Rechtse talkshow doet het GOED: Jensen verslaat linkse nepjournalist Huys

HAHAHAHA.

Het meest bizarre hieraan is niet dat Jensen Huys aan het verslaan is. Dat had ik RTL van tevoren wel kunnen vertellen. Nee, het gekke is dat RTL dit zélf niet had zien aankomen. De zender was er blijkbaar van overtuigd dat de kijker maar wat graag zat te wachten op een linkse presentator op een commerciële zender, terwijl er daar al genoeg van rondlopen bij de publieken.

De door veel media zo verguisde Robert Jensen trok dinsdagavond op RTL5 (notabene) 283.000 kijkers. Twan boeide slechts 265.000 mensen, aldus de stichting Kijkonderzoek.

Jensen valt vooral op door zijn onconventionele gasten. Bij hem zaten in korte tijd Geert Wilders, Thierry Baudet en Hiddema aan tafel. Ook had hij een paar keer flink woorden met Peter R. de Vries die duidelijk maakte dat hij Robert niet kritisch genoeg vindt richting ’rechtse’ politici.

Natuurlijk doet Jensen het beter dan Huys! Dat is totaal niet verrassend. De kijker ziet al genoeg (meer dan genoeg zelfs!) linkse betweters bij de NPO. Als we inschakelen op een commerciële zender willen we graag mensen horen en zien die over iets van gezond verstand beschikken. Jensen past wel in dat plaatje, Huys niet.

Helaas wordt RTL net als de NPO tegenwoordig eerst en vooral bevolkt door linkse managers die dat niet door hebben… en vervolgens bakken met geld over de kling jagen om linkse NPO-journalisten aan te nemen.

Nou ja. Met een beetje mazzel blijft Jensen scoren en leert RTL dan eindelijk dat rechtse talkshows potentie hebben. Linkse talkshows niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Scarletti

  Moet je nagaan wanneer Jensen beter leert presenteren. De doorsnee Nederlander is gewoon helemaal klaar met het linksche gebral

  1. Aytas

   284.000 kijkers. Fascist.

   1. Niet L niet R

    Terug naar je woestijn.
    Je discrimineert goed willende meest niet linkse Nederlanders !

 2. Gekko

  Jensen is echt. Huys is nep, zo nep als nep maar kan zijn.

 3. Aytas

  ‘Nou ja. Met een beetje mazzel blijft Jensen scoren en leert RTL dan eindelijk dat rechtse talkshows potentie hebben. Linkse talkshows niet.’

  Erg eng gehits. De ‘rechtse’ schrijver van dit stukje is een troll die voor niets anders dan polarisatie gaat. De schrijver heeft de afgelopen dagen laten zien niet over analytisch vermogen te beschikken en geen onderbouwing te geven voor zijn stellingen. Niet meer serieus te nemen, zonder teunis en wout zou dds kapot zijn.

  1. Vliegenvanger

   Wat een slap trollen verhaal loop je weer uit te kramen. Ga werken voor je centen.

  2. Bosche draak

   Hoe Salty het podium ook trachtte te beïnvloeden, maar helaas het publiek hoorde haar aan en wendde hun blik weer af.
   Den inhoud waar men naar smachtte was hier niet aanwezig….

 4. TD

  Nederlandse TV kijk ik niet veel op enkele programma’s na zoals Veronica Inside en nu Jensen,kijk meer naar Duitse zenders,het nieuws vind ik inhoudelijker.

  1. Aytas

   Ik zou nog alternatiever gaan. Niet altijd even betrouwbaar maar af en toe erg treffend. Corbett report luister ik graag, soms scherpe inzichten. Ik kijk overigens op linkse en rechtse media.

   1. edoc431

    dat denk ik niet fantast jij kijkt alleen maar links maar los van dat zoek hulp vent

    1. Aytas

     Dit is natuurlijk ook echt een links forum.

  2. Aytas

   Jensen is natuurlijk ook gesponsord door msm.

 5. Spaanse kok

  Een keer heeft Jensen, kaliber Roos, een uitzending meer kijkers gehaald dan Huys.
  Populistisch rechts Nederland hangt de vlag uit, de rest lacht er hartelijk om.

  1. Rien Noppen

   Als je Jensen vergelijkt met willekeurig welk praatprogramma van de Publieke Omroep ook dan zie je dat het gekrabbel in de marge is.

 6. lIN-T

  Ik kijk sowieso geen NPO, alleen maar linkse propaganda bagger.

 7. Crassus

  Hij kan niet tippen aan Eva Jinek qua diversiteit. Het blijft gewauwel aan de oppervlakte, van zijn gasten weet je bij voorbaat al wat je te wachten staat.

  1. bejaarde

   Die vrouw zap ik direct door, na enige malen wel gekeken te hebben. Ook in dat programma weet je bij voorbaat al dat het alleen links ge-OH is. Blèh

  2. Bosche draak

   Diversiteit staat tegenwoordig alleen nog maar synoniem aan minder blank.
   Intellectuele diversiteit hebben ze een broertje dood aan.

 8. Gerlos

  Waar hebben wd het over, 18.000 kijkers verschil op een totale kijkcijfer 280.000 kijkers. Dat noemen wij Klein Bier.

 9. Mar

  Zag op internet dat Hiddema weer bezoek was. Wordt Jensen gesponsord door FvD?

 10. Holysmoke

  Nieuws met echte waarheid over de zorgen en toekomst van de Nederlanders, dit is hard nodig, mensen moeten de waarheid horen en waar ze aan toe zijn, al dat slinkse gelieg en bedrieg van decennia al moet afgelopen zijn,

 11. bejaarde

  Dat programma is smullen, eindelijk iemand die zich niet geroepen voelt links naar de mond te praten. Jensen, ga zo door, maar blijf ook over je schouders kijken.

 12. Ikbenhetbeu

  Ik kijk eindelijk weer TV behalve the voice nu Jensen er is… een verademing kan ik je wel vertellen en ook nog heel komisch.

 13. Holysmoke

  Jensen is een topper, het echte nieuws moet Geindoctrineerd Nederland nu horen na al dat linkse nepnieuws . NEDERLAND WAKE UP

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.