Radicaal-links immigratiestandpunt ChristenUnie zorgt voor feeststemming bij Geert Wilders

Hie ha ho, Rutte has to go!

Zoals wij eerder vandaag berichtten is de ChristenUnie opeens helemaal klaar met het uitzetten van afgewezen asielkinderen. In een normaal land krijgen kinderen en hun ouders de mogelijkheid om te bewijzen dat ze echt gevaar lopen in eigen land… en als ze dat niet kunnen worden ze vriendelijk doch dwingend verzocht om terug naar huis te gaan. Maar niet in Nederland — althans, niet wat de ChristenUnie betreft. Als een kind met ouders naar ons land komt moeten we hen in alle situaties welkom heten. Want kind en dus zielig.

Natuurlijk legt de CU daarmee best een bommetje onder het kabinet. De VVD heeft immers forse concurrentie op rechts, van FVD en de PVV. Die twee partijen laten de VVD er écht niet mee wegkomen als de ChristenUnie haar zin nu krijgt. En dat met verkiezingen in aantocht!

Geert Wilders deelt die analyse. Kijk maar naar zijn reactie vanmorgen op de eis van de CU:

“3, 2, 1 en hoppa: verkiezingen!” schrijft de PVV-leider blij op Twitter. Want, denkt hij duidelijk: de VVD kan hier niet mee akkoord gaan, zal dus zeggen dat het niet gebeurt… en dan klapt het kabinet, want de CU is doodsbang om kiezers kwijt te raken aan andere linkse partijen.

We kunnen alleen maar hopen dat dit scenario werkelijkheid wordt. Want de houdbaarheidsdatum van dit nachtmerriekabinet is al lang verstreken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. Siemien

  Rutte moet sws oprotten ongeacht wat er gezegd wordt..

  1. TD

   Natuurlijk moet dat hele zootje oprotten!

 2. TD

  Als Rutte de poot stijf houdt valt het kabinet,maar dan zijn de FVD en PVV een probleem!
  Rutte kan nog maar één ding doen klagen en hulp vragen bij Volkert van der G.

 3. HendrikJan

  Op de punten waar de regeringspartijen leugens verkopen en bedrog etaleren, plaatst Wilders gewoon punten van waarheid.

  Kijk naar punt 1 in het verkiezingsprogramma van de PVV.

  GHHJ.

 4. Rien Noppen

  De peilingen wijzen er niet op dat een Kabinetscrisis ons helpt om tot een politiek meer stabiele situatie te komen.

  1. Groeneveld

   Als Rutte opgerot is naar Brussel, is een kabinet met PVV, VVD en FvD denkbaar. Een royale meerderheid, stabiel want slechts drie partijen, een rechts bastion dat snel adequate beslissingen kan nemen en links is uit het zicht. De opbouw van ons land kan weer beginnen.

   1. TD

    Groeneveld:
    Helemaal mee eens!

   2. Rien Noppen

    Nee, Groeneveld, voor een dergelijke combinatie is dan geen meerderheid te vinden. Ze is bovendien politiek onmogelijk.

    Je droomt.

    1. Groeneveld

     Doe eens uitleggen, Noppen. Schrik je een beetje? Je weet toch dat in de politiek alles mogelijk is?

     1. Rien Noppen

      In theorie is alles mogelijk, Groeneveld.

      Ik houd me liever bij de feiten: er is op geen enkele kans op een politieke meerderheid voor VVD, FvD en PVV en politiek-inhoudelijk is het onmogelijk.

      Blijf jij maar fantaseren in het verre Duitsland. Je zet jezelf voor gek.

     2. Top

      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     3. Lugar

      “aarsmade”

      Een terechte typering.

    2. TD

     Rien Noppen:
     Waarom niet?
     Als de VVD het kon regeren met idioten,kan hij het zeker met rechtse pragmatici,enkel een béétje opschuiven naar rechts!

     1. Groeneveld

      Exact!

     2. Pjotter

      TD@ Juist gezien en voor het voortbestaan van de VVD moeten ze meer dan schuiven naar rechts.

    3. Eminem2

     Een meerderheid lijkt voor die combinatie inderdaad fors buiten bereik te liggen. Momenteel samen 57 zetels bij Maurice de Hond. Maar met het CDA erbij alweer 67. En dan alleen de SGP nog. Dan wordt het wat moeilijker, maar wie weet de Partij voor de Dieren? Best EU-kritisch, terwijl de PVV met Graus ook een diervriendelijke vleugel heeft.

     Over links lijkt het allemaal nog wat moeizamer: de klassieke linkse drie samen 45 zetels (evenveel als de PvdA er tijdens Paars-II had). En dan wellicht de CU en Denk erbij, om dan nog op 58 zetels te blijven steken. En met het hopeloze links-rechtse mengelmoesje D66 op 68.

   3. Spaanse kok

    Gezien het vertrouwen in de door u genoemde 3 fractieleiders, heb ik weinig vertrouwen in uw stabiele meerderheid.

    1. Rien Noppen

     Probeer je even voor te stellen in welke chaos we gaan belanden met een regering van VVD, FvD en PVV.

     Je bent toch wel van de pot gerukt als je dat een serieuze optie vindt.

     1. Spaanse kok

      2 Egotrippers en een die baas wil zijn.

     2. Groeneveld

      Noppen, je kunt er zeker van zijn dat naar aanleiding van de constanten in de peilingen van De Hond, er in de achterkamertjes en op congressen onderling al gespeculeerd wordt over een coalitie tussen de grootste drie, PVV, VVD en FvD. De geesten worden er rijp en willig voor gemaakt.

     3. Adriaan

      Waarom zou er chaos ontstaan? Misschien ben jij wel van de pot gerukt om zo te denken?

     4. santiago

      Kan alleen maar beter worden Noppen en als we te kort komen vragen we die gestoorde reliegekkies van de CU en SGP er ook gewoon bij. Die doen voor een paar zilverlingen en het pluche met iedereen mee.

     5. fockingworst

      Haha met de mafklappers die er nu zitten onder de misleidende bezieling van rutte draait de wereld ook zelfs nog door en de economie heeft ie nog niet kapot gekregen met 8.5% punten belasting verhogingen tijdens drie keer rutte.
      Dus kan het alleen maar beter worden.
      Het is wel grappig dat vooral de fvd heel veel kiezers van de vvd cda en zelfs van d66 afsnoept en juist niet van de pvv.
      Dat betekend dat het Nederlandsche volk toch langzaam aan het ontwaken is uit die smerige linkse nachtmerrie.

     6. Scarletti

      Ernst raakt in paniek, begint wanhopig wild om zich heen te slaan hopende dat zijn nachtmerrie niet uitkomt. Maakt u zich geen zorgen heer Quispel. Het land gaat gewoon verder naar de klotuh. Het kabinet blijft gewoon zitten. CDA en VVD zijn bang voor verlies aan rechts en D66 en CU zijn bang voor verlies aan links. Bovendien PVV en FvD heeft nu, as we’re speaking, een potentie van ca. 30 zetels. Wanneer we dit idiote kabinet nog een jaartje door laten gaan zal dit groeien naar ca 40 zetels. Het is voor u dus te hopen dat het nu klapt. Normaal functionerende mensen kunnen nog wel een jaartje geduld opbrengen. Nu eerst de provinciale verkiezingen, er glooit hoop aan de horizon.

     7. Jacco

      Over van de potgerukt gesproken laat je eens nakijken man.wat dit kabinet ons aanricht is tog niet meer te verdragen voor de normale burger we worden compleet leeg geknepen behalve de rijke worden nog rijker door dit kabinet misschien val jij daaronder dan snap ik jou egoïstische gedrag wel

    2. TD

     Bijvoorbeeld: alles kan.
     Wilders: Minister President
     Baudain: Justitie en veiligheid
     Dijkhoff:sociale zaken en werkgelegenheid

     1. Rien Noppen

      “Baudain: Justitie en veiligheid”

      🙂

   4. HendrikJan

    Inderdaad een sterke ploeg, maar van HJ mag de SGP erbij voor een sterk draagvlak.

    GHHJ.

   5. Adriaan

    Ik mag hopen dat Nederland tegen die tijd wakker wordt geschud. Zo’n combinatie is wel degelijk denkbaar en uitvoerbaar. Nu alleen nog een meerderheid zien te krijgen. De tijd zal het leren. Ik kan in elk geval niet wachten op een totaal andere koers.

   6. Aytas

    Met een landverrader aankomen voor het parlement maakt jou een landverrader. Platte kar kaalgeschoren kop en de bevolking rijpe tomaten hoort jouw lot te zijn. Walgelijk groeneveld! Zum kotzen.

    1. Groeneveld

     Groeneveld schrijf je met een hoofdletter, leer dat nu eens vieze nazi.

    2. Adriaan

     Waarom altijd maar schelden? Volgens mij ben jij in je jeugd misbruikt. Iedereen is een landverrader, een fascist, een extreem rechtse. Je bent een ongelooflijk zielig en ziek persoon. Ga hulp zoeken.

     1. Aytas

      Geert Wilders is een landverrader, letterlijk. Baudet is een fascist, letterlijk. Waarom zou je iemand niet benoemen voor wat het is?

     2. Floris

      En jij bent volkomen gestoord. Letterlijk.

      Waarom zou je dat niet benoemen voor wat het is?

    3. Jacco

     Flikker op aap

   7. Peter Loosduinen

    U maakt me blij als dit waar wordt.

  2. poldi

   Welke peilingen bedoel je Rien ?
   Toch niet die van Manipulator de Hond !

  3. wheelboy

   Knoppen !!
   En hoe zou dat nou komen dat er steeds meer partijen nodig zijn om een coalitie in mekaar te smeden . Gewoon omdat die corrupte zooi totaal niet na zijn bevolking luistert . De sociale welvaart staat aan het afbreken is ten gunste van economische vluchtelingen . En bergen oostblokkers die de zaak besodemieteren bij bv UWV. Dat kost ons 10 tallen miljarden . Je kan het ook mooi zien vergelijk onze sociale welvaart staat bv in de 80s eens met nu . En dan was ons bnp in de 80s stukken lager als nu .Verschil zijn die 100 duizenden die gebruik maken van ons sociaal systeem .Komt nog bij dat in de 80s je kon kiezen of je een huurhuis wilde of kopen . Nu wordt je je huurhuis uitgepest om plaats te maken voor een asielzoeker . als je paar euro extra verdient

   1. Aytas

    Kut smoesjes voor je zondebok zoeken. Asielzoekers kosten jou niets, leg mij maar eens uit hoe? Het is net andersom. Krapte huizenmarkt wil je daarin het aandeel asielzoekers even voortekenen? Dus de welvaartstaat wordt afgebroken door asiel en niet de babyboomers? Tja zo kun je alles beweren.

  4. sjun

   Daaraan draagt dan weer meer selectiviteit aan de grens bij. Zeker een van de aanachtspunten voor de komende kabinetten.

   1. Rien Noppen

    Het zal meer het aandachtspunt van de Europese Commissie zijn. Alleen de EU-buitengrenzen zullen relevant zijn in de beteugeling van immigratie.

   2. Lugar

    “Zeker een van de aanachtspunten voor de komende kabinetten.”

    PVV & FVD zullen daar prominent in aanwezig zijn.

 5. Spaanse kok

  Quote:Want, denkt hij duidelijk: de VVD kan hier niet mee akkoord gaan, zal dus zeggen dat het niet gebeurt…
  .
  Ik denk dat DDS niet hoeft in te vullen wat Wilders denkt.
  Dat kan hij uitstekend zelf.

 6. Meester Kong

  Proest.. het vertrouwen in blondie is groot.

  1. poldi

   Stukken beter dan het vertrouwen in Rutte !

  2. TD

   Meester Kong:
   Ik heb vertrouwen in mensen die hun leven in de waagschaal stellen voor een politiek ideaal!

 7. Fortiori

  Ook al valt het kabinet, Wilders hoeft zich niet rijk te rekenen. Thierry weet al lang waar hij de mosterd moet halen. Dat is niet bij de PVV.

  1. Spaanse kok

   Vergelijk ik het electoraat van de FvD en PVV, zie ik weinig overeenkomende punten.
   Eenzelfde verschil als tussen VVD en SP.

  2. Spaanse kok

   Bij een samenwerking tussen VVD-FvD en PVV voelt de laatste groep aanhangers zich weer binnen de kortste keren niet gehoord, miskent en op sociaal vlak uitgebuit.

 8. TD

  Chaos,waarom?
  Bij een eventuele kabinetswisseling is de samenstelling uiteraard anders,vooral indien “rechts” dan aan de drukknop zit!
  Maar de ambtenaren van alle departementen zitten gewoon op dezelfde stoel en gaan door met datgene men ook al deed met het VOORGAANDE kabinet ,alleen de aansturing is anders en krijgt de politieke kleur van de
  nieuw georganiseerde formatie!
  Ambtenarij draait gewoon door,het is een wijdverspreide denkfout dat alles in die situatie anders is in de voortgang.

 9. poldi

  Ruimer kinderpardon moet er zeker niet komen.
  En CDA, D66 en CU het helpt geen stemmen te winnen door hierover te beginnen. De Nederlanders zijn er klaar mee en trappen er niet meer in.
  Nederland is VOL VOL VOL !!!!
  En een ruimer kinderpardon zeg maar gezinspardon geeft alleen maar een aanzuigende werking. Eerst stuurde ze de mannen en nu de kinderen om gezinshereniging te kunnen krijgen. Trap niet in dit ZIELIGHEIDSGEDOE.
  De asielzoekers ik bedoel gelukzoekers kosten ons al handen vol geld.
  En de klimaathysterie er ook nog erbij.
  En wat te denken van de gevolgen vaneen keiharde exit.
  Het moet eens afgelopen zijn met dit vervloekte gedoe.
  Werken willen ze toch niet. Dus ze kosten alleen maar geld. En terug gaan doen ze al helemaal niet.

  Geef onze eigen mensen eens een huis met voorrang op gelukzoekers !!
  En zorg dat de nederlanders niet meer afhankelijk zijn van het toenemend aantal voedselbanken.
  En stop de voortwoekerende islamisering.
  Dat zijn pas belangrijke onderwerpen.

  1. TD

   poldi:
   +++++

 10. HierBenIk

  Ik ben ook een ZEER GROOT voorstander tegen een streng(er) immigratiebeleid zoals dat (bijvoorbeeld) door de FvD wordt voorgesteld. Maar bij een aantal kinderen kun je uitzetten niet meer legitimeren naar mijn mening. Er zijn kinderen die hier gekomen toen ze heel jong waren. Deze spreken vaak beter Nederlands dan hun moedertaal. Ze kennen het land niet eens (meer) waar ze vandaan komen. Zulke kinderen bezorg je in veel gevallen een psychologisch drama als je die (nu nog) terugstuurt. De POLITIE heeft hier enorm gefaald en deze groep kinderen kan en mag hiervan niet de dupe worden. Ik realiseer me ook dat het heel moeilijk is om hier een beleid op te maken. Maar misschien moet je veel meer met onafhankelijk…. psychologische onderzoeken gaan werken in dit soort gevallen. Ik noem maar iets… In elke geval zal je elke zaak afzonderlijk moeten beoordelen om tot een juist oordeel te kunnen komen.

  1. HierBenIk

   POLITIE = POLITIEK

   1. Fortiori

    In een percentage uitgedrukt zijn die 400 kinderen op de totale Nederlandse bevolking nauwelijks om zorgen te maken over overbevolking. Qua kosten zijn er enkele individuen die de staat een veelvoud kosten. Snel afkaarten, hier blijven!

    1. Siemien

     Nee Fortiori, dit zie jij verkeerd, het “generaal pardon” is een beleid met een structureel terugkerend probleem, erger nog, de afspraken die gemaakt zijn omtrent terugkeer worden structureel geschonden, erger nog is dat “vluchtelingen die eigenlijk geen vluchteling zijn” dit heel goed in de gaten hebben en met het Marrakesh akkoord in de hand.

     Wat jij doet is op het gevoel spelen, WIJ Nederlanders zijn niemand iets verschuldigd en ik wil dat deze kinderen opgroeien in hun eigen cultuur, die de ouders achter de voordeur in stand houden.

    2. DeBruijn

     Mijn kinderen staan al 8 jaar op de wachtlijst voor een huurhuis: is er niet. Vluchtelingen half jaar hier: nieuw huurhuis! Na 4 jaar is dat hele huis uitgewoond, wordt gerepareerd op kosten van de gemeenschap.

     De wachttijd voor een huis was 6 jaar, nu 2 jaar toegenomen door de komst van vele vluchtelingen.

     Het is iedereen keer 400 hier, dan 400 daar, dan gezinshereniging, waar ook vaak neefjes en nichtjes als eigen kinderen worden opgegeven en ineens zijn het er 3000.

     Altijd vreemd dat iedereen die voor is, het heel normaal vindt dat mijn kinderen 8 jaar op een huis moeten wachten. De meeste voorstanders hebben een koopwoning én geen vluchtelingen in de straat.

     Hier is er zoveel ellende geweest dat mensen die kunnen verhuizen, allemaal wegtrekken door de vluchtelingen, een opsomming:

     – vechtpartijen
     – steekpartijen
     – pedofilie
     – geluidsoverlast
     – huizen en tuinen die vervuilen
     – kinderen die tot 2 uur wakker zijn en lopen te schreeuwen en te zingen
     – kinderen die niet naar school gaan
     – en heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel feesten

     Genoeg is genoeg!

     1. Aytas

      Je kinderen zijn gewoon mislukte burgers. Economisch gewoon de moeite niet waard.

      Voor de rest 1 fascistisch lulverhaal.

    3. Groeneveld

     Aytas zit tegen een psychose aan en zal weldra door de mannen in het wit met een kalmerende spuit en dwangbuis opgehaald worden.

     1. Gekko

      Niet meer op haar reageren, lijkt mij het beste.

     2. Bosche draak

      Ik voel meer voor een dagelijkse corrigerende tik met een over-verse makreel
      vol in d’r paardebek.
      In elk openbare gelegenheid was die hysterische harpij al lang bij kop en kont gepakt en naar buiten gekwakt.

   2. Marija

    Mensen die hierheen komen voor asiel, moeten geen kinderen nemen om later alsnog hun zin te kunnen doordrijven.
    Op die manier worden kinderen misbruikt door hun ouders/gelukszoekers.

  2. Rien Noppen

   “Ik ben ook een ZEER GROOT voorstander tegen een streng(er) immigratiebeleid ”

   🙂

   1. AS210854

    RN maar tegen het zelf opnemen?

  3. DeBruijn

   Alle kinderen van vluchtelingen spreken hun moedertaal thuis, allemaal!

   Hier in de straat wonen 7 gezinnen van allochtone komaf, overal praten ze hun eigen taal.

   Zeggen dat de kinderen hier gewend zijn, dat waren ze ook niet toen zij hier kwamen. Kinderen passen zich snel aan.

   Vrienden van mij hebben in diverse landen gewoond met hun kinderen. Hadden daar ook geen vriendjes, spraken de taal ook niet. Maar zij worden niet als zielig bestempeld. Zij moeten op den duur terug naar Nederland.

   Waarom vluchtelingenkinderen uit veilige landen dan niet? Hier woont een Armeens gezin al 20 jaar. Zij gaan NIET met Nederlanders om, thuis is mag GEEN Nederlands gesproken worden. Zelfde bij de Polen hier, Pools is de voertaal.

   We kunnen hier niet iedereen houden, dat gaat gewoon niet. Heel veel landen storten in omdat iedereen die kan werken of studeren weggelopen zijn naar andere landen. Ouderen en zwakken blijven achter en die mogen wij dan weer steunen, omdat hun eigen volk hier woont.

   Te gek voor woorden. In Moldavië wonen mensen die al 10 jaar hun kinderen niet gezien of gehoord hebben. Hebben niet te eten, geen geld voor hout om te stoken, enzovoorts. Maar hun kinderen leven hier en sturen geen cent naar hun ouders. Dat mogen wij dan weer doen.

   Geen pardon, we hebben goede wetten en de tientallen rechters hebben zich over dit vraagstuk gebogen en bepaald dat zij niet mogen blijven.

  4. Stanly2000

   HierBenIk,
   Als er hier kinderen uit andere landen komen zijn ze ook niet bekend met Nld en spreken ook geen Nederlands. Waarom krijgen die kinderen geen psychologische problemen en andersom wel? Kunt u mij dit uitleggen?

 11. Robert75

  Liever vandaag nog dan morgen

 12. Aytas

  ‘3, 2, 1 en hoppa: verkiezingen!” schrijft de PVV-leider blij op Twitter.’

  Dat zal David horowitz de landverrader wel hebben ingefluisterd. Wilders moet terechtstaan voor een rechtbank en daarna platte kar kaalgeschoren kop en de bevolking rijpe tomaten hoort zijn lot te zijn. Deze man is staatsgevaarlijk.

  1. Groeneveld

   Aytas vervalt in herhaling: onder reactie 24 schreef ze precies hetzelfde. Het toont onbarmhartig het rigide en verkokerde wereldbeeld aan van onze huisfascist: zelfs geen fantasie om een paar nieuwe zinnen te bedenken.

   1. Aytas

    Inhoudelijk reageren lukt je nog steeds niet.

    1. Stanly2000

     De waanzin nabij!!

    2. Bosche draak

     Ga lekker zwemmen in de Noordzee, de temperatuur is perfect voor mensen als u.

    3. Top

     Een fatsoenlijk mens, heeft geen discussie, met een broedmachine.

     1. Marija

      🙂

  2. TD

   Neem een koud bad

 13. Eugenie de la Fleur

  In tegenstelling tot de Nederlandse christentaliban (SGP) is de ChristenUnie een fatsoenlijke partij die daadwerkelijk de bijbelse boodschap nastreeft. Het is dat ik Groenlinkser ben maar de CU komt bij mij zeker op de twee plaats.

  Wat zou het mooi zijn als er coalitie komt dat bestaat uit GL PvdA D’66 en CU. Een droomcoalitie

  1. cmsuijkerbuijk

   Nou, ik denk dan meer aan de ultieme nachtmerrie!

  2. Robert75

   Christen Unie heult toch met de islam?

  3. dinaro

   Blijven dromen. EU-genie.
   Ben je wel goed wijs?

   Denk ut niet.
   Blijf hier weg..beter!

  4. Rien Noppen

   Ik denk dat de kans op een linkse coalitie bij de volgende Kamerverkiezingen aanmerkelijk groter is dan VVD, FvD en PVV.

   1. Groeneveld

    Alles wat Rien Noppen tot nu toe op politiek gebied bedacht of voorspeld heeft, is verkeerd in het tegendeel.

    Goed nieuws! De coalitie PVV, VVD en FvD is dus welhaast een feit!

  5. Original NL

   Quote….. Het is dat ik Groenlinkser ben ….
   Das idd heel zielig..en helaas ongeneeslijk, Tijdens de verkiezingen is het onze plicht verdere slachtoffers van deze enge ziekte te voorkomen en daarna dmv sterilisatie op termijn geheel uit te roeien.

 14. nienke

  @Rien Noppen.

  Je bent toch wel van de pot gerukt als je dat een serieuze optie vindt?

  En waarom niet, dit kabinet bestaat ook uit een stelletje mafketels die ons land naar de filistijnen helpt slechter als dit kun je toch niet krijgen.
  We worden nu geregeerd door een stelletje angsthazen, milieu gekken, en liegende halve zachte bange figuren die alleen maar nog veeeeeel meer migranten hier binnen willen halen.
  En nu, een kinder pardon met moeder, vader, oma, opa, het houdt niet op deze waanzin.
  Zo snel mogelijk weg met dit kabinet.

  1. Siemien

   Je kunt dit soort beter niet voeren met adem

  2. santiago

   Nienke. + veel. Jij bent een verstandige vrouw.

  3. Aytas

   ‘dit kabinet bestaat ook uit een stelletje mafketels die ons land naar de filistijnen helpt slechter als dit kun je toch niet krijgen.’

   Jij moet jezelf laten onderzoeken. Waarschijnlijk heb je koprot, je woont in een land dat wat voorzieningen als zorg en dergelijke in de top van de wereld staat. Schaam je dom ‘ rechts ‘ meisje. Domkoppen als jij gaan je uitleveren aan de veroorzakers van de ellende, wilders is eigendom van een extreem rechtse organisatie die het belang van Israël en Amerika op 1 heeft. Baudet van de bankiers.

   1. Stanly2000

    De waanzin nabij!!

   2. DeBruijn

    Mislukte kinderen heb ik?

    Donder jij alsjeblieft op. Mijn kind is ziek!

    Ik denk dat mensen gelijk hebben hier over jou.

    Neem aub een enkeltje naar de maan. Opzouten jij.

   3. DeBruijn

    Fascistisch lulverhaal?

    Weet je, bel de politie even over de vechtpartij, steekpartij van die vluchtelingen.

    Steek je kop in je kont of zat hij er al?

 15. Gekko

  Een paar jaar geleden riepen de vrome farizeeërs van de ChristenUnie iedereen op om een vluchteling in huis te nemen. Toen een journalist na enige tijd informeerde wie van de Kamerleden van de CU al een vluchteling in huis had, was het antwoord: Niemand. Alle 5 hadden ze 1 of andere rotsmoes om dit niet te doen.

  De CU is GroenLinks met een christelijk sausje: Anderen voorschrijven hoe te leven, maar zelf daar geen moer van aantrekken.

 16. Westerling

  @eugeniedlf

  Eugenie, eerst leren rekenen,(je lijkt Yasser wel) jouw droomcoalitie heeft nu nog te weinig zetels, maar je hebt gelijk, mocht jouw droomcoalitie bij de eerstvolgende tweede kamerverkiezingen een dusdanige ruime zetelwinst behalen, dan wordt het wel erg druk op de schoolpleinen van de basisscholen. Dan kan het speelkwartier voor de pedofielen beginnen.

  1. Rien Noppen

   “Dan kan het speelkwartier voor de pedofielen beginnen.”

   Ik krijg de indruk dat hier nogal wat reaguurders tobben met pedofiele gevoelens.

 17. Rosasolis

  CDA, D66, en CU zien reden genoeg voor een nieuwe wet kinderpardon. Voor kinderen uit illegale immigranten die of in Nederland geboren zijn, of onder 5 jaar zijn. Zoals het momenteel gaat, worden meer dan 400 jonge kinderen op een wachtlijst geplaatst terwijl zij steeds ouder worden, en alleen Nederland als hun thuisland kennen.
  Of VVD wil samen met de 3 andere coalitie partijen samenwerken voor een nieuwe
  kinderpardon wet, of gaat de regering misschien vallen. Er worden momenteel overal
  in kerken continu kerkdiensten dag en nacht gehouden. Zodat de kinderen uit christelijke gezinnen worden niet zomaar uit ons land gezet.

  1. Groeneveld

   Christenen zijn getroebleerd Rosasolis. Houden ze ook continu kerkdiensten voor kinderen beneden de vijf jaar van expats? Kinderen van buitenlandse expats die de taal niet spreken en hier voor vijf of tien jaar in een voor hun wildvreemd land moeten opgroeien. Of Nederlandse expats die god weet waar op de wereld neerstrijken en hun kinderen in een onbekend land plempen waar ze de mores niet kennen, geen vriendjes hebben en de taal niet kennen.

   Kinderen passen zich overal aan. Achterlijke Nederlandse Christenen vinden alles en iedereen zielig. Ze zijn het zelf, maar dat zien ze niet.

 18. Meriadoc Brandebok

  Er is geen alternatief voor dit kabinet. Laten we bidden dat het de rit uitzit.

  1. Niet L niet R

   Een D66 bidden voor het aanblijven van deze regering, kan het begrijpen als je er zo slecht voor staat in de peilingen!

 19. Westerling

  @RienNoppen

  Sta je alweer bij het schoolplein?

 20. Eric 1

  TE Jij bent een ziek persoon hoop dat ze jou ook mee nemen en idioot

 21. Eric 1

  TD moest het zijn

 22. Eric 1

  Nou maar hopen op een val van het kabinet lang leven de PVV en de FVD

 23. Niet L niet R

  Denk niet dat de regering hierop zal vallen, alle vier zitten met lijm gekleefd aan hun stoelen.
  Zal wel een of andere ttruukworden uitgehaald, waar zij denken mee weg te komen.
  Verder moet die gladjanus van Rutte eerst ondergebracht zijn in de EU

 24. Tante Sidonia

  Breaking News!!!!!!

  Jinek: NU
  GOEROE YASSER KLAVER mag gratis zijn evangelie verkondigen!!!

 25. Bes Tolen

  Laden als Georgië en Armenië bestaan alleen nog omdat Rusland lang geleden, vooral zo tweehonderd jaar geleden, het voor hen opnam toen ze bedreigd werden met de ondergang. Moslims hebben wel hele streken veroverd en de westerse landen als vooral Frankrijk en Engeland en later ook Duitsland hebben door hun vaak onbegrijpelijke politiek en militair optreden de moslims in de kaart gespeeld. Zo is de ondergang van christelijke groepen in de twintigste eeuw Turkije mee te verklaren. Gezien de historie van genoemde landen, is het merkwaardig te horen dat kinderen uit landen als Georgië en Armenië voor de Nederlandse TV Rusland als bedreigend verklaren. Ook hun ouders komen met onwaarschijnlijke verhalen aan. Kortom, het geboefte is de baas in Nederland en moreel gedepreciëerden als christenen uit de CU en het CDA geven daaraan al hun onvoorwaardelijke steun. Ach, christenen geloven niet voor niets dat de mens al slecht mens is geboren. Dat helpt een heleboel bij het uitdragen van absurditeiten en waanideeën waarvan deze christenen het moeten hebben.

 26. Dik

  Vandaag (11-2-2019) in het AD, het bewijs van wat er gebeurt als er meer dan 400.000 asielzoekers aan tafel gaan:

  “Het woningtekort in Nederland is sneller opgelopen dan gedacht. Er zijn momenteel 263.000 woningen te weinig, stellen Capital Value en ABF Research op basis van eigen onderzoek. Vorig jaar gingen ze er nog van uit dat het woningtekort in 2021 zou pieken met een bouwachterstand van 235.000 woningen.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.