Robert Jensen steekt de draak met klimaatgekkies: "9 graden op 5 mei, komt doordat het TE WARM is?!"

Geen categoriemei 06 2019, 8:00
De opwarming van de aarde is toch vrij koud.
Er zijn niet veel bekende commentatoren met de moed om de idioterie van de klimaatgekkies aan de kaak te stellen, maar gelukkig hebben we Robert Jensen. Die heeft daar ongeveer zijn expertise van gemaakt. Gisteren deed hij dat door in één simpele tweet duidelijk te maken dat die klimaatgekkies on-ge-kend hypocriet en zelfs leugenachtig zijn:
https://twitter.com/robertjensen/status/1124991251647029253
Je kunt erom lachen -- en ja, dat heb ik gedaan -- maar feitelijk is het natuurlijk dieptriest en zelfs levensgevaarlijk wat hier gebeurt. Die mafketels zijn van plan om de hele Nederlandse economie in het verderf te storten om hun Grote Groene Doel te verwezenlijken. Dit terwijl een blinde nog kan zien dat er niets van hun verhaal klopt. Dat het allemaal wel meevalt met die "opwarming" -- een term die nu overigens veranderd is in "klimaatverandering" omdat het toch wat tegenvalt met de bewijzen voor opwarming en je met een term als "klimaatverandering" bijna altijd gelijk hebt. Dan kun je immers ook roepen dat het klopt wat je zegt als het, zeg, hagelt op 5 mei, en niet alleen als het een keer 22 graden is in januari.
We moeten allemaal van het gas... terwijl de rest van de wereld juist fors in gas investeert. We moeten allemaal zo'n 30.000 euro aangeven aan "vergroening" van onze woonhuizen. Benzine-auto's zijn over een paar jaar niet meer welkom in ons land. Onze economie gaat kapot. Ka-pot. En dat alleen maar omdat de gekkies niet toe willen geven dat ze fout zitten; dat het allemaal wel meevalt met klimaatverandering en dat de verandering die er wél is voor 99% een natuurlijk fenomeen is.
Overigens, denk erom: als je Robert Jensen financieel wilt steunen, doe dat dan hier. Hij is hartstikke goed bezig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten