Backstabbende PVV-senator vindt dat Geert Wilders op moet stappen na verkiezingsuitslag

Geen categoriemei 24 2019, 20:00
Flink gedonder binnen de PVV! Senator Dannij van der Sluijs vindt dat Geert Wilders op moet stappen. "Ik denk dat zijn tijd voorbij is," zegt hij tegen de IJmuider Courant. Via het AD.
Eveneens retweette hij het volgende bericht op Twitter:
Knipsel
De boodschap is duidelijk: Van der Sluijs wil dat Wilders opstapt. Natuurlijk reageren andere PVV-prominenten vrijwel direct op deze huichelachtige wijze van politiek bedrijven. Zo zegt Marjolein Faber, PVV-fractievoorzitter van de Eerste Kamer: ‘Van der Sluijs is nog twee weken Kamerlid en spuugt zijn gal over het feit dat hij niet terugkomt op de EK-lijst. Heel sneu.’
[embed]https://twitter.com/pvvfaber/status/1131938378398801921[/embed]
Van der Sluijs, René Dercksen en Kees Kok, alle drie onderdeel van de Eerste Kamerfractie, zouden al zeker een week niet op zijn komen dagen bij vergaderingen en debatten. Zij zouden zich afgedankt voelen omdat ze niet op de lijst voor de senaat kwamen.
Als dat echt zo is, dan lijkt dat een prima inschatting vanuit de PVV te zijn geweest. Hoe haal je het in je hoofd om je eigen partijleider zó neer te willen sabelen? Was dan zelf opgestapt als je geen vertrouwen meer hebt in Wilders. Richt je eigen partij op en ga de concurrentie aan. Nu is die mogelijkheid natuurlijk ook al vervlogen want niemand zou nog met zo'n backstabber willen samenwerken. Dan zouden zij het binnen de kortste keren ook mogen ontgelden. Heel smerig, dit, maar we zagen het al aankomen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten