Hilarisch! Algemeen Dagblad grijpt nieuwe FVD-commissies aan om Otten-controverse op te rakelen

Geen categoriemei 09 2019, 9:00
Zo wordt Henk Otten feitelijk dus vervangen. Aldus de linkse media.
Op haar website meldt Forum voor Democratie dat er vier nieuwe commissies opgericht zijn die -- met elkaar -- verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van de partij. Het gaat om "Werving en selectie," "Sponsors en donateurs," "Provincies" en "Standpunten en ideeën." De namen en functies van de commissies spreken voor zich, net zoals het feit dat FVD hiermee laat zien dat het écht een volwassen partij aan het worden is. Volwassen democratische partijen werken immers met dit soort commissies.
Ongelooflijk genoeg doen de linkse media net alsof deze commissies gelinkt zijn aan de controverse rond Henk Otten, de voormalige penningmeester van de partij. Zie dit bericht in het Algemeen Dagblad:

Na de slepende ruzie met mede-partijoprichter Henk Otten, neemt Thierry Baudet stappen om diens taken bij anderen te beleggen. Otten was de organisatorische spil van Forum voor Democratie, maar zijn functies van penningmeester en bestuurslid zijn hem ontnomen na zijn ruzie met Baudet.

Om het er nog even in te wrijven eindigt het flutstuk met de volgende paragraaf:

Het is zonneklaar dat met de nieuwe commissies het werk van Otten herverdeeld is. Otten zelf bleef na de ruzie overigens wel binnen de partij, maar dan als Eerste Kamerlid. Hij zal daar echter niet de fractieleider worden, zoals eerst het plan was.

Dit is dus hoe geschift ze zijn bij het AD. Ze denken werkelijk dat wij zo dom zijn om te denken dat FVD deze commissies niet had opgericht als alles pais en vree was tussen Otten en Baudet. Oh ja, en dat Otten dit dan dus allemaal in zijn eentje gedaan had. Als een soort van goddelijke dictator ofzo.
Knetter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten