Creepy 'van wieg tot graf'-reclame van Europees Parlement: 'binnenkort word je geboren in de EU...'

Geen categoriemei 08 2019, 18:25
Brrr, meer van die enge totalitaire trekjes van de EU komen plots bovendrijven. Het Europees Parlement promoot op Facebook namelijk de verkiezingen met wel een érg bijzondere reclame. In de politieke advertentie op Facebook wordt de kijker voorgehouden dat de toekomst van onze kinderen wordt bepaald door wat wij stemmen in het Europees Parlement.

Van de wieg tot het graf (video)

[caption id="attachment_226055" align="aligncenter" width="497"]De 'van het wieg tot het graf'-reclame van het Europees Parlement. Bron: Facebook / European Parliament De 'van het wieg tot het graf'-reclame van het Europees Parlement. Bron: Facebook / European Parliament[/caption]
De video is op z'n minst weer creepy te noemen. Net als de realiteit achter Frans 'Hans Brusselmans' Timmermans en het totalitaire machtsdenken van D66-subsidiehaas Marietje Schaake. Blijkbaar wordt de toekomst van ongeboren baby's dus bepaald bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. Dat lijkt misschien ver gezocht, maar de realiteit is dat dit voor een groot deel klopt.
We leven namelijk in een 'van de wieg tot het graf'-stelsel, waarbij de keuzes van voorgaande generaties uiteindelijk bij de ongeborenen terecht komen. Over enkele weken is het zover en kunt u dus weer bepalen hoe de toekomst van de ongeboren kinderen eruit ziet. De vraag is dan ook: hoe zou deze eruit moeten zien?
Voor nu ziet het er naar uit dat het volk vanwege de bekendheid van Frans Timmermans op de PvdA gaat stemmen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten