Twan Huys zinkt diep! Zielige wanvertoning bij RTL Late Night

RTL is niet vies van doortrapte methoden om kijkcijfers te trekken en dat lieten ze gisteren ook weer fijn zien. Ze claimden bij RTL Late Night dat een knappe man in het publiek trending zou zijn, maar dat was een regelrechte leugen en Twan Huys ging wéér op z’n bek!

Tijdens de uitzending zou de talkshow ‘opeens trending’ zijn en werd dit besproken door de mensen aan tafel. Er zou een knappe man in het publiek zitten die alle aandacht vanuit Twitteraars zou krijgen. Patty Brard kreeg kennelijk van de redactie te horen dat het alleen maar over die vent zou gaan op Twitter.

Het mooie is dat oplettende kijkers direct gingen kijken of die claim wel waar was. En wat bleek? Er was één bericht over op Twitter en dat werd geplaatst door de RTL Late Night redactie zélf! Niks trending, weinig views, praktisch nul interesse voor dus!

Het AD gooit er in het artikel nog eens een ‘sociale media-deskundige’ tegenaan die ons even uitlegt dat het héél raar is dat Twan Huys en RTL dit soort debiele stunts proberen om maar relevant te blijven voor de kijkcijfers. Wat een pijnlijke gewaarwording dat dit soort onzin het niveau van Nederlandse televisie aan het worden is en een ‘expert’ er nog even een interpretatie overheen gooit.

Het programma is bagger, Twan Huys valt niet in de smaak, dit soort stunts zijn de laatste stuiptrekkingen en dragen óók nog eens bij aan het wantrouwende sfeertje dat niet alleen meer om het traditionele nieuws heen hangt maar ook is doorgesijpeld naar de entertainment-media. Mooi verder laten rotten, misschien komt er dan ooit weer eens wat fatsoenlijks op televisie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Satty

  ‘Mooi verder laten rotten, misschien komt er dan ooit weer eens wat fatsoenlijks op televisie.’

  Zoals wat? Het geframe zoals jij hier vanavond hebt gedaan? Volgens mij zit er ook nog een knop op je tv. Of ga je straks beweren dat je verplicht wordt door links om te kijken?

  Dit is hoe commerciële activiteiten worden ontplooid, alles voor de cijfers en winst, dit keer niet gelukt.

  1. cmsuijkerbuijk

   Dus jij bent zo dom, om een TV te kopen om hem uit te kunnen zetten! Dus dáár is de TV dan voor. Om hem niét aan te zetten, of om hem uit te zetten. Niet om te kijken dus!
   Zo bezien en dat blijkt ook wel uit je reacties, heb jij dus wel hersens (TV), maar je schakelt ze uit (Slecht programma).

 2. Meester Kong

  Ach, nog een paar maanden en dan zijn we ook verlost van die dikkop Jensen, ook RTL.
  Oeps, allebei nog nooit gezien maar da geev nie want ik reaguur op DDS 🙂

  1. Blank en niet Wit

   Tja, van denken krijg je een dikke kop.

 3. Rien Noppen

  Ja, dat komt niet meer goed.

 4. Eugenie de la Fleur

  Schandalig! Maar het duurt niet lang meer. Nog een paar weken te gaan en dan hebben PVV en FvD het in dit land voor het zeggen. Dan kunnen al deze cultuur-marxistische mafketels en graaiende bobo’s opzoek naar een andere baan.

  🙂 🙂 🙂

  1. Rien Noppen

   🙂

  2. sjun

   Zolang ik als in het geval bij RTL niet verplicht hoef mee te betalen via de belasting aan versoreiding van het cultuurmarxisme boeit het me weinig. Wel wordt zo duidelijk dat de NPO wel twee netten kan inleveren omdat er vooral meer van hetzelfde uitgezonden wordt.

   1. Lugar

    +1

   2. Arie B

    ++1.

 5. Spaanse kok

  Quote : RTL is niet vies van doortrapte methoden om kijkcijfers te trekken en dat lieten ze gisteren ook weer fijn zien.
  .
  Volgens zowel de Telegraaf als de NPO als RTL is het vandaag zondag.
  Mijn eigen logica volgend was het dan gisteren zaterdag.
  En op zaterdag is er helemaal geen uitzending van RTL Late Nigth.
  .
  DDS en…., ach laat ook maar .

 6. victus

  Programmamakers daar zijn geen professionals maar waarschijnlijk wanhopige amateurs die alleen gniepige en achterhaalde methodes kunnen bedenken terwijl ze door de directie opgejaagd worden als hondsdolle straathonden.

 7. Florissa

  RTL ,pulp ,loopjongens van Soros en Juncker ,mensen zitten niet te wachten op de eenzijdige berichtgeving van Twan . Objectief is net zoals bij de NPO totaal vreemd .

 8. sjun

  Twan wie?

  1. Spaanse kok

   Twan Demartelaere

   1. sjun

    Kennelijk is er indruk gemaakt. 🙂

  2. Lugar

   @Sjun: Twan Kazan.

 9. HendrikJan

  Ik heb toch een beetje te doen met Twan, hij is natuurlijk het gezicht van het programma, maar zonder een goede vulling maak je geen lekkere taart.
  Sterkte Twan.

 10. NoDoubt

  Waar kwam fake nieuws ook alweer vandaan aldus Ollegren??

 11. Arie B

  Ik wist toch al dat het fake was want ik was gewoon thuis.

 12. ruudjeenjose

  Na 20 maart kan alles anders zijn
  Veel minder islam.Geen opname asielparasieten. Uit de EU. Simpel stem 20 maart op de PVV of het FvD.

 13. Bosche draak

  Al was het wel waar, nou en?
  Tenzij de knappe man iets aparts deed in het publiek is dit toch totaal geen nieuws…

 14. Gerlos

  Programma tot nu toe nog nooit gezien, en alle commentaren over dit programma gaat het dus ook niet gebeuren. Oplossing voor Twan kappen met dit programma.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.