Heksenjacht Trump-Rusland was onzin: geen samenzwering Trump-campagne en Rusland!

22 maart 2019 is misschien wel de mooiste dag uit het presidentschap van Donald Trump. Het is de dag dat er eindelijk een einde kwam aan het Mueller-onderzoek naar de Russische inmenging en de mogelijke samenwerking tussen Trump en Rusland tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2016. De samenzweringstheorie staat nu op dezelfde hoogte als het ontkennen van de maanlanding of de chemtrail-theorie.

Net zoals het toneelstuk ‘wachten op Godot’, waarin Godot uiteindelijk niet komt opdagen, kunnen we hier gewag maken van ‘wachten op bewijs van de samenzwering Trump-Rusland’. Bewijs dat nooit kwam, maar waarover wel 2,5 jaar werd gesproken.

Geen aanklacht voor samenzwering Trump-Rusland

Geen bewijs voor samenwerking tussen Trump en Rusland en geen bewijs voor ‘belemmering van Justitie’. Trump en zijn campagne komen over de gehele lijn weg na een onderzoek dat, als we het Mueller en FBI-onderzoek samentellen, 2,5 jaar heeft geduurd.

2,5 jaar van verdachtmakingen en onderzoek. 2,5 jaar dat een president omwille van dit onderzoek de band tussen het Westen en Rusland niet kon herstellen. Ook 2,5 jaar van journalisten en politici, die leugens propageerden. 2,5 jaar dat men doelbewust gif in de Amerikaanse samenleving  heeft gespoten.

Ja, het is zo dat de journalisten die CNN kijken en Washington Post lezen als primaire bron van informatie zich slecht informeren. Ook hier in Vlaanderen waren er journalisten die deze samenzweringstheorie levend hebben gehouden op krantenpagina’s, in journaals en duidingsprogramma’s.

Allemaal zijn ze ontmaskerd als leugenaars ofwel totaal ongeïnformeerd en incompetent. Als u de artikelen herleest, dan kan u enkel vaststellen dat uw dienaar (de schrijver, red.) altijd heeft volgehouden dat dit onderzoek tot niks zou leiden.

Wel enkele andere aanklachten

Het vreselijke aan heel deze zaak is dat er ondertussen wel levens vernietigd zijn, waaronder 6 mensen uit de Trump-campagne die zijn aangeklaagd. In totaal zijn er 34 personen en drie bedrijven die ofwel aangeklaagd zijn of schuldig hebben gepleit aan andere zaken.

Het merendeel Russen die nooit zullen komen opdagen in een Amerikaanse rechtbank. Maar allemaal voor zaken die niks met de onbestaande samenzwering tussen Trump en Rusland hebben te maken. Ze waren nooit veroordeeld of aangeklaagd geweest als Donald Trump niet verkozen was. Dat is misschien het belangrijkste signaal dat de gevestigde machten in Washington wilden sturen.

 • Paul Manafort: oud-campagnemanager van Trump. De man is veroordeeld voor onder andere belastingfraude en gaat voor 6,5 jaar de gevangenis in.
 • George Papadopoulos: pleitte schuldig aan valse verklaring aan de FBI, hij kreeg 14 dagen gevangenis.
 • Rick Gates, die werkte voor Manafort en Trump campagne: aangeklaagd wegens financiële malversaties.
 • Voormalig Nationaal Veiligheidsadvisieur, Generaal Michael Flynn: hij had valse verklaringen afgelegd tegen de FBI.
 • Cohen: pleitte schuldig aan bankfraude en campagneovertreding. Hij heeft ook gelogen voor het Congres.
 • Roger Stone, vriend en oud-adviseur van Trump: aangeklaagd vanwege liegen tegen het Congres, hijzelf pleit onschuldig, zijn proces volgt later dit jaar.

Allemaal zaken die niks met de samenzweringstheorie te maken hebben dat de Trump-campagne zou hebben samengespannen met Rusland. Waarvan we na drie onderzoeken, (het onderzoek in het Huis van Afgevaardigden, het onderzoek in de Senaat en nu het Mueller-onderzoek), tot het ultieme besluit kunnen komen dat het allemaal één grote leugen was.

Verschillende van deze mensen zijn quasi bankroet gegaan aan advocatenkosten om zich te verdedigen in deze zaak. Als je er met een beetje afstand naar kijkt, kan je enkel maar besluiten dat het een grote schande is.

Hoe gaat dit nu verder?

Het rapport moet nog worden vrijgegeven, maar men zal sowieso niet het volledige rapport ter beschikking mogen stellen. De VS zijn een rechtstaat, waarbij er bescherming is ten aanzien van mensen, die niet beschuldigd werden. Maar daarnaast zijn er ook zaken van nationale veiligheid. Trump en de Democraten pleiten voor maximale vrijgave, omdat er misschien nog voor beiden interessante zaken zouden kunnen instaan.

Het wordt nu tijd om dit hele proces te herbekijken. Wat heeft hier toe geleid? Het lijkt me wel eerlijk te zijn dat er onderzoek komt naar het vonnis van de geheime rechtbank (Foreign Intelligence Surveillance Court, FISC), wat leidde tot de afluistering van de Trump-campagne. Waarbij we in één adem moeten vermelden dat de basis van dit gehele onderzoek en het vonnis van FISC, het door de Clinton-campagne en Democratische partij (DNC) betaalde Steele-dossier was.

Er zijn hier dus nog zeker zaken te onderzoeken, maar dan bij de Democraten en de Clinton-campagne.

Het is te hopen dat de president nu eindelijk zijn handen vrij krijgt om een betere relatie met Rusland aan te knopen, zonder dat hij ervan wordt beschuldigd van een Russische agent te zijn. Het is essentieel voor onze planeet dat de twee grote kernmachten een goede verstandhouding hebben. Democraten in het Huis van Afgevaardigden zullen zich waarschijnlijk blijven aanstellen met andere onderzoeken naar Trump van het verleden.

Maar de kans is groot dat de bevolking dit beu wordt, als ze het nu al niet zijn.

Misschien zou het wel kunnen dat de bevolking zich afvraagt, hoe komt het dat we al die jaren voorgelogen zijn. En dat door Democratische prominenten, NeverTrump-Republikeinen en journalisten. John Brennan, CIA-directeur onder Obama, kondigde op 5 maart jongstleden nog aan dat er nieuwe vervolgingen gingen komen.

Ook andere prominente Democraten, waaronder Adam Schiff (voorzitter overzichtscomité), maar ook Nancy Pelosi en vele anderen, zeiden dat ze bewijs hadden gezien voor de samenzwering. Ze hebben iedereen zitten voorliegen, samen met de steun van hun bevriende mediakanalen.

Zal Trump pardonneren?

De vraag is nu of Trump een pardon zal uitspreken voor de mensen die veroordeeld zijn. Het zal waarschijnlijk wel wat ophef veroorzaken langs Democratische zijde als hij het doet. Maar soms moet een president een moeilijke beslissing nemen en deze bladzijde omdraaien.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. poldi

  Als ik de berichtgeving op CNN goed begrijp is er niet één aanklacht tegen Trump zelf.

  “There have been plenty of dark days for the President during the Russia investigation. But the news that Mueller would make no more indictments arrived as he settled into his Mar-a-Lago resort for a weekend with friends”

  Twee jaar lang graven, en dan niet een aanklacht tegen Trump zelf, is dat niet vreemd?
  Dus wel degelijk een smerige heksenjacht op Trump.

  De frustraties bij de democraten was en is blijkbaar erg groot.
  De tandartsen maken nu goede tijden door het vele getandenknars van de gefrustreerde democraten !

  1. Ritter

   poldi

   Een complete “meltdown” van media en Hollywood nu het rapport is uitgekomen en Trump word vrijgepleit.

   De media zijn in shock. Twee jaar Trump demoniseren heeft kennelijk niet het gewenste resultaat oplevert.

   Google op ““Mainstream media, celebrities stunned as Mueller report filed with no new indictments planned”

   “The mainstream media seemed to suffer a collective shock Friday evening after the office of Special Counsel Robert Mueller handed its final report of its Russia investigation to the Department of Justice.”

 2. Florissa

  Ha ha en dan die Duitsers,helemaal bezeten van Trump,nog nooit ,maar dan ook nog nooit een goed woord over Trump, terwijl het toch echt Merkel is die het hele land vol met asielzoekers heeft gepropt,maar daar hoor je ze dan weer niet over .
  Democratie ,telt daar alleen als je links stemt ,net als in Nederland .

  1. poldi

   +++++, heerlijk !

 3. Jumping

  Ga er maar aan wennen Linkse wegkijkers, de leugens en het theedrinken zijn/is over.
  De wereld heeft de waarheid terug gevonden.

  In Mei volgt de afrekening in Europa.
  Stem een anti EU partij.

 4. PMG

  Lekker belangrijk allemaal, wisten we al lang. Net zo’n heksenjacht als hier nu gaande is.

  Hoe is het met de muur? Ik zou er een 2de Panamakanaal naast graven!

  Maar nu even tot de orde van de dag, 130.000 euro per huishouden aan idioterie en geen toename van de jaarlijkse stijging van de zeespiegel DE AFGELOPEN 25 jaar!

  Gaan de klimaatgekkies nu claimen dat het geld voor dijkverhoging nu mooi in de klimaattransitie kan worden gestoken? Hopelijk wel want dan weet ik er ook nog een paar, ze beginnen al erg zenuwachtig te worden, waardoor hun ware bedoelingen goed zijn af te lezen. Ze demonstreren vandaag op de Dam, de vuile gore parasieten die uit alle hoeken en gaten zijn gekropen om zich te verrijken over onze rug. ERUIT, allemaal!

  Dat gaat geld schelen! En dan onze eigen zooitje van zielepieten aan het werk, tomaten plukken met behoud van uitkering of sterven van de honger, ga maar eens wat doen, de gemeenschap betaalt jullie en ook nog eens de WW van de fokking Polen die het werk komen doen terwijl jullie op je nest liggen of bezig zijn met je kantklosclubje van onschuldig gescheiden huisvrouwen met kindje! Of nog erger: zwart aan het bijverdienen zijn, als Uberchauffeur bijvoorbeeld of achter het raam.

  1. tomygun

   PMG een 2de kanaal de bestaan de verlengen en verbreden
   zodat het vol bezet gaat worden door alligators uit Florida .
   Bij voederen kan met die linkse azijn koppen .

 5. Henk-Jansen

  Trump’s straf komt nog wel, als hij straks voor belasting-, verzekerings- en bankfraude veroordeeld gaat worden.

  1. tomygun

   H.J wat ben jij rrn LUL .

   1. Henk-Jansen

    Bedankt voor het compliment, het gevoel is wederzijds!

  2. Satty

   Wat te denken als blijkt dat hij weet dat hij met Russische criminelen zaken deed. Dan ben je in Amerika echt de klos.

   Het is overduidelijk waar de moraal zit op DDS, 25 mensen uit zijn directe omgeving zijn wel aangeklaagd waaruit dus blijkt dat meneer zijn handen slim heeft weten schoon te houden.

 6. Ritter

  Zoals Trump al heeft gezegd en iedereen eigenlijk al weet is dit “onderzoek” een heksenjacht met als doel Trump negatief in beeld te brengen.

  Natuurlijk heeft Trump niet samengezworen met de Russen tijdens de verkiezingen.

  De commissie van de Senaat ( waarin Democraten en Republikeinen zitten) en die ook een uitgebreid onderzoek van twee jaar hebben gedaan zijn al tot de conclusie gekomen dat er geen samenwerking was tussen de Russen en Trump tijdens de verkiezingen.

  Ook de media hebben geen enkel bewijs kunnen vinden.

  Kortom, een enorme tegenslag voor de Trump haters die dit rapport wilden gebruiken om Trump af te zetten.

  Op de Amerikaanse media veel bedroefde ( en soms een huilende journalist) na dit rapport. Net als na de verkiezingsoverwinning in 2016.

  Zelfs CNN ( waarin Trump 24 uur per dag word gedemoniseerd) moet toegeven dat dit rapport een grote overwinning is voor Trump.
  ——————-

  CNN Reacts to Mueller News: ‘Huge Victory for the President,’ Trump ‘Vindicated’

  “A panel on CNN’s Situation Room With Wolf Blitzer reacted live on air to news that the Mueller report has concluded and resulted in no new indictments by admitting that President Trump has won a “huge victory.”

  “He’s been vindicated by them,” Evan Pérez said of President Trump and the Mueller report.”

 7. Vabis

  Hahaha, staat die Rien Noppen voor lul…….

 8. Rien Noppen

  Ik weet slechts dat de inhoud van het rapport nog niet openbaar is.

  Deze conclusies lijken nogal voorbarig.

  1. Vabis

   Nou dan zal ik een voorspelling doen, je staat weer net zo voor lul als de keer dat je meende dat Trump nooit geen POTUS zou worden en het Engelse volk zich nooit op een democratische wijze zou uitspreken voor een Brexit…..hilarisch…..

 9. Beukman

  Het vreselijke aan heel deze zaak is dat er ondertussen wel levens vernietigd zijn, waaronder 6 mensen uit de Trump-campagne die zijn aangeklaagd.

  Ontzettend zielig zeg. De halve inner circle van Donald blijkt uit criminelen te bestaan, en draait de bak in. Moet ik medelijden met ze hebben?
  Stel, David, dat jouw halve inner circle uit criminelen bestond, wat zou dat dan over jou zeggen?

  Enfin. Het is nog niet zo ver; het rapport is inderdaad nog niet gepubliceerd.
  Opvallend is dat juristen in het Witte Huis inmiddels pogen om bepaalde delen van het rapport niet openbaar te maken. Wat staat daarin wat het volk niet mag zien?

  Mueller heeft meer dan 100 contacten blootgelegd tussen Trumps campagneteam enerzijds en Russen anderzijds. Er zijn diverse mensen uit Trumps inner circle veroordeeld wegens liegen: allemaal leden ze aan geheugenverlies, ze herinnerden zich niets van die contacten. Onder meer Papadopoulos, Cohen, Manafort, Gates en Flynn verdwenen achter de tralies wegens liegen, aangezien Mueller deze contacten meedogenloos blootlegde.

  Ondertussen sprak Donald herhaaldelijk van een heksenjacht, ondanks dat Muellers werk dus leidde tot de ontmaskering van Trumps halve inner circle als criminelen. Donald probeerde Mueller op allerlei manieren tot staan te brengen: door het ontslaan van mensen, dreigen, vervangen van poppetjes door vriendjes die hem onvoorwaardelijk trouw waren. Waar was hij bang voor?

  Donalds zoon en schoonzoon zijn bepaald niet brandschoon; we zullen zien wat er over hen in het rapport staat – tenminste, als Trumps pogingen om het rapport uit handen van het Congres te houden niet slagen.

  Er loopt nog een dozijn onderzoeken over zaken waarbij Donald betrokken is: over Manafort en zijn Oekraïnse vriendje Kilimnik, over de Trump Tower in Moskou, over het ontslag van Comey, over het misbruik van geld door het campagneteam van Donald, over SuperPAC, over Trumps persoonlijke belang bij het aanpassen van het belastingsysteem, over the Trump Foundation, etc. etc.
  Sommige van deze zaken zijn potentieel net zo gevaarlijk voor Donald als het onderzoek van Mueller.

  Iedere boerenlul met meer verstand dan dat van een garnaal en die 1 kan optellen bij 1 begrijpt het volgende: mochten er in het rapport van Mueller geen voor Donald al te schadelijke zaken staan, betekent dit niet dat deze zich ook keurig heeft gedragen, maar dat het bewijs hiervoor nu eenmaal niet gevonden is. Dat zijn twee verschillende dingen.

  1. Rien Noppen

   “Opvallend is dat juristen in het Witte Huis inmiddels pogen om bepaalde delen van het rapport niet openbaar te maken. Wat staat daarin wat het volk niet mag zien?”

   Dat is net zo betekenisvol als de wanhopige pogingen die de afgelopen jaren door Trump zijn ondernomen om het onderzoek stil te stoppen.

   1. Beukman

    Inderdaad.
    Mueller wordt nogal eens vergeleken met Kenneth Starr.
    Ten onrechte: Starr was een politiek gemotiveerde zedenmeester, en verloor in zijn onderzoek hierdoor nogal eens het streven naar objectiviteit uit het oog.
    Mueller echter is een onkreukbare Republikein, die gewoon de waarheid boven de tafel wilde hebben. Trump mag in zijn handjes knijpen van geluk. Vooralsnog, want we weten nog niet wat er in dat rapport staat.

   2. tomygun

    Ruk Knopje get a live linkse mafklapper !!

 10. Peter Oudshoorn

  2,5 Jaar heeft de Volkskrant Trump lopen bashen, 2,5 jaar is het NOS journaal op Trump losgegaan en heeft hem geframed als leugenaar en verrader, 2,5 jaar lang zijn alle deugrubrieken van alle omroepen bezig geweest hem te bezoedelen en besmeuren.

  En niets van alles is waar of terecht geweest. Links denken is een afwijking, een hersenziekte, een deugpsychose: links is een vieze, vuile, corrupte, leugenachtige bende. Na de islam het grootste gevaar voor ons land.

  1. tomygun

   Peter + 10

  2. C.A.Barstow

   @Peter

   Helemaal mee eens Peter!

   Stem ook in mei op FvD!

  3. Satty

   25 mensen aangeklaagd. Wat zou je zeggen als dat rond rutte gebeurde?

 11. Rien Noppen

  David Neyskens was de lolbroek die eerder bepleitte om Trump de Nobelprijs voor de vrede te geven.

  Ik bedoel maar.

  1. Beukman

   Noord-Korea trekt zich terug uit het gezamenlijke kantoor met Zuid-Korea. In het kantoor werkten sinds september vorig jaar medewerkers uit de twee landen samen om de relatie tussen de buurlanden te bevorderen.
   Het kantoor staat in de Noord-Koreaanse grensstad Kaesong. In het gebouw kon 24 uur per dag over allerlei kwesties overlegd worden.
   Noord-Korea nam het besluit om zich terug te trekken vrijdagochtend tijdens een wekelijkse ontmoeting met Zuid-Korea. Dit gebeurde “op instructie van hogerhand”, aldus de Zuid-Koreaanse autoriteiten.

   1. PMG

    Shit, ze trekken zich terug, zit Trump ff in de paniek, allemaal zijn schuld, Beukman schreef het al en nu is het algemene wetenschap!

    1. Beukman

     Trump had bijkans die prijs aan zichzelf uitgereikt vanwege zijn zogenaamde verdiensten in NK, @PMG. Een tikje voorbarig, dacht je ook niet? Verstandige mensen, die wél verstand hebben van het land, hebben hem er voor gewaarschuwd, maar nee: Donald moest het weer beter weten.

  2. tomygun

   Ruk Knopje , ik bedoel maar WAT ? die eer is naar mensen gegaan
   die veel doden op hun geweten hadden,
   O ja die erkenning is ook uit zo,n godsvergeten links land .

 12. Abdullah de vliegende hollander

  Trump is echt een hele goeie…..

  Daarnaast noemen zijn tegen standers zich:

  “De Democraten” :

  Echter gezien hoe ze Trump aangevallen hebben met hun smaad en laster en hun partijdige media vindt ik dat deze zogeheten “Democraten” absoluut niet links nog rechts zijn…

  Maar meer een moderne Comunisme onder de masker van Democratie….

  Maar de waarheid zal altijd zegevieren over leugens….

  Hopelijk zal Trump ook voor de 2de termijn worden gekozen….

  1. Beukman

   Mueller is een Republikein, @Ab.

 13. Schele Joop

  Zoals ik al eerder voorspelde hier is de eerste linkse extremist het is TV host Bill Maher, hij zegt ik hoef dat FBI rapport niet te lezen, ik heb een TV?

  “No further indictments…Did the Democrats put too much trust in the Mueller report? Because I don’t need the Mueller report to know he’s a traitor. I have a TV,”.

  https://www.youtube.com/watch?v=3Fi-DXVlL40#t=18m24s

  Dit is 100% ondermijning van de rechtsstaat, de FBI pleit je na een 2 jaar durend onderzoek vrij. Maar een linkse gek heeft zo zijn eigen complottheorie waarin hij als bron zijn TV noemt. Het moet niet gekker worden met onze linkse medemensen.

  1. Scheve Tinus

   @Het moet niet gekker worden met onze linkse medemensen.

   Geloof mij maar het gaat nog veel gekker worden.

   1. Chrisie

    idd het gaat nog veel gekker worden .
    De democraten zijn nu bezig om te proberen om Trump van de stemlijst te halen in een aantal staten . zodat er niet op hem gestemd wordt .
    en de tegenstander van trump wordt een socialist puur sang .
    en wordt gefinancierd door Sorros en Steyer bijde extreem links .

 14. C.A.Barstow

  Of je nu in Nederland of de USA woont,
  dat verachtelijk linkse tuig is overal hetzelfde.

  Stem ook in mei op FvD!

 15. George Knight

  Dit artikel is prima satire. Het smelt van de onnauwkeurigheden, verzint alternatieve feiten en gaat voorbij aan de hoofdzaak. Het is misleiding. Maar het is geen slimme misleiding die overtuigt of aan het twijfelen brengt, maar domme misleiding die in haar tegendeel verkeert. Het artikel schiet in eigen voet en ontmaskert zichzelf als onzorgvuldig en lachwekkend.

  Het artikel vergeet te noemen dat de meeste Rusland-onderzoeken inzake Trump niet door speciale aanklager Mueller, maar door aanklagers op staatsniveau worden gedaan. Die onderzoeken gaan gewoon door. Daar heeft het Witte Huis geen invloed op. Ook naar het crimineel handelen binnen de Trump organisatie (witwassen, Trump Tower in Moskou). En dan zijn er ook nog de onderzoeken in het Huis en de Senaat. Die zijn evenmin afgerond. Die in het Huis zijn nog maar sinds twee maanden opgestart.

  Impeachment is een politiek proces. Met een Republikeinse meerderheid in de Senaat is dat op dit moment kansloos omdat die Trump voorlopig blijft steunen. De zwakke plek van Trump is zijn crimineel en roekeloos handelen. Dat onderzoek is een juridisch proces dat nog jaren nadat Trump in 2021 of 2025 is afgetreden doorloopt. Kortom, met het eindrapport van Mueller is er geen einde gekomen aan de druk op Trump en zijn organisatie. Mueller blijft trouwens nog verbonden aan het ministerie van Justitie en heeft zijn functie nog niet neergelegd.

  Het ziet er naar uit dat Justitieminister William Barr vandaag een versie van het eindrapport naar het congres stuurt waar gevoelig zaken die met de nationale veiligheid te maken hebben zijn weggefilterd. Onlangs stemde het Huis unaniem voor de wens om een zo integraal mogelijke versie van het rapport in handen te krijgen om zelf te kunnen oordelen. Ook de Republikeinen stelden zich achter deze wens.

  Het is nu nog te vroeg om te kunnen zeggen wat de inhoud van het rapport is omdat het nog niet is geopenbaard. Noch naar de congresleden, laat staan naar het publiek of de media. De naaste familieleden van Trump (Jared, Ivanka, Don jr.) zouden niet aangeklaagd worden, maar dat betekent niet dat dat in de nabije toekomst niet door een ander rechtsmacht gebeurt, zoals het SDNY. De kritiek op Mueller is dat hij in de aanpak van de naaste familie te terughoudend is geweest. De reden dat hij dit niet gedaan is lijkt drieledig. Het zou buiten zijn opdracht liggen en Trump zou hem ontslagen hebben als hij wist dat Mueller achter zijn familie aanging. De derde reden is dat Mueller door bekendmaking van feiten andere onderzoeken de munitie in handen heeft gegeven om Jared, Ivanka en Don jr. aan te pakken. Evenmin is het zeker of Trump zelf in het Mueller-rapport niet aangeklaagd wordt. Want Mueller kan dit tot het allerlaatste bewaard hebben omdat hij anders door Trump per omgaande ontslagen zou worden als was gebleken dat hij de president zou aanklagen.

  Speciale aanklager Robert Mueller heeft de afgelopen 2 jaar op een professionele, beheerste en integere wijze een succesvol onderzoek gevoerd. Hij heeft vele mensen uit de omgeving van Trump aangeklaagd die vervolgens zijn veroordeelt door rechters. Mueller heeft ook Russen aangeklaagd die zich buiten de Amerikaanse jurisdictie bevinden. Zijn aanklachten die vele details bevatten lazen als verantwoording van zijn werkwijze en waren zo gedetailleerd om niet in de doofpot gestopt te kunnen worden door inmenging van Trump in het onderzoek. Dat is een succesvolle werkwijze gebleken gezien de vele veroordelingen van topmensen uit Trumps Team.

  De belangrijkste effect van zijn onderzoek is dat het vele andere onderzoeken op de rails heeft gezet. De reden daarvoor is dat de opdracht van zijn onderzoek beperkt was en zich diende te beperken tot de relatie van Team Trump met het Kremlin in de campagne van 2016. Maar Trump heeft al sinds de jaren ’80 (vdve) contacten met machthebbers en criminelen (Semion Mogilevich) in de Sovjet-Unie en later de Russische Federatie. De aard en het karakter van die contact worden nu op vele plekken onderzocht. Dat is de aangekondigde ramp voor Trump. Wellicht kan hij voor even gerust slapen, maar niet voor lang, want met de aanstaande publicatie van het Mueller-rapport is de druk op Trump nog lang niet voorbij. Integendeel, de onderzoeken zullen gaandeweg steeds belangrijker worden en die aspecten onderzoeken waar Mueller vanwege zijn beperkte opdracht niet aan toe mocht komen.

 16. Cycle25

  CNN, groot geworden door illegale bombardementen, niet serieus te noemen. Aan die zender kleeft miljoenen liters bloed. Lock them up…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.