IJsland: Vermiste vrouw zoekt mee met zoektocht naar zichzelf

Een groep toeristen in IJsland heeft uren lopen zoeken naar een vermiste vrouw. Blijkt de vrouw gewoon onderdeel van die groep te zijn… What.the.fuck.

Zelden heb ik zoiets idioots doch hilarisch gelezen als dit. Kennelijk trok een groep toeristen met een bus door IJsland, beetje foto’s maken, vulkaantjes kijken, hartstikke leuk allemaal. Één van de toeristen wilde zich even omkleden en opfrissen. Toen ze eenmaal terug bij de groep kwam, kreeg ze te horen dat er iemand vermist was!

Een rustige, gecontroleerde spanning was het gevolg, want iedereen werd verzocht mee te helpen zoeken. Er werd een beschrijving gegeven van de vermiste vrouw, maar de persoon waar het om ging herkende zichzelf hier niet in!

Vijftig mensen begonnen te zoeken, de kustwacht werd ingeschakeld en zelfs een helikopter hielp mee het gebied uit te kammen. Na urenlang te hebben gezocht, blies men de zoektocht af rond een uur of 03:00 ’s nachts. Spoorloos verdwenen, deze vrouw. Om die tijd werd pas duidelijk dat het om de vrouw, die dus al die tijd actief mee heeft lopen zoeken, zelf ging! Letterlijk ‘opzoek naar zichzelf’ in IJsland dus!

Je vraagt je dan toch af of die beschrijving onduidelijk was, er niet nog een check is gedaan met een namenlijst of iets in die trant, hoe ze dan überhaupt zouden weten of ze wel de juiste persoon hadden áls ze al iemand zouden vinden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Aytas

  Dds forum op reis? Waarom was ik niet uitgenodigd? Dan was dit niet gebeurd, dan beweren dat Afrikanen dom zijn.

  Toe maar ga maar los hahaha.

  1. Onzin456

   Is toch wel aan de racistische kant he…..

  2. sonar

   Dat hoeven we niet te beweren,dat laten jullie zelf zien.

 2. Raveltje

  Er gebeuren vreemde dingen

 3. PMG

  ‘Zoek jezelf zuster’ in dit geval.

 4. TD

  “Waarom was ik niet uitgenodigd? Dan was dit niet gebeurd”

  Zelfoverschatting. Je kan vanalles beweren!

 5. HEM

  Zo ben ik mijn paard weleens kwijt geweest.

 6. Koos sssss

  Mwah. Een dikke lelijke vrouw zonder zelfreflectie zal zich niet zo gauw in de omschrijving: “dikke lelijke vrouw” herkennen.

  Ik doe maar een suggestie.
  Alleen wat vreemd dat die reisgenoten haar niet herkenden. Of is de poolnacht daar nog niet voorbij?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.