FVD geeft de VVD en andere klimaatgekkies een klap om de oren: 'Voor het desastreuze klimaatplan, maar kijk ze stralen!'

Geen categoriejan 31 2019, 18:00
"Ook de VVD."
Het was eens tijd dat de VVD in de Tweede Kamer vanaf rechts bekritiseerd werd. Natuurlijk, de PVV doet dat bij tijd en wijle, maar Geert Wilders heeft het probleem dat zijn partij in principe juist links is. Nee, niet politiekcorrect-links, maar niet-pc is niet automatisch rechts. In economisch en andere opzichten is de PVV gewoon sociaaldemocratisch.
Gelukkig geldt dat niet voor Forum voor Democratie. De partij van Theo Hiddema en Thierry Baudet is écht rechts... en ook nog eens alles behalve bang om de nepliberale VVD aan te pakken. Zo ook vandaag op Twitter:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1090935641095979008
Dat de VVD haar kiezers verraadt is ondertussen natuurlijk oud nieuws. Sinds Rutte premier werd is dat volkomen normaal. De man en diens club beloven de kiezer tijdens de campagne de meest rechtse dingen, maar als verkiezingsdag erop zit en Rutte weer lekker in het Torentje zit gaat hij steevast akkoord met extreemlinks beleid. Dat was met name onder Rutte II al zo, maar onder Rutte III is het niet anders.
Natuurlijk komt Klaas Dijkhoff dan af en toe langs bij nominaal rechtse media om een nominaal rechts verhaal op te hangen. Oh nee, de VVD voelt zich niet gebonden alle álle afspraken uit het klimaatakkoord. De nepliberalen zullen bepaalde dingen niet steunen. Echt niet.
Flauwekul, natuurlijk. Er wordt wat propaganda verspreid nu er verkiezingen aankomen, maar op stemdag in de Kamer zélf doet de VVD steeds weer wat de linkse partners willen. Wie dacht dat GroenLinks niet in de coalitie zit komt bedrogen uit: Rutte en Dijkhoff doen braaf wat Jesse Klaver wil.
Goddank dat er tegenwoordig ook een partij is als FVD. Misschien dat Baudet en Hiddema nog niet al te veel in te brengen hebben, maar ze bieden ons in ieder geval een liberaal alternatief.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten