Rutte haalt uit naar Wilders en Baudet: “Schreeuwers die vast zitten in hun eigen gelijk”

VVD-partijleider Mark Rutte haalde in Putten uit naar Geert Wilders (PVV) en Thierry Baudet (FVD). Een stem op de VVD zou een keuze zijn voor redelijkheid en verantwoordelijkheid. Een stem op PVV of FVD voor “schreeuwers die vast zitten in hun eigen gelijk”. Via de NRC.

In Heinen Delfts Blauw in Putten ontving Rutte officieel een vaasje. Dat was het startschot voor Rutte die zich mengt in de campagnestrijd. Zo maakt hij direct duidelijk dat deze campagne over provinciale thema’s moet gaan, maar ook ‘over wat voor land we willen zijn’. De wereld is een beetje plat en een beetje rond, zeg maar.

Zichzelf en de VVD volledig ingedekt met de dooddoener van het eindeloze compromis, zegt hij:

“Wij zullen nooit helemaal ons zin krijgen. Het gaat om het landsbelang, je moet altijd met anderen samenwerken.”

En met dit uitgekauwde argument schetst hij de scheidslijn tussen ‘het redelijke compromis’ en ‘de compromisloze schreeuwers’, doelend op de PVV maar met name FVD. Baudet trekt met zijn partij de VVD en CDA namelijk langzaam leeg, terwijl de PVV van minimale invloed is op de achterban van die partijen, maar wel aardig op één lijn ligt met FVD.

De rek is er bij Rutte en de VVD wel een beetje uit. Juist dat ‘redelijke compromis’ waar ‘we niet helemaal ons zin krijgen’ is wat mensen behoorlijk de keel uit begint te hangen. Juist omdat de praktijk anders is. Het compromis is namelijk alles behalve redelijk en ‘niet helemaal ons zin’ is nogal een understatement, en meer ‘helemaal niet ons zin’ geworden.

Ook het kinderachtige frame van ‘schreeuwers’ gaat Rutte niet meer helpen. Heel de reden dat die partijen ‘schreeuwen’ is omdat ze niet gehoord worden, want het regeerakkoord wordt toch blindelings gevolgd, wat de oppositie ook roept. Is er dan toch een argument dat even lijkt te resoneren, dan ‘wachten we de cijfers van het onderzoek af’ en belazert men de boel alsnog.

En wat is Rutte’s oplossing en geruststellende gedachte over dit alles?

“Als het nodig is ga ik met nog meer partijen koffie drinken, dan zal het waarachtig wel weer lukken.”

Het is bijna alsof hij zetels in de uitverkoop zet…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

122 reacties

 1. HendrikJan

  Gewoon de slogan van de Gele Hesjes volgen.

  Rutte.?
  Die praat OVER ons, maar niet MET ons.

  RUTTUP en NEXIT.

  1. tomygun

   HendrikJan kijk nou alleen naar dat potret van die rubber duck
   flesje in zijn hand zonder kurk om telaten zien dat de
   geest uit de fles is zonder enige schaamte zijn land verkocht
   voor een appel en een ei .
   Stem PVV of FvD

   1. HendrikJan

    @tomygun.

    Dat is niet de grootste grief, tegen deze fantast.
    Hij (Rutte) pretendeert, dat hij (Rutte), als MP van Nederland, er is voor ALLE Nederlanders.
    Hij (Rutte), heeft 1,4 Miljoen kiezers, bij het grof vuil gezet in 2017.
    En hij (Rutte), praat niet met ons, maar hij (Rutte), praat alleen over ons.

    RUTTUP en NEXIT.

 2. Toverkol

  Het ergste is….. dat de schreeuwers gelijk hebben, en dat Rutte vast zit in zijn eigen leugens…

  1. HendrikJan

   @Toverkol.

   Bij deze Rutte, loopt de dunne poep uit zijn bloemetjes pyjama broek.
   Voor de opvang van die dunne poep, gebruikt hij zo’n vaasje, ik heb begrepen dat hij één dozijn, van die vaasjes heeft gekregen.

   Nog een paar weken, dan gebeurt met hem, wat hij die 1,4 Miljoen kiezers ook heeft aangedaan.

   RUTTUP en NEXIT.

   1. Spaanse kok

    Quote: Nog een paar weken, dan gebeurt met hem, wat hij die 1,4 Miljoen kiezers ook heeft aangedaan.
    .
    Zijn het dan toch 2e kamer verkiezingen?

    1. HendrikJan

     @Kok.

     Niets is los te zien van iets.

     RUTTUP en NEXIT.

    2. Adriaan

     @kok, snap je het niet of wil je het niet snappen?

   2. Korporaal Monty

    HendrikJan
    “die 1,4 Miljoen kiezers ”

    Heeft Wilders de afgelopen week zelf bij het vuil gezet door zijn enige coalitiepartner af te vallen.

    Hierbij heeft hij blijk gegeven helemaal niet te willen regeren en verantwoording wil dragen.

    1. joker

     @ Generaal Monty.
     U piest wel ff een héél eind naast de pot !
     Bij het naderen van de PS-verkiezingen (indirect 1ste Kamer !) begint het links denkende deel der natie, waarbij ú kennelijk ook hoort, wartaal uit te slaan.
     Is dat angst, Generaal, of acute last van vernauwde hersenvaten ?

     1. Korporaal Monty

      @joker
      “wartaal uit te slaan.”

      Wilders heeft toch heel duidelijk uitgesproken dat hij niet uitsluit dat FvD met Rutte zou willen samenwerken iets wat Wilders absoluut niet zal doen.
      Als er dus vriendjes worden gekozen zal Wilders aan de kant blijven staan. Samen met zijn adepten en klagen dat het niet eerlijk is.

  2. sonar

   Tovertje ,het blijkt wel weer dat Rutte omdat hij om zich heen begint te slaan met zijn uitlatingen doorheeft dat een heel groot gedeelte van de bevolking genoeg van hem hebben ,met zijn leugens en valse beloftes.
   Hij is er voor iedereen,behalve voor de Nederlanders die moeten bloeden .
   Ik hoop dat hij op zijn bek gaat de Charlatan.

 3. Spaanse kok

  Quote : Baudet trekt met zijn partij de VVD en CDA namelijk langzaam leeg, terwijl de PVV van minimale invloed is op de achterban van die partijen, maar wel aardig op één lijn ligt met FVD.
  .
  Als je dit leest, fronst men toch de wenkbrauwen.
  T.O.V 2e kamer 2017
  VVD – 11
  CDA – 10
  D66 – 10
  PVV – 2

 4. Satty

  ‘Ook het kinderachtige frame van ‘schreeuwers’ gaat Rutte niet meer helpen’

  Het is geen frame. Het is belachelijk dat de meeste mensen niet door hebben dat baudet met cijfers goochelt. Het is absurd dat mensen wilders die alleen maar polariseert serieus nemen.

  Het gaat jou puur om vreemdelingen haat die beide partijen vertegenwoordigen. Uiteindelijk zal de smerige rotzooi die mensen als jij creëeren wel weer opgeruimd moeten worden maar dat zal door midden partijen gebeuren.

  1. Rien Noppen

   Inderdaad, Satty, Wilders en Baudet liegen opzichtig. Dat wordt door de kiezer doorgeprikt.

   1. AS210854

    HAHA, jij ook al RN

   2. biggeorge

    opzichtig liegen en de boel belazeren ?? dat doet de rest gelukkig niet

   3. Vliegenvanger

    Noppen is een pseudoniem voor Rutte, dezelfde achterlijke achterbakse trekken.

    1. Rien Noppen

     Oeps, betrapt!

     🙂

  2. AS210854

   HAHa Satty, ben je uit bed gevallen met je hoofd op de grond, je schrijft wartaal.

   1. joker

    @ AS210854.
    Die Satty o.i.d. heeft die geestelijke handicap al vanaf haar 1ste jaar, zij viel van een commode, recht op haar hoofd; is nóóit meer goed gekomen.
    Maar er zit kennelijk een heel nest van die geestelijk zwakkeren op dit blog, je kunt ze allemaal herkennen aan de wartaal die zij uitslaan en het promoten van de “Leugenaar des Vaderlands”: Pinokkio Rutte.

  3. Tguard

   Er heerst bij het fvd geen vreemdelingenhaat. Eerder een realistische kijk op het immigratie, vreemdelingen en milieu beleid. U verwijt het fvd te toveren met cijfers en daarmee neemt u klakkeloos aan dat de andere partijen de juiste cijfers hanteren. Toch in het recente verleden blijkt toch dat zelfs de regering afgaat op verouderde gegevens en daarmee ons, lees de bevolking goed te pakken neemt. Het zou toch beter zijn om alle partijen te beschuldigen van het willekeurig gebruik van cijfers ten goede van hun zaak i.p.v. dit alleen te framen op het fvd of wilders. Uiteindelijk onderbouwt u uw gelijk met diezelfde die uw gelijk zogenaamd bewijzen.
   Voor wat betreft vreemdelingen haat, ik denk dat een objectieve beschouwing aantoont dat het sociale systeem nooit op het gewenste niveau kan blijven wanneer wij een ieder maar binnen laten komen zonder enig perspectief op een gezonde en zelfvoorzienende toekomst. Natuurlijk is dat niet een prettige boodschap maar ik denk wel een noodzakelijke willen wij ons huidige welzijnsniveau behouden.
   Dit is dus gewoon een kwestie van een andere visie op het beleid waarbij we elkaar niet gelijk voor rotte vis of erger hoeven uit te schelden.

   1. Satty

    ‘Voor wat betreft vreemdelingen haat, ik denk dat een objectieve beschouwing aantoont dat het sociale systeem nooit op het gewenste niveau kan blijven wanneer wij een ieder maar binnen laten komen zonder enig perspectief op een gezonde en zelfvoorzienende toekomst. ‘

    Het sociale systeem is toch niet houdbaar omdat het niet zelfvoorzienend is. Mij kan het ook niet schelen zolang de migratie redenen niet besproken worden. Baudet heeft zelf toegegeven dat perverse regimes door het westen in stand worden gehouden, de reden daartoe is overduidelijk. Een niet zelfvoorzienend systeem aanvullen met middelen van anderen.

    Baudet gescherm met niet uitgewerkte en onvolledige cijfers vind ik storend. Ook als andere partijen dit doen stoort het mij maar in veel gevallen is dat onvermogen, fouten maken komt het op neer. Het doelbewust een foute voorstelling van zaken, zoals denk deed met een filmpje en baudet met cijfers, geven vind ik populisme en niet een productieve bijdrage.

    Ik heb een groot probleem met salafisme, staat integratie in de weg maar de manier waarop wilders tekeer gaat tegen moslims is verwerpelijk en volledig buiten proportie.

    Ik ben voor het stoppen van migratie maar wel op een eerlijke manier.

   2. Dik

    “Er heerst bij het Forum voor Democratie geen vreemdelingenhaat. Eerder een realistische kijk op het immigratie-, vreemdelingen- en milieubeleid.”

    Inderdaad, dat is helemaal juist.

    #stemzeweg

  4. Siemien

   Het is belachelijk dat een soort als Sat(an)ty langs de kant loopt te schreeuwen en de PVV/FvD demoniseert, en erger nog, Satty’s eigen simpele zielige verhaaltje plempt die gelijk staat aan zijn eigen denken over anderen, en nog erger is dat Satty vooral liegt over Wilders en Baudet.
   Satty is een leugenaar gelijk aan Leugenclown Rutte

   1. Dik

    @Siem: Waarom zou je op dat soort reageren? Het is zonde van je tijd en je reacties zijn nutteloos omdat ze hier alleen rondhangen om zeven dagen per week, dertien uur per dag te zuigen en te trollen. Maar dat wist je al.

 5. Rien Noppen

  Rutte zet in op de bestuurbaarheid van ons land. Logisch, dat is zijn handelsmerk als gelouterde en gelauwerde bestuurder.

  Wat populisten daar behalve veel luidruchtig fact free gebral tegenover kunnen zetten blijft onduidelijk.

  1. edoc431

   Ja dat doet ie kletsmajoor met de hel tweede linkse kamer hahahaha om de zeteltjes te halen wake up idiot
   maar blijf lekker schreeuwen hoor ook jij weet wel hoe laat het is hahahahahaaha

   1. Dik

    @Code: Iedere reactie is koren op zijn molen, waarom zou je daaraan meewerken?

  2. Bosche draak

   Vergeet ook niet hoe goed het houden van beloftes hem afgaat.

   -prachtig hoe hij ons geld van Griekenland terugkreeg en dat er niet meer geld naartoe ging.

   -meesterlijk hoe hij die onderste steen bovenkreeg met de mh17 ramp, Poetin is er nog beroerd van toen ruige Rutte eenmaal losging.

   -geweldig genoten heb ik van die extra €1000 euro van hem, u toch zeker ook?

   Dus waarom zou ik ook maar iets van gladjakker aannemen?

  3. joker

   Sinds Pinokkio ons land “bestuurt”, is ’t één grote bende geworden.
   Belastingdienst, UWV, politie, justitie, veiligheid, onderwijs en nog een paar van die diensten zijn totaal geflopt.
   Door het liegen én bedriegen door Pinokkio staat er zo hier en daar nog iets overeind, gesteund door de meest domme figuren in dit landje, zoals : Teeven, v.d.Steur, Opstelten, Hendrik Keizer, Jorritsma, Nijpels en nog véél meer leden van de criminele organisatie VVD.
   De aanhangers van de “politiek” van Pinokkio doen ’t momenteel in hun broekjes in afwachting van de verkiezingen. Het merendeel van hen is zéér vermoedelijk licht dementerend, zij zien n.l. achteruitgang als vóóruitgang ! Als ’t niet zo zielig is zou men er hard om kunnen lachen.

  4. biggeorge

   populisten is een niets zeggende term Rien, zelf jij ben op jou manier dus ook een populist

 6. Michael

  Ik ben geen fan van Rutte, maar hij heeft absoluut gelijk met zijn frame natuurlijk. Baudet en Wilders zitten vast in hun eigen gelijk. Baudet vooral omdat hij last heeft van hoogmoedswaanzin, bijvoorbeeld in zake het klimaat (iedereen verwijten dat ze er niets vanaf weten terwijl hij zelf geen idee heeft wat voor onzin hij uitbralt). Hij denkt dat hij zelf alles het beste weet, de beste politicus is, en “de enige die ons land nog kan redden”. Mensen met hoogmoedswaanzin zijn gevaarlijk, ze zien niet in dat ze ook wel eens iets fout kunnen hebben en staan niet open voor écht debat. Grappig, want dat is juist wat Baudet pretendeert te willen, een terugkeer van het echte debat in de kamer. Vind ik ook, alleen heeft Baudet niet het charisma en de persoonlijkheid om zo’n verandering teweeg te brengen, juist omdat hij vaak vastzit in zijn eigen gelijk.

  Bij Wilders weet je dat het geschreeuw is om het geschreeuw, de man heeft minder last van hoogmoedswaanzin. Hij is vooral campagne technisch slim, en weet wat de achterban wil horen.

  1. Blikopener

   Michael hoort niet graag de waarheid. Dat blijkt ook wel uit zijn debat met RPLM waar hij keer op keer onderuit gaat.

   1. Rien Noppen

    Gaat Michael ook al onderuit in het debat met RPML?

    Wat is het toch een kanjer!

    🙂

    1. Blikopener

     Nee, Michael is net zo’n brallende, megalomane nitwit als jij.

     1. Rien Noppen

      🙂

 7. Piet Klein

  De koning van het compromis. Helaas niet in Europa. Deze koning van het compromis lijkt in Europa direct op zijn rug te gaan liggen. De pulsvisserij, geen enkel compromis een Rutte die mag afdruipen, klm wordt ook zo’n rondje, de Brexit het kan geen deuk in bakje boter slaan om onze belangen te verdedigen. En als hij dan in de slappe Haagse politiek wel een compromis wil sluiten dan maakt hij nu duidelijk dat dit een verschrikkelijk links compromis gaat worden.

 8. rexm

  Aan alles komt een einde, ook aan de leider van de firma List & Bedrog.
  Denk toch dat er een tribunaaltje moet worden opgezet, om te kijken of er nog meer leugens boven water komen.

  1. Rien Noppen

   De leugens die Rutte worden toegeschreven blijken op de keper beschouwd leugens van de populisten.

   1. Blikopener

    Noppen nonsens, uitsluitend bedoeld om te trollen.

    1. Rien Noppen

     Hoe verklaart Blikopener dat Rutte in de peiling van vandaag een zetel wint en Baudet en Wilders er allebei eentje verliezen?

     1. Blikopener

      Eerst even uitleg graag over je zinnetje “De leugens die Rutte worden toegeschreven blijken op de keper beschouwd leugens van de populisten.”

   2. biggeorge

    populisten is een niets zeggende term > Jesse Klaver, Rob Jetten enz ook populisten?? iedereen is een populist in de politiek??

 9. biggeorge

  Rutte komt niet geloofwaardig meer over het is tijd voor verandering die ouderwetse partijen zitten er alleen voor puur eigenbelang. Daar moet eens een einde aan komen de burger gaat kapot van de eindeloze belastingen en heffingen op van alles en nog wat. Je ben in Nederland een moderne slaaf en hebt niets over je eigen verdiensten te vertellen .

  1. Spaanse kok

   Quote: Je ben in Nederland een moderne slaaf en hebt niets over je eigen verdiensten te vertellen .
   .
   Rechts beleid om je vingers bij af te likken.
   Heerlijk!

   1. Rien Noppen

    DDS is een links blog, Spaanse kok. Die doen uiteraard zuur over Rutte.

    1. Spaanse kok

     Enig rechts liberaal geluid is hier inderdaad niet te vinden.
     De overheid moet alles regelen, werkgevers zijn uitzuigers enz, enz.

     1. edoc431

      Toe maar knul gooi het er maar uit hahahaah
      Jammer dat het zondag is anders had die andere flapfrol ook nog wel even mee willen schreeuwen denk ik hahahahaah wat een heerlijke dag .
      Hup ayayayayaya tasje doe ook nog even een duit in het zakje blerh lekker mee met de jankers lol

     2. Spaanse kok

      edoc431 heeft het er ook uit gegooid zonder feitelijk iets te zeggen.
      Best wel knap.

     3. Blikopener

      Wonderlijk dat je daar nu pas achter komt, Spaanse. Misschien begrijp je nu dan ook dat de PVV overwegend links is met uitzondering van 1 groot thema.

    2. fockingworst

     @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     1. Rien Noppen

      Ik dacht al, waar blijft Focking Dik met zijn sterke inhoudelijke bijdragen.

      🙂

     2. Spaanse kok

      Hallo superlief Worstje.
      Wat ben je toch een engeltje, die binnen 10 minuten reageert.
      Ben weer trots op je, schatje van me.

     3. Rien Noppen

      Welk moment van de dag je ook kijkt, Worstje Dik met meerdere accounts is er ALTIJD op dds.

      🙂

     4. Scaldis

      @fockingworst +++
      De 24-7 sukkels zijn geïrriteerd en gaan reageren.

 10. Rien Noppen

  Misschien moeten we Baudet in de campagne nog een paar keer herinneren aan de reuzegoeie idee van een Nexit.

  Daar zullen de kiezers wel enthousiast van worden.

  🙂

  1. Rien Noppen

   de = het

   1. biggeorge

    foutje kan de beste gebeuren Rien

  2. edoc431

   Dat was het ??? pisvlekje probeert nog wat te redden hahaahahahahaahahah.
   Zet hem op childlover schreeuw op hoe harder hoe beter hahaahahahahaha.

  3. fockingworst

   @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
   14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
   Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
   Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   1. Rosasolis

    @REDACTIE DDS: Hopelijk kunnen jullie een eind maken aan het dagelijks,
    meermalen herhaalde vervelende bericht van een abonnee die “fockingworst” heet.
    Hij doet dit om anderen te intimideren…of misschien is hij aan het dementeren.
    In ieder geval, maakt hij misbruik van onze DDS abonnee site.

 11. Pescador

  Rutte al op zoek naar een nieuwe baan als vaasjes bakker?
  Als ministerprecident bakt hij er in iedergeval niks van.
  Die vaasjes zijn leeg en blauw van de kou, rutte zijn beloften zijn ook leeg en vele nederlanders zijn daardoor blauw van de kou, omdat ze het gas niet meer kunnen betalen en al met de jas aan in huis zitten.
  Ohja, de berekeningen van Baudet kloppen wel hoor, zijn zelfs nog aan de lage kant. Rutte moet nederland slopen dat is zijn opdracht die heeft hij gekregen van de superrijken en daar zal hij passend voor worden beloond, zij hebben hem tot nu toe in het zadel kunnen houden ik hoop dat daar nu een einde aan komt.

 12. santiago

  Wil je de politiek gezond krijgen en de democratie terug moeten we de monarchie afschaffen. Pas dan valt er weer wat te kiezen.

  1. Duke

   Wat een onzin. In een republiek is het niet democratischer. Een president is vergelijkbaar met een minister-president of bij een meer ceremoniele vergelijkbaar met een koning. Het verandert helemaal niets aan de democratie.

   1. santiago

    Duke. Ik weet dat je niet de slimste bent, maar je kan niet alles wat jij niet begrijpt , afdoen als onzin.

    1. Duke

     Ik heb je al eerder gezegd dat je een cursus staatsrecht moet doen. Als je het ranja drinken ontgroeid bent, komt het er missschien ooit van.

 13. Gekko

  Ik heb liever schreeuwers die gelijk hebben dan fluisteraars die de boel aan elkaar liegen.

  Rutte liegt sinds hij MP is, al bijna 9 jaar. Ik ga zijn leugens hier niet meer allemaal opsommen, het zou een heel lang comment worden. Maar volsta door vast te stellen dat zijn geloofwaardigheid is tot nul gedaald.

 14. Tante Sidonia

  Rutte lid geworden van Groen-Links? De grootste schreeuwpartij van Nederland!
  Wanneer gaan Groen-Links hun kosten klimaat-waanzin bekend maken? Zoals beloofd?
  Durven de waanzinnige niet!
  Nog meer over GOEROE Yasser Klaver?

  1. marco1

   Nou ik ben sinds gister toch gaan twijfelen of dat klimaat wel zoeen waanzin is. Om mijn steentje bij te dragen ben ik gister eens te voet om boodschappen geweest. Heel de wandeling ben ik geen ijsbeer tegen gekomen.

 15. edoc431

  Hahahahaha het geschreeuw van links is niet van de lucht .
  Het gaat prima zo blerh op jankers dat geeft ons hier een goed gevoel lol lol

  1. Rien Noppen

   Kiespijn?

   1. edoc431

    Als er eentje kiespijn heeeft dan ben jij dat wel martijn lover als een boer die kiespijn heeft hahahaahahahaah

    1. Rien Noppen

     PVV en FvD verliezen vandaag in de peiling en de VVD wint.

     Kun je daar wel hartelijk om lachen, beste edoc431?

     1. edoc431

      ik wel snotterkost je lult maar een eind raak knul zal mij een zorg zijn .

 16. Rien Noppen

  In de peiling van vandaag verliezen FvD en PVV beiden een zetel en wint de VVD er een ten opzichte van vorige week.

  De trend naar de verkiezingen is gezet.

  🙂

  1. edoc431

   Je begint aardig op die rutte te lijken jij liegt al net zo hard flapdrol hahahaha

   1. Rien Noppen

    Nog niet gekeken op peil.nl, beste edoc?

    1. edoc431

     Nee dat hoeft ook niet, ik heb de peilingen niet nodig ik merk aan jullie wel hoe de vlag erbij hangt .

  2. Vliegenvanger

   Rien Noppes zou een pseudoniem kunnen zijn van Rutte. Dezelfde achterlijkebakse leugens.

 17. Gekko

  Hier nog een recent ‘leugen’ van Rutte: “Iedereen gaat er op vooruit”.

  Dat is er 1 in de categorie: “ Islam is vrede”.

 18. edoc431

  rien noppes in de bocht ………

  Welk moment van de dag je ook kijkt, Worstje Dik met meerdere accounts is er ALTIJD op dds.

  HOE VINDEN WE DIE HAHAHAHAAHAHAHAH HILARISCH TOCH WELK MOMENT VAN DE DAG HAHAHAAHAHAHAHA

  1. Spaanse kok

   Is er een psychiater in de zaal ?

   1. edoc431

    cock ??? dat was het al weer ???? over niets zeggen gesproken daaaaaaaaaaaag

 19. Tante Sidonia

  Het vaasje van Rutte:

  Met liegen en valse beloften blijven de partijtjes in het vaasje:
  een Klavertje vier: CU,CDA,S66 en VVD;
  Islamiserend, Brussels kontenlikkerij en anti-kernenergie houden het vaasje met beide benen op de grond.
  Wil een bacterie/schimmel het vaasje overnemen (Groen-Links) dan luisteren we naar deze verwoestende ziekte; want het vaasje moet heel blijven!
  Heel goed voor mensen die hard werken, veel belasting betalen en uitgemolken worden.
  Gaan de Klavertjes in het vaasje verwelken, geef ze extra voeding ( valse beloftes) en ze kunnen nog een tijdje mee!

 20. edoc431

  spaanse sok in de bocht luister en huiver ….

  edoc431 heeft het er ook uit gegooid zonder feitelijk iets te zeggen.
  Best wel knap.
  OVER FEITELIJK NOOIT IETS TE ZEGGEN HEBBEN hiero …HAHAHAHAAH.

  Zet hem op jong gooi nog een paar frikandellen in het vet klaploper .lol

 21. HEM

  Rutte: landverrader en klimaatidioot.
  En toch zijn er nog van die randdebielen die VVD stemmen.

  1. Rien Noppen

   Er zijn er zelfs meer die op hem stemmen : Rutte groeit weer in de peilingen.

   1. TD

    Jij droomt te heftig!

   2. fockingworst

    @riennoppentrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    1. Spaanse kok

     KANJER WORST
     Reageert binnen 4 minuten.
     Wat is het toch een wereldgozert.

     1. fockingworst

      @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Spaanse kok

      Mijn allerliefste en trouwste worstje reageert binnen 1 minuut.
      Heeft er ook maar iemand op DDS zo een hondstrouwe volgert?
      Denk het niet.
      Worstje is en blijft mijn lieve schatje.

     3. tomygun

      Niks Nada Noppes je bent uit je rol !
      Welke nick nu weer ?

 22. TD

  “Schreeuwers die vast zitten in hun eigen gelijk”
  Belachelijk argument,als iemand gelijk heeft dan zit hij/zij niet “vast” aan het gelijk.
  Maar heeft simpelweg GELIJK!
  Of moet men gaan redeneren van:och,ik heb al zólang gelijk,het wordt eentonig,ik zeg maar dat ik ongelijk heb???

 23. Rud56

  Beter vast in het eigen gelijk c.q. de harde feiten dan continue in een harde leugen verkerend!

 24. DennisEijs

  Die weten nog niet dat schreeuwen tegen mensen die Oost Indisch doof zijn, zoals Rutte, geen zin heeft.
  En daarbij denkt Rutte dat hij een ‘doener’ is, terwijl hij toch een ‘diener’ behoort te zijn als politicus. En hij is een ‘doetje’.

 25. Politiek Profeet

  Het is toch echt over en uit voor Pinokkio,hij is met zijn roversbende uitgerangeerd.
  Brussel lonkt en daar zal deze beroepsleugenaar zijn verderfelijk leventje op het pluche verder verblijven.
  Totdat de pleuris uitbreekt in europa en het Volk in opstand komt.
  Dan verschijnt deze beroepsleugenaar voor het hekje van een Volkstribunaal…..

 26. PMG

  De feiten achterhalen de zittende elite en niemand ligt wakker van KLM behalve KLM.

  De meeste NL-ers zijn het liegen, bedriegen, draaien, verhullen en gezeik over klimaat zat, tijd voor een frisse wind.

  Ik hecht geen waarde aan de zogenaamde peilingen van de Hond want het is allemaal voorgekauwd selectief. Valt ergens te achterhalen hoe betrouwbaar die peilingen zijn op het moment wanneer er een verkiezingsuitslag bekend is?

  1. Spaanse kok

   Quote :gezeik over klimaat zat, tijd voor een frisse wind.
   .
   Hij is leuk.

   1. fockingworst

    @spaansetrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    1. Spaanse kok

     Binnen 7 minuten.
     Je wordt trager.
     Maar je blijft mijn eigen lieve schattige worstje.
     Ben trots op je.

    2. Scaldis

     @fockingworst Dat beschrijf je helemaal goed. Daarom begrijp ik ook niet waarom men blijft reageren op dit soort lui. Ze zetten zich neer als alwetende orakels, terwijl ze 24-7 achter een schermpje zitten. Hun ‘kennis’ van het internet geplukt.

     1. fockingworst

      @scaldis jij snapt em helemaal.. Daarom als ik tijd heb, blijf ik even dicht bij de trollennicks en bouw een disclaimer in voor nieuwe gasten wat ze ermee doen moeten ze zelf, maar ze zijn gewaarschuwd.
      Je ziet wel dat het effect heeft wat ik doe, meer reaguurders zetten zich af tegen de trol en gaan niet meer(serieus) in gesprek met hem.

  2. PMG

   Bedankt – niet dus – voor het opzoeken betrouwbaarheid peilingen. Heb zelf maar eens even gekeken en wat schets mijn verbazing? NPOFocus komt met goed verhaal waaruit blijkt dat na 1986 de betrouwbaarheid van peilingen gigantisch is gedaald dus daar hoeven we niks meer van te verwachten. Hoe dit komt is onduidelijk maar misschien is de kiezer flexibeler geworden en switched nog op laatste moment of door toegankelijkheid media waardoor men beter geinformeerd is of, en dat ligt een beetje voor de hand, de peilingen zijn niet representatief door bijvoorbeeld suggestieve vraagstelling, anonimiteit en een lading trollen. Het blijkt dat er heel erg vaak last-minute-surprises zijn.

 27. Vliegenvanger

  Beter schreeuwers dan oplichters en bedriegers Rutte.

 28. C.A.Barstow

  Wie geloofd er nu nog een MP die misleiden en liegen tot een kunst heeft verheven!
  Hij gebruikt leugens en misleiding om zijn eigen gelijk koste wat het kost door de strot van de burger te rammen en beschuldigd daar anderen van? leugenachtige smeerlap.

  Weg met huichelaar Rutte, weg met de EU!

  Stem FVD

  1. PMG

   @ C.A.Barstow – 10+

  2. poldi

   ++++

  3. bejaarde

   Ik had zijn moeder kunnen zijn, als dat zo was, zou ik me doodschamen, dat mijn opvoeding zijn doel miste en daar ruim 17 miljoen inwoners de dupe van zouden worden.

 29. Ome Wim

  Ik heb liever met schreeuwers te doen die opkomen voor de Nederlandse burger dan met een liegende en bedriegende januskop die voor een baantje in Brussel de kont likt van een notoire zatlap en zijn eigen volk verraad.

 30. goedisfout

  Deze verkiezing is de gemakkelijkste ooit, stemde je VVD in de tijd dat deze nog integer was dan stem je nu FvD. Stemde je PvdA voordat deze partij werd gekaapt door extremisten dan word het nu PVV.

 31. Duckday

  Wees wijs en blij stem PVV of FvD en NEXIT

 32. Rosasolis

  Dat het niet goed gaat met de VVD weten wij, maar de “CDA loopt NIET langzaam leeg, naar Baudet.” Wat een onzin! De leden van de CDA houden van stabiliteit, vordering, en vooral van eerlijkheid. Baudet heeft niets aan te bieden, behalve een hoop sensatie, en
  geklets, meer niet…Much to do about nothing.

 33. Niet L niet R

  Denk die gladjanus van Rutte nu werkelijk dat hij met een vaasje kiezers kan overhalen om op hem te kiezen, hij de leugenaar van 1000 Euro, het referendum over Oekraïne in de vuilnisbak gegooid, ter wille van een baantje bij EU, over mijn nek ga ik als ik hem de voorzitter van de EU ziet kussen die af en toe niet op zijn benen kan blijven staan.

  1. Rien Noppen

   “ter wille van een baantje bij EU”

   Rutte ambieert geen baantje bij de EU.

   1. fockingworst

    @riennoppentrol beweerde vanochtend nog dat rutte te groot is voor Nederland en dat hij beter op zijn plek in brussel is.
    Het is een publiek geheim (net als dat @riennoppentrol hier met tig nicks op dds de huistrol is) dat rutte binnen korte tijd daar een mooi plekje aangeboden krijgt.

    @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

 34. Vrijedenkert

  “schreeuwers die vast zitten in hun eigen gelijk”

  Zit een kern van waarheid in…
  Het probleem: Alle politici zijn niet zo glad, graatloos en buigzaam als Rutte zelf dat ze even makkelijk van standpunt kunnen wisselen of van alles gaan beloven voor verkiezingen en vervolgens beleid weer gaan veranderen na verkiezingen om maar op het pluche te kunnen blijven zitten of om maar een kamermeerderheid te kunnen behouden…

  Rutte is heel flexibel en zo glad als een aal als het hem of de VVD uitkomt, mischien zijn die zogenaamde “schreeuwers” wel principieel en blijven ze daarom vasthouden aan hun gelijk…
  Je kunt het gelijk van deze ‘schreeuwers’ ook omschrijven als hun eigen overtuiging en daar aan willen blijven vasthouden.
  Principieel je eigen mening en overtuiging blijven vasthouden en die uitdragen zijn dus heel slechte politici volgens Rutte.

 35. bejaarde

  Ik zou nit meer reageren, maar kan het echt niet laten:

  In welke spiegel kijkt Pinokkio nu, een lachspiegel of een spiegel i.s.m. de waarheid?
  Zie zijn eigen uitspraken. Zum kotzen.

 36. chrism

  En dat zegt de grootste aartsleugenaar en oplichter der Nederlanden MP Rutte !!!

 37. Christina

  Vuile gore vieze landverrader, sla dat vaasje tegen je kop, gore eikel!

 38. Karel de Grote

  Die lul (rutte) heeft dus weinig zelfkennis, pleit niet voor hem.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.