Afkicken in Zuid-Afrika steeds populairder

Het gebruiken van drugs is iets dat in eerste instantie redelijk onschuldig lijkt. Echter zijn er genoeg mensen die vervolgens verslaafd raken en diep in de problemen komen. Het gebruiken van drugs kan er namelijk voor zorgen dat jij flink in de problemen komt. Denk hierbij natuurlijk aan problemen met de gezondheid maar ook aan problemen op financieel gebied. Drugs kost over het algemeen een hoop geld en veel mensen die verslaafd zijn doen er alles aan om het te krijgen. Kortom, overmatig drugsgebruik zorgt voor een hoop problemen die je liever niet hebt.

Zoek hulp

Ben jij verslaafd aan drugs en vind jij dat het tijd is voor verandering? Wacht dan niet te lang en ga op zoek naar hulp. Er zijn namelijk genoeg klinieken en instellingen die jou kunnen helpen met je verslaving. Zo is het tegenwoordig bijvoorbeeld erg populair om af te kicken in het buitenland. De reden? Je bent dan even weg uit het leven dat je normaal gesproken leidt en je zult minder snel in de verleiding komen om drugs te gebruiken. Mocht jij willen afkicken in het buitenland, dan zijn er absoluut een hoop mogelijkheden.

Zuid-Afrika

Wanneer we het hebben over afkicken in het buitenland, dan hebben we het automatisch ook over Zuid-Afrika. Afkicken in Zuid Afrika is namelijk iets waar steeds meer mensen voor kiezen. Dit is absoluut niet gek want dit biedt een hoop voordelen. Het idee hierachter is namelijk dat je in alle rust kunt werken aan je herstel. Op het moment dat een persoon uit zijn vertrouwde omgeving gehaald wordt is de kans al meteen een stuk kleiner dat er drugs gebruikt gaat worden. Buiten dat is het vanuit Zuid-Afrika zo goed als onmogelijk om aan drugs te komen.

Een nieuwe start

Door af te kicken in het buitenland heb je de kans om een nieuwe start te maken. Je bent in een nieuw land en je hebt hier te maken met een nieuwe cultuur. Buiten dat heb je in een afkickkliniek in Zuid-Afrika veel rust en weet niemand van jouw problemen. Verder is het een prachtig land en zul je genieten van de mooie omgeving. Een ander groot voordeel dat afkicken in het buitenland te bieden heeft is dat de meeste zorginstanties dit vergoeden. Tenminste, als er zaken gedaan wordt met een gecontracteerde zorgaanbieder. Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Sprookjesfiguur

  “Een ander groot voordeel dat afkicken in het buitenland te bieden heeft is dat de meeste zorginstanties dit vergoeden”

  Bergen met kansloze migranten binnen halen, Afkicken in Zuid Afrika… Waarom is de zorgpremie toch zo hoog?

 2. Vrijedenkert

  Ik ben ook nodig aan vakantie toe, eerst maar eens flink gaan snuiven en slikken!
  Als lichtend voorbeeld neem ik een Groene Khmer wethouder/locoburgemeester uit Diemen…
  Vervolgens is het een kwestie van vakantie aanvragen, afkikken en genieten:)

 3. Mars020

  Kunnen Brazil niet opnemen in zo’n soort kliniek?. Misschien hebben ze daar ook wel een onttrollingsprogramma en een behandeling voor zijn meervoudige persoonlijkheidsstoornis, plus Jilles de la Tourette?. Gezellig samen met al die alterego’s op vakantie. Misschien krijgt hij zelfs sjans van een Afrikaan?. Als hij een nieuw vriendje krijgt, hebben wij minder last van dat getrol en gejank. Hij kan dan immers zijn frustraties op zijn partner afreageren.

 4. ManusR

  Afkicken in Zuid-Afrika als blanke? De kans om dan vermoord te worden is groter dan de kans om af te kicken. Nou ja, scheelt een hoop centen en je bent wel subiet van je verslaving af.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.