snapshot4

Filmpje! Robert Jensen bewijst dat Mark Rutte KEIHARD LIEGT over EU-verkiezingen: 'zijn niet zo belangrijk'

Geen categorieapr 10 2019, 16:00
Robert Jensen heeft ondertussen aangetoond dat Mark Rutte (VVD) keihard zit te liegen over het belang van de Europese Parlementsverkiezingen! Volgens Rutte 'doet het er niet zo toe' en 'zijn de nationale verkiezingen veel belangrijker'. In een brief van de Rijksvoorlichtingsdienst worden de woorden van Rutte tegengesproken.
Politici zoals Mark Rutte houden ons steevast voor dat de 'Europese Unie van levensbelang is' voor Nederland, maar tegelijkertijd vertellen ze ons dat de verkiezingen er niet toe doen. Dat is toch wel wat vreemd?
Mark Rutte (VVD) beweerde in een recent verleden dat de Europese verkiezingen niet belangrijk zijn. Maar dat is dus pertinente onzin. Sterker nog: de premier liegt glashard! Zo blijkt uit correspondentie tussen een anonieme bron en de voorlichter van de Rijksvoorlichtingsdienst Sierk Nawijn:

Brief: 'Europese rechtsorde staat boven de nationale rechtsorde'

[caption id="attachment_224084" align="aligncenter" width="573"]De brief van Sierk Nawijn richting onze anonieme bron waaruit duidelijk blijkt dat de Europese rechtsorde boven de Nederlandse staat. De Europese parlementsverkiezingen zijn feitelijk dus belangrijker voor ons land dan de nationale verkiezingen! Bron: De Dagelijkse Standaard De brief van Sierk Nawijn richting onze anonieme bron waaruit duidelijk blijkt dat de Europese rechtsorde boven de Nederlandse staat. De Europese parlementsverkiezingen zijn feitelijk dus belangrijker voor ons land dan de nationale verkiezingen! Bron: De Dagelijkse Standaard / Nationale Bond Overheidszaken[/caption]
De woorden van Mark Rutte staan dus haaks op de woorden van zijn woordvoerder van het ministerie van Algemene Zaken. Als je de bovenstaande brief van de RVD goed leest staat er:

"Verder is het belangrijkste kenmerk van Europese regelgeving dat het voorrang heeft boven nationale regelgeving. Dit voorkomt dat nationale lidstaten met nationale wetgeving Europese afspraken teniet kunnen doen."

De Europese parlementsverkiezingen doen er dus wél toe!
De Europese rechtsorde staat immers boven de nationale rechtsorde, zo blijkt uit de brief van de Rijksvoorlichtingsdienst. Dit betekent dat de Europese Parlementsverkiezingen de facto belangrijker zijn dan de nationale verkiezingen als het gaat om de impact van de wetgeving.
Nederland is niet een soeverein en onafhankelijk land. Dat is dé werkelijke reden waarom Kees van der Staaij (SGP) op de handrem wil trekken en de kiesdrempel voor de ratificatie van EU-wetgeving wilde verhogen naar twee derde! Zijn voorstel werd door de VVD getorpedeerd nadat deze partij vóór het voorstel stemde in de Tweede Kamer.
De feiten liegen er niet om. Het referendum over de Europese grondwet werd genegeerd terwijl via een juridische truc een tweede referendum niet werd uitgeschreven. Zogenaamd omdat het geratificeerde document geen 'grondwet', maar een 'verdrag' betrof (Verdrag van Lissabon). Echter maakt dit in de praktijk voor de EU-wetgeving nauwelijks een verschil!
Met dit in het achterhoofd en een opkomst van 42% is de legitimiteit van het Europees Parlement dus flinterdun. Verder heeft Nederland nauwelijks iets te zeggen in het parlement vanwege de 751 zetels. Toch komen voortdurend maatregelen en irritante verordeningen uit Brussel.
Tijd dat we allemaal wél stemmen en wakker worden! De vraag is dan, welke partij?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten