Knettergekke ‘De Nederlandse Leeuw’ geeft 15-jarige Susanna zelf de schuld van haar verkrachting en moord door Iraakse nepvluchtelingen

“Als je je gedraagt alsof je hun bezit bent…”

In Duitsland is er iets vreselijks gebeurd. De 15-jarige Susanna is daar verkracht en op brute wijze vermoord door een stel Iraakse nepvluchtelingen. Na haar dood beroofden ze haar van al haar waardevolle eigendommen, waarna ze haar lichaam ergens dumpten. Het is een verschrikkelijk verhaal en bewijst maar weer eens dat we heel voorzichtig moeten zijn met het binnenlaten van zelfverklaarde asielzoekers uit die regio.

Dat is een passende reactie. Wat niet passend is? Dit Twitter-bericht van De Nederlandse Leeuw:

https://twitter.com/NedLeeuw/status/1085805859584782337

“Als je je gedraagt alsof je hun bezit bent, dan gaan ze zich gedragen alsof je hun bezit bent,” aldus het platform dat ooit nog een leuk initiatief was voor debat.

Waarom DNL dat zo stelt? Omdat Susanna “al te naïef” omging met “jonge Iraakse vluchtelingen.” Blijkbaar is omgaan met Iraakse (nep-) vluchtelingen gedragen alsof je hun bezit bent in de ogen van De Nederlandse Leeuw.

En wat als ze één van de jongens leuk vond? Dan gedroeg ze zich niet als het “bezit” van één van hen… en verreweg de meeste vluchtelingen uit het Midden-Oosten (de echte asielzoekers) zouden dat ook prima begrijpen.

Het is buitengewoon misselijkmakend om te zien dat De Nederlandse Leeuw de schuld voor Susanna’s vreselijke verkrachting en haar moord haar zelf in de schoenen schuift. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het overduidelijke racisme als je impliceert dat dit soort wandaden volstrekt normaal zijn voor Iraakse ‘jongeren.’

Hoe haal je het in vredesnaam in je botte hoofd om zo’n tweet eruit te gooien?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. Michael

  Bizar… maar ver weg blijven van dat enge clubje.

 2. marco1

  Eigenlijk zouden ze dit soort gedachtes strafbaar moeten stellen maar waarschijnlijk een linkser met uitzonderlijk hoog IQ dus voor de normale mens zijn zulke gedachtes niet te vatten.

 3. Barry

  Hoe meer je dit soort tuig binnenlaat, hoe dommer het volk wordt.

  1. Lugar

   @Barry: Inderdaad. En hieraan zie je dat de politiek geen enkele, maar dan ook absoluut geen enkele interesse heeft in het volk, behalve als er gestemd moet worden. Je kunt de pot op met je 15 jarige dochter, fijne begrafenis, of crematie natuurlijk.

   1. Barry

    Ik hoor al jaren zeggen als er een ernstig delict is gepleegd: dit accepteren we niet! Vervolgens komen er een stille tocht, worden er mooie speeches gehouden inclusief de samen-staan-we-sterkroepers. Maatregelen blijven uit. Dit toont inderdaad de minachting voor ‘het volk’. En dan krijg je discussies via de sociale medi van voor en tegenstanders. Te triestig voor woorden dat de middeleeuwen terugkomen naar Nederland. Zo’n DNL moeten ze kielhalen.

    1. Lugar

     “Maatregelen blijven uit.”

     Nee hoor, maatregelen blijven helemaal niet uit. De import van islam is op volle toeren, zie Marrakesh!

     1. Barry

      Je begrijpt wel wat ik bedoel 🙂

     2. Lugar

      Zeker, we zitten exact op één lijn! 😉

 4. TD

  Als een pubermeisje verliefd is op een leuke illegale jongen moet ze eerst enkele curcussen doen: algemene psychologie,gedragspsychologie,islamitische normen mbt erotiek!
  Logisch toch?

  1. Lugar

   @TD: Islam is levensgevaarlijk, ik blijf het toch zeggen hoor!

   1. Tguard

    Dit heeft niets met de islam te maken.
    Een hufter met islamitisch uiterlijk oké maar ook dat slaat nergens op. Draai het om als een blanke dit doet geef je het christendom toch ook niet de schuld. Nee dit is gewoon een doorgedraaide idioot die zsm afgevoerd moet worden en lekker in zijn eigen land zijn straf moet krijgen want hier of in Duitsland zijn we te soft voor dit soort …………

    1. Lugar

     “Dit heeft niets met de islam te maken.”

     Zeker weten, het heeft om de dooie dood wel álles met islam te maken. Islam is een doodcultus, in islam wordt de dood vereerd en aanbeden, met als ultieme beloning: de 72 ontmaagden.

     Bovendien haal je twee dingen door elkaar. Christendom is geen islam. Christendom is een religie welke intrinsiek is gericht op het leven en islam is een totalitaire veroveringsideologie welke is geënt en gericht op de dood.

  2. AS210854

   TD, nooit van liefde is blind gehoord? Ga jij je maar eens richten op algemene nederlandse spreekwoorden ipv een Duitse meisje te verplichten op islamitische normen en waarden.

   1. TD

    AS210854:
    cynisme,had je dat niet door dan?

 5. Siemien

  Met dank aan de bestuurders die de grenzen wagenwijd open hebben gezet. Cultuurverschillen waarbij dit jonge meisje het slachtoffer is geworden, meisjes van 15 zijn naïef, getraumatiseerde uit islamitische landen niet, die misbruiken die naïviteit, als een meisje het gevoel heeft erbij te horen gaan de getraumatiseerde dit misbruiken om hun zieke gedachte te bevredigen en draait men het gewoon om en zegt “het is de schuld van het meisje”

  1. Lugar

   “Met dank aan de bestuurders die de grenzen wagenwijd open hebben gezet.”

   En nog steeds openhouden (VVD, CDA, D’66, CU, Marrakeshpact)! Vergeet dat ook niet als je op woensdag 27 oktober naar de stembus gaat voor de PS-verkiezingen.

   1. J.C.

    @Lugar

    “Vergeet dat ook niet als je op woensdag 27 oktober naar de stembus gaat voor de PS-verkiezingen”.

    Beste Lugar, zonder flauw te willen doen, maar ik ga woensdag 20 maart 2019 stemmen voor de PS-verkiezingen. En ik stem dan op de PVV.

    1. Lugar

     @JC: Natuurlijk, je hebt volkomen gelijk! Ik ben in de war met woensdag 27 oktober 2010, toen was er de motie Halsema, die datum onthou ik graag omdat die heel belangrijk was/is.

     1. J.C.

      @Lugar

      Deze verwerpelijke motie, waarbij het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is, is door de inmiddels vertrokken (en Nederland met de rotzooi achterlatend) Tweede Kamerleden Femke Halsema (GL), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) ingediend. Het partijkartel heeft de motie Halsema, om haar moverende redenen, met liefde omarmd.

      Je vergissing is dus begrijpelijk, want past deze motie niet naadloos in het hier door MvdG besproken onderwerp. Een jong meisje verkracht en vermoord door islamieten, en de reacties daarop? De verstrekkende gevolgen van de oikofobische motie Halsema van 27 oktober 2010 is er een om goed te onthouden. Dank voor het (weliswaar per abuis, maar dan toch) in herinnering brengen van deze misstap van het partijkartel! Goed om aan te denken in het stemhokje op 20 maart aanstaande……

     2. Lugar

      @JC: Uitstekend verwoordt, waarvoor hulde!

  2. Troelstra

   Kortom: Die Islam hoort hier niet. En het maakt mij niet meer uit hoe de Islam uit Europa verdwijnt. Als de Islam maar uit Europa verdwijnt. En voor de collaborateurs met de Islam graag een Nürnberg 2.0.

   1. Lugar

    “Die Islam hoort hier niet.”

    Dat sowieso, het is per definitie een westersvreemde ideologie die bovendien vijandig staat t.o.v. onze waarden en normen en onze vrije democratische rechtstaat. Islam betekent onderwerping en de Mohammedaan wil zich dan ook onderwerpen of hij onderwerpt, een tussenweg (in vrijheid) bestaat niet.

 6. Spaanse kok

  De kogel is door de rechtse kerk. De Nederlandse Leeuw is niet meer.

  Eerder al was voorzitter Rutger van den Noort opgestapt. De organisatie kreeg landelijke bekendheid en beruchtheid door het symposium over de vluchtelingencrisis, waar extreemrechtse opiniemakers als Joost Niemöller, Adjiedj Bakas en Sietske Bergsma spraken. Het symposium zou de eerste in een serie van ‘nationale brainstormsessies’ moeten worden, maar het bleef dus bij een bijeenkomst.

  1. Spaanse kok

   De Nederlandse Leeuw ?
   Een gestoorde zoals de hier opererende en door de redactie geaccepteerde Feit?
   Een duister groepje zoals pek en veren?
   Een politieke partij in wording ?
   .
   Zonder te weten wie of wat er achter dit account zit, lijkt enige aandacht mij wat ver gezocht .

   1. Feit

    De ommekeer, Spaanse Rat.

    Bedankt voor jullie hulp.

    🙂

 7. Ries

  Het zijn deze gebeurtenissen die de haat tegen moslims doen toenemen. Ze horen hier niet. Een koe in een paardenstal zetten, maakt er geen paard van. Op naar een PPV-FvD- regering.

  1. Aytas

   Het zijn dit soort opmerkingen die het wantrouwen naar fvd nog groter maken. Het fvd zal er verstandig aan doen afstand van de pvv en zijn achterban van maatschappelijke mislukkelingen te nemen.

   1. Top

    Zit je hoofddoekje weer eens te strak? In plaats van hier op dit blogje, de gehele dag te trollen, lijkt het “U” niet verstandiger om eens te proberen, of u zich kan bewijzen in de maatschappij, waar u al jaren een schuldenlast uwerzijds op legt. U meent (volgens uzelf) capaciteiten te bezitten, die een normaal mens te boven gaat. Maak het eens te gelde. Doe eens gek en kom uit die gevangenis genaamd Islam. En als u dat niet wil of doet, dan blijft, wat ik u normaal als antwoord geeft, staan.

  2. Lugar

   “Op naar een PPV-FVD- regering.”

   +1

   1. marco1

    PPV welke personeelsvereniging is dat?

 8. B. Pascal

  De SGP als vreemd beschouwen, zelf …. het is compleet beschamend.

 9. Gekko

  En zo wordt de aandacht verlegd van de moordenaars van een naïef meisje naar een clubje dat maffe uitlatingen doet.
  Shame on you, MvdG!

 10. JohanD

  Leeft DNL eigenlijk van onze belasting centen?

 11. Florissa

  Namen en foto bekend maken van dit clubje ,achterlijke klootzakken .

  1. Spaanse kok

   Is er dan werkelijk niemand die deze en andere tweets op dit account heeft bekeken ?
   Het is een door dit extreem rechtse account herhaalde tweet van een ander, ter ondersteuning van hun eigen standpunt.
   Een kind ziet meer dan een DDS redacteur.

   1. Vit

    Een tweet zegt genoeg, voor een normaal intelligent mens dan.

    1. Lugar

     @Vit: +1

 12. Meriadoc Brandebok

  Goed artikel van Michael. Van dit soort racistisch-islamofobe deugtweets gaat je bloed koken.

  1. Gekko

   En Guus, ging je bloed ook koken toen het meisje werd vermoord. Of spelen je trolgenen weer op?

   1. Meriadoc Brandebok

    Dus nu ben ik het volledig eens met het artikel en nog steeds een trol?

    1. Gekko

     Je geeft geen antwoord op mijn vraag.

     1. Meriadoc Brandebok

      De vraag is natuurlijk zinloos. Ieder weldenkend mens is geschokt als er een vrouw wordt vermoord. Wat denk je dat ik ben: een sadistische psychopaat die momenteel met volle teugen geniet van een drama?

     2. Eugenie de la Fleur

      DFTT

     3. Gekko

      Een sadistische psychopaat ben jij niet, Guus, dat geloof ik direct. Maar je spoort ook niet helemaal als je bloed al gaat koken van de uitlatingen van een stelletje mafkezen.

     4. Meriadoc Brandebok

      Waarom vraag je er dan naar als het antwoord je al bekend is, Gekko? Dat is toch vragen naar een bekende weg?

 13. Lugar

  Meisjes die het willen aanleggen met islamitische vluchtelingen zouden een gepaste waarschuwing moeten krijgen, islam is daadwerkelijk en onomstotelijk levensgevaarlijk. Dit volkomen onschuldige meisje had nog een leven voor zich, en deze Mohammedaan heeft haar uit het leven weggenomen.

  Het was al duidelijk maar dit bevestigd de regel: ‘Stop de import van islam’

  1. Aytas

   Hoe staat dat in verhouding tot kindermisbruik in 3e wereld landen door blanken , natuurlijk geeft lafbek Lugar geen antwoord.

   1. Bosche draak

    Het staat tot dezelfde verhouding als de kindermishandeling overal ter wereld.
    Dus je “jamaar Afrika dan?” is niet relevant.

    1. Lugar

     “Dus je “jamaar Afrika dan?” is niet relevant.”

     Dat is jij-bakken. Er wordt daarbij meestal niet ingegaan op de inhoud maar er worden wel andere voorbeelden aangegrepen om de aandacht van de verschrikkingen van de islam af te leiden.

     1. Aytas

      Nee Lugar jouw stelling is geen argument lafbek. Het is net zo goed een jij bak als het mijne lafbek.

   2. Scarletti

    U heeft helemaal gelijk Aytas, er zou op websites van NGO’s een waarschuwing moeten komen dat bij contact met deze ratten het risico op seksueel misbruik bestaat.
    Dat neemt niet weg dat een gezonde waarschuwing voor notoire moordenaars en verkrachters geen overbodige luxe is. Door het benoemen van het ene probleem, wil dat niet zeggen dat daarmee het andere probleemgebagatelliseerd wordt.

   3. Mart

    Kindermisbruik is internacionaal verwerpelijk maar islam promoot het,want hun profeet gaf het voorbeeld.

  2. Scarletti

   Beste Lugar,
   correctie, niet mohammedaan doch mohammedanen.

   U heeft overigens volstrekt gelijk dat het verstandig is om te waarschuwen.

   Echter de waarschuwingen op pakjes sigaretten houdt domme burgers ook niet tegen om te gaan roken en hun leven te riskeren.

   Duitsland heeft de afgelopen 100 jaar bewezen dat ze niet in staat zijn om logisch na te denken.

   2 wereldoorlogen, bijna vernietiging van het Joodse ras en nu hard op weg om de westerse samenleving en daarbij behorende vrijheden om zeep te helpen.

   Mutti Merkel zal als een dubieuze figuur de wereld geschiedenis in gaan, want geschiedenis heeft ze inmiddels wel geschreven, dat valt geenszins te ontkennen.

   1. Lugar

    @Scarletti: +1

 14. Groeneveld

  In de kern van de tweet zit natuurlijk een waarheid. Of die kern van toepassing is op de afschuwelijke moord kan de afzender/twitterraar natuurlijk niet weten. Het is de vooronderstelling die het dubieus maakt.

  1. Lugar

   @Greenfield: Daarom zouden meisjes die het willen aanleggen met islamitische vluchtelingen een gepaste waarschuwing moeten krijgen, islam is daadwerkelijk en onomstotelijk levensgevaarlijk.

 15. Aytas

  Rare club inderdaad. Terecht dat je mensen met zulk raar gedachten goed aan de kaak stelt.

  Hoezo nep vluchtelingen? Irak is door terroristen compleet kapot gemaakt, om controle over de olievoorraad te krijgen. Volgens mij is dat wat eens besproken moet worden.

  De enige manier om migratie te stoppen is migratie redenen weg te nemen.

  1. Vit

   Relax, binnenkort hebben we alleen nog olie nodig om plastic te maken, een heet hangijzer minder.

 16. Veteraan

  Tja, dat wordt weer een soort taakstrafje voor die jongens [paspoort waarin staat dat ze 24 zijn weggegooid en dus behandelt als 17 jarige voor de wet].
  Met een behandeling [die nog nooit iemand van dat soort heeft veranderd] in de penitentiaire inrichting waar ze corvee mogen weigeren, werk mogen weigeren, geld krijgen om te roken enz, met een PS 4 mogen spelen, hun familie mogen bellen, halal eten krijgen en redelijk luxe leven met hun Matties lijden.
  Ze moeten wel eventjes een jaartje wachten met naar buiten gaan en de volgende misdaad plegen, al dan niet onder begeleiding.
  Daarna een verblijfstatus want psychisch toch geleden door het voorval, slechte jeugd enz.
  En dan tot in de 33e generatie het land uitbuiten.
  Je verwacht het niet hé

  1. Lugar

   “Je verwacht het niet hé…”

   Jawel hoor, met de islam ben je het leven niet zeker!

 17. Koos sssss

  De kopregel van Michael maakt van een ander bericht een nieuwe waarheid. Waarin Michael toch echt iets anders schrijft dan de Nederlandse Leeuw.

  Heeft in dit geval trouwens ook weinig met de islam te maken.

  Punt is -en daar zit de tweet toch dichter bij de waarheid dan Michael’s versie daarvan, of alle reaguursels hierboven- dat in Arabische, Afrikaanse en veel Aziatische culturen de omgang met een vrouw een nogal andere invulling heeft dan bij ons.
  De vrouw die zich voor een relatie met zo iemand openstelt wordt al gauw als het bezit van die mensen gezien. Voor de massale instroom van deze cultuurverrijkers kenden we al het begrip “eerwraak”. Waaruit wel duidelijk bleek, dat de vrouw in o.a. de Turkse cultuur hoegenaamd geen zeggenschap over zichzelf heeft.
  Maar ja, multiculti hè?

  De massale instroom van deze cultuurverrijkers en het ontbreken van een behoorlijke regie over deze instroom in onze landen leidt (onder anderen) tot wantoestanden waarover de Nederlands Leeuw twittert.

  In haar vergaande onnozelheid heeft Susanna zichzelf met haar contacten met de migranten in een levensgevaarlijke situatie gebracht. Voor haar zijn er al heel wat Susanna’s geweest en er zullen nog heel wat Susanna’s volgen.

  Dat de norm zou moeten zijn, dat de migranten zich anders moeten opstellen in onze maatschappij, of anders terug moeten keren naar hun landen van oorsprong mag duidelijk zijn.
  Maar dat vinden onze machthebbers enonze OM’s. Die zorgen er dan ook voor dat deze misdadigers met hun misdaden wegkomen.

  Dus vooralsnog is het niet anders; Bij veel migranten spelen onze normen en waarden geen rol. Van de overheid hoef je hier niets te verwachten.
  Zie er dus op toe, dat je dochter in Godsnaam niet in contact komt met zulke migranten.
  Want dan roep je zulk onheil toch echt over je af.

  1. Koos sssss

   citaat: “Maar dat vinden onze machthebbers enonze OM’s.”
   moet zijn: Maar dat vinden onze machthebbers en onze OM’s dus niet.

   1. Lugar

    @Koos: O maar dat was echt wel duidelijk hoor… 😉

  2. Aytas

   Nogal generaliserend en voor een groot deel onzin. Schandalig jouw denkbeelden, eigenlijk heb ik het idee dat migranten banger voor jou moeten zijn als andersom.

   1. Koos sssss

    Nog een keer lezen en nu gewoon lezen wat er staat. Als je dan nog dezelfde mening bent toegedaan raad ik je aan om een cursus begrijpend lezen te volgen.

 18. Gewoonomdathetkan

  Islam is vergif.
  Een gevaar voor Europa.
  Zou je dochter maar zijn .

 19. Gewoonomdathetkan

  Aytas.
  Jij bent 1 grote smerige leugen.
  Dat jij bestaat is onbegrijpelijk

  1. Lugar

   @Gewoonomdathetkan: Als je de koe niet meer melkt dan explodeert de uier vanzelf, dan hoef je ook niet meer te melken.

   1. sjun

    Ja jongen, ze lupt of ze lupt nie. 🙂

  2. sjun

   Argumentatief vind ik dit niet erg sterk al staat het u natuurlijk vrij in Nederland uw mening te ventileren.

 20. Ritter

  Door de politiek correcte berichtgeving in de media weten vaak (naïeve) jongeren niet aan welk gevaar ze bloot staan als ze omgang hebben met deze illegale migranten die uit een islamitische wereld komen waar vaak fundamenteel anders aangekeken word tegen bepaalde zaken.

  Moslims die worden grootgebracht in een islamitisch land nemen hun islam (en bijbehorend gedrag en gebruiken) mee naar Europa en houden er ( uitzonderingen daargelaten) aan vast.

  Dus b.v.ze denken totaal anders over de positie van de vrouw. Zelfs moslims die in Nederland worden grootgebracht vinden westerse vrouwen vaak “h*ren” en zouden nooit toestaan dat hun zussen zich zo zouden gedragen.

  Als je met vuur speelt ……………….kan je je branden. Als je met deze mensen omgaat kan je bepaalde dingen verwachten.

  1. Lugar

   “Door de politiek correcte berichtgeving in de media weten vaak (naïeve) jongeren niet aan welk gevaar ze bloot staan…”

   Daarom moeten jij en ik doorgaan met waarschuwen, er kan nooit meer gezegd worden dat er niet is gewaarschuwd en dat er niets is gezegd!

   1. Troelstra

    En daarom moeten we geen Moslims in ons land willen hebben.

    Wat had Donald Trump vier jaar geleden toch gelijk toen hij stelde dat Amerika geen andere keus had dan de grenzen dicht voor Moslims. Wat jammer toch dat wij het in Nederland moeten doen met die Ramadanbeffer van een teefje Rutte.

    1. Lugar

     @Troelstra: Inderdaad en Wilders (bij Jensen) zei het zo: Géén nieuwe moslims.

 21. Eugenie de la Fleur

  Walgelijke opmerking!

  1. Bosche draak

   En toch maakt u hem, gaat u ook nog het een en ander toelichten?

 22. Troelstra

  In een zekere zin heeft De Nederlandse Leeuw gelijk.

  Als je je gedraagt alsof je hun bezit bent, dan gaan ze zich gedragen alsof je hun bezit bent.

  Als je parasitieten toegang tot je land verschaft, dan zal er op je geparasiteerd worden.

  En daarom ook verachting en vervolging voor de apolegeten van de Wilkommenskultur, want het is hun schuld dat ze hier zijn. Aan hun handen kleeft bloed. En dat moet worden gewroken om recht te doen aan de slachtoffers en hun nabestaanden.

 23. nienke

  Beschaving is ver te zoeken bij deze woestijnrakkers.
  Een vrouw is bij hun een gebruiksvoorwerp die je gebruikt om je behoefte te bevredigen en daarna bij grof huisvuil te zetten.
  Deze intolerante, onbeschaafde,gewelddadige, overheersende ideologie hoort niet in de westerse beschaving thuis.

 24. Feit

  Je moet altijd oppassen voor een islamitische man. Die ziet een vrouw niet als gelijkwaardig. Je bent net zo veel waard als een kameel.

  Ik weet ook zeker dat de 4 cultuurverrijkers denken dat ze niks fout gedaan hebben.

 25. Van der Scheur

  Zelfde soort redenatie als bij Pim en bij Theo. Het is de schuld van het slachtoffer. Dat de Oosterlingen gebruiken er op na houden die bij ons tot de zwaarste misdrijven behoren, is kennelijk geoorloofd.

 26. Gerlos

  Dat er helaas nog zoveel van deze gestoorde klootzakken rondlopen in ONS LAND, te triest voor woorden.

 27. Willem Alexander

  De “tweet” is niet belangrijk.
  Wat wel belangrijk is dat we ons niet moeten voorspiegelen dat Telford, Rotherham etc in Engeland een geisoleerde aangelegenheid zijn van decennia lange systematische verkrachting en misbruik van duizenden jonge minderjarige blanke meisjes door pakistaanse moslim “grooming” bendes met medeweten van de kinderzorg, polities en bestuurders. Het is ook gaande in Nederland en nu ook in Duitsland is het deksel opgelicht. Kortom het gebeurd op een industriele schaal in heel (west!!) Europa. En ze hebben allen 1 component gemeen: islam.
  Het staat beschreven en wordt aangeraden in de koran en met volgt het grote voorbeeld van de profeet.
  Een media en overheid die de bevolking voorhouden dat deze diversiteit een noodzakelijke verrijking is, is de kippen vertellen rustig op stok te gaan want de vos is ook een dier.

  Op naar de volgende verkrachte en vermoorde bakvis.

 28. Lelygattet

  Het is jammer dat er geen actieve Maltezer Ridderschap meer is. Dan had het probleem allang opgelost geweest.De night’s of St.John, hadden hier wel raad mee geweten.

 29. sjun

  Er is natuurlijk altijd een aanleiding voor gedrag. Doorgaans bestaat dat uit meerdere factoren die werden vervuld. Het lijkt me onweerlegbaar dat het kind in kwestie dit niet was overkomen als ze beter gewaarschuwd was geweest in plaats van het naieve goedgeloof aangepraat te hebben gekregen dat er uiteindelijk mede oorzaak van was dat ze niet langer leeft. Daarnaast zijn er nog wel wat oorzaken aan te wijzen. Al te goed blijkt al te vaak buurman’s gek en dat begint al aan de grens en in het onderwijs.

 30. Madpo

  Dat we hier nog ruimte voor inrichten? Gewoon paspoort afpakken, deporteren en nooit meer toelaten. Drop hem maar in IS gebied leert hij weglopen voor de US-drones.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.