#afscheidnemenvanDuk vanwege cijfers criminele asielzoekers: “Blokken en sop en gaarkoken.”

Behalve staatssecretaris Mark Harbers (VVD) lijkt Harbersgate wellicht een tweede slachtoffer te maken. Waar de bewindspersoon eerder moest opstappen vanwege het aanbieden van foute gegeven, daar wordt Telegraaf-journalist Wierd Duk nu ook hard aangepakt op Twitter. Volgens velen moet de journalist ‘weg’ omdat hij niet het juiste schrijft over asielzoekers.

Ook Erik van Muiswinkel, de hoogbegaafde en zeer intelligente “cabaretier” die ons land voorziet van grappen en grollen waarvoor we slechts twéé keer hoeven te betalen. Via het ticket en de subside, kwam even buurten om zijn gal te spuwen. Reden van de rel waren dus de cijfers over criminele asielzoekers.

Het begint een beetje pedant te worden. Eerst stapt Harbers op omdat hij de Tweede Kamer foutief zou hebben geïnformeerd en nu zouden de getallen alsnog niet kloppen. Er wordt namelijk flink gediscussieerd over de cijfers. Niet wetende dat ‘the word is already out’. Ondertussen vergeten de drukdoeners op Twitter dat de gebruikte IT-registratiesystemen beperkingen kennen en politieagenten aangeven dat de cijfers in de breedte niet kloppen.

Politieagenten spreken zelfs over ‘gemanipuleerde cijfers‘.

En over die cijfers hebben sommigen dus een ‘discussie’. Cijfers die eerder al onbetrouwbaar bleken. Beter laten we die discussie links liggen en geven we gewoon onze ogen de kost. Wij weten wel beter. Wij wachten tot de tijden weer betrouwbaar genoeg zijn alvorens we misdaadcijfers van asielzoekers publiceren. Verder kunnen we iedereen aanraden om Opsporing Verzocht goed in de gaten te houden en waakzaam te zijn.

Want er is écht helemaal niets aan de hand in Nederland en het gaat allemaal uit-stekend! Goed. Dan toch even naar de cijfers. Voor wat ze waard zijn dan. Volgens onze interpretatie zouden er 21 pogingen tot doodslag zijn geweest. Nou fijn dat iemand dit heeft uitgezocht. Knap hoor! En nu? Moeten we nu Wierd Duk een schouderklopje geven of Chris Klomp van het Algemeen Dagblad? Dat een journalist als Klomp zo in deze cijfers graaft is bemoedigend.

Maar waarom eigenlijk? Waarom al die moeite?

Mensen gaan het toch nooit eens worden over de betekenis van die cijfers vanwege hun eigen pre-dispositie. Waarvan lieden als Klomp en Duk zich wellicht niet eens bewust zijn. Als beiden een thermometer in de hand hebben waar men 20 graden Celsius van af leest dan zegt de één “wat is het koud” en de ander “wat een onzin, het is warm”. We zitten dus naar robots te kijken die in discussie gaan over cijfers die ze volledig anders interpreteren.

Dit biedt ons als voordeel dat wij onze boodschap wel verspreiden en links bezig is met bestrijden van spoken. Laat ze vooral in hun sop gaar koken zoals Van Muiswinkel stelt. De vraag is echter wie er in de sop ligt…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Top

  Motorpak?

 2. plakband

  Niet alleen de criminaliteitscijfers van de roverheid zijn onbetrouwbaar. Vrijwel alle cijfers zijn gemanipuleerd. Kortom, de roverheid is onbetrouwbaar. Gebruik je gezonde verstand, kijk om je heen en zie dat bevestigd in Opsporing Verzocht. Ga ook eens langs in een verzorgingstehuis. Nederland verloedert in rap tempo.
  #stemzeweg.

  1. santiago

   Plakband. Zo is het en wie controleert de overheid. Juist, de overheid. Mooi woord he voor een corrupte criminele maffiabende “DE OVERHEID”.

 3. ikweetwatikwil

  Ik heb maar 1 vraag over regina. Is dat mens wel goed snik. Lijkt mij niet. Verder is ze me geen reactie waard.

  1. Teunis Dokter

   Regina moet vooral nog een keer van die vieze opmerkingen plaatsen. Dan wordt het direct een permaban voor Regina.

   1. Caro

    @ Teunis,
    Chapeau!

    1. santiago

     Misschien is het wel een opdracht van haar therapeut.

    2. Marija

     Eindelijk zeg ik dan, genoeg is genoeg, weg er mee.

   2. fockingworst

    @teunis op dds bestaat GEEN permaban… De trol achter Regina maakt een nieuwe nick… Of is u dat de afgelopen 10 jaar niet opgevallen?

    1. Teunis Dokter

     Nee, dat was mij nog niet opgevallen nee. Houd mij vooral op de hoogte als u de Regina-troll dan ontdekt.

   3. EU kok

    Een consistent Joris beleid van alle redacteuren, daar zou iedereen blij van worden.

    1. fockingworst

     @eu trol pleit voor zijn eigen ondergang … Hahahaha
     Kokkie te lang in de keuken staan zuipen gisteren.

    2. Sealgaire

     Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

   4. ikweetwatikwil

    Dank je wel Teunis. :-0

 4. lIN-T

  Zie je wel! Een asociale linkse sukkel die zich voordoet als zwarte vrouw.

  1. Regina

   Laten we met liefde en respect met elkaar omgaan. Dan draagt dit soort agressieve taal niet bij. Peace!

   1. bandini

    Doeeslief? Flikker op!!

   2. lIN-T

    Niks peace, oprotten jij. Zielig sukkeltje dat je bent.

    1. Regina

     🙂

   3. toelos

    what peace wor and now

   4. toelos

    war and now

 5. santiago

  Laat Wierd lekker samen met zijn vriendin zijn koffiehuis in Berlijn gaan runnen.
  Wierd kunnen we scharen onder de elite journalisten als Syp Wynia, Peter RRRR de Vries en nog een paar van die dik betaalde meeglijers die voor het geld gekozen hebben. Zogenaamd kritisch en scherp, maar altijd in overleg met de verrotte elite, anders zijn ze gauw klaar . Kritische journalisten bestaan alleen maar in een vrij en democratisch land met een echte vrijheid van meningsuiting. Niet in onze “beacratie” dus.
  Dat deze journalistjes denken dat ze nog niet door de mand zijn gevallen, maakt ze ook nog dom en arrogant.

 6. santiago

  Elke lul kan in Nederland journalist worden. Hoef je niet zo slim voor te zijn hoor. Als je maar schrijft wat “ze” willen. Ik zou me als z.g. journalist diep schamen.

  1. Regina

   Iemand een lul noemen getuigt niet van respect naar de ander. Laten we op een constructieve manier omgaan met elkaar. liefdadigheid tonen is zeer belangrijk in een debat 🙂

   1. Marija

    Goh….de boodschap van Teunis is overgekomen.

 7. F.C. Labrouste

  De analyse van de cijfers in het AD maakt duidelijk dat de zogenaamd gemanipuleerde dan wel verdonkeremaande cijfers over vermeende criminele activiteiten van asielzoekers een hoax betroffen. Hierover had de staatssecretaris niet hoeven aftreden.
  Het zou de Telegraaf, die deze hoax startte, sieren als ze het boetekleed zou aantrekken.

  1. Sealgaire

   Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  2. Trien Knoppen

   Geen verstand van politiek Rientje?
   Linksom of rechtsom, Harbers heeft de kamer onjuist geïnformeerd! Het ging uiteindelijk dus niet om de cijfers maar de manier waarop… Een beetje hetzelfde zoals jij vaak loopt te miepen over de vorm en niet over de inhoud! Struisvogel

 8. Joop Klepzeikert

  Ook op Twitter kunnen linkse trollen ongestraft hun leugens, laster en smaad blijven verspreiden. Net zoals ze dat hier gemiddeld 16 uur per dag, 365 dagen per jaar doen.
  Alles wat niet extreem links genoeg is volgens dat spul moet maar dood.
  Wie dan hun oetkering en soepsidies gaat betalen denkt dat domme linkse spul niet over na. Denken waarschijnlijk dat hun oetkering en soepsidies aan bomen groeien.

  1. Regina

   Laten we wat meer respect tonen voor de medemens. Het is zondag, de dag van de lieve heer. 🙂

   1. Joop Klepzeikert

    Flikker op Regina. Ga je GGZ begeleider lastigvallen.

   2. Trien Knoppen

    ahhhh… Regina is in den heren… weer eens wat anders dan de heren in haar!

  2. Trien Knoppen

   Van Pielemuiswinkel en z’n grachtengordel vriendjes, die allemaal geld zat hebben, vergeten voor het gemak even dat de arme hardwerkende brave burgers hun dure linkse hobby’s bekostigen… Links lullen en ondertussen rechts heel veel vullen! De Vara methode zeg maar… lol

   1. Joop Klepzeikert

    @Trien: Links lullen en rechts vullen moet zijn: Links lullen en vullen.
    Rechts, ofwel kapitalisme, is niet het systeem van de superrijken, maar juist het systeem waar iedereen die hard werkt kapitaal kan vergaren.
    Zakkenvullen is iets van linkse elite, die het geld van hard werkende mensen in een socialistisch systeem beheren.
    De zogenaamd ‘sociale’ oetkeringen zijn echt niet bedacht om het volk daar beter van te laten worden. Die zijn bedacht zodat de elite dat geld in beheer krijgen, waarmee ze steeds rijker worden.

 9. logisch denken

  Wij van wc-eend adviseren wc-eend en als u de kwaliteit van onze wc-eend kwaliteitscontrole in twijfel trekt hebben wij onze wc-eend klantenservice ter beschikking die de cijfers van wc-eend kunnen bevestigen. 🙂

 10. Yami

  Het spijt mij, ben nogal simpel aangelegd, maar wat is het punt dat u probeert te maken? Het leest, voor mijn geval i.i.g., vrij incoherent.

 11. DidiMadloba

  Een asielzoeker is iemand die nog geen asiel heeft gekregen. Een meerderheid van hen zou zelfs niet eens een kans hebben asiel te krijgen. Van links tot rechts is men het eens dat die zo snel mogelijk weg moeten, alleen werkt de ware criminele kansloze asielzoeker natuurlijk professioneel tegen.

  Echte vluchtelingen aankijken op het gedrag van hun nep-collega’s is flauw.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.