Filmpje! Kuzu (DENK) ontmaskerd: verwerpt integratie, problemen schuld van xenofobie!

Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (DENK) vindt dat Nederland veel te weinig doet voor mensen met een migratieafkomst. Heel zielig allemaal! En wat doet Kuzu eraan? Nou hij probeert iets te doen in de Tweede Kamer samen met zijn collega’s Öztürk en Azarkan. Maar veel verder dan ruzie zoeken met de PVV en het verder polariseren van de verhoudingen tussen migranten en reeds gevestigde Nederlanders komt hij niet. Sterker nog, hij verwerpt het concept integratie en alle spanningen zijn te wijten aan xenofobie! 

En terwijl Kuzu (DENK) de Tweede Kamer, de media en de gehele samenleving een gebrek aan diversiteit verwijt zet hij zijn ambtsgenoten met een migratieachtergrond voor lul, namelijk Nevin Özütok van GroenLinks! Lekker dubbelzinnig dus. Reden was het feit dat vermoed wordt dat de DENK-Kamerleden de Turkse staatsmedia informeren over de moties die in het parlement worden besproken over bijvoorbeeld de Armeense genocide. Sneu. Meer diversiteit eisen, maar de ‘diverse’ Kamerleden afvallen!

Zo kennen we de jongens en meisjes van DENK weer. Lekker polariseren en de slachtofferrol aannemen. Maar als er kritieke vragen worden gesteld of moties worden aangenomen die laten zien dat de partij een tekort heeft aan zelfreflectie en eerlijk, dan ineens ‘weten ze van niets’. Op de beelden is te zien hoe Kuzu verder het concept van integratie van minderheden naast zich neerlegt en het verwerpt. Hij zegt immers dat mensen ‘zichzelf’ moeten blijven. En ‘hun eigenheid’ niet moeten verliezen.

Maar dat wil Kuzu dus eigenlijk niet. Die wil juist dat iedereen van zijn groepje zo blijft zoals het nu is: Turks! En dus niet integreert. Logisch, want hij is de vertegenwoordiger van de Turkse gemeenschap en wil die gemeenschap in lijn met de vraag van zijn grote leider Erdogan zo houden. Zo lang de groep zich nog als ‘Turks’ identificeert blijft zijn grote baas invloed houden op de Nederlandse politiek. Dat is het doel.

Jezelf zijn mag wel, als je maar niet assimileert! Assimilatie van Turken is voor Kuzu de érgste nachtmerrie die er is. Immers zou dit de invloed van zijn grote baas in Ankara verkleinen. Verder pleitte Kuzu ervoor dat migranten ‘hun deel van de taart opeisen’. Alsof ze altijd worden achtergesteld of zo?

Wat je ook van DENK vindt, ze presteren de afgelopen weken matig. Ze zoeken vooral het conflict op en niet alleen met de PVV, maar dus ook met andere Kamerleden met een migratieachtergrond. En dat laatste is opvallend. Alles dat ook maar enigszins riekt naar ‘integratie’ of ‘assimilatie’ werpen ze verre van zich. En terwijl ze die verschillen in stand willen houden klagen ze ook over de ‘afstand’ tussen niet-geïntegreerde groepen en de andere Nederlanders!

Het moge ondertussen duidelijk zijn: zijn partij is de manier om de assimilatie van Turkse-Nederlanders te voorkomen en alle negatieve effecten daarvan af te schuiven op ‘racisme’. Enkel op die manier kan Kuzu de wensen van zijn baas in Ankara verwezenlijken. Daarom verwerpt hij ook het concept van ‘integratie’ en moedigt hij mensen aan ‘hun eigenheid’ te behouden. De ‘verschillen’ die er dan zijn en wellicht leiden tot spanningen schuift hij af op xenofobie.

Dit is DENK ten voeten uit.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Rien Noppen

  ontmaskerd, Teunis.

  1. edoc431

   Al jij die t nou eens inslikt en er fijn in stikt

 2. Michael M

  We hebben het wel eens over Nepnieuws, het begint er steeds meer op te lijken dat die hele Denkpartij ook 1 en al nep is. Ben blij dat mijn vrienden en ja ook moslim dit ook zeggen, nou dat is al heel wat.

  1. edoc431

   Twee oud Pv/dAers die er eigenlijk nooit hadden mogen zitten punt .

   1. Dik

    Islam in Nederland is sowieso nooit vrijblijvend, laat staan in de politiek.

    1. edoc431

     precies ++++

    2. Meester Kong

     @dIK 🙂
     Christendon in Nederland is ook sowieso nooit vrijblijvend, laat staan in de politiek.

     1. Siemien

      KongsÜlsün wil zijn sympathieën voor het christendom niet onder stoelen of banken steken..waarvan akte..

    3. ZiggyStardust

     islam is nooit vrijblijvend.

   2. Rien Noppen

    Ze zijn democratisch gekozen, edoc.

    Wen er maar aan.

    1. marco1

     Ja idd meneer Noppen en dat is eigenlijk een niet zo beste zaak op zijn zo net mogelijk gezegd.

     1. Rien Noppen

      Ik gaf de oorzaak al aan, marco1, DENK is het ongewenste kind van de PVV. Wie wind zaait oogst storm.

    2. Vanduinen

     Houd voor de toekomst de vermenigvuldigings in de gaten. Natuurlijke aanwas om het zo maar eens zeggen.

     1. Troelstra

      Je onderkent de omvolking? Waarom schiet links dan altijd zo in de kramp van het woord omvolking? En omdat hetgeen waardoor wij worden vervangen achterlijk is, wacht ons land verdomming, verarming en een toename van de onveiligheid. Dit tij dient te worden gekeerd. En het maakt mij zo langzamerhand helemaal niet meer uit hoe dit tijd gekeerd moet gaan worden, als het tij maar gekeerd gaat worden.

    3. Stopperspil

     Ben totaal niet van plan te wennen aan de mensen van Denk die hier danwel democratisch zijn verkozen, maar die openlijk aanhanger zijn van een dictator in hun thuisland. Een dictator waarvoor tegenstanders zich gedwongen voelen naar het buitenland te vluchten, zoals aanhangers van Gulen en Koerden. Zolang Kuzu en consorten Erdogan als hun grote voorbeeld zien zijn ze geen knip voor de neus waard. Niettemin vrees ik dat bij de eerstkomende verkiezingen voor de Tweede Kamer Denk 6 tot 7 zetels zal behalen. Misschien gaan dan de ogen open van mensen zoals u die denken dat het wel meevalt met de islamisering in Nederland.

     1. Dik

      DENK staat inderdaad garant voor de islamisering van ons land. Dat noem ik Staatsvijandig. Helaas vind onze regering die islamisering geen probleem. Zoek maar eens op wat er op 27 oktober 2010 is gebeurd.

     2. AntiChrist

      Dik
      Hoe doe ik dat?

    4. ZiggyStardust

     Je mag democratisch stemmen idd, maar bij de verkeerde keuze wordt je aangemeld bij Erdogan. En dat heeft gevolgen, dat is al gebleken.

    5. ZiggyStardust

     En de PVV is het ongewenste kind van de islam. We hadden hier in Nederland een mooie steeds ruimdenkendendere, openere en tolerantere samenleving opgebouwd, maar sinds de introductie van de islam in Nederland, na het einde van de verzuiling, zijn we straks terug bij af.

 3. FJ

  Sinds ze KUZU van dat schaap getrokken hebben lijkt die de weg kwijt te zijn.

  Oplosssing: geef hem zijn schaap terug.

  1. Rien Noppen

   Ben je dronken, FJ?

 4. Satty

  Een samenleving moet natuurlijk wel open staan voor integratie, wat met de meeste Nederlanders ook wel zo is. Ik weet niet in hoeverre denk door Erdogan wordt aangestuurd, ik heb me daar nog nooit echt in verdiept ik heb niets met die partij.

  Denk is een gevolg van de PVV wat het prototype is van polariserende partijen in Nederland.

  1. Tguard

   Tja dat zou kunnen.

 5. Arie B

  Deze rare snijbonen zaten vroeger bij de inmiddels gedecimeerde PVDA. Hun denkbeelden en hun onvoorwaardelijke steun aan het thuisland zijn nog identiek. Het podium is anders. Nu ze uit de schaduw stappen mist de PvdA de stemmen (wat een goede zaak is) en krijgt Denk deze stemmen (wat een slechte zaak is).
  Toch heb ik liever dat dat electorale deel van die stemmen uit de linkse partijen filtert zodat Denk los komt te staan en iedereen ziet welk ‘genot’ het NL brengt. Meeregeren zit er toch niet in voor Denk.

  1. Rien Noppen

   De Nederlandse politiek wordt gekenmerkt door een beweging van de kiezer naar de extremistische flanken. Partijen als SP, DENK, FvD en PVV zijn ongeschikt om te besturen maar zuigen wel een deel van het electoraat naar zich toe.
   Een vervelende situatie.

   1. marco1

    Ja behoorlijk vervelend maar niet tegen te gaan laten we dan maar het beste ervan maken.

 6. Tguard

  Wat een ongelofelijke zak hooi is die kuzu met zijn ongelooflijke slachtoffer verhaaltje mbt de graaf. Hij zou die gluiperige smile en achterbakse handelingen van zijn collega aan moeten pakken maar nee hoor……..zo zijn die gasten van denk. Doortrapte haatzaaiers onder het mom van verbinding als een splijtzwam de boel traineren, etteren, collega’s naaiend de slachtoffer uithangen en vergeet niet de zakken te vullen. Verwerpelijke types!

  1. Dik

   Verwerpelijke types!

   Islam, inderdaad.

 7. TD

  Het is allemaal niet zo moeilijk hetgeen Tunahan Kuzu en zijn partij willen,de Turken die in Nederland verblijven moet het gevoel hebben alsof men in Turkije is,het is voor hen deprimerend en storend dat er zoveel Nederlanders in Nederland wonen!
  Wij Nederlanders bederven het welbevinden van de Turken.
  Dat is in het kort gezegd waar de partij Denk heen wilt.

  1. TD

   Overigens dezelfde ongemakken bestaan óók in partij BIJ1 en aanhangers!

 8. Eric 1

  Ik krijg steets meer een hekel aan die DENK idiote.

  1. Dik

   Zijn er voordelen aan islam dan?

 9. ZiggyStardust

  De islam past niet bij Nederland, net zoals die gereformeerden en jehova’s. Veel te extreem. Tolerant zijn is goed, maar er zijn grenzen. Geloof doe je thuis. Niet in de politiek, val mij er niet mee lastig.

  1. Dik

   Dan ben je bij DENk aan’t verkeerde adres.

  2. Satty

   Hoe brengt denk de islam in de politiek. Ik ben het in principe met je eens dat geloof niet een rol hoort te spelen in de politiek maar een gelovige mag van mij wel politicus zijn zolang hij het geloof niet inbrengt. Ik volg denk verder niet, heb er niets mee maar heb het idee dat ze geen SGP zijn wat betreft politiek. Heb je voorbeelden, ik stoor me vooral aan het polariseren wat ze doen.

   1. ZiggyStardust

    Satty, dat blijkt vooral uit het stemgedrag van Denk, hun aanhang, en hun propagandafilmpjes bij moskeeen. En hun tegendraadsheid wanneer het gaat over onderwerpen als islam, moskeeen en integratie. Het is niet heel erg moeilijk om dat te zien.

 10. NoDoubt

  De islam kent geen scheiding van kerk en staat,
  De Koran mag niet bekritiseerd worden want Allah is alwetend.
  Mohammed heeft zelf gezegd en uitgevoerd dat alle niet-moslims moeten worden gezuiverd, en als dat is met het zwaard dan word je beloond met 72 maagden.
  Erdogan heeft zelf NL en Duitsland uitgemaakt voor nazilanden en ondertussen heeft hij aangegeven dat Turken nooit moeten integreren in onze landen. Wie stond er met Erdogan, exact Kuzu. Wie heeft drie jaar geleden de migrantkamerleden die tegen hen stemden de beelden naar Turkije gestuurd. Denk. Als islamiet mag je tegen niet-islamieten liegen (takkiyya) die zijn immers untermenschen. De jodenster is ingevoerd in de beginfase van Mohammed om niet-moslims te onderdrukken en geld te laten betalen.
  Het is de eerste fase van de jihad, we zitten in de 2e fase waarin moslims steeds meer willen waaronder de sharia. In de 3e fase is de democratie weg en gaat het net als Turkije dat de Europeanen worden gezuiverd en er maar een ‘religie’is.

 11. NoDoubt

  Twee oplossingen. Alleen 1 nl-paspoort in NL en grenzen dicht en de opgelopen schade weeer heel snel herstellen.

 12. Gerlos

  Het wordt tijd dat die KAKKERLAKKEN van DENK die Turken en Marokkanen aan gaan pakken om eindelijk eens te gaan intrigeren in de Nederlandse samenleving en onze normen een waarden gaan omarmen. NIET ELKE KEER DE NEDERLANDSE SAMENLEVING DE SCHULD GEVEN KUZU EN ANDERE DENK GEKKIES

 13. Heras

  Hoe meer die denkfiguren schreeuwn, hoe meer mensen een hekel aan hen krijgen. Het is niet voor niks dat rechts zo opkomt. En de hele islamisering in west europa wordt ook steeds meer uitgekotst. Goed zo, ik juich deze ontwikkeling alleen maar toe.

  1. Rien Noppen

   DENK is een creatie van het geschreeuw van de PVV.

   1. Original NL

    Ja hoor noppenknul…zo en ga nu maar weer snel naar je bedje…en.maak de andere patientjes niet wakker…kom ik straks met een bekertje melk en een oxazepammetje, dan kun je straks weer fijn dromen van windmolens en warmtepompen…..daaaag lievert (doe er ook een taalfoutje voor je bij, daar kreeg je toch zo’n nat droompje van?!).

    1. Marija

     🙂

 14. P.Sisterons

  Laten we ons niet te druk maken over Denk.
  Kuzu kan slechts met weemoed terug denken aan de keren dat hij met zijn oma naar Istanbul ging en köçek (= dansjongen) mocht zijn voor burgemeester Erdoĝan.

 15. nienke

  Hun deel van de taart opeisen, ze hebben al de hele taart op gevreten en nog is dit niet genoeg.

 16. Troelstra

  Van die Erdo madrassa’s welke Kuzu bejubelt komt geen integratie, maar verdergaande segregatie.

 17. Christina

  Het is ook te belachelijk dat mensen met een dubbel paspoort hier de politiek in kunnen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.