Flauw links eist reclameblok op vóórafgaand aan VVD vs FVD debat: "twee elitaire corpsballen"

Geen categoriemei 22 2019, 19:45
Twee nader te noemen partijen zijn aan het trollen geslagen op de vooravond van de Europese verkiezingen. Hun onderwerp? De corpsballen van de VVD en FVD. Heel flauw natuurlijk. Volgens Lilianne Marijnissen (SP) is het debat namelijk een "schijndebat tussen rechts en nog rechtser", zo meldt de lokale krant de Gelderlander. Wat een flauw verhaal.
Het komt wel een beetje drammerig over zo. Ja, nee, er mist een linkse partij. Oh. Oké. De VVD is in ogen van de SP namelijk rechts. En FVD natuurlijk nóg rechtser. Dat is zeg maar uber rechtsrechts dat debat vanavond. Het is een soort "pas op dit is voor mensen die ouder zijn dan 18"-waarschuwing.
Natuurlijk had Lodewijk Asscher ook een plekje kunnen krijgen, maar laten we eerlijk zijn. Baudet en Rutte zijn dé grote politieke grootmachten van het moment. Die verdienen gewoon een debat met én tegen elkaar. En links verdient ook een debat. Maar 1 keertje ergens niet.
Een debat tussen linkse topstukken kan ook worden gevoerd, maar wordt simpelweg niet georganiseerd. Hup Marijnissen? Waarom organiseer je geen debat? De SP is toch de rijkste partij van Nederland?
GroenLinks lijkt ook nog geld nodig te zijn. Hun crowdfunding haalde wel 30.00 euro op. Meer dan genoeg voor wel één minuut zendtijd tijdens het reclameblok. De prijs voor een reclamespotje voorafgaand aan Pauw zou echter veel goedkoper zijn dan dat, namelijk zo'n €3.301. Waar de overige €27.000 aan op ging weten we niet, maar opmerkelijk is het wel. GroenLinks zou de 'productiekosten' van het filmpje hebben meegerekend. Heel plausibel natuurlijk.
Volgende keer kan GroenLinks beter terecht bij DDS: wij maken ook reclamefilmpjes maar dan iets goedkoper. Wel zo prettig voor de donateurs natuurlijk! Verder lijkt links helemaal te triggeren op het filosofische essay van Thierry Baudet. Wat ook wel grappig is om te zien zo naast de meme war op televisie. We behandelden eerder vandaag al de bizarre interpretaties en daar komen zomenteen nog eens flauwe reclamefilmpjes bij.
Maar zelf even een debat organiseren van de miljoenen euro in kas? Nee, dat niet. Klagen? Ja, dat wel. Dit is waarom links zetels blijft bloeden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten