Klimaatpropaganda werkt als een tierelier: GroenLinks grootste onder jeugd!

Alle politieke partijen opgelet! De klimaatprogrammering via het onderwijs werkt uitmuntend en GroenLinks is hierdoor de grootste onder de jeugd! Jarenlange infiltratie in het onderwijs betaalt uit en dit betekent over 5 – 10 jaar een nóg groter electoraat voor de partij. Tijd dus dat andere politieke partijen lessen trekken van de wijze waarop GroenLinks het onderwijs heeft geïnfiltreerd. 

Tja, we hebben al zoveel voorbeelden waaruit blijkt dat kinderen hun omgeving volgen als het gaat om politiek. GroenLinks zet ze in voor promotievideo’s, onderwijspersoneel roept scholieren op naar GroenLinks-meetups te gaan en klimaatpropaganda wordt wekelijks via het NOS Jeugdjournaal verspreid. Wat dat betreft zit het de partij van Klaver dus mee.

En als je dat tien jaar lang doet waar kom je dan op uit? Juist, bij het feit dat GroenLinks de grootste partij is onder de jeugd, zo lezen we op RTL Nieuws.

Onder de jeugd krijgt de partij namelijk 20,6% van de stemmen. De VVD staat op een tweede plek en krijgt zo’n 14,2% van de stemmen. De PVV had enkele jaren geleden nog 20% van de jongeren achter zich, maar dit aantal is nu gedaald naar zo’n 12%.

Forum voor Democratie haalt onder jongeren 6,6% van de stemmen. Dat is niet al te veel en deze lijken vooral van de PVV afkomstig. Absolute hekkensluiter is de Turks-Nederlandse partij DENK dat slechts 3,7% steun geniet onder de jeugd.

De GroenLinks-klimaatjeugd in Groningen

Deze gegevens bieden andere partijen een belangrijke les. Namelijk dat ze meer moeten doen met de jeugd. GroenLinks geneert zichzelf niet en springt in het toekomstige electorale gat. Ondanks alle tegenwerpingen moeten andere partijen dan ook instappen. Dat is eigenlijk niet zo netjes, maar GroenLinks doet het ook! Het is in deze pompen of verzuipen.

Dat kan natuurlijk op allerlei manieren bijvoorbeeld via politieke jongerenorganisaties, maar ook door NGO’s op te zetten die zich bezighouden met kinderen. Hierdoor komen de partijen sneller in contact met hun toekomstige doelgroep en halen ze in de toekomst wellicht meer kiezers binnen.

En gezien de grote voorkeur van jongeren voor GroenLinks is het voor het zelfbehoud van Nederland ook noodzakelijk. Geluk voor ons allen dus dat de jongeren voorlopig nog geen stemrecht hebben, maar het is slechts een kwestie van tijd tot een nieuwe generatie zich aandient.

Een generatie die mogelijk voor 20% op GroenLinks stemt en slechts 6% op FVD. Zorgelijk.

 

 

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Henk-Jansen

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Gelukkig maar!

  1. van Urk

   Begint al meer op een sekte te lijken, gevormd door de rattenvanger van Klaveren. De jeugd is tegenwoordig al bankroet dus voordat zij een elektrische auto en zonnepanelen bij elkaar gesprokkeld hebben is de aarde allang opgebrand.

  2. Rosasolis

   @Henk-Jansen. Dat de jeugd de toekomst heeft is een feit. Maar er zijn nog steeds veel ouderen die nog steeds wijs zijn, en vooruit denken. Ik ben een van die mensen, en jij ook. Wij kunnen onze iedeeen doorgeven aan jongeren. Jaren geleden heb ik regelmatig opgetreden voor de veteranen van de grootste veteranen ziekenhuis in Canada: Deer Lodge Hospital in Winnipeg. Er was een geweldige kolonel in een rolstoel die mij vertelde over de hel van twee wereld oorlogen.

 2. lIN-T

  Daar gaat je pensioen! Denk je nou echt die lamme sneeuwvlokjes willen werken? Bij de gedachte alleen al krijgen ze een burn out. Zeg maar dag met je handje, dat wordt wegrotten in je gouden kooi. No money=no future.

 3. santiago

  Lachen. Fvd de grootste partij in zh. Chaos is kompleet. Wat een mongeaulen land.

  1. Gewoonomdathetkan

   Santiago als het hier zo’n mongolen land is waarom donder je hier niet op ?.
   Jou karakter is net zo slecht als jou Nederlands .

   Lul van een vent ben je .

  2. F. Domela Nienhuis

   Tsja, moraal claimend links is in totale staat van ontredderdheid. 🙂

 4. santiago

  Baudet vreet de pvv leeg. De bea elite kan de champagne opentrekken. Farizeeer baudet heeft de klus geklaard.

  1. F. Domela Nienhuis

   Ja, PVV heeft vier zetels verloren. Maar waar komen de andere acht zetels van de twaalf vandaan? Een veel groter deel van de stemmen voor FvD is dus gekaapt bij de kartelpartijen. Ik zie dat als winst voor Nederland, hoe betreurenswaardig het beperkte verlies voor de PVV natuurlijk voor Nederland is.

 5. TD

  Jesse Klaver=politiek kindermisbruiker!

  1. F. Domela Nienhuis

   Een politieke pervert dus.

 6. Michael M

  Jeugd stemt Groenlinks, studeert en mamma pappa betalen de rekening wel. Mensen met geld dus. Helaas ten koste van vele vele mensen welke het niet breed hebben en ook de rekening krijgen. Ach ja, klimaat 0,0007 graad minder in 2050 voor 1000 miljard euro een armer Nederland en China maakt het 7,0000 graad warmer voor ons met 1100 nieuwe kolencentrales erbij. Kortom, dag 1000 miljard euro. En we zijn weer van voren af aan weer aan het begin met veel verlies…… helaas missen we een stel hersens hier in Nederland bij de klimaat stemmers.

  1. F. Domela Nienhuis

   Het ontbreekt links aan de volledige twee hersenhelften.

 7. Piet Patat

  De indoctrinatietrein dendert in volle vaart verder. Het gros van de scholen is immers decennia lang al (s)links georienteerd en levert dus volgens plan ook (s)links stem en klapvee af. Volgzame, tere zieltjes die de klimaathysterie voor zoete koek slikken en Afrikaantjes bij voorkeur zielig en hulpbehoevend moeten vinden.
  Die club van Klaver plukt de vruchten er van, en jaagt op deze voorgeknede, naieve zieltjes. Moeten we daar de oorlog mee winnen ? Nederland, ocharme !

 8. Rosasolis

  Ja Baudet en zijn volgers zullen vele problemen krijgen van de vele jonge intelligente studenten, en wetenschappers in ons land. En met het toenemen van de klimaat problemen in de hele wereld, zullen overal nog meer studenten en hoog-opgeleiden bij wetenschappers aansluiten. Die meer weten dan sommige politici die de problemen willen negeren, omdat de heilige Trump dat doet in Amerika. De giftige kolen mijnen zijn
  alweer begonnen in de arme Appalachian regio langs de oost-kust van Amerika. Nadat zij gesloten werden wegens ernstige long ziektes van de mijners zoals kanker en emphasieme.
  Maar dat kan Trump niet schelen. De oude kolenmijnen draaien weer in dit heel arme gebied, de mannen hebben alweer werk, en als zij ziek worden…who cares?
  Trump heeft de verplichte zorg verzekering afgeschaft…zodat duizende gewone mijnwerkers en vele andere mannen en vrouwen in andere beroepen helemaal geen ziekte verzekering hebben. Kortom: je moet werken onder gevaarlijke en/of ongezonde omstandigheden, en als je ziek word heb je niet zomaar een ziekte verzekering. Alleen als je dit heeft prive geregeld…zo gaat het nu in Trump’s Amerika.

 9. Lugar

  Vandaag (22-3-2019) in de Telegraaf:

  “Jaarlijks zweeft er 24.000 ton aan insecten langs de rotorbladen van de ruim 31.000 Duitse windmolens. „Elk jaar blijft er 1200 ton aan vlinders en andere vliegende insecten als residu achter op de wieken. Dat zijn, tussen april en oktober, zo’n vijf tot zes miljard insecten per dag”, zegt Trieb, die werkt voor het Duitse centrum voor lucht- en ruimtevaartonderzoek (DLR) in Stuttgart.”

  Slecht nieuws voor de klimaataanbidders.

 10. Niet L niet R

  Triest voor de jeugd, die geïndoctrineerd worden, en zelf nog niet volwassen zijn, om tot zelfstandige beslissingen te komen!
  Heb al eerder aangegeven, dat in 1940/45 ook kinderen werden geïndoctrineerd, en wij weten wat de gevolgen waren!
  Klaver moet zich schamen, heeft zelf twee kinderen !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.