Kijk dan: ISIS-bruiden bij val laatste stukje kalifaat nog altijd totale radicalen: 'Allah Akbar, ISIS zal blijven!'

Geen categoriemrt 08 2019, 14:00
Het laatste stukje ISIS-kalifaat wordt momenteel heroverd op de koppensnellende totaalmalloten van de Islamitische Staat. Maar denk maar niet dat met het einde van ISIS ook een einde aan de gestoorde lieden van deze psychopathenclub is gekomen. Sterker nog: de vrouwelijke IS'ers staan nauwelijks met beide benen in bevrijd gebied, of ze gillen in hun boerka's alweer dat ISIS voor altijd zal blijven bestaan.
https://twitter.com/sommervilletv/status/1103561995226415104
Degenen die het beeld van de jihadbruiden van ISIS nog niet hebben bijgesteld, kunnen dat beter zo spoedig mogelijk doen. Want nu Baghouz - het allerlaatste ISIS-bolwerk - op het punt van vallen staat, vluchten vrouwen en kinderen in drommen het strijdgebied uit. Dat zijn veelal slachtoffers en weerloze vrouwen, die zwaar geleden hebben onder de bezetting door het terroristische netwerk.
Maar onder de vrouwen die Baghouz zijn uitgesprint ook de échte, doorgewinterde ISIS-bruiden, die zichzelf nog altijd in pikzwarte boerka's hullen en hun onuitroeibare geloof in de Syrische terreurclub nog altijd niet verloren zijn. Op bovenstaand filmpje - met dank aan de BBC - wordt er lekker keihard Allah Akbar gescandeerd. Nu is dat op zich niet zo belangrijk, want alle moslims van soefi's tot de meest moordlustige salafisten gebruiken die uitdrukking te pas maar vooral te onpas. Het tweede gedeelte van de boodschap, dat ISIS altijd zal blijven bestaan, is natuurlijk wél een tikje zorgelijk.
Ik stel dit voor: laten we deze vrouwen geloven. Ze zijn écht van plan om ISIS-onderdanen te blijven totdat de dood hen van hun geliefde terreurvriendjes scheidt. Dus: paspoorten intrekken van alle Nederlandse ISIS-bruiden, voor zover dat nog niet gebeurd is. En wellicht dat we nog wat scherpschutters kunnen achterlaten in het gebied. Je weet maar nooit wanneer ze van pas komen, want vandaag dragen deze dames slechts sobere boerka's. Maar wie zegt me dat ze er morgen geen bombordel onder doen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten