Filmpje! Thierry Baudet bewijst ongelijk Algemeen Dagblad. FVD professionaliseert razendsnel!

Geen categoriemei 09 2019, 12:00
Het gaat prima zeg.
In een bijzonder mooi, professioneel gemaakt filmpje vertelt Thierry Baudet dat Forum voor Democratie nieuwe, grote stappen aan het maken is. Hij laat het hoofdkantoor van de partij in Amsterdam zien, en legt uit wat daar allemaal gebeurt. Daarnaast, zegt hij, zijn er vier nieuwe commissies opgericht die moeten zorgen voor de verdere uitbouw van de partij:
Het is een prima verhaal, een goede uitleg, en een bijzonder interessant kijkje achter de schermen. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat hij FVD-supporters vraagt om zich aan te melden en actief te worden voor de partij. Zo zorg je ervoor dat je a) goede mensen binnen haalt, b) dat mensen zich nog meer betrokken voelen bij de partij, en c) dat de partij professionaliseert. Iedereen die erbij betrokken wordt voegt immers iets toe -- iedereen heeft zo zijn eigen krachten, expertises en kennis. Breng dat allemaal bij elkaar en je hebt gewoon een heel sterke partij, met een heel mooie, positieve toekomst.
Natuurlijk maakt dit het bericht in het Algemeen Dagblad, waar wij eerder al over schreven, nóg belachelijker. De linkse krant doet net alsof de commissies in het leven geroepen zijn om Henk Otten te vervangen, maar dat is waanzin. Ze zijn gecreëerd omdat FVD graag een volwassen, grote, en succesvolle partij wil zijn. Dan heb je commissies nodig. Een man of vrouw kan dat nooit in zijn of haar eentje doen.
Onze vrienden/vijanden van het mediakartel begrijpen dat ook wel, maar zien de aankondiging van dit nieuws natuurlijk gewoon als een lekkere mogelijkheid om FVD maar weer eens weg te zetten als 'chaotisch.' Want dát is tegenwoordig blijkbaar Het Grote Doel. Ze kunnen FVD inhoudelijk niet verslaan en dus proberen ze het zo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten