Klimaatpropaganda werkt als een tierelier: GroenLinks grootste onder jeugd!

Geen categoriemrt 20 2019, 20:40
Alle politieke partijen opgelet! De klimaatprogrammering via het onderwijs werkt uitmuntend en GroenLinks is hierdoor de grootste onder de jeugd! Jarenlange infiltratie in het onderwijs betaalt uit en dit betekent over 5 - 10 jaar een nóg groter electoraat voor de partij. Tijd dus dat andere politieke partijen lessen trekken van de wijze waarop GroenLinks het onderwijs heeft geïnfiltreerd.
Tja, we hebben al zoveel voorbeelden waaruit blijkt dat kinderen hun omgeving volgen als het gaat om politiek. GroenLinks zet ze in voor promotievideo's, onderwijspersoneel roept scholieren op naar GroenLinks-meetups te gaan en klimaatpropaganda wordt wekelijks via het NOS Jeugdjournaal verspreid. Wat dat betreft zit het de partij van Klaver dus mee.
En als je dat tien jaar lang doet waar kom je dan op uit? Juist, bij het feit dat GroenLinks de grootste partij is onder de jeugd, zo lezen we op RTL Nieuws.
Onder de jeugd krijgt de partij namelijk 20,6% van de stemmen. De VVD staat op een tweede plek en krijgt zo'n 14,2% van de stemmen. De PVV had enkele jaren geleden nog 20% van de jongeren achter zich, maar dit aantal is nu gedaald naar zo'n 12%.
Forum voor Democratie haalt onder jongeren 6,6% van de stemmen. Dat is niet al te veel en deze lijken vooral van de PVV afkomstig. Absolute hekkensluiter is de Turks-Nederlandse partij DENK dat slechts 3,7% steun geniet onder de jeugd.

De GroenLinks-klimaatjeugd in Groningen

https://twitter.com/DokterTeunis/status/1093559053639389187
Deze gegevens bieden andere partijen een belangrijke les. Namelijk dat ze meer moeten doen met de jeugd. GroenLinks geneert zichzelf niet en springt in het toekomstige electorale gat. Ondanks alle tegenwerpingen moeten andere partijen dan ook instappen. Dat is eigenlijk niet zo netjes, maar GroenLinks doet het ook! Het is in deze pompen of verzuipen.
Dat kan natuurlijk op allerlei manieren bijvoorbeeld via politieke jongerenorganisaties, maar ook door NGO's op te zetten die zich bezighouden met kinderen. Hierdoor komen de partijen sneller in contact met hun toekomstige doelgroep en halen ze in de toekomst wellicht meer kiezers binnen.
En gezien de grote voorkeur van jongeren voor GroenLinks is het voor het zelfbehoud van Nederland ook noodzakelijk. Geluk voor ons allen dus dat de jongeren voorlopig nog geen stemrecht hebben, maar het is slechts een kwestie van tijd tot een nieuwe generatie zich aandient.
Een generatie die mogelijk voor 20% op GroenLinks stemt en slechts 6% op FVD. Zorgelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten