Leugens! Jihadistenlover Ans Boersma WIST dat ex-vriend bij Jabat al-Nusra zat!

Kent u ‘jihadistenlover’ Ans Boersma nog? Het is de oud-journaliste van het Financieel Dagblad, die onlangs Turkije werd uitgezet na een tip van Nederland richting Istanboel over betrokkenheid met een terreurnetwerk. Zelf beweerde Boersma stellig dat ze nooit op de hoogte was van de betrokkenheid van haar ex-vriend bij Jabat al-Nusra, maar uit afgeluisterde gesprekken blijkt nu het tegendeel. Namelijk dat mevrouw wel degelijk wist van het reilen en zijlen van haar ex-vriend! Verder wordt ze verdacht van valsheid in geschrifte. 

Update: het artikel sprak van de naam Broersma, dit moest zijn Boersma.

Boersma had afgelopen maand nog het lef te laten weten Nederland aan te willen klagen omdat de staat ‘haar leven op haar kop heeft gezet’. En terwijl ze onder luid geklaag terug naar Nederland kwam, haar ex-werkgever geen bevredigende antwoorden kon geven én dreigde met een rechtszaak tegen Nederland, blijkt nu dat ze wel degelijk wist dat haar liefje een jihadist was. Haar ex is een 33-jarige Syriër en deze werd bij het debatcentrum De Balie in Amsterdam in september 2017 herkend als jihadistische strijder.

Een maand later werd hij opgepakt onder verdenking van deelname aan een terroristische organisatie en het witwassen van geld. Hij is mogelijk betrokken bij aanslagen in Syrië waarbij veel slachtoffers te betreuren waren. Maar al die tijd hield Boersma dus vol dat ze ‘van niets wist’. Maar het OM heeft zitten speuren. En in afgeluisterde gesprekken blijkt nu dat ze niet de waarheid vertelde. Ze wist van de acties van haar ex-vriend!

Dit wist ze doordat ze op de iPad van de terreurverdachte had gekeken terwijl deze ontgrendeld was en op Twitter inzage kreeg in wat haar ex-vriend aan het doen was bij al-Nusra. Behalve Ans is ook de broer van haar ex opgepakt door de politie! Blijkbaar zit het samenwerken met terroristische organisaties in het bloed van de familie, want ook hij wordt ervan verdacht met een terreurnetwerk samen te hebben gewerkt.

Boersma bevindt zich in het vizier van het OM en het zal wel even duren voordat de zaak is afgehandeld. Behalve haar connecties met een al-Nusra terrorist wordt ze ook nog eens verdacht van valsheid in geschrifte. Volgens het OM gebruikte Boersma ten minste drie vervalste paspoorten terwijl ze in Eurazië verbleef. Of het OM enige barmhartigheid met Broersma zal tonen is nog maar de vraag, in ieder geval blinkt haar blog uit van naïviteit, maar kan ze zich daar nu niet meer op beroepen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. HendrikJan

  Waarom geen crowdfunding opgestart, om een goeie advocaat op deze zaak te zetten, om haar verantwoordelijkheid te laten onderzoeken, wegens het in gevaar brengen, van de in Nederland aanwezige burgers.

  1. Troelstra

   Dan ben ik bereid te doneren.

 2. Troelstra

  Wie had er anders gedacht? Taqiyya is toch de Islam eigen?

  1. B. Pascal

   +++ inderdaad, ze geilt op de moordenaar! Nu, een grote bek! Een echter moslim! +++

 3. Veteraan

  En dat terwijl ze meteen een verzoek om geld had aangevraagd bij de Nederlandse Staat, oftewel een schade vergoeding vanwege schending ………
  Een foute allochtonenstreek zeg maar, die zijn daar erg goed in.
  Niet de goede die ik ook af en toe spreek en afdoende maatregelen weten voor Terroristen en het onaangepaste criminele zooitje wat hier NL vervuilt [dus ook terroristen, ik verval in herhaling].
  Altijd grappig om te horen wat hun matties [die wel normaal doen] met ze zouden willen doen, daar ben ik een lieverdje bij.
  Nou Ans, je bent flink genomen en ik gun het je van harte. Terroristensnol.

  1. Satty

   Een normaal mens kent schuldgevoel over misdaden jij geeft een grote mond op de koop toe. Wat is het verschil tussen haar ex en jou? Geen enkel!

   1. fockingworst

    @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt je huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Siemien

    Satty vind het natuurlijk prima als er jihadisten aan valse paspoorten geholpen worden.
    Je ziet hier de zéér warme pleitbezorging van de islam bij Satty

 4. Gekko

  Met de kennis van nu is het werkelijk onvoorstelbaar dat die 33-jarige Syriër in NL een verblijfsvergunning heeft gekregen. De man is terrorist die mogelijk 10 of meer mensen heeft gedood (afgeslacht in eigen woorden). Wie sprak er ook alweer over hysterie? Juist, dat achterlijke GroenLinksfiguur Sargentini. En hier op DDS de trollen Noppen, Spaanse kok en nog zo een paar. Walgelijk volk!

  1. HendrikJan

   De grenzen staan nog steeds wagenwijd open en er is geen enkele politicus aan de linkerzijde, die dit durft te onderschrijven.
   Deze politicus denk in eigen belang, aan zijn of haar verdere loopbaan.
   De ASO/AZC zitten bomvol.
   En er vertrekt niemand uit deze ASO/AZC.
   AT5 heeft in 2018 openbaar gemaakt, dat de kosten per asielzoeker in een ASO/AZC 177.000 Euro zijn.

 5. Siemien

  Ze wist het, heeft met voorbedachte rade valse paspoorten geregeld..

 6. Satty

  Einde oefening voor deze dame.

 7. NoDoubt

  Jihadisten mogen gewoon terug naar Nederland.

 8. Eugenie de la Fleur

  Liefde is grenzenloos. Ik kan dit haar dus niet kwalijk nemen

  1. fockingworst

   @eugeniedelafleurtrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. markw

   tuurlijk, enige reden dat je dat roept is omdat het een Islamitische terrorist was..

   Was het een recht extremist waar ze mee was is het opeens verschrikkelijk..

   Ik zeg deporteer haar naar Syrië of Irak en laat haar lekker ter dood veroordeeld worden..

  3. marco1

   Hahaha altijd lachen met jou dorpsgek de la fleur.

 9. Heras

  Ze heeft moedwillig gelogen, en liegt nog steeds. Veel vrouwen hebben vaak niet door dat ze tijdelijk gebruikt worden als een kanaal naar west europa. Via een huwelijk, relatie. En nu zitten ze in moeilijkheden. Ook zij draait op voor de gevolgen. Ja , had dat eerder bedacht. Er zijn talloze voorbeelden beschikbaar om heel voorzichtig om te gaan met relaties met buitenlanders.

 10. Suidland

  Wat een familie! Ze hadden zich beter kunnen inzetten voor de blanken in Suid-Afrika.

 11. TD

  “jihadistenlover’ Ans Broersma”
  Dat is precies het probleem met veel vrouwen,het niet kunnen scheiden van emotie en pragmatiek!
  Dat soort bewustzijnsvernauwing hebben mannen minder,enkele uitzonderingen daargelaten.

 12. lIN-T

  Die achterbakse trut wist er alles van en nu heeft ze het gore lef om de staat aan te klagen.
  Wat een misselijk kutwijf zeg, bah!

 13. sjun

  Het schaap manifesteert zich meer en meer als publieke vrouw ter bevordering van jihad. Welke terrorist tracht ze volgende keer weer op gemeenschapskosten binnen te loodsen om daarmee de inwonees van het land aan slachters bloot te stellen? Geen wonder dat Erdogan haar direct uitwees.

  Met de huidige lichting beleidsverantwoordelijke politici zit het er niet in de grenzen voor zulke initiatieven gesloten zullen worden. Stem ze daarom met het oog op de toekomst van je kinderen weg zoals dat in Italië, Polen en Hongarije gebeurde en laat niet niet als in Duitsland en Frankrijk kerken en cultuurcentra ten prooi vallen aan vernieling en terreur. Terreur die in Frankrijk bewerkte dat een priester in zijn eigen kerk onthoofd werd een krantenredactie om hun mening werd vermoord en bezoekers van een popconcert gemarteld en afgeslacht.

 14. Arie B

  Deze dame ging de staat en al aanklagen. Geen enkel mededogen met deze oneerlijke FD-journalist totdat ze ruiterlijk haar leugens toegeeft.

 15. Siemien

  Tuuuurlijk wist zij dit, ze is immers journalist punt is, ze is tegen het lampje aangelopen

 16. Two Ravens Black Kettle

  Er zullen altijd vrouwen zijn, vaak van socialitsisch-christelijke snit die kindermoordenaars geil vinden.
  Alle serie-moordenaars in Amerika hebben ook legioenen van groupies.
  En laten we ook nooit de vrouwen vergeten die gretig werkten in de concentratie- en exterminatie kampen in nazi Duitsland.
  Achter vrijwel elke beul staat en stond een ‘enabler’
  De ellende is dat de corrupte Orwelliaanse media en hun fake news brigade dit soort engnekken aantrekken.
  Dus zullen ze altijd oorlogen en islamitische moordpartijen toejuichen en bv. altijd zwijgen over de massaverkrachtingen van witte meisjes in alle steden van Europa.
  Moorden en meeheulen met de verkrachters en moordenaars loont in Gütmensch-NL.

 17. Rosasolis

  Deze vrouw heeft vanaf het begin van haar moeilijkheden gelogen. Iedereen die IS steunt, op welke manier dan ook, doet mee aan het criminaliteit. Dat wist zij voordat zij die relatie met haar fanatieke moslim vriend kreeg. Was zij op zoek naar een grote
  sensationele artikel van haarzelf, of was zij werkelijk verliefd op deze IS crimineel?
  Waarom zou welke vrouw dat ook kiezen voor een relatie met een IS crimineel? Waarom moet er barmhartigheid voor haar zijn? Alleen omdat zij niet in een zwarte chador rondloopt, en mooi is opgemaakt? Moeten wij Boersma nog vertrouwen?

 18. Rud56

  Keihard met droge ogen liegen en de deuggeneratie trapt er vol in!
  Ja, weer een typisch links deuggeval, vol met een volkomen naieviteit en pure domheid, een geval dat zich door de satanische islam heeft laten inpalmen, heeft laten gebruiken en heeft laat sturen. Door haar hulp heeft zij het bloed van onschuldigen aan haar handen! Dat haar dat snel duidelijk mag worden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.