Update! Zo ziet de keihard onder handen genomen DDS-nieuwsbrief er uit!

De Dagelijkse Standaard heeft al sinds mensenheugenis een nieuwsbrief. Nou ja sinds oprichting van ons medium dan. De nieuwsbrief bevat een dagelijks overzicht van de berichten die wij op onze website publiceren. Wel zo handig natuurlijk. Omdat de nieuwsbrief al wat ouder was besloot de redactie dat het tijd was voor een nieuwe uitstraling, geheel in lijn met de huidige huisstijl. 

Zo gezegd zo gedaan en na enkele weken testen bleek het experimenteren haar vruchten af te werpen. Zoals u op de onderstaande preview kunt zien is de nieuwsbrief behoorlijk veranderd. De nieuwe huisstijl geldt nu ook voor dit stukje communicatie en verder hebben we geprobeerd om u een betere indruk te geven van de content. Verder leek het ons verstandig om die oerlelijke sociale media knoppen te verplaatsen naar de onderkant van de nieuwsbrief.

Als u de nieuwsbrief eens wilt uitproberen dan kunt u zich via deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarna wordt u gevraagd de inschrijving te bevestigen en zodra u dat heeft gedaan ontvangt u dit prachtige stukje communicatie dagelijks in uw e-mailbox! Mocht u opmerkingen of klachten hebben over de nieuwsbrief dan kunt u ons dit laten weten via het versturen van een e-mail naar het e-mailadres: redactie@dagelijksestandaard.nl

Het ontwerp van de nieuwe DDS-nieuwsbrief! Bron: De Dagelijkse Standaard
Het ontwerp van de nieuwe DDS-nieuwsbrief! Bron: De Dagelijkse Standaard

Interessante optie? Meld u aan voor de nieuwsbrief!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.