snapshot12

Radicaal-links immigratiestandpunt ChristenUnie zorgt voor feeststemming bij Geert Wilders

Geen categoriejan 21 2019, 10:00
Hie ha ho, Rutte has to go!
Zoals wij eerder vandaag berichtten is de ChristenUnie opeens helemaal klaar met het uitzetten van afgewezen asielkinderen. In een normaal land krijgen kinderen en hun ouders de mogelijkheid om te bewijzen dat ze echt gevaar lopen in eigen land... en als ze dat niet kunnen worden ze vriendelijk doch dwingend verzocht om terug naar huis te gaan. Maar niet in Nederland -- althans, niet wat de ChristenUnie betreft. Als een kind met ouders naar ons land komt moeten we hen in alle situaties welkom heten. Want kind en dus zielig.
Natuurlijk legt de CU daarmee best een bommetje onder het kabinet. De VVD heeft immers forse concurrentie op rechts, van FVD en de PVV. Die twee partijen laten de VVD er écht niet mee wegkomen als de ChristenUnie haar zin nu krijgt. En dat met verkiezingen in aantocht!
Geert Wilders deelt die analyse. Kijk maar naar zijn reactie vanmorgen op de eis van de CU:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1087229452650717184
"3, 2, 1 en hoppa: verkiezingen!" schrijft de PVV-leider blij op Twitter. Want, denkt hij duidelijk: de VVD kan hier niet mee akkoord gaan, zal dus zeggen dat het niet gebeurt... en dan klapt het kabinet, want de CU is doodsbang om kiezers kwijt te raken aan andere linkse partijen.
We kunnen alleen maar hopen dat dit scenario werkelijkheid wordt. Want de houdbaarheidsdatum van dit nachtmerriekabinet is al lang verstreken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten