Hypocriete Jesse Klaver hekelt SP-spotje: “Ik vind het verkeerd om elkaar de maat te nemen.”

GroenLinks-leider Jesse Klaver, koning onder de moreel verheven vinger-wijzers, ‘vindt het verkeerd om elkaar de maat te nemen’. Dat zegt hij over het SP-spotje waarin Frans Timmermans van de PvdA op de hak wordt genomen. Dat meldt het AD.

Klaver voelt de reuring binnen de linkse partijen en doet een poging tot verzoening. Hij wil namelijk samen met de SP en de PvdA een front vormen tegen rechts. Nu zijn linkse partijen daar sowieso nooit echt goed in geweest, maar de SP drijft links, vanuit de optiek van GroenLinks, nu wel écht uit elkaar.

GroenLinks is de enige linkse partij die nog degelijk overeind staat. De SP zit in een identiteitscrisis en is verdeeld over twee kampen. De PvdA bungelt onderaan met 9 zetels en kan er bij de volgende verkiezingen misschien 3-6 bij krijgen. D66 doet nog steeds dagelijks iedere vorm van idealen en waarden direct in de uitverkoop, dus veel valt er qua partners niet te kiezen voor GroenLinks.

Maar Klaver ontziet zichzelf van enige zelfreflectie en meent niet van ‘elkaar de maat nemen’ te houden, terwijl als je jezelf inbeeldt dat hij dit zegt, je haast niet ontkomt aan het beeld van een wijzend vingertje. Zelfs in het artikel waarin hij dit zegt, kan hij het niet laten en sluit af met:

“In 2017 zei PvdA’er Dijsselbloem nog dat onze plannen desastreus waren. Wij hadden toen ook terug kunnen zeggen dat de PvdA het land stuk heeft gemaakt in Rutte II en moest wegwezen. Maar wij sloegen niet terug.”

Nee, Jesse… Hoe noem je dit dan?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Regina

  Als iemand die zelf links is ben ik uiteraard niet tegen linkse samenwerking maar niet tegen elke prijs. Ik ben geen voorstander van het regressief links en het omarmen van middeleeuwse religies die tegenstrijdig zijn met de linkse idealen. PvdA en GL hebben deze fout gemaakt. SP en PvdD zijn kritisch en dat spreekt in hun voordeel.

  1. PMG

   @Regina – je moet je kapot schamen om toe te geven dat je links bent! Noem mij eens 1 goed ding van links (nee, geen klimaat en illegale parasieten, die hebben niets met links zijn te maken)

   1. marco1

    @PMG: Toch was deze reactie van Regina de eerste keer dat ik dacht dat ze toch meer verstand heeft dan een vlieg.

  2. Joop Klepzeikert

   @Regina: Zowel SP als PvdD zijn voorstander van nog meer ‘gratis geld’ uitdelen.
   Te veel domme mensen denken nog steeds dat links voor de arbeiders opkomt. Dat is de meest grove leugen die er ooit verkondigd is.
   Links, ofwel het socialisme, is opgericht om zo veel mogelijk geld van hard werkende mensen af te pakken, dat aan de elite te geven, die daar steenrijk van worden, doordat je alleen met geld nog meer geld maakt.
   Van de winst die de elite met ONS geld maken geven ze een heel klein deel terug aan het volk, in de vorm van oetkeringen en soepsidies.
   Dat ziet dom volk dan als ‘sociaal’.
   Het zou veel socialer zijn de werkende mensen weer hun eigen geld te laten houden en beheren, zoals het voor 1917 was. Dan kunnen die wel voor zichzelf, hun familie en andere naasten zorgen.

  3. DeBruijn

   De SP heeft al heel lang geleden aangekaart dat er problemen zouden komen met wijken met voornamelijk allochtonen.

   Toen werden zij voor racist uitgemaakt.

   Dus zij hebben degelijk wel de problemen aan zien komen.

 2. Kapitein Haddock

  Klavertje?
  Ach,….wat moeten we ermee.
  Zelfs de constante klaarkomende huppeltrutten, bij het zien van de Goeroe Yasser, zijn inmiddels hun twijfels aan het trekken!

 3. J.Rademaker

  De nieuwe premier dient zich aan.

  1. Kapitein Haddock

   J.Rademaker

   Premier wordt Yassertje nooit,…………..maar
   wel de nieuwe linkse zakkenvuller die een of andere functie krijgt toegeworpen
   van “Onze” linkse Ministeries!
   Zie Rosenmuller! ( buiten zijn eigen Miljonairschap) Miljoenen van de belastingcenten!!!
   Walgelijk dit linkse gespuis!
   100% DDR politiek wat nu gebeurt in Nederland!!!!!!!!!!!1

   1. Lugar

    Wat Yasser Feras vindt interesseert alleen de linkse fascistenbende.

 4. tonna

  Jesse Klaver verafschuwt ‘elkaar de maat nemen’,maar hij neemt de hele planeet aarde de maat,met het door hem verafgode klimaatakkoord.
  Hijzelf is het ultieme voorbeeld van arrogantie,alleen al door iedereen te bekritiseren die niet bezeten en besmet is door de klimaatbacil,alle grote naties der aarde zeggen gewoon “fuck the climate change” maar hij staat op de barricaden van ons speldeprik landje te gillen: `het moet,het moet anders vergaat de wereld en mijn gezinnetje`
  ALS er al iets zou moeten gebeuren,the big countries first!

 5. Jumping

  Jesse Feras lult uit zijn licht gekleurde nek.
  Hij is gewoon onderdeel van het Linkse Demoniserende Rutte kartel.
  En bezig met een totale afbraak van Nederland.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 6. Blokkeer-Fries

  CO2 snotaap, die zojuist een nog groter CO2 producerend kind op de wereld heeft gezet, verheft zijn extreem linkse, communistische vingertje, terwijl hij aan de champagne nipt. En maar deugdrammen.

  1. Chrisie

   https://www.nasa.gov/feature/goddard/2016/carbon-dioxide-fertilization-greening-earth

   Maar co2 is zo slecht . Moet zelfs extra co2 in mijn aquarium pompen zodat de planten beter groeien.
   Goebbels zou zo trots geweest zijn met de propaganda die gevoerd wordt .

 7. santiago

  Effe tussen door. Ali B zit bij pauw, met zijn beperkte verstand aan het nederlandse volk uit te leggen wat we moeten doen om de samenleving op orde te krijgen. Het moet toch niet veel gekker worden.

  1. NoDoubt

   De islam is geen geloof. Wie deze aanhangt is nl ook voorstander van Hitler.Hitler is een heilige in vergelijking tot de massamoordenaar Mohammed. Hoe kun je een pedofiel aan hangen? die zwarte slaven en slavinnen had. Meer dan 11 vrouwen. Waar zijn die mensen die wel Michiel de Ruyter corrigeren maar niet te vinden zijn bij Mohammed die vrouwen twee keer zo dom vindt dan mannen????????????

 8. sander007

  Lkker 23 mei op Fvd stemmen einde linkse partij !!

 9. NoDoubt

  De man van de vliegreisjes en vette BMW. De man die vind dat als je 70 bent er moet worden gekeken of je geopereerd mag worden. De man die voorstander is van islamisering, maar geen vluchteling in huis neemt.Die bewust zijn naam heeft veranderd. Ons miljardenverslindende klmaat beheersing door de strot duwt maar wel voorstander is van uitbreiding schiphol en een overvol NL wil met een enorme roofbouw op ons millieu. Niet doorheeft dat we het dichtsbevolkte gebied van EU zijn. Die de mensen in de armoe duwt.

 10. logisch denken

  hij neemt de burger continu de maat de verwaande kwast

 11. Lampje

  Hypocriet is dat zwartjoekel zeker als hij niet eens zijn echte naam durft te gebruiken,
  dus Yasser Feras met een Marokkaans paspoort.

 12. Jumping

  Deze Jesse Feras, heeft de mini oorlog met anders denkende, zelf in gang gezet.
  Zijn gedachte gang, is vlgs hem de enige juiste, de opstand (mini oorlog) is niet ver weg meer.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 13. FJ

  Hans Brusselmans is en blijft een plee figuur, dus kost het links stemmen.

 14. Joop Klepzeikert

  Jassias Klabama ziet ineens concurrentie op links die wel een goed verhaal hebben. Ziet zijn kiezers al wegrennen naar SP.
  Dat kan met heel veel geld nog wel even uit de peilingen gehouden worden, maar bij verkiezingen niet meer. Dat ziet zelfs dat VMBO patiëntje al aankomen, dus gaat er met gestrekt been in, zoals bij VMBO patiëntjes gebruikelijk is. Die kunnen niet op de inhoud debatteren. Die kunnen alleen maar schoppen.

 15. Michael M

  GroenLinks-leider Jesse Klaver, koning onder de moreel verheven vinger-wijzers, ‘vindt het verkeerd om elkaar de maat te nemen??? Het is Hans Brusselmans Jesse, en niet Frans Timmermans. Weet je nog? Je kon zelf niet rekenen. Velen in Nederland weten allang hoe dat zit met de alsmaar toenemende macht in Brussel. Mensen zijn niet gek. Daar is niet eens een filmpje voor nodig, maar het filmpje is de waarheid. Waarheid doet nu eenmaal zeer. Daar kunnen velen niet tegen. Er zijn voldoende mensen welke het ook met Groenlinks Klaver zat zijn.

 16. Michael M

  Groenlinks wil dat alle burgers samen 1000 miljard neerleggen voor het klimaat om 0,0007 graad omlaag te krijgen met een failliet Nederland tot gevolg. China bouwt 1100 kolencentrales bij. Zij warmen het klimaat de komende jaren wel even 7 extra graden erbij. Onmogelijke opgave tegenover 270 landen. Groenlinks heeft gelijk dat de wereld achteruit holt, maar dat gaat niet lukken als je een klein stukje planeet schoonhoud. Denk toch eens na Groenlinks.

 17. J.C.

  De windbuil Jesse Flater (die in het debat een verkeerde rekensom maakte, en op grond daarvan tegen Baudet zei: leer toch eens rekenen man!), neemt anderen nooit de maat, ha,ha,ha.

  De inwoners van Amsterdam en de studenten kunnen nu weten hoe GroenLinks in de kern is. Met betraande ogen het Nederlandse volk op hoge kosten jagen, vanwege het klimaat. En nu blijkt volgens het niet geringste onderzoeksbureau van NASA, dat de ijskappen al tijden groeien. En de ijsberenpopulatie groeit als nooit tevoren. Dat de klimaatmaatregelen niet alleen niet aan de hysterische klimaateisen voldoen, maar ook nog eens “oncomfortabel” voor de bewoners in Nederland uitpakken. Ophouden met die bangmakerij (worden heel veel kinderen neurotisch van……..).

  Ik stem PVV

 18. victus

  Nep foto. Kijk maar eens goed!

 19. Godefroy France

  Ik vind het verkeerd dat deze groene Kmer crimineel zoveel stemmen krijgt,,, dat deze volkert adepten,,, antisemieten, ondertekenaars van BDS (Juden Raus pamflet), Islampijpers en boeren terroriserende partij bestaansrecht hebben in Nederland!!!

 20. Vliegenvanger

  Groen klavertje is een echte drammer in GL.
  Gevaarlijk ventje, is in staat als hij de kans krijgt de mensen hier straatarm te maken.
  Met zijn klimaatakkoord. Onnodig veel geld verkwisten. Het slaat nergens op. Weg met die linkse extremisten.Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.