Syp Wynia: ‘Paul Rosenmöller heeft als GL-lijsttrekker wat uit te leggen’

Vandaag neemt Syp Wynia de lijsttrekker van GroenLinks voor de Eerste Kamer op de korrel. Laten we hopen dat de aandacht voor dit onderwerp voorafgaand aan de verkiezingen toeneemt! Rosenmöller heeft een grijs verleden, dat eigenlijk nauwelijks tegen hem is gebruikt. Daar boft hij mee, want als de samenleving zo was omgegaan met Rosenmöller als met Fortuyn dan was de eerste waarschijnlijk al vrij snel gestrand. 

Maar het kan verkeren. Zo blijkt. Rosenmöller kreeg het voor elkaar om al vroeg in zijn jeugd de voorpagina’s van kranten te halen. Zoals in de onderstaande afbeelding is te zien werd hij in het verleden afgevoerd door de ordediensten. Een gelukkige Telegraaf-fotograaf maakte het kiekje. Zijn gezicht is weliswaar wat ouder, maar zeker herkenbaar. Vanuit zijn extreemlinkse politieke wensdenken heeft hij behoorlijk wat schade veroorzaakt. En het bleef niet beperkt tot de schade bij demonstraties en kraakacties.

Tevens wordt de lijsttrekker van GroenLinks in verband gebracht met het communistische regime van Pol Pol. Volgens Syp Wynia maakt de man onderdeel uit van een ‘netwerk’ met ‘korte lijntjes met terreurclubs’.

Een van de zaken die Wynia noemt is het handelen van GroenLinks loco-burgemeester van Wageningen ten tijde van de moord op Pim Fortuyn. Loco-burgemeester Jack Bogers, die dus deel uitmaakt van het netwerk van Rosenmöller, verbrak de geheimhoudingsplicht en seinde een andere maffiaklant in van de organisatie Milieu-Offensief. Hierdoor werd voorkomen dat de instanties de documenten op de computer van de moordenaar van Pim Fortuyn konden inzien. De bestanden van Volkert van der G.’s computer werden vakkundig gewist.

En het is nu deze Paul Rosenmöller, die voor dit politieke netwerk, de Eerste Kamer in wordt gelanceerd. Een geruststellende gedachte dat dit zomaar kan in Nederland. Leve de democratie! Vanuit daar kan hij de Nederlandse samenleving nog meer beschadigen. Maar daar zal de rijke Rosenmöller wel geen problemen mee hebben. Die boert goed met subsidiehazerij. Zijn vermogen wordt op ruim 9 miljoen euro geschat door Quote.

Verder kennen we hem van het organiseren van een leugenachtige campagne tegen zowel Pim Fortuyn als ook het doen van vreemde uitspraken over Thierry Baudet (FvD). Toen Rosenmöller in het verleden werd gevraagd of hij ook spijt ervoer stelde hij: ‘spijt is niet het begrip dat bij mij bovenkomt’ zo valt te lezen op de website van Syp Wynia.

Tja, geen spijt. Alsnog lijsttrekker voor de Eerste Kamer. GroenLinks zal het wel nooit leren. Rosenmöller moet een geweldig leven hebben dat hij ondanks al deze zaken gewoon in de Eerste Kamer geld kan verdienen. Blijkbaar is er iets mis. Iets heel goed mis in dit land.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

140 reacties

 1. Rien Noppen

  Syp Wynia zou er verstandiger aan doen zijn pijlen te richten op actieve politici die in het heden waardering uitspreken voor foute politici als Orban en vriendschappelijk omgaan met figuren als Le Pen en Jared Taylor.

  Oude koeien over foute beoordelingen in het verleden lijken slechts als doel te hebben mensen te beschadigen. Wynia is een beetje ranzig bezig.

  1. Satty

   Dat is hij altijd.

   1. fockingworst

    @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. toetssteen

   @RN
   Die ouwe Le Pen is een botte hork, maar bracht als zestienjarige wel verzetskrantjes rond. Zijn dochter, is zijn dochter, dus handen af!
   Jared Taylor…., heeft u ooit wel eens echt naar de man geluisterd?

   1. Satty

    Ik heb zeker naar Taylor geluisterd. Apartheid is waar het op neer komt. Inferieur en superieur. Het moet toch niet gekker met jou worden. Waarschijnlijk vind jij het zoals alt right rassen realisme en lukt het jou niet om een analyse van de denigrerende teksten te maken. Het is niet voor niets dat hij bij erkenbrand als spreker was, weet ik in ieder geval waar jij voor staat.

    1. Janna47

     @Satty
     Jij bent tegen apartheid? Hoezo? In jouw land komt het veelvuldig voor alleen nu omgekeerd….zwart tegen blank…..en dat is nu plotseling geen apartheid?
     Schei toch uit….en rot op…

     1. ZiggyStardust

      Hmm, janna47, nog nooit van gehoord, een radicaal standpunt en meteen een reactie….

    2. toetssteen

     @Satya
     Heet u Rien Noppen?

   2. Satty

    Je bent omtrent le Pen ook weer slecht geïnformeerd.

  3. Siemien

   Dat vind jij maar Sypje denkt daar gelukkig heel anders over en zéér vele met hem..

  4. Gekko

   Het is Noppen kennelijk ontgaan dat Rosenluller weer actief gaat worden in de politiek. Ach ja, de hele dag trollen leidt tot hersenverweking. Rien heeft het daardoor allemaal niet meer zo op een rijtje (als hij dat tenminste ooit wel heeft gehad).

   1. sonar

    Gekko noppes heeft de salmonella bacterie net als zijn maatje Spaans sulletje,daardoor zijn het beetje hersenen wat zij nog hadden opgevreten door de bacterie,nu de rest nog.

   2. Rien Noppen

    Het is me bekend dat hij lijsttrekker voor GL in de Eerste Kamer wordt, Gekko.

  5. BB

   Zucht…

  6. Arie B

   Je vergeet dat Roosje nooit enige spijt van zijn daden had. De smerigheid en het dubbele moraal van Rosenmoller mag prima onder het voetlicht gebracht worden. Orban is ook de grond in geschreven door de MSM. Gelukkig trekt hij zich er niet zoveel van aan.

  7. Peter Loosduinen

   foute politici als Orban ????
   Deze man heeft een einde gemaakt aan de colonnes met “vluchtelingen” en verdient derhalve de Nobelprijs voor de vrede.

 2. TD

  Paul Rosenmöller verdient hetzelfde lot als Pim Fortuyn,meer woorden is deze superlinkse smeerlap niet waard

  1. Rien Noppen

   Begrijp ik goed dat TD hier bepleit Rosenmöller te vermoorden?

   Ben je niet goed snik?

   1. TD

    Hij heeft bloed aan zijn handen!
    oog om oog,tand om tand!

    1. tomygun

     + 10

    2. Janna47

     @TD
     +++++++++++++++++

     1. Raveltje

      @TD
      Juist, die zit

   2. Job Jansen

    Was het niet Rientje die de dood van Fortuyn een goede zaak vindt? Letterlijk; ‘het is goed dat er een God is’
    Hypocriet

    1. Siemien

     Precies Job++++

   3. TD

    Noppen,je hebt een beperkt bevattingsvermogen!

  2. HendrikJan

   Is het gek dat zo’n Rosenmoller, zo lang uit de wind is gehouden.??
   Wie zaten er in werkelijkheid , achter de moord op Fortuyn.??
   Wordt het niet eens tijd, dat de echte onderste steen boven komt.??
   Komt het dan toch uit, dat dit Nederland een keiverrot land is geworden.??

   RUTTUP en NEXIT.

   1. Julian

    Inderdaad een kei verrot land als mensen dit soort totaal ongefundeerde verdachtmakingen neerpennen.

  3. Satty

   Slimpie wat ben je een triest figuur. Ik ga ervan uit dat fortuyn op jou doelde toen hij de uitspraak “ik eng, dan moet u mijn achterban leren kennen” deed.

   1. fockingworst

    @sattytrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  4. springmaarachterop

   Precies, ik hang de vlag uit wanneer die lul met twee kogels in zijn kop leeg bloedt.

   1. Rien Noppen

    Springmaarachterop is een gelukkig en tevreden mens. Dat merk je aan alles.

    1. marco1

     U bent soms erg grappig meneer Noppen.

  5. sonar

   TD +++++++++++ en toen waren nog enkele van die figuren ,ook die vallen daaronder.

  6. Eugenie de la Fleur

   Kan de redactie eens goed naar deze zieke opmerking kijken

 3. marco1

  Groenlinks is een dubieus clubje dat aangestuurd word door mensen met lijntjes naar extreem linkse organisaties. Zoals hier door sommige rechtse partijen worden bestreden zouden ze dit ook met Groenlinks moeten doen aangezien dit een minstens zo gevaarlijke partij is. Persoonlijk acht ik ze zelfs nog gevaarlijker.

  1. Satty

   Waar baseer je dat op Marco? Ik kan behalve een activistisch verleden niet erg veel vinden omtrent deze man. Misschien heb je een punt, die duivendak of zo was inderdaad over de rand. Ik ben benieuwd naar punten wat betreft deze man. Groen links is overigens niet mijn partij. Ik vind het teveel een elite partij.

   1. marco1

    Als je kijkt baar de werkelijke top van Groenlinks dan zijn dat niet zomaar activistjes maar mensen die geweld niet schuwen. Zij zijn degene die groepjes als AFFA aansturen. Een afdeling met mensen in bestuursfunktie , een afdeling met mensen die akties bedenken om anderen niet hoorbaar te maken, een afdeling met mensen die propaganda folders maken, een afdeling van kneusjes die in gezet worden bij protesten en om de folders uitdelen en tot slot een afdeling met mensen gehuld in zwart en gezichtsbedekking die er niet vies van zijn hun handjes vuil te maken ook wel soldaten genoemd of knockploeg. Klinkt zoeen constructie niet bekend?

    1. Rien Noppen

     Zijn er wel eens doden en gewonden gevallen door acties van de AFA?

     1. marco1

      Zijn vernielingen en mishandelingen niet genoeg?

     2. Satty

      Afa is verrot rien. Ik ben tegen het de mond snoeren van mensen. Je gaat met ze in discussie en op basis daarvan overtuig je de rest van de bevolking. Ik weet alleen niet of groen links zo bij afa betrokken is. Ik heb het idee dat daar meer sp en pvdd zit maar weet dit niet zeker. In het verleden hadden ze wat met rara heb ik gelezen. Ik vind dat alle meningen gegeven moeten kunnen worden. Ik denk dat ijsbrand iemand is met wie ik veel ideologische verschillen heb toch is hij degene die ik hier zeer respecteer, gaat gewoon op een fatsoenlijke manier de discussie aan.

     3. Eugenie de la Fleur

      AFA is een marginaal clubje maar zijn verder helemaal onschuldig rechtse extremisten. Geweld komt vrijwel altijd van rechts

     4. Rien Noppen

      Precies, Eugenie, het echte moorddadige geweld in Europa komt van extreem-rechts.

      Je merkt het ook aan de bijdragen van veel extreemrechtse reaguurders hier: de agressie en moordlust spat er van af.

     5. Eugenie de la Fleur

      @Saty

      Bij AFA zitten er vooral veel kanslozen die te dom zijn om een uitgesproken politieke mening te hebben. Ze zitten niet bij Groenlinks nog bij de SP nog bij PvdD. Misschien dat er een enkel verdwaalde PVVer tussen zit om “links” in een kwaad daglicht te stellen.

     6. Siemien

      De enige die vindt dat moord goed is, is Rientje, die vindt immers dat het goed is dat er God bestaat als een politicus is doodgeschoten..

     7. ZiggyStardust

      Rien, je bent ziek tot op het bot. En dat geloof ik echt. Was je eerder geboren, dan was jij degene geweest die de joden de ovens in liet glijden, en met trots waarschijnlijk ook nog. Heftige woorden van mij ja, maar als je een club als afa kunt verdedigen, verdedig je precies hetzelfde geweld als de nazis deden. Afa en de nazis zijn 2 handen op 1 buik. Een ideologie verdedigen dmv geweld.

     8. marco1

      @meneer Noppen: Die agressie ,reacties en het geweld verafschuw ik net zo zeer als het linkse extremisme. Ik weet ook bijna wel zeker dat ik weleens mijn afkeur heb laten blijken over bepaalde reacties.Dat AFA maar een marginaal clubje ooi s is onzin dit soort clubjes net als Groenlinks zijn ook in leven geroepen om verdeeldheid in stand te houden simpelweg omdat eenheid niet gewenst is door de elite. Ik vind niet alle ideeen van links slecht net zomin dat ik alle ideeen rechts goed vind.

     9. Eugenie de la Fleur

      @Marco

      GroenLinks is een heel gematigde partij en zijn tegenwoordig niet uitgesproken links. Ze kunnen met veel partijen prima zaken doen incl. rechtse partijen als CDA en VVD. Wel zullen de groene principes zoals duurzaamheid altijd de boventoon voeren

     10. marco1

      @eugenie buiten dat ik u graag soms mag sarren en het zelden met u eens ben heb ik er geen enkele problemen mee dat u op Groenlinks stemt en is dat gewoon uw goed recht dat te doen.

     11. koeiepoep

      Ja. Of je moet agenten niet meetellen. Inclusief het molesteren en met molotovcocktails bestoken van politieagenten, zijn ze wel degelijk moorddadig bezig. 1 aanvulling: ik gooi afa en antifa op 1 hoop.

     12. Rien Noppen

      Marco1, ik verafschuw extreem-linkse idioten die strafbare acties uitvoeren net zozeer als extreem-linkse idioten die hetzelfde doen.
      Qua gewelddadigheid beoordeel ik ze in die zin verschillend dat bij extreem-linkse acties zelden doden of gewonden vallen en extreem-rechts een lange dodenlijst heeft.

      Google bijvoorbeeld eens op: ‘Niet 63, maar 849 racistische moorden in Duitsland’. Ook Breivik was een extreem-rechtse moordenaar die al het extreem-linkse geweld in de schaduw stelde.

     13. Stanly2000

      Ernst, zullen we even bij Nld. blijven. Niet alleen AFA is een eng clubje, We hebben ook te maken gehad met o.a. Onkruit, Rara (brandstichting Makro en aanslag op staatssecretaris Kosto) en verdere links radicale actiegroepen (aanslag op Janmaat, moord op Fortuyn). De zg dierenbeschermers moete we ook niet uitvlakken, misschien kan Ernst/Rien dit nog aanvullen.

     14. Rien Noppen

      Stanly, de moord op Fortuyn is ten onrechte geframed als een extreem-linkse daad. Van der G. was politiek niet actief en liet zich leiden door argumenten terzake dierenleed. de verwarde veganist ging door het lint toen hij ontdekte dat Fortuyn de bontindustrie politieke steun wilde geven.

      De overige genoemde acties waren verwerpelijk maar leidden niet tot dodelijke slachtoffers.

     15. fockingworst

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     16. Gekko

      Noppen probeert te framen dat de moord op Pim Fortuyn niet politiek gedreven was. Hij slaat de plank mis: GroenLinks wethouder Jack Bogers (Wageningen) is nota bene door de rechter veroordeeld in het verdonkeremanen van minstens 200 belastende bewijzen op de computer van Volkert van der Graaf. Want daaruit bleek de link tussen deze moord en de (groen)linkse politiek wel degelijk.

    2. Eugenie de la Fleur

     *vergeleken met rechtse extremisten

  2. Eugenie de la Fleur

   Wat ga ik toch genieten in de stembus.

   1. marco1

    Dat mag stemmen is legitiem in Nederland en als je dat met genot doet is dat mooi meegenomen.

   2. Stanly2000

    Genie kijk maar uit, die bussen zijn niet zo groot!

   3. sonar

    Blijf dan in die bus zitten en laat hem dichtlassen, opgeruimd staat erg netjes.

  3. ZiggyStardust

   Idd marco1. Duivendak is niet vies van terroristische acties en nog steeds betrokkenbij de partij. Overigens is enige jaren geleden in het partijkantoor van groen links nog een verboden explosief aangetroffen. Mogelijk bedoeld voor een aanslag. En hier over is bijna niets naar buiten gekomen. Op dit moment is Groen Links wat mij betreft niet te vertrouwen als politieke partner, omdat ze banden hebben met terroristen en daar geen afstand van nemen.

 4. Step one

  Groen Links, een vergaarbak voor politiek vuilnis. Moet ik nog meer zeggen?

  1. Eugenie de la Fleur

   Dank je voor jouw hartelijke woorden. Dankzij jou ga ik nog meer genieten in de stembus op 20 maart 🙂

   1. fockingworst

    @eugeniedelafleurtrol wat een kansloos leven heb je toch..
    14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
    Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
    Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Blikopener

    “…ga ik meer genieten in de stembus….” is geen Nederlands, domme moslima.

 5. Satty

  Heb je wat meer onderbouwing teunis? Een activistisch verleden lijkt mij nog niet echt een gevaar voor de samenleving.

  1. Siemien

   Sat(an)ty onze über slimste alwetende hier op dit forum vraagt structureel om onderbouwing

   1. Satty

    Omdat onderbouwing tot veranderende inzichten kan leiden. Misschien dat je dat ook eens moet doen.

    1. Siemien

     “kan leiden”

     😛

  2. marco1

   Groenlinks is een aftreksel van leden van de groep onkruit waarschijnlijk is daar wel wat meer over te vinden op internet.

 6. Mar

  Na de moord op Pim Fortuyn werd Paul Rosenmöller bedreigd. Ook zijn vrouw en kinderen, die als enige gezinsleden van politici bewaking kregen.
  Hij kreeg dreigbrieven waarin stond dat hij weduwnaar zou worden als hij voor 1 juni de politiek niet had verlaten. “Dan weten we uw vrouw en kinderen te vinden en bent u voor de kerst weduwnaar stond erin”

  Dit was ook één van de redenen waarom hij in november 2002 bekend maakte de politiek te verlaten.

  1. marco1

   Ik geloof niet in een rechtsstreeks complot voor de moord op Pim Fortuyn. Dat mensen zoals bv paul rosenmoller wel mee heeft geholpen aan het haatklimaat waardoor een gek de trekker overhaalde denk ik wel. Dat hij daarna door zwakbegaafde is bedreigt is schandalig.

 7. Eugenie de la Fleur

  Het enige waar populistisch rechts goed in is is stemmingmakerij door oude koeien uit de sloot te halen

  1. ZiggyStardust

   Verwelkte narcis(t), het is gewoon het gedachtengoed van die partij. Heeft niets met stemmingmakerij te maken. Groen links is niet vies van terrorisme, is gewoon zo.

 8. Eugenie de la Fleur

  Men kan hier schreeuwen en brullen zo veel men wilt. Vanaf maart zal GL veel meer invloed krijgen. Dit doet me goed

  1. Siemien

   #stemPVV/FvD

   1. Eugenie de la Fleur

    Je kunt niet op twee partijen stemmen onbenul

    1. fockingworst

     @eugeniedelafleurtrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

  2. Marija

   Omdat er zoveel stomme wijven op die Marokkaan vallen, dom dom dom.

   1. Eugenie de la Fleur

    Lekker voor je. Jouw Forum voor demagogie blijft lekker aan de zijlijn en zal nooit wat bereiken.

    1. fockingworst

     @eugeniedelafleurtrol @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

   2. Rien Noppen

    Marija maakt daarentegen een bijzonder intelligente indruk.

    🙂

    1. fockingworst

     @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

    2. Stanly2000

     Maar kan natuurlijk niet concurreren met het intellect van Ernst.

   3. joker

    @ Marija.
    Deze Marokkaan, wiens échte naam Yasser Feras luidt, loog over z’n achtergrond.
    Op zúlke figuurtjes vallen doorgaans niet de allerslimste wijven.
    Trouwens, mevrouwen die op “politici” vallen zijn bijzonder gevaarlijke mevrouwen.
    Pechtold, u weet wel, van D66, bezorgde een Meppelse mevrouw een nieuw kindje en wilde vervolgens dat zij dat liet aborteren, zij weigerde, loopt er straks in Meppel een nieuw Pechtoldje rond, dankzij die mevrouw !!
    (ik wil niet Pechtold hier mede-schuldig verklaren wegens “gebrek van zijn geestelijke vermogens”)

    1. Stanly2000

     Joker
     “Op zúlke figuurtjes vallen doorgaans niet de allerslimste wijven.”
     Genie blijkt een fan te zijn en Ernst ook wel een beetje, lijkt mij.

    2. Rien Noppen

     Waarover loog Klaver precies?

     1. PMG

      Waarover niet?

 9. Marija

  Dankje Teunis Dokter dat je dit plaatst.
  IK deed dat ook in een ander topic, maar dat kwam niet helemaal uit de verf.
  DE website van Syp Wynia is heel interessant, een verstandige man.

 10. Tante Sidonia

  Lulletje Rosenwater:
  Miljonairszoon, met foute denkbeelden; Leve Fidel, Leve Pol-Pot, Leve DDR, Leve Nrd-korea, enzovoort!!!
  Onvoorstelbaar dat deze minkukel in de onderwijsraad zit: “Niet-Nederlanders hebben extra aandacht nodig!” Nederlanders……? Bek dicht!
  Voorts beschuldig hem als medeplichtige, met Melkert (PVDA), op de moord Fortuyn!
  Nederland nog meer naar de knoppen? Stem Groen-Links!

  1. Eugenie de la Fleur

   Ik ga zeker op GroenLinks stemmen en iedereen in mijn familie en vriendenkring zal dat ook doen. Een enkel misschien op D66

   1. joker

    @ Eus du Vingerplant.
    Als GL het van uw familie én vriendenkring moet hebben, dan zal die club er niet veel wijzer van worden, tenzij óók uw familie en vriendenkring licht dementerend is.

    1. tomygun

     Licht?welke mafklapper gaat er in een stembus zitten ?

    2. Original NL

     Tja joker…dan ben je nu niet meer verbaast over de politiek van groen links, tis een groepje hysterische kletswijven!

   2. NoDoubt

    Neem dan ook de vluchtelingen in huis die je zo graag binnen wilt. Dan hoeven wij niet voor de kosten op te draaien. In Zweden/Duitsland weten ze al hoe het voelt als je uit liefdadigheid een vluchteling probeert te helpen.

 11. Politiek Profeet

  Ik ken deze rijkeluiszoon persoonlijk uit mijn vakbondsperiode Rotterdamse haven t.t.v. de grote stakingen.
  Een leugenaar pur sang, een charlatan en bovenal een elitaire flapdrol eerste klas.
  Ziehier de definitie van Rozenlulletje

  1. Eugenie de la Fleur

   Haha, wat grappig. Een oud vakbondslid op DDS. Een van de gestaalde kaders die zich tot het rechts populisme bekeerd heeft

   1. PMG

    @huistrol – Hoe dom kun je zijn? Iemand kent iemand persoonlijk en dan nog een grote bek hebben, je weet niet eens wat populisme is en je gaat het ook niet opzoeken omdat je achterlijk bent en alles al denkt te weten. Ik hoop echt voor je dat je goed betaald krijgt hiervoor maar het is net als parkeerwachter, dat wordt je niet, dan weet je van te voren dat IEDEREEN een hekel aan je heft, geboren matennaaier en aarslikker, laat het je smaken!

    1. Rien Noppen

     “aarslikker, laat het je smaken!”

     Ik heb er al vaker op gewezen: er bestaat hier veel schrijnend en onderhuids leed van oudere homo’s die maar niet uit de kast durven te komen.

     Tranentrekkend.

     1. Eugenie de la Fleur

      🙂

  2. Rien Noppen

   We kunnen Rosenmöller niet kwalijk nemen dat hij vermogende ouders had.

   Jaloers is wel mogelijk.

 12. HendrikJan

  Inderdaad, Wynia stelt het SIMPEL, deze Rosenmoller heeft als lijsttrekker van GL, heel wat uit te leggen.
  De partij die de burgers Miljarden gaat kosten.

  Wie is hij in werkelijkheid en wat is hem politiek gezien aan te rekenen.
  Deze Rosenmoller is gewoon de/een lijsttrekker van GL.

  IS KLAVERUP ook acceptabel.?

 13. J.Rademaker

  Wynia heeft zijn sporen wel verdient lees hem al jaren en hij is een ouderwetse journalist onderzoekt en gebruikt feiten als argument. Lastig als je in meningen gelooft.
  Rosenmöller krijgt weer een baantje erbij als communist 9 miljoen op je rekening dat mag alleen bij het kader. Fanta van Dam als voorbeeld denk ik.
  Enfin van de Graaf had en heeft nog steeds voldoende rugdekking.

 14. NoDoubt

  Paul Rozemuller de man die na de gemeenteverkiezingen als tussenpersoon ging bemiddelen om coalities te vormen en daarbij voortdurend ervoor zorgde dat de een na grootste partij niet werd uitgenodigd. Is hij al 70 dan kan hij zo door naar de vrijwillige euthanasie want dat is wat GL wil.

  1. Rien Noppen

   Je spoort niet lekker, No Doubt.

   Zoek hulp.

   1. sonar

    Noppes neem jij zijn plaats in dan,je helpt Nederland ermee.
    Dan kan jij je excuses aan Fortuyn maken,dat je blij was dat er een God is ,en hij dood geschoten is.

   2. TD

    Rien Noppen:
    Wat vreemd,niemand spoort alleen jij!
    Tenminste dat beweer je al de hele dag,ruzie met ’t vrouwtje misschien?

   3. PMG

    @ Ernst – nee jij spoort lekker joh, extreme rechts pleegt moorden? en wat is die V. van der G. ook weer? Milieudefensie of zoiets zieligs? O, da’s dus extreeme rechts!
    Deze linkse oetlul heeft 100% bijgedragen aan het demoniseren van Fortuyn en dat weet iedereen! Alleen niemand wil daar nou eens even de beerput flink openhalen want dan vallen er legio lijken uit de kast. En we blijven het gewoon goed vinden he, 2de partij van NL (PVV) wordt volledig genegeerd en de het enige redelijke alternatief (FVD) wordt door het zittende zooitje de grond in getrapt terwijl er geen enkel negatief partijprogramma punt is te vinden. Of ga jij die nu even oplepelen, lamlul?

 15. Eugenie de la Fleur

  Ik snap sws niet waarom GroenLinks in de ogen van velen op dit forum als EXTREEMLINKS wordt gezien. Sinds de jaren 80 is er veel veranderd en hebben veel partijen profiel verloren. Dit geldt voor de VVD, D66 maar ook grotendeels voor de linkse partijen. Zo is de PvdA tegenwoordig echt niet langer een arbeiderspartij. GroenLinks is tegenwoordig meer een progressieve middenpartij prima zaken kan doen met de VVD.

  Maar goed, als je de VVD als “links” ziet dan zegt dit ook meer over de gene dan over de partij

  1. marco1

   VVD is rechts maar wel een beetje opgeschoven naar het midden en Groenlinks is links maar net iets teveel.

   1. Eugenie de la Fleur

    Ook GroenLinks is sinds de jaren 80 erg naar het midden opgeschoven

    1. marco1

     Dus ze waren nog erger.

     1. Eugenie de la Fleur

      @Marco

      Voor echt links (communistisch) moet je bij de SP zijn.

 16. Florissa

  Het os de media hoogst kwalijk te nemen dat ze dit niet met veel tam tam naar buiten brengen ,NPO zou hier een docu over moeten maken ,met als kop ,de maffiapraktijken van Groen links ,maar aangezien dat hele linkse zooitje in Hilversum uit hetzelfde hout gesneden is ,en geen kwaad woord wil zeggen over deze boevenbende ,wordt het de hoogste tijd om te stoppen met het finacieel onderhouden van dit stelletje parasieten .

  1. Tante Sidonia

   Florissa

   Juist!!!
   Maar……… Minister Slob ( CU, inmiddels zeer links) blijft het allemaal goedvinden.
   Zelfs……40 Miljoen, bij NPO, erbij !
   PS
   Voor het geval u het niet weet:
   Alle Ministeries zijn doordrongen van pro-Moslims, pro-Brussel, Pro-waanzin klimaat, anti-Nederland!
   M.n. Groen-links en Moslims “wurmen” zich in elke hoek en spleet in het “Haagse!”

  2. Rien Noppen

   Over welke maffiapraktijken heeft u het precies?

   Voordat we de politie bellen moeten we natuurlijk wel een beetje weten waarover het gaat.

   1. Tante Sidonia

    Rien Noppen
    OPROTTEN!!!

    1. Eugenie de la Fleur

     🙂 🙂 🙂

 17. nienke

  Wat was ik blij toen dit gemene achterbakse figuur een hele tijd niet meer op TV. zag en dat hij uit de politiek ging.
  Wat hij Pim fortuyn heeft aangedaan is met geen pen te beschrijven, uitgemaakt voor alles en nog wat.
  En nu verschijnt dit walgelijk mannetje weer in de eerste kamer zou me dood schamen als ik hem was.
  Wie gaat hij nu weer de hel in prijzen, Wilders,Boudet?

  1. Tante Sidonia

   nienke
   Juist!
   Melkert (PVDA) en Rosenmuller hebben een zeer verdachte houding aangenomen t.a.v. Moord op Fortuyn!

   1. PMG

    Ja en ze denken nu: dat kunstje flikken we gewoon nog een keer, op een verdachte houding wordt je niet achter het hek gezet!

 18. worstcase

  Het wordt hoog tijd dat er een pitbull journalist komt die zich vastbijt in het dossier Rosenmöller. Natuurlijk over zijn rol als Maoïst. Maar ook over het gat in de moordzaak Pim Fortuyn. Het gonst van de geruchten dat Rosenmöller bekend was met het clubje activisten rond Volkert van der Graaf. Bekend is dat door toedoen van de burgemeester de computerbestanden van Volker op de avond van de moord zijn gewist. Het OM mist dus zeer belangrijk informatie. Misschien dat het OM ook veel meer weet over de eventuele relatie tussen Volkert en Paul maar bewust heeft verzwegen. Opvallend is dat de moord plaats vond na een TV optreden waar Paul Rosenmöller door Pim is afgedroogd. Iets wat een communistisch dictator-in-spé nooit over zich heen zal laten gaan. We zien zo’n zelfde houding recent tussen Rosenmöller en Baudet waar Paul zeer scherp de les wordt gelezen en hij zichtbaar een haattronie trekt. Wie weet wat voor gevaar Baudet inmiddels loopt. Het is natuurlijk gissen en zeker geen bewijs. Maar daarvoor zou een onderzoeksjournalist eens flink in de pot moeten gaan roeren. Wellicht komen er schokkende feiten boven water. Eén ding is zeker. Rosenmöller mag nooooit in de politiek terugkeren, alleen al op grond van zijn bewezen Maoïstisch verleden. Levensgevaarlijk.

  1. HierBenIk

   Eens, deze man met een eigen vermogen van miljoenen (zgn links en eerlijk zullen we alles verdelen…) is een gevaar voor de samenleving. Deze man heeft bloed aan zijn handen!

 19. Willem Bever

  Rosenmoller is eng heel eng.
  Zon radicaal, zakkenvuller en iemand die eigenlijk had moeten worden veroordeeld voor dood door schuld heeft niets in de 1e kamer te zoeken.

  1. Niet L niet R

   Hitler was ook uiterst links en wat heeft die niet te weeg gebracht!

   1. Piet51

    Even voor mijn begrip: welke eigenschappen van Hitler maken hem in jouw ogen uiterst links?

 20. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Niet alleen Paul Rosenmöller heeft wat uit te leggen, ook die andere XTC motherfucker, een zekere Thom de G. Ook daar kleeft heel veel bloed aan de handen. En hebben allebei het gore lef om doodleuk terug te keren in de 1e kamer alsof er nooit wat gebeurd was. De reacties van links op dit forum is zoals gewoonlijk weer voorspelbaar : ontkennen, weg duiken, weg lopen. En vervolgens hun handen wassen in onschuld, zo gaat dat en dat zal ook nooit veranderen. Zij leven met de ‘stelling’ : alles wat van Rechts komt deugt niet” feit is ook echter alles wat van Links komt deugt evenmin en misschien nog wel erger. Zou mij niks verbazen dat ze ook nog beweren dat de moord op Fortuyn de schuld is van Rechts, ik kijk nergens meer van op. De enige linkse politicus die zich destijds hiervan distantieerde was toenmalig SP leider Jan Marijnissen. hij was de enige van het linkse politieke spectrum die het hoofd niet op hol liet brengen, maar zichtbaar genoot van de kunst van het mooie vertellen van Fortuyn. Het is te hopen voor Baudet dat hij niet een bedreiging vormt voor links, anders vrees ik een herhaling van 6 mei 2002.

 21. Niet L niet R

  Groen links is voort gekomen uit leden van Sovjet-Unie,Mao aanhangers, Evangeliese aanhangers, samen uiterst links.
  Rosenmoller is de persoon die met zijn uitlatingen over de heer Fonteyn Volkert van de G mede een vrijbrief heeft tegen tot zijn politieke moord! Dhr.Duivendak een uiterst links figuur is goed bevriend geweest met Rosenmoller! En nu gaat dit uiterst links figuur de eerste kamer in, wat is Nederland ver af gedaald!

 22. Niet L niet R

  Groen Links is voortgekomen uit aanhangers van de Sovjet Unie,Mao,PollPot en Evangelisten allen uiterst links, was Hitler ook en wij weten wat die te weeg heeft gebracht Rosenmoller heeft met zijn uitlatingen mede Volkert van der G aangezet tot de politieke moord op de heer Fortuyn!
  Rosenmoller had vriendjes zoals Duivendak en wat heeft die niet allemaal uit gehaald! En nu gaat Rosenmoller de eerste kamer in, wat is Nederland ver naar links afgezakt!

  1. chrism

   Duivendak was een anarchist en de bommen gooier !!

   En dat mag allemaal maar blijven zitten in de 1e en 2e kamer Ongelooflijk toch ?!

 23. Tante Sidonia

  Lulletje Rosenwater:
  Miljonairszoon, met foute denkbeelden; Leve Fidel, Leve Pol-Pot, Leve DDR, Leve Nrd-korea, enzovoort!!!
  Onvoorstelbaar dat deze minkukel in de onderwijsraad zit: “Niet-Nederlanders hebben extra aandacht nodig!” Nederlanders……? Bek dicht!
  Voorts beschuldig hem als medeplichtige, met Melkert (PVDA), op de moord Fortuyn!
  Nederland nog meer naar de knoppen? Stem Groen-Links!

 24. chrism

  Is het niet mogelijk om deze gast op te pakken en te veroordelen ??!!

  Doe gelijk Aad Melkert ( pvda) erbij , Klaas de Vries (D66) , Ruud Lubbers (CDA) , M Rutte (VVD) , Klaver (Groen Links ) , A Pechtold , , Balkenende (CDA) , C Verhagen (CDA), Ollongren (D66) , Wiebes (VVD), Dijkhoff (VVD), Segers (CU , Rouvoet (CU) alle ontslagen ministers of fractie leden van de PVDA , VVD , CDA, D66 , Groen Links , CU maar erbij , want vergeten mag ik toch hopen dat mensen dat niet doen en ik benoem alle leugens laatste tijd .
  De vele sorry’s en blijven zitten , .
  Kuzu drama !!!

  Het kost ons bakken met geld en die idioten mogen blijven rommelen van u en mijn geld !!!

  1. Tante Sidonia

   chrism

   Helaas onmogelijk om op te pakken!
   ALLE Ministeries zijn tot in alle hoeken/gaten/spleten vertegenwoordigd door Links en pro-Moslim!
   Gesteund door NPO/Volkskrant en Gutmenschen!
   De “normale” Nederlander moet werken, belasting betalen, mond houden en (verplicht) “meedoen” met de Linkse waanzin!!!
   PS:
   wacht weer op de verdwaasde linkse reageerders met hun gratis verkregen laptopje van de bijstand!

   1. Niet L niet R

    Perfect verwoord, helaas is dat mogelijk in Nederland

  2. Rien Noppen

   Kan chrism aangeven voor welke strafrechtelijke vergrijpen genoemde personen zouden moeten worden opgepakt en veroordeeld?

   1. Tante Sidonia

    Rien Noppen

    OPROTTEN!!!

  3. Piet51

   Alle politici oppakken waarmee je het kennelijk oneens bent? Er zijn inderdaad landen waar dat namens de machthebbers gewoon kan en tot vandaag ook gebeurt. Maar ik hoop van harte voor jou, dat jij daar nooit hoeft te wonen.
   Je moet overigens je lijstje nog eens nakijken. Als je bijvoorbeeld Ruud Lubbers ook wilt oppakken en veroordelen, wordt dat erg ingewikkeld.

 25. Michael M

  Vreselijke man. Waarom? Hoe hij politiek bedreef in het verleden.

 26. Niet L niet R

  Siep Winea geeft een correcte weergave van het verleden van Rosenmoller, een uiterst links gevaarlijk persoon, dat hoef ik niet te herhalen.
  Wat mij verbaast, dat de lijsttrekker van Groen Links Klaver zich vereenzelvigd met Rosenmoller,of is het een pot nat?

  1. Rien Noppen

   De man heet Syp Wynia en vereenzelvigt is met een t.

 27. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Slinkse Farizeeër Bolsjewiek Rosenmöller heeft geen geweten en is de broer van Hanneke Groenteman. Van het zelfde laken en pak… Zakkenvullers van de Holocaust Industrie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.