Knettergekke euro-technocraat Donald Tusk: "Er is een speciaal plekje in de hel voor Brexit-voorstanders"

Geen categoriefeb 07 2019, 12:00
Geert Wilders: "Idioot!"
Bij de top van de Europese Unie zijn ze de weg écht helemaal kwijt he? Wat anders te denken van recente uitspraken van Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad? Deze malloot haalde namelijk keihard uit naar pro-Brexit activisten die het prima vinden als het Verenigd Koninkrijk "zonder deal" uit de EU stapt. Wat hem betreft is er een speciaal plekje in de hel gereserveerd voor deze Britse patriotten:
Het is werkelijk een walgelijke uitspraak, niet in de laatste plaats omdat deze patriotten de belangen van hun volk en land proberen te behartigen. Tusk kan dat blijkbaar niet tolereren. Maar alleen omdat hij zijn ziel en land verkocht heeft aan de Europese duivel... betekent dit dan dat Brexiteers hetzelfde moeten doen?
Natuurlijk is zijn misplaatste woede tekenend voor de groeiende paniek in eurofiele kringen. EU-technocraten zijn werkelijk doodsbang dat er een no deal Brexit komt. Dat zou namelijk bewijzen dat hun waarschuwingen over dat scenario -- dat het in een ware nachtmerrie zou resulteren voor Britten -- flauwekul waren. Het zal niemand verbazen dat ze dit ten koste van alles willen voorkomen. En dus gaan ze er nu met gestrekt been in, hopend dat ze het Britse debat voldoende kunnen beïnvloeden om ervoor te zorgen dat premier May alsnog akkoord gaat met de door de EU gewenste voorwaarden.
De enige passende reactie daarop komt van... Geert Wilders:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1093422054420955136
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten