heet nu nog) Duitsland om de nagestreefte islamisiering vlot te gaan laten verlopen. Volgens hen, de UN en Mevrouw Merkel kunnen er nog wel zo’n 50-70 miljoen bestelt worden. Het liefst uit Noord-Afrika. En Pakistan doet het ook erg goed. Euopa heeft deze mensen “hard nodig” want zo is de opheffing en ondergang van de europese landen als natie sneller uitgevoerd.
    De souvereiniteit van de landen is bij Mevrouw Merkel ingeleverd zoals door haar gewenst.

    Ik vermoet Mevrouw Merkel gokt op de hoogste zetel in de UN Inc. als Voorzitster wanneer ze haar vernietigingswerk in Europa naar tevredenheid van haar Masters heeft uitgevoerd en White niet meer existeert of minstens in de minderheid zal zijn. U denkt toch niet die geimporteerde mensheid de taal van het land welk hen opgenomen heeft zal leren en spreken?

    Nee, de europese mensheid zal de hand aan de arabische talen of asiatische talen
    gedwongen moeten gaan slaan om te kunnen overleven.
    Intussen zijn de voorheen europese politici in het bedrijf UN Inc. toegetreden en krijgen ieder een wereldopgave, een goede job voor het leven met bijpassende salariering, belastingvrij wel te verstaan.

    Rusland is niet de vijand.

  3.   

   Jaaaa Aytas dit is koran op jouw molentje, hè, het is de schuld van Europa

  4.   

   Die kans kon wel eens groter zijn dan je denkt. Frau Merkel zal er onder andere ter verantwoording worden geroepen voor wanbeleid ten koste van de veiligheid, de werkgelegenheid, de kosten van huisvesting en het vrij besteedbare inkomen van het Duitse volk.

 2.   

  De verantwoordelijkheid ligt bij de illegaal die in het bootje stap …………op zoek naar “gratis geld” (=ons sociaal stelsel) dat in Noord/West is te halen.

  Immers iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.

  Deze illegaal kan ook kiezen om in zijn eigen land te blijven en te helpen het land op te bouwen.

  1.   

   En de eigen broek op te houden in plaats van zijn handje. Nietwaar, Aytas?

  2.   

   Ik heb altijd wat moeite, met dit soort miljonairs. Zit sinds 2004 in het Eu gedrocht en vangt per jaar…..?
   “Toch moet worden opgemerkt dat volgens het EP het maandsalaris van de verkozenen 7.956 euro bedraagt, ”. Bron; Europese rekenkamer. Daarnaast heeft ze nog een aantal commissies te gaan. Zoals daar zijn;

   Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken
   Delegatie in de Gemengde Parlementaire Commissie EU-Turkije
   Plaatsvervanger
   Commissie economische en monetaire zaken
   Commissie rechten van de vrouw en gendergelijkheid
   Delegatie in het Parlementair Stabilisatie- en Associatiecomité EU-Montenegro
   Dit levert haar per jaar nog eens een dikke ton op. En dan alle andere voordeeltjes zoals vergoedingen voor wonen en werken, vervoer van en naar, paperclip vergoedingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
   Ze vangt een schamel bedragje van meer dan 3 ton per jaar. Ia zo’n kippenhok zonder eieren en geeft niets uit, want alles wordt betaald voor haar. Dus? 18 jaar maal het bedrag per jaar. U mag het zelf uitrekenen. Ik ga mijn geld even tellen.

   1.   

    @Top
    En belastingvrij.

  3.   

   Nee Ritter bij mensen als jij die de waarheid ontkennen. Cycil Rhodes heeft het verdorie helemaal verwoord en er is niets veranderd. Jij bent schuldig met je nazi propaganda.

   1.   

    Aytas, nazi, bruinhemd, facsist orgineel hoor om anders denkenden zo neer te zetten! Inhoud graag!

    1.   

     ….Aytas, nazi, bruinhemd, facsist orgineel hoor om anders denkenden zo neer te zetten! Inhoud graag!….
     Oprotten graag!!!

   2.   

    We hebben onderhand meer dan genoeg Aytassen in Nederland. 1/3 zit in de bijstand of zal daar binnen afzienbare tijd belanden. 1/3 zit in de criminaliteit. 1/4 houdt zich bezig met religieuze misdaad en de rest heeft een baantje of zit hier de hele dag te jammeren over diskriemienaasie.

   3.   

    Aytas laat met name zijn zieke geest hier de vrije loop, als een buikloop.

    Het is ons alle duidelijk waar Aytas voor staat, Aytas heeft een pesthekel aan Nederland, Aytas is een vies smuigertje die zichzelf hoogverheven en superieur vindt ten opzichte van het Nederlandse volk.

    Aytas is een zéér warme pleitbezorger van de islam, Aytas aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.
    Aytas is het zuurdesem, Aytas schoffeert Nederland door te lasteren en leugens te verkondigen.
    Aytas laat hier precies zien wie Aytas werkelijk is, Aytas is een zielig figuur, verschrikkelijk onzeker en haat werkelijk alles dat met Nederland te maken heeft, Aytas valt ook onder het kopje: antisemitisch, racistisch, landverrader en islamverheerlijker.
    Buiten dat, is Aytas ook een zuigertje die structureel irriteert en in alles tegendraads reageert.
    Aytas is adergebroed en het wordt tijd dat Aytasje opflikkert…dat vind ik..

 3.   

  Inderdaad, Maart en Mei maken de echte Nederlanders weer blij.

 4.   

  Je schaamt je kapot als Nederlander, ook al ben je geen D66 stemmer!

  1.   

   En JohanD, wat ga JIJ er aan doen?

 5.   

  Afschaffen die EU ben je niet meer mede schuldig ook

 6.   

  NEeeeeeee dat zijn we niet dat zijn ze zelf.

  Ik (wij) dwing(en) ze niet in een rubberen bootje te stappen dat doen ze geheel zelf.
  Tja ik weet wel dat er mensen zijn die dit kunnen inzien maar dat is dan ook hun probleem niet het mijne.

 7.   

  Zolang de EU ons een Wilkommenskultur voor asieleisers (= gratis geldeisers = parasieten) door de strot heen blijft drukken, zullen zij blijven overwegen de mensensmokkelaars te spekken om in Europa aan gratis geld te kunnen komen. Keihard de buitengrenzen op slot gooien is het enige wat hen daarvan kan weerhouden. Elke dode op zee is de schuld van de Wilkommenskultur.

 8.   

  Dat de EU een verantwoordelijkheid draagt terzake de vluchtelingencrisis lijkt me lastig te ontkennen.

  1.   

   Zeer goed gezien. De EU hoort als taak te hebben de buitengrenzen te beveiligen tegen de vijandige invasiemacht welke als parasieten ons continent willen plunderen.

  2.   

   dat de EU terzake de vluchtelingencrisis een verantwoordelijkheid draagt lijkt me inderdaad lastig te ontkennen.

   1.   

    gister:
    “EU terzake de vluchtelingencrisis een verantwoordelijkheid draagt ”
    Inderdaad,om die boten buiten de territoriale wateren van de EU te houden!

    1.   

     En zo is het maar net.

  3.   

   @RN
   Ow ja? Eritrea, daar zijn wij verantwoordelijk voor en niet Ethiopië?

 9.   

  Dat je als migrant zo dom bent om in een wrak van een boot te stappen is vragen om te verzuipen. Dus de verantwoordelijkheid en schuld ligt volledig bij die migrant zelf. Om Europa de schuld van het verdrinken van migranten geven is dan ook niet op z’n plaats. Het gratis geld wat in Europa lonkt is het schijnbaar waard om het migrantenleven in de waagschaal te leggen. Dus zeg ik: Stop met uitkeringen en het pamperen van migranten in Europa en een jaar later komt er geen enkele migrant meer naar Europa toe.

  1.   

   “om in een wrak van een boot te stappen is vragen om te verzuipen”
   Wie zijn wij,om mensen die zelfmoord of euthanasie willen plegen tegen te houden?

   1.   

    Idd TD..je zou toch zeggen dat moet zo’n d66 figuur toch aanspreken Hebben die dobbernegers wel aangegeven wat er met hun organen moet gebeuren??
    (D66 modus uit)
    .

  2.   

   De EU verstrekt geen uitkeringen.

   1.   

    Meervoudige Jokkebrok
    De eu verstrekt wel degelijk uitkeringen aan de opvreters van het europese “parlement” want van verdienen is hier geen sprake!

 10.   

  Zou mooi zijn als in het vervolg meer context over de video wordt gegeven: Datum, locatie, en in welke interactie het plaatsvindt (debat over..). Helpt bij het verspreiden van de boodschap!
  JA JA

  1.   

   Meester K.
   Op uw wenken bedient.
   Sophie in ‘t Veld – D66 ‘MORE IMMIGRATION, OPEN THE BORDERS..DO IT NOW!'(15-01-2019)

   1.   

 11.   

  Ze hadden meteen moeten reageren en duidelijk moeten maken dat oversteek verboden is en tot onmiddelijke afwijzing en uitzetting lijdt.

 12.   

  Tja D66, de partij die niet van deze wereld is. Allemaal Yuppen, net als GroenLinks, hoogopgeleid, neerkijkend op de rest. Ons vertellen dat we zuinig voor het milieu moeten zijn, maar zelf 40.000 km per jaar vliegen.

  Al die abortussen, die kinderen die niets misdaan hebben en nergens schuld aan hebben. Die mogen wel dood, maar mensen die zelf wel risico nemen en overlijden, dan is het onze schuld?

  Ik vraag me vaak af of ik droom.

 13.   

  Sophie in ‘t Veld,hup achter het aanrecht en vlug wat!

 14.   

  ‘Germany has shown it can be done’

  Really?

 15.   

  Sophie in t’ Veld ga ze redden en breng ze terug naar vertrekpunt of thuisland en val ons niet lastig dat gezeur wie ze schuld dit is. Asiel/ gelukszoekers weten nu toch wel eens dat ze niet meer welkom zijn in Europa dus ga dan geen gevaarlijke reis over zee aan.

 16.   

  Als nederlanders de balans gaan opmaken, dan komen wij tot de conclusie dat, de meeste vluchtelingen geen vluchtelingen zijn, er volop geweld in AZC’s en daarbuiten gebruikt wordt, er volop misbruik gemaakt is van onze tolerantie, dat de meeste vluchtelingen laag/ niet opgeleid zijn, dus nooit zullen werken.

  Dan kun je als D66 wel wijzen en schreeuwen; maar laten ze eerst maar met structurele oplossingen voor deze problemen komen.
  Ps; d66 heeft gelukkige z’n langste tijd gehad. (ik stem rechts)

 17.   

  Er komt een tijd dat Soppie, Verhofstadt en soortgelijk tuig uit hun bubble gejaagt gaan worden. Als ieder land zijn eigen Farrage naar de Eu brengt kan het rot van binnenuit worden bestreden en voor het tribunaal worden gebracht.

 18.   

  Tegen mevrouw in ‘t Veld zou ik willen zeggen; “Ach mevrouw ga toch naar huis lekker koken”.
  Maar waarschijnlijk kan ze dat óók niet.

 19.   

  Dit is de meest zwakzinnige uitspraak aller tijden. Degenen die deze uitspraak onderstrepen, zijn toe aan een uitgebreid psychiatrisch onderzoek.
  Straks krijgt Europa nog de schuld dat er geen zeewaardige vaartuigen ter beschikking worden gesteld.

  1.   

   Ik onderstreep wat ze zegt volledig en ik zou zelfs verder gaan dan dat.

   1.   

    Eugenie de la Fleur :
    “Ik onderstreep wat ze zegt ”
    Met een poepvinger? in elk geval een eh..natte vinger?

   2.   

    @Eugnenie de la Fleur:
    “Ik onderstreep wat ze zegt volledig en ik zou zelfs verder gaan dan dat.”

    Sophie in ‘t Veld is, indien ze haar uitspraken welbewust doet, behoorlijk psychisch gestoord.
    Met U is het echter nog veel erger gesteld. Woont u in het Pieter Baan Centrum?

   3.   

    ik heb nog wel een roeiboot voor jou kom maar op druk ik je in italie wel van de kant af of stop aub met ademhalen dat mag ook dom wijf

 20.   

  Waren er maar meer vrouwen in de politiek als Sophie. Heldin is het!

  1.   

   Quote….Waren er maar meer vrouwen in de politiek als Sophie. …
   Hysterische deuggleuven daar hebben we er al veel te veel van…!
   Vrouwen in de politiek meestal geen goed idee…veel te emotioneel betrokken.

   1.   

    Aan het aanrecht terug van waar ze weg kwamen

  2.   

   Zij dronk ranja met een rietje
   Mijn Sophietje
   Op een Amsterdams terras…

   Ja ik weet dat ze fijn gek is
   Want daarom zit ze naast me

 21.   

  Een woord: ‘Kierewiet’.

 22.   

  Deze In het veld .zoekt nog steeds naar de bloemetjes en de bijtjes, geheel verdwaasd van het cokesnuiven lid geworden van duivel666.
  Ook zij zal met de rest van deze nieuwe NSB lichting ooit ter verantwoording worden geroepen op een plein ergens in een bevrijd Nederland.
  Profetisch gezien word ik gesteund door vele paragnosten maar vooral! door de weldenkende mens op straat,winkel,netwerk.
  De linksmensch en deugmensch gaan een zware toekomst tegemoet.
  Ook Sophietje gaat het niet redden………

  1.   

   Niet elke profeet is van hoge kwaliteit, zullen we maar zeggen.

 23.   

  Eers schaamde ik mij omdat ik auto rijdt. Daarna moest ik mij schamen omdat ik vleeseter ben. Iets later leerde ik mij schamen omdat ik een witte man ben. Nu ben ik net aan het oefenen voor vliegschaamte, maar dat heb ik nog niet onder de knie, of nu moet ik mij volgens Eucalypta schamen omdat ik op een continent woon, met aan de zuidkant daarvan een zee.
  Alsof wij die zee zelf gegraven hebben.

  Overigens is het als Europolitica makkelijk praten. Zij praat de uitvreters hier binnen, maar wij moeten extra belasting betalen om ze in leven te houden.

  1.   

   Koos sssss :
   ++++

 24.   

  Prachtig, ik schrijf het steeds al, ze maken zichzelf steeds belachelijker, we hoeven niets te doen, ze overtuigen zelf hun eigen achterban dat ze de verkeerde keuze hebben gemaakt!

  Herkansing volgt dit jaar, LAAT UW STEM NIET VERLOREN GAAN!

  (uitzondering: niet stemmen is instemmen, dus wanneer u het met de huidige regering eens bent dan kunt u wel thuisblijven, stemmen wordt dan overbodig)

 25.   

  Kansloos figuur. Als ze zo graag met een Afrikaan wil kan dat ook op een andere manier geregeld worden.

 26.   

  MET ZO’N KOP MOET JE OOK WEL ZO SLECHT ENGELS LULLEN

 27.   

  Aytas duimzuigertje wordt steeds gekker.

  1.   

   Ja het is vreselijk he?
   En dat eeuwige gejank “jamaar jamaar Europa neemt geld van Afrika af”
   Terwijl het toch de corrupte leiders zijn die het geld massaal wegsluizen.
   Dat China Afrika nog verder leegtrekt hoor je die randdebiel dan weer niet over.
   Beter dat Aytas het niet waagt anders heeft ze zo een kungfu klap voor d’r paardebek te pakken.

   1.   

    “Ja het is vreselijk hè?”

    Ken je die uitdrukking?: ‘Als je een cactus geen water geeft gaat hij uiteindelijk ook dood’

    1.   

     Ken je de uitdrukking “wie zwijgt stemt toe”
     Je moet die idioten met regelmaat afserveren, niet voor hun (ze laten zich toch niet overtuigen) maar voor elke reageerder zijn er meerdere mensen die meelezen maar de overstap naar reageren nog niet hebben gemaakt.
     Laat het maar knetteren en vonken…

 28.   

  Werden vroeger dit soort vrouwen heksen genoemd?
  Voor waanzinnige van God ( oei… Allah) verlaten vrouwen hadden ze een goede oplossing: de brandstapel!
  Hoeft in deze tegenwoordige tijd ( van mij ) niet meer!
  Hun promotie Islam is voldoende om ze terug te brengen naar aanrecht en kinderproducent!

 29.   

  Simpele vraag van een populist:
  deze dame heeft toch wel een paar van die “uitgebuitte” jongemannen in haar huis genomen?
  PS
  Ze verdient genoeg ( in werkelijkheid veel te veel) om een stuk of tien te kunnen onderhouden!

  1.   

   Populisten stellen altijd simpele vragen. In de antwoorden zijn ze vervolgens zelden geïnteresseerd.

   1.   

    Rien Noppen
    Oprotten.
    Ga je zelf gerieven achter je 36 laptopjes!

    1.   

     Buiten het geregeld delen van hoogstaande proza is tante ook een ongeëvenaarde voorvechtster van de vrijheid van meningsuiting.
     Waren er maar meer als tante.

     1.   

      Tante heeft het vaak over zelfbevrediging. Daar moeten we uiteraard niets achter zoeken.

   2.   

    “Populisten stellen altijd simpele vragen. In de antwoorden zijn ze vervolgens zelden geïnteresseerd.”

    Zoals islamimbecielen als Nopjes, Spaanse mongool, nooit antwoord geven op vragen..

 30.   

  Geestesverschijning In ‘t Veld is een verschrikking. Het zou maar je familie zijn of zoiets. D66 is diep gevallen en met D66 de VVD. Helaas.

 31.   

  Aytas. Als u wilt beledigen wat uw zaak is dan doet u dat dom. Graag dan wat meer niveau want dat kunt u vast wel opbrengen.

 32.   

  Inderdaad als ik deze vrouw zie of hoor lopen de rillingen over m’n lijf heb haar vanaf het begin al een vreselijke vrouw gevonden.

  1.   

   100% eens.

 33.   

  De migranten zelf en zij alleen zijn verantwoordelijk voor hun doen en laten. Niemand die ze dwingt van huis te gaan en zich in te laten met smokkelaars.

 34.   

  Sofie is vergeten nog wat achtergrondinformatie te benoemen. En om een of andere reden zien we dat ook al niet uitgebreid gebracht in de mainstream media.
  https://www.youtube.com/watch?v=xBrpGifAXTo
  Toeval of belanghebbendenpolitiek?

 35.   

  Sophie zingt precies zoals haar chef, clown Verhofstadt, het voordoet.
  Ze is het vermeend altijd met de zotteman eens.

  Het hardst schut ze NEE wanneer mijneer Farage zijn toespraken houdt, want dat doet haar chef Guy ook. Maar die brult de ganze dag door alle toespraken welke woorden hem niet van pas komen. Een vermeend nobel edel zwijn.

  Rusland is niet de vijand.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!