Jensen haalt uit naar Pauw: 'De idioot nodigt me uit. 1 keer, nooit meer!'

Geen categorieapr 25 2019, 9:00
Hij wíl helemaal niet geaccepteerd worden door de oude, linkse media. Goed zo.
Robert Jensen heeft gisteravond fel uitgehaald naar alle linkse nepjournalisten die een feestje vieren omdat er een einde is gekomen aan zijn programma op RTL5. Hij heeft de show 24 weken onafgebroken gedaan -- een politieke talkshow, waarin gelachen werd, en ook nog eens van een niet-linkse signatuur -- maar nu vond RTL het welletjes. Niet zo gek, natuurlijk, aangezien het bekend is dat de zendertop met enige regelmaat intern kritiek leverde op Jensen omdat die wel héél rechts durfde te zijn.
Hoe dan ook, toen bekend werd dat het einde oefening was voor Jensen reageerden linkse nepjournalisten onmiddellijk vol vreugde. 'HAHA! Jensen had zo'n grote mond! HAHA, en maar roepen dat er zoveel rechtse kijkers op zo'n programma zitten te wachten! HAHA!'
Jensen reageert op ongekend heldere wijze op:
https://twitter.com/robertjensen/status/1121131370582085632
"Prachtig vandaag," schrijft de presentator. "Ouwe sleetse media danst op mijn 'graf'." Ja, stelt hij, "[z]elfs idioot @JeroenPauw nodigt me uit!"
Helaas voor Pauw heeft Jensen daar helemaal geen zin in. "1 keer, nooit meer!!" gaat hij verder. En vervolgens legt hij uit: "Zoek geen acceptatie van mensen die je haten! Realiteit is al anders dan zij uitstralen."
Vervolgens sluit hij af met de volgende woorden:

Ben echt pas net begonnen! Wordt mooi, steun ons! (link: http://www.jensen.nl) jensen.nl

Hij voegt meteen de daad bij het woord. In zijn meest recente podcast legde hij namelijk uit dat hij inderdaad hard doorgaat, voorlopig niet op tv, maar wél als podcaster.
Natuurlijk: hij doet dat op eigen houtje, en niet op een ouderwetse radiozender, maar dat is helemaal prima. Wij van rechts hebben de oude media immers helemaal niet nodig. We hebben het allemaal in eigen hand. We kunnen websites opzetten (zoals DDS), podcasts beginnen (zoals Jensen), en zelfs internet-tv-programma's maken (zoals in Amerika veel wordt gedaan door Glenn Beck, Bill O'Reilly, en anderen). Wat dat laatste betreft is er natuurlijk ook een grote kans voor Jensen: hij kan zijn programma maken voor een online audience. Mensen kijken het dan gewoon on-demand, en kunnen de talkshow zien door voor een euro of 10 per maand een abonnement te nemen. De gemiddelde rechtse kijker heeft dat er écht wel voor over.
En Jeroen Pauw? Die -- en al zijn VARA vriendjes -- kunnen doodvallen.
Oh ja, goed nieuws trouwens! Jensen gaat vanaf heel binnenkort twee podcasts per week maken. Schitterend, natuurlijk. Ah, en hij is ook nog eens bezig met het 'in beeld brengen' van de podcast voor op YouTube (en wellicht Facebook?). Een prima idee, en het zal hem online ongetwijfeld héél erg groot maken.
Tenslotte: om ervoor te zorgen dat Jensen inderdaad kan doorgaan met zijn podcast en het allemaal zelfs kan opschroeven naar een hóger niveau is het wel belangrijk dat hij gesteund wordt. Dat kan je hier doen. Word een maandelijkse donateur van zijn podcast. Dat kun je al doen voor slechts 5 euro (!) per maand. Ik heb voor de Jensen Warrior option gekozen, maar er zijn nog veel meer opties, zowel goedkopere als duurdere. In alle gevallen weet je dat dit geld buitengewoon goed besteed is. Voor de prijs van een bakje koffie van Starbucks kan je ervoor zorgen dat deze podcast doorgaat en groter én beter wordt. Da's toch geen geld?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten