Veroordeelde leugenaar Cohen moet president Trump aan de galg praten

Michael Cohen, voormalig persoonlijk advocaat van president Trump, gaf woensdag een getuigenis over de president aan de Overzichtscommissie van het Amerikaanse Congres.

De reden voor zijn optreden, als we Cohen moeten geloven, hij wil in het reine komen met zichzelf nadat hij een vorige keer gelogen had voor het Congres. Hij is reeds veroordeeld voor belastingfraude. De reden waarom hij draaide tegen de president, hangt hier nauw mee samen. Hij moest samenwerken met het gerecht om minder straf te krijgen voor de andere veroordelingen. Cohen gaat voor die zaken binnen twee maanden naar de cel. Cohen (en dus ook Trump) beging zogezegd een campagneovertreding. Omdat hij geld gaf aan de pornoster Stormy Daniels, die een affaire zou gehad hebben met Trump. Omdat het geld tijdens de campagne werd gegeven, is het een campagne-uitgave en geen persoonlijke uitgave, nogal een bedenkelijke logica.

Dit is dus de kroongetuige die de Democraten laten opdraven in hun zoektocht naar redenen om de president uit het Witte Huis te verwijderen. De verwijdering van de president uit het Witte Huis is voor de insiders van Washington DC ontzettend belangrijk. De redenen zelf hebben weinig of niets met Donald Trump te maken. De ware reden is dat de insiders geen outsiders tolereren die op een populaire golf meesurfen en die hun belangen zouden kunnen bedreigen en men wil dit duidelijk maken door de ultieme politieke outsider af te zetten.

Samenwerking Trump-Rusland

Laat ons eerst nog eens uitweiden over hoe dit gehele dossier begonnen is. De Democraten hebben de advocatenfirma Perkins Coie betaald om een dossier samen te stellen. Zij hebben dat geld overgemaakt aan Fusion GPS (het kon niet rechtstreeks), die op hun beurt het dossier hebben uitbesteed aan een Britse oud-spion Christopher Steele. Deze Steele stelde het dossier samen op basis van informatie van Russische informanten. Dit dossier werd gebruikt om een medewerker van de Trump Campagne af te luisteren via een bevel van een geheime rechtbank, de zogenaamde FISA rechtbank. Waarom wordt dit niet onderzicht door Mueller en zijn kompanen?

Was er samenwerking tussen Trump en Rusland? Hierover was Cohen duidelijk, hij denkt het niet. Cohen sprak zichzelf tegen in zijn getuigenis. Cohen zei dat Trump alles doet om te winnen, maar terzelfdertijd zei hij dat Trump nooit president wilde worden, dat Trump het zag als een soort PR-stunt om het merk Trump te promoten. Verder probeerde Cohen Trump nog weg te zetten als een racist, maar allemaal zonder veel bewijs. Cohen sprak over het feit dat Trump gelogen had in het publiek over zakendeals, zoals over de mogelijke bouw van een Trump hotel in Moskou, much ado about nothing.

Ook Debbie Wasserman Schultz, de vorige voorzitter van de Democratische Partij, de vrouw die met de Clinton-campagne had samengezweerd tijdens de voorverkiezingen om Clinton te bevoordelen en Bernie Sanders te benadelen, is lid van deze commissie. Zonder schaamte begon ze over de mogelijke Rusland-samenzwering door te spreken over Roger Stone, vriend en oud-adviseur van Trump, die contact zou gezocht hebben met Wikileaks tijdens de campagne. Cohen antwoordde dat hij (in aanwezigheid van Trump) Roger Stone hoorde zeggen dat hij contact had gehad met Wikileaks en dat Wikileaks bezwarende mails van de DNC (Democratic National Committee) zouden dumpen. Stone was een vrije persoon en maakte geen deel uit van de campagne, dat werd trouwens bevestigd door Cohen tijdens de hoorzitting. Congreslid Massie, toonde echter aan tijdens de zitting dat dit al in de The Guardian verschenen was in juni 2016, wat Stone zei was dus publiek bekend.

Het Rusland-onderzoek is een machtsstrijd

Het onderzoek naar de samenwerking tussen Trump en Rusland, heeft vooral een signaalfunctie, zoals ik hoger al stelde. Want de samenzweringstheorie heeft al verschillende zaken aangetoond. Zoals het feit dat de ‘Deep State’ geen samenzweringstheorie is en dat diezelfde Deep State bereid is om alles uit de kast te halen om bedreigingen van het status-quo tegen te gaan.

Roger Stone heeft dat onlangs nog aan de lijve ondervonden toen hij werd opgepakt voor dag en dauw. 29 tot de tand gewapende agenten met 17 gepantserde voertuigen kwamen hem oppakken. Stone werd opgepakt omdat er conflicterende getuigenissen zijn met zijn getuigenis voor het Congres, hij zou dus onder ede gelogen hebben. Stone, die geen vluchtrisico is en geen wapen bezit, werd met meer machtsvertoon aangepakt dan de gemiddelde druglord. Ook hier opnieuw, dit heeft niets met het Rusland te maken. Het signaal dat Mueller wou sturen is niet naar Stone, maar naar anderen: ‘Gij zult niet sollen met de ware machthebbers in dit land!’

Ambtenaren stellen zich boven het resultaat van de verkiezingen

De afgelopen weken kwam ook de ontslagen nr. 2 van de FBI Andrew McCabe aan het woord, de man heeft een boek geschreven. McCabe is de man die even overnam na het ontslag van Jim Comey en die samen met Rod Rosenstein (onderminister van Justitie, de man die het Rusland-onderzoek van Mueller overziet) de mogelijkheid besprak om het 25e amendement in te roepen. Het 25e amendement stelt de regering in staat om de president te verwijderen wanneer die in de onmogelijkheid zou zijn om te regeren. Rosenstein zou een verborgen micro dragen en daarmee zou men dan regeringsleden proberen overtuigen om zich te keren tegen de president.

Dit is niks minder dan het bespreken van een ambtelijke staatsgreep, gebaseerd op het denkbeeld (of beter gezegd: waanbeeld) dat de president een Russische agent zou zijn. Terwijl al diezelfde mensen weten dat het een gefabriceerd dossier is, gemaakt om Trump tijdens de campagne te discrediteren. Daarna werd het aangewend om de richting van het beleid die de verkozen president wou voeren (betere relaties met Rusland) onmogelijk te maken. Het werd en wordt door de president zijn politieke, mediatieke en ambtelijke tegenstanders gebruikt om hem te proberen afzetten. Trump’s politieke tegenstanders zouden beter het beleid controleren, in plaats van redenen te zoeken om hem af te zetten. De verkiezingen van november 2016 zijn al meer dan twee jaar voorbij.

Het onderliggende signaal van dit alles is het volgende: verkiezingen doen er niet toe, ambtenaren maken de dienst uit en daar kan een verkiezing niks aan veranderen. Mocht er daarnaast in de toekomst nog een outsider zijn die op het idee komt om president te worden, dan wordt ook die persoon vernietigd. De enige reden dat Trump die aanvallen weerstaat is, naast de steun van zijn achterban, omdat hij een verwaande egocentrische miljardair is.

Dit artikel verscheen ook op Doorbraak.be.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. santiago

  Niemand haalt de grootste en beste president van de usa ooit, neer. Topgozert.

  1. Vit

   Het gaat niet lukken maar ze doen wel hun best.

   1. santiago

    Cohen. Haha tien jaar meegevreten uit de ruif en nu met zijn schijnheilige bek de boel verraden met vermoedelijk zelfbedachte leugens. Cohen he, de naam zegt veel. Vieze judas.

    1. Spaanse kok

     Quote:Cohen he, de naam zegt veel. Vieze judas.
     .
     Antisemitisme is nooit ver weg.

    2. Vit

     Het is een rare snuiter die Trump maar doet wel wat hij beloofd, wie had dat bijvoorbeeld ooit gedacht dat de Korea’s met elkaar gingen praten, kun je je voorstellen dat Hillary daar had gestaan?

     1. Julian

      Klopt hij wil leren van Kim…. De jaloezie spat ervan af. Kim heeft totale controle over de media, de mensen etc… Dat zou Trump ook het liefst willen… Clinton had dat niet nodig. Die hebben allebei charisma van zichzelf…

  2. Spaanse kok

   Quote: de grootste en beste president van de usa ooit
   .
   Gelukkig denkt de meerderheid van de Amerikanen er anders over.

   1. santiago

    Gelukkig heb jij er geen verstand van en ik spreek je over een jaar weer als Trump weer voor 4 jaar gekozen wordt.

    1. Spaanse kok

     Ik heb geen idee hoe vaak je in de US hoort te komen, hoeveel familie en vrienden je daar moet hebben en hoe intensief je de Amerikaanse politiek met ze hoort te bespreken voordat santiago vindt dat je ergens een mening kan hebben.
     Santiago zal wel op alle punten beter scoren en het beter weten.

     1. fockingworst

      @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Bosche draak

      Zomaar iets roepen kan iedereen.
      Kunt u bewijzen dat het merendeel niet achter Trump staat?

     3. markw

      Spaanse Drol

      Donald Trump zal niet herkozen worden omdat hij zo populair is, hij zal herkozen worden omdat de democraten waarschijnlijk weer een idioot iemand gaan pushen als Nancy Pelosi..

      Ken zelf ook Amerikanen en jij doet alsof ze bij de Democraten zo perfect zijn maar de hele partij staat op instorten..

      Door het constante geflirt met extreem links begint centraal links of op Republikeinen te stemmen of gewoon niet.

      Zoals altijd loopt links weer een overwinning te vieren die nog nieteens is gewonnen.

    2. Vit

     @Santiago

     Spaanse kok weet er alles van jawel.

     1. santiago

      Spaanse kok. Met een aow uitkering op een armzalige camping aan de costa brava zonder straatverlichting en een grote mond voor tien. Dus als jullie wat willen weten moet je bij kokkie zijn.

     2. Spaanse kok

      Met denigrerende opmerkingen komen Vit en santiago tot stilstand.
      Duidelijk.

   2. Onzin456

    @spaanse kok,
    Als de meerderheid in amerika altijd voor de president kiest dan kom je uit op 12 staten die alles voor het zeggen hebben. Gelukkig is het daar een republiek!

    1. Spaanse kok

     USA is geen republiek maar een federatie

     1. Stanly2000

      Kok,
      De Verenigde Staten van Amerika zijn een op de grondwet gebaseerde federale republiek met een sterke democratische traditie.

    2. Satty

     Klopt niet. Het kiesmannen stelsel stamt uit de slavernij tijd. Het is ingesteld om de slavenstaten een even zware stem te geven, de slavernij is afgeschaft en het kiesmannen stelsel niet. Er is best wat voor te zeggen maar zou hellemaal opnieuw berekend moeten worden.

    3. Satty

     Stanley de Amerikaanse democratie functioneert niet, de lobby voor bedrijven kunnen de president kopen. Zo is Obama door de bankiers gekocht, Trump overigens ook.

     1. Stanly2000

      Satyaatje, en elke euro naar Afrika is weggegooid geld!

     2. Satty

      Hahaha voor iemand die niet in staat is zijn eigen broek op te houden is dat het gemakkelijkste antwoord. Geef gewoon toe dat je het niet begrijpt.

    4. Aaldering

     Die nick is niet bij toeval gekozen. De rest is u al duidelijk gemaakt door enkele eminente forumleden hoe Amerika bestuurlijk in elkaar steekt.

     1. Onzin456

      @Aaldering,
      Dus het klopt gewoon wat ik zeg. Het is een republiek. Of het nu federaal is of niet. Het is als het goed is zelfs deels overgenomen van onze oude republiek. Het is een vorm van democratie. En nog een amicee die alleen maar op een gebruikersnaam kan zeiken. HaHa!

 2. Ries

  Cohen heeft een verradersmentaliteit. Aan dergelijke mensen heb ik een afschuwelijke hekel. Hij past wel bij de trollen op dit forum.

  1. santiago

   Ries.+1 ole. Haha.

  2. Korporaal Monty

   “verradersmentaliteit”

   Ik neem aan dat je bedoelt leugenaar.
   Iemand die iets verraad verteld de waarheid die iemand anders schade toe doet.

   Trump heeft niks verkeerds gedaan toch?
   Dus kan hij ook niet verraden worden.

   1. Bosche draak

    Het schaden van vertrouwen is ook een vorm van verraad.
    Waar hij eerst nog een kogel zou vangen voor president Trump weet hij nu niet hoe snel hij zijn handen er vanaf wil trekken.
    Ook dat zullen veel mensen zien als verraad.
    “Het bijten van de hand die je voedert”

 3. Ritter

  Cohen kan praten en beweren wat hij wil maar het blijft roddel als er geen bewijs is.

  Al twee jaar proberen Democraten ( en hun vriendjes in de media) Trump te ondermijnen met z.g “onderzoeken”.

  De kern daarvan is het Rusland onderzoek. Tot nu toe is er geen enkel bewijs gevonden dat Trump tijdens de verkiezingen met de Russen heeft samengewerkt.

  De media hebben geen bewijs kunnen vinden.

  De Senaat commissie bestaande uit Democraten en Republikeinen hebben na twee jaar onderzoek geen enkel bewijs kunnen vinden.

  En voor zover we weten heeft het Mueller onderzoek ook geen enkel bewijs kunnen vinden. ( want als er wel bewijs was had het al gelekt naar de media)

  Als de komende weken Mueller zijn conclusie openbaar maakt en zegt dat er geen enkel bewijs is gevonden zullen de Democraten zeker weer een onderzoek verlangen.

  Want de kern van deze “onderzoeken” naar Trump heeft niets met feiten te maken maar met het demoniseren en ondermijnen van Trump.

  1. Onzin456

   @Ritter,
   Trump had wel degelijk contact met de russen, maaarrrrr het ging over handel en de nieuwe trump tower. Dus het is geen probleem aangezien die dr mee stopte toen hij ging winnen.

  2. Julian

   Hoezo is het dan roddel als er geen bewijs is. De beste roddelaars vertellen ook gewoon ware verhalen. Het is natuurlijk wel lastig is het echt en waar…zeker zonder kennelijk bewijs…Maar ik denk dat als er bewijs is of was hadden de meesten hier gezegd dat dat vervalst was.. En zo zit je in een cirkel. Hij komt in elk geval met de staart tussen de benen terug uit Vietnam. Meestal gaan Amerikanen zonder succes en met de staart tussen de benen weg uit dat land. Ik vraag me af als iemand Kim een vriend etc noemt wetende dat het gewetenloze moordenaar is van zijn eigen bevolking.. wat je dan aan zo iemand hebt…

 4. Rien Noppen

  Cohen bevestigt slechts wat we al weten en wat Mueller zeker zal weten: Trump is een crimineel en bovendien een incompetente crimineel.

  Laten we hopen dat al deze misdaden eindelijk een keer optellen tot een impeachment.

  1. springmaarachterop

   Hoe lang roep je dit nu al, en er komt maar niets van terecht, wat sta je weer voor schut Noppes!

   1. Original NL

    @springmaarachterop
    +100

 5. Ritter

  Het blijkt dat Cohen zijn openingsverklaring samen met de Democraten heeft opgesteld. Hieruit blijkt weer hoe politiek georiënteerd deze onderzoeken zijn.

  Cohen kan Trump zwart maken wat hij wil om zo een lagere straf te krijgen en de media aan zijn kant te krijgen maar het blijven roddels van iemand die veroordeeld is juist omdat hij heeft gelogen.

  Overigens heeft Cohen ook gezegd dat hij een boek wil schrijven ( kassa!) en dat er misschien door Hollywood ( de grootste Trump haters zijn de Hollywood sterren) een TV serie over hem word gemaakt.

  Uiteraard zal in deze TV serie Trump als een grote misdadiger worden afgeschilderd en Cohen als een soort held. En dit allemaal gebaseerd op roddels.

  1. Bidet

   Geleuter, Cohen kan helemaal geen strafvermindering krijgen want hij is reeds veroordeeld. Als bewezen wordt dat Trump wel degelijk op de hoogte was van de bijeenkomt in de Trumptower wil ik nog weleens zien of er geen samenwerking was met de Russen.

 6. Satty

  ‘De ware reden is dat de insiders geen outsiders tolereren die op een populaire golf meesurfen en die hun belangen zouden kunnen bedreigen en men wil dit duidelijk maken door de ultieme politieke outsider af te zetten.’

  Maakt de rest lezen eigenlijk al overbodig, dit is zo’n harde leugen dat je duidelijk een gelovige bent. Ken je de slogan drain the swamp nog? Trump heeft meer mensen uit the swamp aangesteld dan Obama. Het voordeel van Obama was dat je van tevoren wist dat hetzelfde beleid door zou gaan.

  Trump is een afleiding om de bestaanszekerheid van de gemiddelde Amerikaan nog verder af te breken. Al zijn maatregelen leiden daar naar toe. Het is lachwekkend dat er mensen zijn die geloven dat Trump niet tot hetzelfde clubje behoort.

 7. Aaldering

  Dat doet de man zelf wel. Als je vertrouweling van Trump wordt is je verdere toekomst zeer onzeker.

  1. Rien Noppen

   Klopt, na het afzetten van Trump zullen veel Republikeinen moeten omzien naar een andere baan.

 8. Veteraan

  Don’t worry Trump.
  Gewoon doorgaan met waar je mee bezig was, respect.

  Laat al die afgunstige mensjes maar roepen.

  Go Trump

 9. fusilier

  Geloof iedereen, maar vertrouw niemand ,je verrader slaapt niet.

 10. poldi

  Reken maar dat hem voor deze beschuldigingen een lagere straf is beloofd.
  Ik denk dat de advocaten korte metten maken met deze smerige overloper.

  1. poldi

   de advocaten = Trumps advocaten

   1. tomygun

    Nee , = ex Clinton advocaat .

  2. Rien Noppen

   Overloper is niet de juiste term. De man pleegde in opdracht van Trump misdaden waarvoor hij drie jaar gevangenisstraf moet uitzitten.

 11. poldi

  Dit hele theater was vooral genant….
  Voor deze leugenachtige fixer die, met een been in de bajes, opééns tot inzicht was gekomen dat zijn 10 jarige goedbetaalde job voor deze “racistische, leugenachtige oplichter” een slechte beslissing was, maar dat hij géén slecht persoon was.
  Voor zijn familie die hun echtgenoot/vader/zoon diep door het stof zagen kruipen terwijl zij er toch jaren goed van leefden..
  De Leden van Congres met hun al vooraf bekende vragen/antwoorden.
  Maar vooral wij, het publiek die deze hele farce opgelepeld kreeg, als een aanslag op onze intelligentie.

  Volgend jaar de Oscar voor ‘The best show in town!

 12. poldi

  Plagiaat
  ———-

  Tja, hij neemt wraak door leugens te verbreiden.
  Hoopte zeker beloond te worden door de democraten als hij meewerkt aan het besmeuren van Trump.
  Dus hij betaalde Stormy Daniels, so what ? Hebben we het nog over Clinton en Monica Lewinsky en het pijpje blazen?
  Volgens verhalen lustte JFK er ook wel pap van. Naast de pot pissen, bedoel ik.
  Iemand ooit gehoord van ene Marilyn M,?
  En Ted K met die vrouw die verdronk doordat hij een rivier in reed?
  De democraten moeten niet met stenen gooien, want ze wonen in een glazen huis.

  1. Onzin456

   @Poldi,
   +500000000
   Gelukkig dat trump een goede overloper is en inzag wat de democraten echt zijn. (Hij was een oorspronkelijke democraat)

 13. Nuts

  Boemmm!!!

  Nog ter aanvulling:

  Wie heeft dit onderzoek (illegaal) in gang gezet? Obama!

  Wie heeft (illegaal) Trump laten afluisteren en bespioneren door de NSA?
  Obama!

  Wie heeft Trump gewaarschuwd dat hij werd afgeluisterd door de NSA?
  De NSA!!

  Waar komt Obama vandaan (uit het niets) voor hij president werd? Hoe?
  Zoals alle voorgaande presidenten (op Trump en Reagen na) heeft hij een jaar voordat hij president werd de Bilderberggroup conferentie bezocht…

  Wat is de bijnaam van de Secret Service voor Obama? Renegade.

  Wat betekend Renegade?

  Wie is Q?
  MI, NSA, POTUS, USSS
  (Zoek zelf maar uit wat die afkortingen betekenen)

  Qanon.

 14. Ritter

  Hetzelfde zal b.v. Baudet of Wilders overkomen mocht hij premier worden.

  Dan zal het ambtenaren corps hem op alle mogelijk manieren saboteren met hulp van de gevestigde media.

  Tijdens de onderhandelingen over de Zuid Grens tussen Democraten en Republikeinen heeft ook het Republikeins establishment Trump ondermijnt.

  Het is inderdaad zo, zoals in het artikel staat, dat Trump overleeft met hulp van zijn achterban. De “gewone” man waarvoor Trump opkomt en die Trump steunt. Zonder die steun was Trump al uit zijn functie gezet door de Deep State.

 15. Nuts

  Nergens is ook te vinden dat Stormy Daniels aan Trump ern schade vergoeding moet betalen van zo’n $ 250.000,-

  Mainstreammedia block.

  1. Julian

   Wat een onzin dat kan je gewoon vinden op mainstreammedia. Weer een leugen van jou kant nuts! Uiterst suggestief.

 16. Piet51

  Michael Cohen heeft zijn verklaringen afgelegd onder ede. Dan kan m.i. een rechter twee dingen doen. Hij kan Cohen geloven en met zijn uitspraken op onderzoek gaan of conclusies trekken. Die uitspraken zijn immers waar. Of hij kan Cohen niet geloven, maar dan betekent dat, dat hij uitgaat van meineed en dat moet hij vervolgen. Voor dat laatste heeft hij bewijzen nodig, maar die zocht hij nu juist in dit verhoor. Die bewijzen heeft hij dus blijkbaar niet, en zo is e.e.a. in tegenspraak met elkaar. Men kan er alleen van uitgaan dat Cohen de waarheid sprak. Dat is dan heel beroerd voor Trump. En nu heeft zijn top met Kim ook al niets opgeleverd, zielig hoor.

 17. Zouaaf

  Sommige onaangename mensen noemen wat Cohen deed “een echte Jodenstreek”. Maar diezelfde mensen jaag je in de gordijnen wanneer je iets negatiefs zegt over Israel en de Joden. Daar klopt iets niet.

 18. Rosasolis

  Inderdaad heeft Trump voor jarenlang verzorgd voor vele criminele handel, schandalen en leugens in Amerika. Hij heeft ook verzorgd dat Cohen veel shit voor hem moet opknappen, door leugens te vertellen. De samenwerking met de Russen was niet met
  Donald Trump hemzelf, maar wel door zijn zoon D. Trump junior…die alle info aan zijn pa doorgeef Maar dit zaak is wel inderdaad vreemd. Toenmalig advocaat van Trump, M. Cohen stapte uit zijn functie vorige jaar in april, wegens de leugens van Trump die hij moest doorgeven aan het congres. Waarom heeft hij niet meteen zijn grieven bekend gemaakt, zoals bijv. toenmalige FBI directeur Comey die dat wel deed? Waarschijnlijk omdat de verkiezing voor een nieuwe regering moest nog komen later in het jaar? De Republican party heeft hun meerderheid in het congres verloren. Dus
  wacht deze toenmalig Trump advocaat bijna Een jaar om de waarheden door te geven…terwijl Trump in Hanoi op bezoek is. Hoewel ik heb geen goed woord voor al de vele leugens en schandalen van Trump, is dit advocaat wel een zwakke man.
  Veel lof voor ex-FBI directeur Comey die wel ruggengraat heeft.

 19. Lex

  och och och och och och och.

  Wat willen Trump toch zo graag afzetten.

  Kosten nog middelen worden getrotseerd. Alle registers worden opengetrokken om oude koeien “kadavers” uit de sloot te trekken.

  Trump moet en zal worden afgezet.

  Trump doet wat hij zegt als hij niet teveel word tegengewerkt.

  En daar hebben ze een bloedje hekel aan.

  Net als hier een kabinet FVD met de PVV zal gaan komen. Moet je die linkse raddraaiers dan eens moord en brand horen schreeuwen.

 20. Bes Tolen

  Rosa. Het geloof kunt u m.i. net zo goed aan de kant zetten want het is meer dan onderdeel van de deep state. Het ontstaan en de bedoeling is m.i. namelijk een andere dan wordt voorgehouden.

  1. Rosasolis

   @Bes Tolen. Bovenstaande artikel gaat over de foute politiek van Trump en zijn
   vorige advocaat M. Cohen. Ik heb niets over het geloof in mijn commentaren geschreven!

   1. Bosche draak

    Ze roepen nu al jaren zonder ook maar een flintertje bewijs.
    Dus vergeef me mijn cynisme maar naar oud hollands gebruik:

    “Eerst zien dan geloven”

 21. Bes Tolen

  Rosasolis. Degenen, die Tump belasteren, belasteren altijd al. De oorzaak ligt bij het Vaticaan, die zulks in de negentiende eeuw organiseerde. Het Vaticaan heeft met haar hulptroepen grote invloed in Engeland en De Verenigde Staten. Zorgvuldige analyse leidt tot conclusies, die onder de taboes in de westerse wereld vallen. Het Vaticaan heeft m.i. trouwens nooit gedeugd. De mensheid doet er goed aan dat eens te doorgronden. Het christendom en jodendom verdienen als godsdiensten en wat daar meer aan invloed is verbonden geen vertrouwen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.