Ondernemer Intertoys Amstelveen: "Mensen werden beesten!"

Geen categoriefeb 24 2019, 17:00
Intertoys werd failliet verklaard en iedereen probeert nu z'n laatste cadeaukaarten alsnog in te wisselen. Dát hebben ze geweten bij de Intertoys van Hans de Groot in Amstelveen! "Mensen werden beesten," zei De Groot. Via de Telegraaf.
Mensen kwamen massaal hun cadeaukaarten inwisselen bij de Intertoys in Amstelveen. Door de drukte konden het systeem het niet meer aan en werden mensen al snel geïrriteerd. Met kinderen aan hun zij gooiden diverse mensen hun cadeaukaart richting de kassa en namen ze gewoon spullen mee. 'Er is toch al voor betaald,' was het argument van de klanten.
Hans de Groot, 70 jaar, werd bezocht door Pieter Heidema, Hoofd Veiligheid en Handhaving van de gemeente Amstelveen. Ook Gonnie van Rietschoten van de lokale partij Actief voor Amstelveen (AVA) voegde zich bij het gezelschap. De Groot raakte hierdoor geëmotioneerd, maar was ook onbevreesd om vanochtend de winkeldeur weer te openen.

De Groot: "Een bewaker tussen Lego en Barbies. Hoe gek moet het worden in dit land?"

Dat raakt toch wel de kern van dit voorval. Trieste figuren die totaal geen begrip hebben voor de situatie en ook makkelijk een dag later hun cadeaukaarten konden inwisselen, meenden zo tekeer te kunnen gaan om fucking speelgoed. Veel triester dan dat wordt het toch haast niet?
Wat ontzettend fijn voor Hans dat hij bijval kreeg door de AVA en het hoofd van Veiligheid en Handhaving. Maar diep triest dat het kennelijk nodig is...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten