Filmpje! Thierry Baudet bewijst ongelijk Algemeen Dagblad. FVD professionaliseert razendsnel!

Het gaat prima zeg.

In een bijzonder mooi, professioneel gemaakt filmpje vertelt Thierry Baudet dat Forum voor Democratie nieuwe, grote stappen aan het maken is. Hij laat het hoofdkantoor van de partij in Amsterdam zien, en legt uit wat daar allemaal gebeurt. Daarnaast, zegt hij, zijn er vier nieuwe commissies opgericht die moeten zorgen voor de verdere uitbouw van de partij:

Het is een prima verhaal, een goede uitleg, en een bijzonder interessant kijkje achter de schermen. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat hij FVD-supporters vraagt om zich aan te melden en actief te worden voor de partij. Zo zorg je ervoor dat je a) goede mensen binnen haalt, b) dat mensen zich nog meer betrokken voelen bij de partij, en c) dat de partij professionaliseert. Iedereen die erbij betrokken wordt voegt immers iets toe — iedereen heeft zo zijn eigen krachten, expertises en kennis. Breng dat allemaal bij elkaar en je hebt gewoon een heel sterke partij, met een heel mooie, positieve toekomst.

Natuurlijk maakt dit het bericht in het Algemeen Dagblad, waar wij eerder al over schreven, nóg belachelijker. De linkse krant doet net alsof de commissies in het leven geroepen zijn om Henk Otten te vervangen, maar dat is waanzin. Ze zijn gecreëerd omdat FVD graag een volwassen, grote, en succesvolle partij wil zijn. Dan heb je commissies nodig. Een man of vrouw kan dat nooit in zijn of haar eentje doen.

Onze vrienden/vijanden van het mediakartel begrijpen dat ook wel, maar zien de aankondiging van dit nieuws natuurlijk gewoon als een lekkere mogelijkheid om FVD maar weer eens weg te zetten als ‘chaotisch.’ Want dát is tegenwoordig blijkbaar Het Grote Doel. Ze kunnen FVD inhoudelijk niet verslaan en dus proberen ze het zo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Meester Kong

  Het reclame maken voor het FvD zal toch wel wat opleveren voor DDS.
  Voor M v/d G zal er toch wel een leuk betaald baantje klaar liggen of een mooie donatie voor bewezen diensten.

  Het is wel een kanjer die Mike…..

  1. Sealgaire

   Aldus de bejaarde speklap en forumvervuiler.

  2. fockingworst

   De inhoud van het fvd en Mike daarop zijn zo goed, dat er alleen maar over verpakking word gepraat

 2. Catalaanse kok

  Wij van DDS adviseren FvD.
  Voor een schoon en hygiënisch artikel.

  1. Sealgaire

   Blablabla, bejaarde forumvervuiler.

 3. Jumping

  Lees het stukje over een wijkblad De Wijkkijker in Apeldoorn.
  Van hogerhand is de opdracht verstrekt, om geen artikelen meer te wijden aan het AZC.
  De volledige redactie is opgestapt.
  Dit is de vrije Linkse cultuur in Nederland aangaande vrije nieuwsgaring.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Angelica de Sance

   Ik had het ook gelezen. Censuur, beperking VVMU, democratie kalft af (referendum)… Waar gaat dit eindigen?

   1. koeiepoep

    Precies, wat edoc wil. Maar die geef je plusjes…. Raar hoor.

  2. Caro

   @ jumping,
   Dank u voor uw bijdrage.
   Ik heb het met verwondering gelezen.
   Doet mij denken aan Pamela Hemelrijk toen zij nog werkte bij het Algemeen Dagblad…
   Bizar zeg.

 4. Angelica de Sance

  Met overal negatieve uitvergroting van elk probleem dat FvD heeft, is het wenselijk dat er ook positieve berichtgeving tegenover staat. Anders heeft een partij als Forum geen enkele kans zich te profileren. De meeste kranten in NL zijn links. De Telegraaf steunt vooral de VVD en Forum, toch de grootste van NL op dit moment, wordt alleen gedemoniseerd. Hulde aan DDS!

  1. Robert75

   En hoe noem je het constante gebash tegen de PVV dan op deze site? Ook hulde?

   1. Catalaanse kok

    Nee, wisselen van Messias

    1. edoc431

     bejaarde blaaskaak en forumvervuiler

   2. santiago

    Kok. Over een jaar komen die met hangende pootjes terug naar de PVV, als we ze dan nog willen hebben.

   3. Marija

    Nee, dat is volkomen onterecht en daar mag DDS op worden aangesproken.

   4. Joop Klepzeikert

    Ook dat PVV gebash is absoluut niet goed. PVV is de enige partij die samen met FvD Nederland nog uit het diepe dal, waar het linkse EUrofiele partijkartel ons ingestort heeft, kan trekken.
    Daarom is het constante gekaffer van sommige PVV’ers op FvD ook zo fout.
    Die partijen en hun aanhang zouden veel beter samen op kunnen trekken dan elkaar, vooral van PVV kant, zwart proberen te maken. Vaak met de grootst mogelijke onzin.
    FvD is geen VVD of PVV-light. FvD is klassiek liberaal, zoals VVD héél vroeger was, PVV is zoals de SP in de jaren 80 was.
    Dat kan heel goed samen optrekken, zoals VVD en PvdA dat ook al heel lang kunnen, alleen dan met normen, waarden en moraal.

   5. Angelica de Sance

    Ik reageer pas sinds gisteren en ben onbekend met het bashen van de PVV door DDS. Geert Wilders vind ik een fantastisch politicus die helaas nauwelijks geschikte collega’s heeft gevonden. Baudet zie ik zeker niet als een messias. Hij kan m.i. nog veel leren van Hiddema, die een prima premier zou kunnen zijn.
    Bent u, Robert een beetje tevreden met dit antwoord?

    1. edoc431

     Welkom , meteen maar even met de deur in huis vallen dan.
     Huistrollen hier zijn rien noppen , catalaanse kok , fortiori regina . santiago en tientallen meer wilt u leuk kunnen reaguren raad ik opinieZ aan daar wordt normaal gedaan, mensen als rientje kokkie en aanhang worden daar wel geweerd .

     1. Angelica de Sance

      :-))

     2. koeiepoep

      U heeft dus graag een clubje, waar iedereen het met iedereen eens is en afwijkende meningen ‘gelukkig’ worden geweerd. Waar mensen met kritiek op het gedachtegoed monddood zijn. Waar dissidenten worden genoemd en iedereen wordt opgeroepen deze te weren en te negeren. U voelt zich superieur. Mag ik U erop wijzen, dat u zich precies gedraagt, op de manier , die U extreem links verwijt? Dat U verder heel veel trekjes vertoont, van precíés die politieke stroming, waar fvd niet mee vergeleken wil worden? Is U een standaard fvd’er, dan bewijst U links een grote dienst, met Uw retoriek. Of is U eigenlijk komiek? Leuk….

 5. santiago

  We hebben een commissie voor activiteiten in de provincie, die wordt geleid door niemand minder dan de zwaargewicht en vriend van Pim Fortuyn een kanjer,
  joostje eerdmans. Nou dan moet het in ieder geval in de provincies goed komen.
  Grote bek die eerdmans, teert nog steeds op de roem van Pim, terwijl hij het gehele gedachtengoed van Pim heeft verkwanseld.
  Pim draait zich om in zijn graf.

  1. Bosche draak

   Verstandige en fatsoenlijke mensen maken zelf wel uit op wie ze stemmen.

   1. santiago

    Bosche draak. Uiteraard, maar het beste is dan toch om PVV te stemmen. Ik ben blij dat jij er ook eindelijk achter bent gekomen.
    Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

  2. Angelica de Sance

   Leefbaar Rotterdam heeft het in Rotterdam enorm goed gedaan. De criminaliteit daalde, de werkgelegenheid nam toe, ondanks veel nieuwkomers. LR heeft eruit gehaald wat ze konden in een coalitie. Door jaloersheid op het succes hebben met name de linkse partijen zich tegen hen gekeerd. Eerdmans is een kanjer.

   1. Ruiter

    Ben het als Rotterdammer helemaal met je eens, Angelica. Die Santiago kletst maar wat. Dat is pure frustratie van een PVV-er tegen het succesvolle FvD en Eerdmans die met Baudet samenwerkt.

 6. Joop Klepzeikert

  Heerlijk om te zien hoe professioneel het ongelijk van het ultra extreem linkse bloedrode Allochtonen Deughblad weer bewezen wordt. Al is het linkse NepNieuws nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel.

  1. hansishier

   +1

 7. Rien Noppen

  De kwijlende adoratie van Michael voor Baudet en zijn rebellenclub is ronduit pijnlijk om aan te zien.

  1. Niet L niet R

   Wat ben je toch een enorm zielig figuur!

  2. Joop Klepzeikert

   De kwijlende adoratie van tante Rien voor haar eigen verzonnen superioriteit en haar trollenclub is ronduit pijnlijk om aan te zien.

  3. Vliegenvanger

   Stem in Mei een anti EU partij.
   Stem PVV of FvD.

 8. Niet L niet R

  Wat een verschrikkelijk zure reactie van het Algemeen Dagblad, maar je kan ook van die linkse elite courant niet iets anders verwachten!

 9. Henk Albarda

  Tot nu toe bereiken de zure reacties over FvD overwegend het tegengestelde van wat ze beogen, nl een grotere volharding bij kiezers om FvD te overwegen (en dat heb ik het over de nog net niet FvD stemmers).
  Als de anti-FvD’ers die hier reageren blijven doorgaan met hun meest inhoudsloze maar wel zure reacties, zijn ze uitstekende wervers voor FvD kiezers en leden……
  Intussen is het logisch dat de FvD organisatie zich verbetert, dat gaat vanzelf in een steeds groeiende partij.

  1. Catalaanse kok

   Halfzachte Henk denkt dat door de postings op dit blogje mensen van politieke voorkeur veranderen.
   Zo een kind gun je toch een Fanta.

   1. edoc431

    We gunnen jouw ook wel wat hoor
    Een bosje hernia’s bijvoorbeeld is dat niet aardig van ons ??

 10. JohanD

  Leuk filmpje, ik denk er ook over om een bijdrage te leveren door vrijwillig mee te doen met de partij!

 11. Pescador

  goed bezig

 12. Rosasolis

  De FvD “professionaliseert” helemaal niet. Leider Baudet heeft kritiek op onze beste universiteiten, colleges, en conservatoriums dat zij “links”, zouden zijn. Terwijl deze hoge onderwijs instellingen al onze talentvolle studenten uitstekend opleidingen geven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.