Hahaha! PvdA belooft een vrolijk klimaatbeleid!

De PvdA zet duidelijk in op feel good retoriek, want verkiezingen. De campagnestrategie? Bedrijven kunnen gewoon meer betalen en kritiek is doemdenken! Kom maar op met die zetels! Via De Volkskrant.

Lodewijk Asscher stapt optimistisch de Provinciale Staten arena in. Rutte III zou volgens hem wel eens voortijdig kunnen vallen en binnen de partij zijn ze het eens over de politieke boodschap: zekerheid. Met stoere taal kan het kabinet, wat Asscher betreft, fluiten naar steun van de PvdA. Dit soort praatjes zullen wel uit de conclusie van een analyse van een focusgroep zijn komen rollen, want de PvdA vond het kabinet steunen eerder nog dikke prima.

Dan het klimaatbeleid, want volgens de PvdA kan dat allemaal ook hartstikke leuk! Bedrijven zullen niet gaan vertrekken want dat is gewoon bangmakerij, ook hebben zij gewoon geld op de plank liggen waarmee ze de boel prima kunnen betalen!

In plaats van eens fatsoenlijk in te gaan op wat zij denken dat het effect van meer CO2-belasting voor bedrijven gaat betekenen, wuift Asscher dat allemaal weg. Nee, dan liever de VVD neersabelen door te benadrukken dat juist zij de bedrijven de hand boven het hoofd houden. Zal best zo zijn, maar daarmee weten we nog steeds niet wat er volgens de PvdA gebeurd als die ‘niet-vertrekkende bedrijven’ ineens flinke kapitalen moeten gaan betalen voor CO2-uitstoot.

Denk je dat er ook maar één woord wordt gerept over of bedrijven de kosten doorberekenen naar de consument of andere trucjes gaan toepassen? Natuurlijk niet, gewoon weer slap gelul werkzekerheid (zonder verdere invulling daarvan), over hoe fijn het straks is dat de lucht schoon is, de boel niet overstroomt en de planeet ‘mooi wordt doorgegeven’.

En daarmee is het signaal helder: ‘Wij richten ons op de arme werknemer, vinden klimaat ineens super belangrijk en willen dat ‘de rijken’/bedrijven gaan betalen.’ Veel meer kan de PvdA momenteel ook niet, maar het is wel héél inspiratieloos en veilig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Troelstra

  Klimaatreliotie = klimaatzwendel. De burgers gaan voor € 1.000 miljard opgelicht worden. Stop deze cleptocraten en stem op 20 maart VVD, D’66, CDA, CU, PvdA en GL weg!

 2. Troelstra

  Heel die klimaatzwendel is een hoax en een verdienmodel voor cleptocraten. Het laat zich raden bij wie het prijskaartje wordt neergelegd. Trap er niet in en stem ze weg.

  Stem GEEN

  VVD
  D’66
  CDA
  CU
  PvdA
  GL

  1. Korporaal Monty

   Gelukkig heeft Wilders hier de oplossing voor.
   Koran gebieden en alle moskeeën sluiten.
   Duidelijk verkiezingen programma en uitstekende voor het klimaat.
   Als ze hier geen overwinning mee halen.

   1. HendrikJan

    Korporaal M
    Na het A4 van Wilders, zijn de Geloofsboeken herschreven waarvan akte.

    GHHJ.

 3. Rien Noppen

  De klimaattransitie is een, zoals RPML al aangaf, een noodzakelijke en zinvolle operatie die ons land technologisch in een koppositie kan brengen op dit terrein met niet alleen een schone economie, een terecht dichtgedraaide gaskraan in Groningen (die ellende laten we achter ons) maar ook economische kansen waar we als we met onze hoogwaardige en innovatieve kennisstructuur op kunnen inspelen.

  Het is triest dat populistisch rechts het vermogen mist om te denken in kansen in plaats van bedreigingen. Dat is ook in strijd met onze Nederlandse cultuur. Gelukkig betreft dit nihilistische gemopper slechts een minderheid.

  1. Bosche draak

   De klimaattransitie is kolder eerste klas, wij handicappen ons met electra auto’s en waterpompen die nul garantie geven dat ze in de energie behoefte kunnen voorzien.

   Terwijl de rest van europa zich nog eens behaaglijk in het gas wentelt gaat dit klauwen vol geld kosten voor wat?
   Een 0.0003% afname?
   Duitsland maakte ondertussen een deal met de russen ivm gas, wat denkt u anders wat de voorganger van Merkel daar deed?

   En de ellende in Groningen is helemaal niet achter ons gelaten, hij is gewoon compleet genegeerd door de roverheid.
   Kapitalen van gasgeld is voor een appel en een ei verkwanseld.
   En of we de man even 30.000 euro op tafel willen leggen voor ons huisje want gas kan echt niet meer, maar vliegescheetje Nederland moet voorop lopen, denk je dat de EU ons beloont?

   Maar nee het is maar gemopper, lekker makkelijk hoor.
   En ondertussen gaat bovenaf maar door met hun verstand op nul en blik op oneindig met maling aan de eigen bevolking.

   1. Aytas

    ‘Kapitalen van gasgeld is voor een appel en een ei verkwanseld.’

    Nee de inkomsten, die hoger hadden kunnen uitvallen zijn egocentrisch verspild. Daar hadden generaties van kunnen studeren, de werkelijk zwakkeren van uit de wind gehouden enz.

    1. Bosche draak

     Verkwanseld en verspild zijn toch hetzelfde kwibus!
     Waar het op neerkomt is dat ik wel degelijk een punt heb en Noppen kletst maar een eind in de ruimte….

   2. RPML

    Bosche draak; trap toch niet in die onzin van huis-trol Noppen, het begint alweer met een vals citaat: klimaattransitie is niet het woord, maar energietransitie. Citeren was nog nooit een sterk punt van onze huistrol

    1. Rien Noppen

     RPML bedoelt dus dat de energietransitie noodzakelijk en zinvol is.

     Daar ben ik het van harte mee eens.

     Laten we ons in de discussie erover niet meer richten op het of maar op het hoe.

 4. struisvogelpolitiek

  En ik wens jullie een vrolijk Paasfeest. Rare jongens daar bij de PvdA.

  1. Troelstra

   PvdA-smaldeel is nog slechts een gemariginaliseerde minderheid. De PvdA is gedecimeerd tot een sneu kabouterpartijtje. Helaas nog altijd 9 zetels teveel.

 5. Troelstra

  We moeten ons niet afvragen wie gaat betalen. We moeten de roofridders gewoon naar huis sturen met hun klimaat onzin.
  20 maart is onze kans.

 6. struisvogelpolitiek

  Het is een overduidelijke verkiezingsretoriek, daarmee weten veel partijen niet wat zij roepen om een stemmer voor zich te winnen. Trap er niet in en stem PVV of FvD.

 7. Aytas

  Het is jammer dat de PvdA geen antwoord heeft op de vertrekkende bedrijven die ongetwijfeld gaan komen als er teveel kosten bij het bedrijfsleven worden gelegd. De macht van multinationals op natiestaten is veel te groot, het volgen van de Amerikaanse lijn ten opzichte van de zelfverrijking brengt Europa op de rand van de afgrond, het is veelzeggend dat bankiers hun heil bij het fvd zoeken, vanaf het begin is het mij duidelijk geweest dat deze partij voor een economische voorhoede gaat. Het is een stap terug, ik vind het verbazend dat zoveel mensen geloven dat de economie een dictatuur moet vertegenwoordigen. Wil de PvdA een kans maken zullen ze met een goed verhaal moeten komen hoe ze de afbraak van solidariteit willen opvangen die door rechts wordt verkondigd. Het is een feit dat de rechtse partijen een terugkeer willen naar de vroegere tijden waarin een kleine elite de massa de wet voorschrijft en volop profiteert van privileges. Multinationals kunnen alleen afgestopt worden met een eensgezinde massa, ook binnen Europa. Het voorstel van rutte tot afschaffing van de dividend belasting afschaffing was een voorbode van de speelbal die de natiestaten zullen worden van multinationals en de race voor hun gunsten. Europa is nodig maar in een compleet andere vorm dan de huidige, federaties die in hoge mate autonoom zijn maar een aantal afspraken hebben hoe om te gaan met financieel krachtige multinationals en andere internationale vraagstukken.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Aytas:

   “…Europa is nodig, maar in een compleet andere vorm dan de huidige…”

   Eens!
   En aangezien ik rechts ben, grijp ik graag terug naar vroegere tijden.
   Op naar een nieuw Europa!

   1. Aytas

    Maar kom dan ook even met een idee wat voor Europa? Wat versta jij overigens onder rechts?

    1. IJsbrand Koudvuur

     Mijn nieuwe Europa.
     -Een unie van alle en alleen Germaanse landen.(hierbinnen is wereldhandel uiteraard gewoon mogelijk)
     -volksnationalisme, eer, natuurbehoud en een zeer sterke economie.

     1. Aytas

      En hoe ga je die sterke economie bewerkstelligen? Mercantallisme is volgens mij niet haalbaar op de manier waarop Europa is georganiseerd. Ik ben niet zo positief over de bereidwilligheid van de Germanen om door een lange periode van krimp heen te gaan. Met een beetje geluk zullen je achter achter kleinkinderen weer een opgaande lijn gaan ervaren. Hoe ga je dat overigens doen met dat volksnationalisme, dna testen er zal weinig Germaans bloed over zijn. Vragen genoeg. Wat ga je met mij doen? Mn nationaliteit afpakken en bezittingen? En mn nichtje en mn adoptie familie? Mn nichtje is uiterlijk gemixt, bij veel mensen waaraan het uiterlijk niet te zien is is het genetisch wel een feit. Meneer raadsel

     2. TD

      “Mijn nieuwe Europa.”
      Zonder ongeschoolde immigranten/illegalen neem ik aan?

     3. IJsbrand Koudvuur

      “…En hoe ga je die sterke economie bewerkstelligen? Mercantallisme is volgens mij niet haalbaar op de manier waarop Europa is georganiseerd. Ik ben niet zo positief over de bereidwilligheid van de Germanen om door een lange periode van krimp heen te gaan…”

      Wij hebben wel voor hetere vuren gestaan, Aytas.

      “…Hoe ga je dat overigens doen met dat volksnationalisme, dna testen er zal weinig Germaans bloed over zijn…”

      Er zijn er nog genoeg hoor.
      Misschien in het westen wat minder. Maar daar ga ik online geen uitspraken over doen.

      “…Vragen genoeg. Wat ga je met mij doen? Mn nationaliteit afpakken en bezittingen? En mn nichtje en mn adoptie familie? Mn nichtje is uiterlijk gemixt, bij veel mensen waaraan het uiterlijk niet te zien is is het genetisch wel een feit. Meneer raadsel…”

      Nee, alleen Jij en jouw nichtje mogen blijven. Als ambassadeur van het gehele continent Afrika. Goed idee?

     4. IJsbrand Koudvuur

      @TD,

      Vanzelfsprekend.

   2. Gekko

    U is rechts, meneer Koudvuur?
    Er zijn 3 rechtse partijen in ons land: PVV, FvD en SGP.
    Wie van de 3 stemt u?

    1. IJsbrand Koudvuur

     @Gekko,

     SGP Valt af… Volwassen mensen die geloven in een Judaistisch opperwezen en zweren bij een woestijn-omnibus vol met onzin en plagiaat, mogen geen land besturen!

     PVV valt af… zionisme verkapt als nationalisme, daar doe ik niet aan mee. Wilders zweert liever trouw aan de vlag van Israël, dan aan den Nederlandse Driekleur.

     Dus ja.. FvD zal het moeten zijn.

 8. henk vintage

  Ik lach me rot, mijn energie voorschot is met 60 euro verhoogd per maand en dat is nog maar het begin van nog veel vrolijkheid.

  1. Rien Noppen

   Mogelijk kun je met isolatie of zonnepanelen die nadelen financieel compenseren, Henk.

   Goed blijven nadenken is wel belangrijk als je de komende jaren de energierekening niet te hoog wilt laten oplopen. De Overheid vindt dat ook een goed idee.

   1. bejaarde

    Weer zo’n antwoord zonder over na te denken.
    Investeren in woning isolatie en zonnepanelen. Dat betekent voor het overgrote deel van de woningbezitters zich diep in de schulden steken, want wie loopt er met duizenden euro’s in zijn achterzak? Hypotheek verhogen? Wat is het rendement en hoe lang duurt het voor je een positief saldo overhoudt?
    Als je huurder bent, ben je tegenwoordig ook al helemaal een flappentap voor onze staatskas.

    1. Rien Noppen

     @Bejaarde, woningisolatie levert altijd een hoog rendement op, zelfs als je het geld ervoor moet lenen.
     Als je het geld ervoor op de bank hebt staan ben je een dief van je eigen portemonnee als je niets doet.

     1. bejaarde

      Deze bejaarde bewoont al een goed geisoleerde woning, ben al van het gas af (stadsverwarming), maar word nu uitgekleed door de energie-leverancier + extra belasting. Stadsverwarming bij de n..n betekent hogere maandelijkse verhoging. Ik rijdt al hybride. Heb alleen geen kapitaal in mijn achterzak voor meer meer meer, zoals deze energiegekte van de burgers gaan eisen. Ik wil de jaren die mij nog resten aangenaam doorbrengen, maar als het zo door gaat, vraag ik mij steeds meer af HOE?

     2. Rien Noppen

      U heeft wel een reëel punt, de energieprijzen stijgen, met name tengevolge van de hogere olieprijzen en het duurdere buiteenlandse gas maar dat staat los van het klimaatbeleid.

      Ze maken energiebesparende maatregelen en warmtepompen en zonnepanelen wel relatief rendabeler. Op zichzelf is dat een gunstig effect.

     3. Gekko

      Noppen, de energieprijzen stijgen vooral omdat er per 1-1-2019 een extra heffing is opgelegd door de overheid.

    2. Aytas

     Ik ben met je eens dat de kosten zo de pan uitrijzen maar van burgers hoef je niet zelf te verwachten dat ze de thermostaat iets bewuster gebruiken. Wat is jouw idee hoe het voor mensen na jou moet? Moeten die dan de rekening betalen? Mijn inziens is het te gemakkelijk om te roepen dat er niets moet gebeuren. Wel mag de overheid een veel beter verhaal op stellen waarin meer rekening met de burger wordt gehouden.

  2. Arie B

   Beste Henk. Schaf zsm een houtkachel aan. Als hij nog een beetje zuinig is krijg je er nog subsidie op ook. Zorg dat je je niet beperkt tot bijvoorbeeld alleen pelletkorrels (maar bijvoorbeeld een hybride), want daar zie ik straks ook nog een verplichte roverheidsheffing op komen. En dan ga je lekker stoken. Het hout haal je overal en nergens vandaan. En stoken maar.. als ze je dan straks een poot willen uitdraaien met energiebelasting dan ben je gewoon zelfvoorzienend en kunnen ze de boom in. En die boom zaag jij dan vervolgens weer om..

   1. Rien Noppen

    Houtkachels stoten enorm veel fijnstof en CO2 uit en zouden om die reden moeten worden verboden.

    Het lijkt me een kwestie van tijd voordat de Overheid tot die conclusie komt en om die reden is het oliedom zo’n vervuilend kreng aan te schaffen.

    1. Arie B

     Ik heb er schijt aan Rientje. Lijkt me sterk dat ze me kunnen verbieden dat ding te gebruiken als ze er zelf een paar jaar geleden subsidie op hebben verstrekt. Ze komen bij mij niet langs, ik doe m’n hek er niet voor open.

 9. Ome Wim

  PvdA, de partij met die slaapwandelaar aan het hoofd, bestaat die dan nog ???????

 10. Arie B

  Om Nederland een koppositie te bezorgen…(!) Wel een koppositie in een verkeerd rijtje dan vermoedelijk. Met niet populaire, enorm dure én domme maatregelen ga je nooit enige navolging krijgen natuurlijk.

 11. Gewoonomdathetkan

  Aytas het duimzuigertje.
  Erg geniept .

 12. henk vintage

  @Arie B. volgens de klimaat hysterici hebben we over een paar jaar geen kachel meer nodig.
  Bomen kappen of hout kloven voor een houtkachel is op mijn leeftijd geen pretje, hoewel ik als tegenactie voor de klimaatidioten, om terug te jennen, vooral geimpregneerd hout zou stoken.

 13. Heras

  Klimaatbeleid is allang bekend. Al weer een leugentje om bestwil…de 20 of 40 euro die wij overhouden gaat naar tweede hypitheek voor de elektrische auto of naar warmtepomp. Dag meer koopkracht, tot nooit

 14. Heras

  Als je als regering nu eens goede maatregelen neemt. Belast de hoogste inkomens en bedrijven meer. Ja ook Unilever… nu is het de omgekeerde wereld, mensen met de hoogste inkomens hebben de hoogste hypotheekrenteaftek, en krijgen over een maand het meest erbij

 15. HendrikJan

  Zitten zij op deze foto in een vliegmachine, nu de lengte van hun jongeheer aan te wijzen, of geven zij zo de dikte aan, van de plaat die zij beide voor hun kop hebben.?

  1. TD

   HendrikJan:
   Ze duiden op de lengte van hun toelagenstrook bovenop het maand inkomen!

  2. struisvogelpolitiek

   @HendrkJan
   Rutte liegt altijd, dat zijn wij gewend.
   Deze foto bewijst het weer eens. Rutte liegt over de grote van z’n l*l. en zo te zien liegt Asscher iets minder erg. 🙂

 16. loveaas

  Gelukkig nieuwjaar, iedereen die mijn getuigenis leest, mijn geliefde Jerry heeft het met me uitgemaakt, omdat hij een meisjesnaam Tasha zag, die een dochter was van een rijke zakenman, ik hou van Jerry met heel mijn hart toen Jerry het uitmaakte, ik voelde me als het doden van mijn ik heb hem gebeld om met hem te praten maar hij heeft nooit op mij gereageerd, ik kijk online hoe je je geliefde terug kunt krijgen, dat was toen ik Dr Sacre zag kijken hoe mensen over hem getuigen hoe hij hen helpt hun minnaar terug te brengen dus ik nam contact met hem op en vertelde hem alles, dus hij vertelde me dat mijn geliefde terug zal komen, hij deed de betovering voor mij en mijn geliefde jerry was terug naar mij en we vieren allebei het nieuwe jaar samen dankzij dr. Sacre contact met hem op op e-mail sacretempleofpower@gmail.com of whatsapp hem of bel 2347033155855

  Angelina, Nederland maar woont in de VS.

  1. struisvogelpolitiek

   Ik weet niet wat ik hier mee moet. loveaas; synoniem voor Aytas???

   1. Bosche draak

    Oeverloos geklets wat niks met het onderwerp van doen heeft?
    Kan ook Svetlana dan wel Rosasolis zijn.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Petra is terug!!!
     🙂

 17. TD

  Uit het klimaatakkoord stappen kan door landen tot dusver gedaan worden,maar elk land zit er dan alsnog voor nog 3 jaar aan vast!
  Trump is eruit gestapt,maar dat is pas effectief over drie jaar.

  1. Ad Infinitum

   Maar Californië ziet het toch anders. Het houdt vast aan haar ambitieuze klimaatplannen ondanks Trump. Om de uitstootvermindering te bereiken, wil de staat blijven investeren in duurzame energie en de Californische economie in de richting sturen van 80 procent minder emissie in 2050. Is dit rebellie naar Trump toe of een verstandige beslissing. Californië 39 mio inwoners.
   Zeg het maar.

 18. bejaarde

  Ik weet niet of er hier meerderen het met mij eens zijn. Ik erger mij mateloos aan:
  Het volgende houdt mij al heel lang bezig. Van ons burgers wordt verlangd dat wij nadenken v.w.b. mobiliteit, uitstoot verwarming, etc etc. Ik maak mij daar giga boos om, want goed voorbeeld doet goed volgen.
  Ons koningshuis vliegt van hot naar her, betaalt daar niets tot bijna niets voor. Vervuiling!. Hun (auto) wagenpark is nu ook niet het zuinigst wat men kan aanschaffen. Vervuiling! Ook de nieuwe woning van ons staatshoofd zal beslist nog niet van het gas af zijn, de verwarming zal op volle toeren draaien in zo’n giga paleis. Dus vervuiling! Onze regering vliegt van hot naar her, heel luxe en op kosten van de burgers. Kan vaak met de trein of auto. Maar nee, zij zijn boven ons verheven. Extra vervuiling.
  Dus verbeter de wereld en begin bij jezelf.
  Waar heeft de burger het over. Laat ik beginnen bij het niet indexeren van de pensioenen (betaald met uitgesteld loon, mijn hele leven al). AOW gaat mondjesmaat omhoog, maar alle aangekondigde verhogingen dekken dit niet. Als bejaarde wordt mij verweten dat ik een grote kostenpost ben voor de gezondheidszorg. Wa blief?
  Laat uw gedachten eens gaan:
  Wie stuwen hier de algemene onkosten omhoog? Wat hebben zij hieraan bijgedragen?
  Ik ben boos, heel boos, ik vrouw, werk al vanaf mijn 15e jaar en werk nog steeds. Ik hoef mij hand niet op te houden, maar wordt uitgekleed door de belasting hierdoor. Waar blijft het door mij afgedragen belastinggeld?
  Ik stop maar, want mij tensie stijgt hierdoor weer en ojee, mijn pillen voor hypertensie worden ook steeds duurder of ik moet die goedkope troep (door de regering bevolen) gaan slikken. Ik stop dus echt, geef ook geen antwoord. Fijne avond allemaal.

  1. Rien Noppen

   Ja, mensen die tijdens hun werkende leven nagelaten hebben om pensioen op te bouwen dan wel te sparen voor de oude dag zitten nu krap bij kas.

   1. HendrikJan

    Ik wil hier een ding opzeggen Noppen, je bent een hele grote lul.

  2. struisvogelpolitiek

   Als ik lees wat @bejaarde hier schrijft dan heeft @bejaarde naar alle waarschijnlijkheid in z’n/haar werkzame leven geen riant salaris gehad, dus dan ook maar een karig pensioen opgebouwd. Ene zekere @Rien Noppen denkt dat men met een karig loon een riant pensioen kan opbouwen of dat men kan sparen voor de oude dag. Dan heb ik hier een algemene vraag: IN WELKE WERELD LEEFT DEZE RIEN NOPPEN??? Of wie hij/zij ook is.

   1. Rien Noppen

    Ik verwijt niemand iets maar wijs op het eenvoudige gegeven dat leven met alleen AOW geen vetpot is enons stelsel er ook niet vanuit gaat dat je daar alleen van leeft.

 19. henk vintage

  @ bejaarde: Je vergeet nog de import van alleen al in 2017 van 240.000 immigranten.
  Wat denk je wat dat voor milieuvervuiling geeft per jaar en om over het andere soort van vervuiling dat ze meebrengen maar niet te praten.

 20. Gerlos

  Droom lekker verder Asscher

 21. peterw38

  Als alles zo ingevoerd wordt dan verbruiken huishoudens in 2030 2X zoveel stroom. Aangezien de zonnepanelen ´s nachts niets leveren en windmolens bij windstil ook niet hebben we dan 2X zoveel centrales nodig. Dan had je gisteren al moeten gaan bouwen
  Trouwens wat hebben wij als burgers toch verkeerd gedaan. 15 jaar geleden legaal een Peugeotje gekocht met BPM en belasting en betaal al 15 jaar wegenbelasting en laat elk jaar de uitlaattest doen bij de APK ik voldoe aan de norm maar mag de stad niet meer in. De spelregels verandert tijdens het spel, ze hebben nooit gehoord van bestaande gevallen ontzien. Ik moet nu lopen maar iemand die elke 3 jaar een Tesla S op de zaak koopt en daarvoor 70 mille belastingvoordeel heeft, die mag de stad wel in terwijl ik daaraan mee betaald heb en uiteindelijk ben ik duurzamer bezig dan de Tesla rijder. Maar… ik ben commercieel zeer oninteressant. En dan elk jaar de regels veranderen net zoals met de zonnepanelen. Eerst wordt je aangemoedigd en je levert terug, nu veranderen ze het en krijg je nog maar een fractie als je teruglevert maar dat was wel een planning voor de komende 8 jaar. (normaal zou zijn bestaande gevallen ontzien). Vervolgens kun je de panelen bij de WOZ optellen. Met de hypotheekrenteaftrek hetzelfde jij legt je vast voor 30 jaar en zij veranderen elk jaar in jouw nadeel de spelregels. Niemand vraagt zich af wat dat voor jouw financiële planning betekent. Mensen die een zakcentje hadden loste hun huis geheel af want schulden zijn slecht zegt de Ned. Bank. daarvoor kregen ze geen huurwaardeforfait, maar toen dat eenmaal gebeurd was, werd het in eens afgeschaft en het stond in geen verkiezingsprogramma. Niks bestaande gevallen ontzien. Ik begrijp niet dat we dit bedrog en deze diefstal nog steeds accepteren. Ik kan die koppen niet meer zien, wat een stelletje schijnheilige leugenaars.

 22. Gerlos

  Troelsra wil helemaal geen lands bestuurders meer gezien zijn reactie. Helaas Geert en Baudet gaan het niet redden Troelstra dus gaat het een enorme bende worden in ONS LAND

 23. Gerlos

  Klimaatprobleem moet opgelost worden in de Afrikaanse en andere ver weg landen vanwege de overbevolking , er worden daar veel te veel kinderen geboren met alle gevolgen van dien

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.