Syp Wynia: 'Paul Rosenmöller heeft als GL-lijsttrekker wat uit te leggen'

Geen categoriemrt 02 2019, 17:00
Vandaag neemt Syp Wynia de lijsttrekker van GroenLinks voor de Eerste Kamer op de korrel. Laten we hopen dat de aandacht voor dit onderwerp voorafgaand aan de verkiezingen toeneemt! Rosenmöller heeft een grijs verleden, dat eigenlijk nauwelijks tegen hem is gebruikt. Daar boft hij mee, want als de samenleving zo was omgegaan met Rosenmöller als met Fortuyn dan was de eerste waarschijnlijk al vrij snel gestrand.
Maar het kan verkeren. Zo blijkt. Rosenmöller kreeg het voor elkaar om al vroeg in zijn jeugd de voorpagina's van kranten te halen. Zoals in de onderstaande afbeelding is te zien werd hij in het verleden afgevoerd door de ordediensten. Een gelukkige Telegraaf-fotograaf maakte het kiekje. Zijn gezicht is weliswaar wat ouder, maar zeker herkenbaar. Vanuit zijn extreemlinkse politieke wensdenken heeft hij behoorlijk wat schade veroorzaakt. En het bleef niet beperkt tot de schade bij demonstraties en kraakacties.
Tevens wordt de lijsttrekker van GroenLinks in verband gebracht met het communistische regime van Pol Pol. Volgens Syp Wynia maakt de man onderdeel uit van een 'netwerk' met 'korte lijntjes met terreurclubs'.
https://twitter.com/sypwynia/status/1101739485858095104
Een van de zaken die Wynia noemt is het handelen van GroenLinks loco-burgemeester van Wageningen ten tijde van de moord op Pim Fortuyn. Loco-burgemeester Jack Bogers, die dus deel uitmaakt van het netwerk van Rosenmöller, verbrak de geheimhoudingsplicht en seinde een andere maffiaklant in van de organisatie Milieu-Offensief. Hierdoor werd voorkomen dat de instanties de documenten op de computer van de moordenaar van Pim Fortuyn konden inzien. De bestanden van Volkert van der G.'s computer werden vakkundig gewist.
En het is nu deze Paul Rosenmöller, die voor dit politieke netwerk, de Eerste Kamer in wordt gelanceerd. Een geruststellende gedachte dat dit zomaar kan in Nederland. Leve de democratie! Vanuit daar kan hij de Nederlandse samenleving nog meer beschadigen. Maar daar zal de rijke Rosenmöller wel geen problemen mee hebben. Die boert goed met subsidiehazerij. Zijn vermogen wordt op ruim 9 miljoen euro geschat door Quote.
Verder kennen we hem van het organiseren van een leugenachtige campagne tegen zowel Pim Fortuyn als ook het doen van vreemde uitspraken over Thierry Baudet (FvD). Toen Rosenmöller in het verleden werd gevraagd of hij ook spijt ervoer stelde hij: 'spijt is niet het begrip dat bij mij bovenkomt' zo valt te lezen op de website van Syp Wynia.
Tja, geen spijt. Alsnog lijsttrekker voor de Eerste Kamer. GroenLinks zal het wel nooit leren. Rosenmöller moet een geweldig leven hebben dat hij ondanks al deze zaken gewoon in de Eerste Kamer geld kan verdienen. Blijkbaar is er iets mis. Iets heel goed mis in dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten