Kijk dan: ISIS-bruiden bij val laatste stukje kalifaat nog altijd totale radicalen: ‘Allah Akbar, ISIS zal blijven!’

Het laatste stukje ISIS-kalifaat wordt momenteel heroverd op de koppensnellende totaalmalloten van de Islamitische Staat. Maar denk maar niet dat met het einde van ISIS ook een einde aan de gestoorde lieden van deze psychopathenclub is gekomen. Sterker nog: de vrouwelijke IS’ers staan nauwelijks met beide benen in bevrijd gebied, of ze gillen in hun boerka’s alweer dat ISIS voor altijd zal blijven bestaan.

Degenen die het beeld van de jihadbruiden van ISIS nog niet hebben bijgesteld, kunnen dat beter zo spoedig mogelijk doen. Want nu Baghouz – het allerlaatste ISIS-bolwerk – op het punt van vallen staat, vluchten vrouwen en kinderen in drommen het strijdgebied uit. Dat zijn veelal slachtoffers en weerloze vrouwen, die zwaar geleden hebben onder de bezetting door het terroristische netwerk.

Maar onder de vrouwen die Baghouz zijn uitgesprint ook de échte, doorgewinterde ISIS-bruiden, die zichzelf nog altijd in pikzwarte boerka’s hullen en hun onuitroeibare geloof in de Syrische terreurclub nog altijd niet verloren zijn. Op bovenstaand filmpje – met dank aan de BBC – wordt er lekker keihard Allah Akbar gescandeerd. Nu is dat op zich niet zo belangrijk, want alle moslims van soefi’s tot de meest moordlustige salafisten gebruiken die uitdrukking te pas maar vooral te onpas. Het tweede gedeelte van de boodschap, dat ISIS altijd zal blijven bestaan, is natuurlijk wél een tikje zorgelijk.

Ik stel dit voor: laten we deze vrouwen geloven. Ze zijn écht van plan om ISIS-onderdanen te blijven totdat de dood hen van hun geliefde terreurvriendjes scheidt. Dus: paspoorten intrekken van alle Nederlandse ISIS-bruiden, voor zover dat nog niet gebeurd is. En wellicht dat we nog wat scherpschutters kunnen achterlaten in het gebied. Je weet maar nooit wanneer ze van pas komen, want vandaag dragen deze dames slechts sobere boerka’s. Maar wie zegt me dat ze er morgen geen bombordel onder doen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Ome Wim

  Lekker laten gillen die “bruiden”, maar dan wel daar waar ze nu zijn en vooral niet hierheen laten komen, er is al genoeg van dat tuig de EU binnen gehaald.

 2. springmaarachterop

  Er is maar èèn remedie tegen dat IS ongedierte, uitroeien tot aan de laatste man/vrouw.

  1. hans-e-pans

   Weet niet welke Islamstroming dit op zijn geweten heeft, maar zolang die stoming er is blijft dit gedachtegoed bestaan.

   1. sjun

    Ene Mohammed was volgens het overgeleverde boek over de levensloop van de man behoorlijk genocidaal bezig in Arabië. Een complete stam werd bij de oase Khaybar uitgeroeid om hun mening te smoren en hun met hard werken gespaarde kapitaal religieus gelegitimeerd te kunnen inpikken. De voorman van die moordenaarsclub die het als middenvijftiger hield met een kind van zes en zijn huwelijk met haar op haar negenjarige leeftijd consumeerde wordt vandaag de dag door de cultus rondom zijn persoon nog steeds beschouwd als de meest ideale mens wiens gedrag gekopieerd zou moeten worden. Om een of andere reden wordt degene die tegen zulke invloeden te koop loopt omdat deze hun weerslag op de samenleving zullen hebben waarin ze onweersproken gepraktiseerd worden tot foob en hater bestickerd door mensen die minder in de materie zijn ingelezen.

 3. HendrikJan

  Als dit soort vrouwen van personen, die waarschijnlijk betrokken zijn geweest bij barbaarse moorden, naar Nederland worden gehaald door Nederlandse personen, dan moeten die namen niet onbekend blijven.
  Vlgs mij is de Nederlandse overheid, niet in staat om de goedwillende Nederlandse bevolking, te beschermen tegen de haat van deze personen.

 4. FJ

  Meteen uitleveren aan Irak en het lot van Sadam Hoessein laten ondergaan.
  Opruimen dat ongedierte. Allemaal. Opgeruimd staat netjes.

 5. C.A.Barstow

  Waarom knallen ze dat islamitisch ongedierte niet gewoon af?

  1. Rien Noppen

   Om dezelfde reden waarom barbaren zoals jij niet worden afgeknald, Barstow.

   1. TheresaGeissler

    Er zou zowaar nog iets -niet alles- in je reactie zitten, Noppen, als het zou gaan om eindeloze publieke vernederingen en folteringen, waar dat ISIS-tuig zoals bekend zijn slachtoffers aan onderwerpt:
    Dát doe je anderen niet aan,al doen ze het zelf wèl. Maar afknallen zonder meer is, tenminste wat mij betreft, volkomen geoorloofd: Met ratelslangen doe je dat tenslotte ook.

 6. ZiggyStardust

  Zowel de mannen als de vrouwen die het nodig vonden daar naar toe te gaan, dwangarbeid laten verrichten tot de laatste steen van dat land weer opgebouwd is.

 7. Satty

  ‘Syrische terreurclub’

  Internationale islamitische terreurclub.

  “Everyone’s worried about stopping terrorism. Well, there’s really an easy way: Stop participating in it.

  Noam Chomsky”

  1. Rien Noppen

   Raak!

  2. Top

   Vervelend hè, dat juist een mijnheer, die afstamt, van het uitverkoren volk, dat jou moet bij brengen.
   Wat nu te doen?

   1. Rien Noppen

    Wat bedoelt Top met ‘uitverkoren volk’? Of slaat zijn opmerking op het feit dat Chomsky een Jood is? Meent hij dat dit afbreuk doet aan het waarheidsgehalte van zijn stelling?

   2. Satty

    Top
    De man die ik zeer respecteer om wat hij in zijn leven heeft meegemaakt en hoe hij dat heeft gebruikt om zeer succesvol en daarnaast ook nog eens een zeer fatsoenlijk en waardig mens is joods. Ik noem hem opa en hij beschouwd mij als zijn kleindochter. Zout op met je domme frames, ik ben tegen een staat Israël maar niet tegen het joodse volk.

    1. DeBruijn

     @Satty al had S. Arabië Palestina bezet, dan had je er nooit een woord aan vuil gemaakt, net zoals je niet doet bij Koerdistan, Tibet en weet ik wel andere landen.

     Dus ja, je hebt wel iets tegen een heel volk. Je framed jezelf iedereen keer weer.

     1. Satty

      De bruijn
      Als de joden Palestina hadden verovert had ik geen probleem met Israël. Ik heb een probleem met het feit dat het kado is gegeven.

      Je kunt proberen me als anti joods weg te zetten maar dat deert mij niet. Ik ben in geen geval een racist.

     2. toetssteen

      @Satya
      Weet u eigenlijk wel hoe die streep land eruit zag toen de Joden het toegewezen kregen? Moeras, afgewisseld met woestijn, de malariamuskiet deed zijn werk (lees malaria veroorzaken). Het was een troosteloze troep die door hard werken geworden is tot wat het nu is.
      Die Palestijnen, die daar helemaal niet zijn geboren, kwamen toen het land begon te floreren.

     3. TD

      Satty:
      “Ik ben in geen geval een racist.”
      Nee,je bent géén racist,je bent helemaal niets!
      Een persona non grata!

     4. DeBruijn

      @Satty

      Dus als zij Palestina verovert hadden en 500.000 doden dan had je er vrede mee gehad? Heb je niet door hoe waanzinnig dit klinkt?

      Kado gehad? 6 miljoen mensen vergast en in de fik gestoken!!!!!

      Kado gehad?! Je moest je ogen uit je kop schamen met zo een opmerking. Echt je ogen uit je kop schamen.

     5. Siemien

      Satty is een antisemiet pur sang heeft gelijk aan Nederland een petshekel aan Israël en zal er alles aan doen om dit ten toon te spreiden.
      Satty is een pro-Palestijn en islamist

    2. Step one

     Je wilt slechts een Jodenveij Israël. Maar niks tegen het Joodse volk hoor…

     1. Bosche draak

      Nee nee, ze vind zelf dat ze wel degelijk een punt heeft en zo niet dan toch.

      Aldus de stemmen in haar hoofd…

  3. DeBruijn

   @Satty stuur dat berichtje naar ISIS aub

   1. Satty

    De bruijn
    Ik denk dat het bij dat tuig niet doordringt. Als wij nu eens het begin maken door als burgers onze staat te veroordelen als ze zich met andere landen bemoeien militair?

    1. DeBruijn

     @Satty de Arabieren vroegen ons om hen te helpen in Syrië, Libië, Jemen, enzovoorts. Dan doen we dat en dan is het weer niet goed.

     En dat is het punt, als wij helpen dat volgen er aanslagen, helpen we niet dan volgen er ook aanslagen omdat we niet helpen.

     Bij veel van die volken kun je nooit goed doen.

     1. TD

      Als men dat volk met rust laat,staat er vanzelf weer een dictator op zoals bijvoorbeeld wijlen Saddam Hoessein die het het volk knecht,dat is precies dat wat die inboorlingen nodig hebben,een tiran die ze onderdanig maakt en angst inboezemt!
      Dan heeft de EU geen last meer van die gelukszoekers!
      Dus het vervolg van de Arabische lente=de Arabische winter!

    2. Arie B

     Ik vind dat een domme en naïeve redenering. Dat betekent dat ieder land zn eigen boontjes moet doppen blijkbaar. Als iedereen in Europa die insteek heeft zal de Balkan weer opnieuw Russisch worden. Ja, wij hadden dan nu een Duits forum gehad en tegen Merkel geklaagd.

 8. Ritter

  Geeft weer eens goed aan waarom we deze ISIS supporters niet naar Europa moeten halen.

  Je importeert alleen maar ellende.

  Laat ze maar blijven in islamitisch gebied. Dan zijn ze ook onder geloofsgenoten.

 9. Ritter

  Harald Doornbos , die vaak in die regio verslaggeving doet, zegt het onderstaande over de ISIS vrouwen:

  “niet alleen vechten ISIS-vrouwen soms actief mee aan front, ze speelden instrumentale rol bij opbouw ISIS-staat; bij scholing/hersenspoelen kinderen, zuiveren van lokale bevolking, officiele slavernij, zelfmoordaanvallen etc. Dit is een zeer serieuze zaak.”

 10. TD

  ” paspoorten intrekken van alle Nederlandse ISIS-bruiden”
  Gaat in de EU niet lukken,dat is inhumaan,het blijven moeders met kinderen,vinden de geitenwollensokken breiers!
  En het het is ook nog eens de bedoeling om ze te herenigen met daddy,als deze niet nog niet is afgeschoten!

 11. Step one

  En dat moeten wij hierheen terughalen? Het laat zich raden wat voor Jihad primaten uit dit soort broedzeugen voor de Jihad gebaard gaan worden en welk gif van de haat hen met de paplepel meegegoten gaat worden.

 12. Eric 1

  Precies Allha is een grote moordenaar

 13. TheresaGeissler

  Het is ook totaal niet te begrijpen voor de nuchtere westerling, hè:
  Hun ideologie dwingt ze, zichzelf te degraderen tot onzichtbare gebruiksvoorwerpen, levenslang onder de zwarte lappen – in tegenstelling tot mannen, dat is nog het ergste- en toch blijven ze dat tot het bittere einde maar fanatiek-enthousiast bejubelen!
  We moesten maar definitief ophouden, ons er nog in te verdiepen; áfknallen, die redeloze malloten.

 14. Veteraan

  Graag standrechtelijke executie voor deze dames.
  Komt er ook een eind aan hun lijden.

 15. Benny

  En zo iets willen ze terug halen naar Europa, hoe kun je zo dom en naïef zijn als regering zijnde… Laat ze maar weg rotten daar in die zandbak. Laat de mensen daar in Syrië of Irak ze maar berechten al word dat hun dood. Opgeruimd staat netjes..

 16. Seneca

  @aytas
  je lult weer lekker uit je nek. het land is in eerste instantie gekocht van corrupte Ottomanen. met hun handen hebben zij er een bloeiende woestijn van gemaakt. in 1948 verklaarden zij zich onafhankelijk. jouw moslim vriendjes vielen deze jonge staat aan want zij waren overtuigd dat de Joden – zoals gewoonlijk – in elkaar zouden kruipen en zich overgeven. helaas voor die klote moslimvriendjes van jou begrepen de Joden dat zij zich moesten verweren want anders zou er een tweede slachting plaatsvinden. de rest weet je, tuthola en lieg niet meer over je joodse opa. dat is net zo ongeloofwaardig als dat jij zo’n mooie vrouw bent, veel reist en een eigen zaak hebt. je vreet uit de staatsruif en dat is het.

  1. Tante Sidonia

   Seneca

   Nooit en te nimmer reageren op Aytas, Noppen en andere Nicknames!
   Ze zijn het niet waard! Het zijn en blijven loosers:
   psychologisch standpunt: minderwaardigheid complex en vragen/smeken om aandacht!

 17. Arie B

  Hun god laat ze anders aardig in de pan hakken.. Blijf daar maar schreeuwen parasollen!

 18. nienke

  Ze gaan nu huilen, huilen om terug te komen en als ze hier zijn weer een grote bek opzetten, eisen en nog eens eisen ze leren het nooit dus lekker daar laten dat tuig.
  Zadel het Ned. volk niet op met deze duivels.
  Ze staan nu doodsangsten uit dat ze daar berecht worden want ze weten wat hun te wachten staat de lafaards.
  Als je ze terug haalt zitten ze hun hele verdere leven in de bijstand en dat kost de Ned. bevolking klauwen met geld.
  Lekker DAAR laten berechten dus.

  1. Niet L niet R

   Perfect verwoord, maar heb geen vertrouwen in onze regering ben bang dat men weer iets uit de hoge hoed haalt, om dat gespuis naar Nederland te halen!

 19. marco1

  De woestijn is toch groot zat. Geef ze gewoon een gedeelte, bouw daar een muur om en bewaak dat streng. Iedereen die dan in de islamutopia wil wonen erin maar eenmaal erin is er nooit meer uit. Zo kunnen ze hun samenleving helemaal opbouwen zo ze willen en Allah zal erg tevreden zijn.

  1. Vit

   Islam betekend onderwerping en dat geldt voor de gehele wereldbevolking, alleen werkt allah zelf niet echt mee.

 20. nienke

  @Marco1.

  Dat willen ze natuurlijk niet, Allah geeft hun geen geld betekent dat ze moeten werken en dat is natuurlijk wat ze niet willen en daarom allemaal naar het westen levenslange uitkering.
  Ze zijn uitgekookt en van allah mag je liegen, bedriegen als je er beter van wordt.

 21. Niet L niet R

  Hoop dat bij het zien van deze beelden de ogen opengaan van onze linkse regering!
  Allen zonder enige uitzondering moeten daar blijven en door de bevolking die er het meest onder hebben geleden worden berecht, met financiële steun van uit het westen!

 22. AAA

  Lekker al dat tuig daar laten afslachten precies wat zij zelf gedaan hebben.De nabestaanden van de slachtoffers weten er wel raad mee. Nooit dat tuig van de richel laten reizen naar welk land dan ook het kalifaat wilde zij voor sterven nu doe dat dan ook laffe moordenaars…

 23. Ruth

  Als ik de berichten van Satty lees heeft hij of zij duidelijk een gebrek aan geschiedenis kennis.
  wat mij opvalt dat dat onder de islamitische bevolking heel sterk leeft dat Israël geen bestaansrecht heeft volgens hun!!
  gevolgd door de linkse bende hier in Nederland.
  nou laat ik dan even duidelijk zijn het land was van de Joden, is van de Joden,en zal altijd van de Joden blijven.
  De zogenaamde neppalestijnen vinden hun oorsprong in de buurlanden van Israël en niet in Israël.
  Satty, moeilijk he om geschiedenis te leren of ben je gehersenspoeld! dat je alleen maar in leugens wil geloven. misschien teveel naar pallywood gekeken.
  Succes met het verder verkondigen van leugens, er zal altijd wel een gek zijn die daar in trapt, net als jij zelf overigens!!

 24. Homo erectus

  Trouw tot in de dood?
  Laten we de Iraanse regering helpen hun dromen waar te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.