Zeg NOS, hou je eens bij écht nieuws! Nieuwsuitzending toont artiest ‘Cardi b’ met debiele mening

De nieuwsuitzending van vanochtend (min 4:45) door de NOS kelderde qua niveau. Zij toonden ‘Cardi b’, een flut artiest met een domme mening over de Amerikaanse politiek, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Zo even achter een segment over de Amerikaanse shutdown geplakt, alsof de persoon of de mening er ook maar íets toe doet. Haar mening kwam neer op ‘Trump’s shutdown is slecht want Trump wil nu dat ambtenaren zonder salaris weer gaan werken en Obama’s shutdown was oké want dat ging om gezondheidszorg.’ Al verwoordde ze het zelf wat eloquenter:

“(…) Oh but Obama shut down the government for seventeen days… Yeah bitch, for healthcare! So your grandmother could check her blood pressure, and you bitches could go check your pussy at the gynaecologist with no motherfucking problems.”

De NOS vond deze figuur vanwege haar populariteit en het feit dat het Amerikaanse Congres ernaar verwees, blijkbaar voldoende reden om die bagger ook in Nederland te verspreiden. Ghetto-retoriek van de bovenste plank door een gaar wijf met mixtapes op haar naam, genaamd: Gangsta Bitches Music Vol. 1 en Vol. 2.

Kennelijk was er niemand bij die redactie aanwezig met enig overwicht of het benul om te zeggen: ‘Nee, Nederlanders verdienen beter en wij kúnnen beter, rot op met die zooi.’ Ook het feit dat het zo tussen het buitenlandse nieuws en een corruptieschandaal wordt geplempt was kennelijk prima. Ronduit schandalig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Michael

  Haha! Die is goed. Deze kritiek is natuurlijk bijzonder hypocriet als je zelf iedere dag non-nieuws over bijvoorbeeld Sylvana of Eric van Muiswinkel posten. Maar dat gebeurd heel vaak bij DDS. Onwijs kritiek leveren op anderen terwijl je zelf exact hetzelfde doet. Deugmensen met een dubbele moraal dus…

  1. marco1

   Ga jij DDS nu met de nos vergelijken? Je zou toch eerder serieus nieuws mogen verwachten de oublieke omroep dan hier o f niet?

  2. Bosche draak

   Daar heb je een punt ja, die mensen die je noemt hebben net zoveel belang als dit grove ghetto gansje.
   Moeten we niks mee doen en haar mening kan me gestolen worden.

  3. Zouaaf

   Okselhaar van Madonna bijvoorbeeld of de bekering van Sinead O ‘Connor. Soms vraag je je af. Het is nog te slecht voor Albert Verlinde……

 2. TD

  Cardi b familie van Ali b ?

 3. Ritter

  De “shutdown” is er omdat de Democraten weigeren Trump 5 miljard voor de muur te geven. Een schijntje op de totale begroting.

  De Border Patrol en andere organisaties die bij de grensbewaking zijn betrokken steunen Trump en zeggen dat de muur wel degelijk effectief is om de illegalen tegen te houden ( samen met andere maatregelen)

  Enkele jaren geleden waren veel Democraten ook voor een muur…………maar nu even niet want dan heeft Trump een overwinning en dat gunnen ze Trump niet.

  Ondertussen word de situatie bij de grens steeds nijpender. Er is weer een karavaan met illegalen onderweg naar de VS vanuit Honduras. De zoveelste karavaan met illegalen. Ze zijn vandaag Mexico ingetrokken.

  De gevestigde media in de VS steunen de Democraten en doen in essentie het propaganda werk voor de Democraten. Veel media in het buitenland praten deze media na. Ook helaas in Nederland zo te zien bij de NOS.

  1. Aytas

   Drain the swamp gaat ook lekker of niet alleen maar moeras bewoners in dienst. Zie je het werkelijk niet? Ik moet altijd glimlachen als ik je reacties lees, Clinton had exact dezelfde retoriek maar volgens jou is Trump nieuw. Ach je zult waarschijnlijk vooraan staan om je privacy in te leveren. Obama en Trump zijn verachtelijk, het enige voordeel van Obama was dat hij de lage inkomens niet zo hard pakte als Trump.

   1. plakband

    U hebt een ongebreidelde fantasie. Feitenkennis is nihil.

 4. Arie B

  Ik heb het item gemist. Trouwens, ik mis alle items van de staatszender want ik luister er niet naar.

 5. Gerlos

  Wie is dit mokkel nog nooit iets van vernomen dus niks gemist

 6. Aytas

  ‘Ghetto-retoriek van de bovenste plank’

  Wat denk je dat je op DDS plaatst wout? Is het zo moeilijk om je eigen retoriek over vluchtelingen tegenover de mening die veelal in ghettos over de mensen buiten hun sociale groep te zien voor wat het is. Hypocriet gejammer. De stijl van de tekst doet er niet toe maar de inhoud. Bah wat een dom gelul.

 7. J.Rademaker

  Mooie illustratie van de absolute luchtbel die men hardnekkig journaal blijft noemen.

 8. HendrikJan

  NOS JOURNAAR = FAKE NEWS.

 9. Florissa

  Hadden geen tijd om iets te plakken ,dan maar deze pulp.
  Stoppen met verplichtte afdracht aan de staats tv, stop die rotzooi maar achter een decoder .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.