Thierry Baudet weer op de been na voedselvergiftiging

Geen categorieapr 26 2019, 15:00
Nét op het moment dat het rommelt binnen de partij, werd Thierry kennelijk getroffen door buikgriep/voedselvergiftiging. Nu is hij weer op de been, klaar om wat de Telegraaf noemt 'de partijoorlog', het hoofd te gaan bieden.
Baudet is weer gesignaleerd in de buurt van de Amsterdamse Jordaan. Fris en fruitig, zo op de foto van de Telegraaf te zien! Wat natuurlijk wel de vraag oproept of er überhaupt sprake was van een voedselvergiftiging, of dat het meer een excuus was om zich even terug te kunnen trekken nu de vuile was binnen de partij buiten is komen te hangen.
Gaat Otten nu alsnog de Eerste Kamer in? Wie heeft het graaien van Otten in de partijkas naar de buitenwereld gelekt? Was dit een incident of is het vaker gebeurd? Brengt dit hele voorval organisatorische veranderingen met zich mee? Heeft dit hele gebeuren tóch te maken met het NRC-interview van Otten? En natuurlijk: Wat ziet Otten als 'het juiste moment' om zijn kant van het verhaal uit de doeken te doen? Dergelijke vragen over de hele situatie blijven vooralsnog helaas onbeantwoord.
Wel wijst alles erop dat we snel meer komen te weten. Nou ja, meer informatie krijgen van tegengestelde partijen over elkaar. Dat geeft natuurlijk een gigantisch groot risico op een 'welles/nietes'-verhaal, waar de feiten ergens in de lucht blijven zweven en iedereen maar moet vertrouwen op z'n eigen mensenkennis.
Het is in ieder geval behoorlijk zonde dat de situatie zo snel uit de klauwen is gelopen. Dit maakt het echter ook wel weer interessant omdat bij dit soort situaties vaak de ware aard van alle betrokkenen om de hoek komt kijken. Er staat veel op het spel en iets zegt me dat er vast nog méér aan de hand is, maar ja, is het ernstig en is er een schuldige? We komen er in ieder geval het weekend wel mee door!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten