Afschuwelijk: vier agressieve homofoben rammen lesbisch stelletje in elkaar

mishandeling vrouwen
Foto: De twee mishandelde vrouwen in Londen. Bron: Melania Geynomat / Facebook.

Wie had gedacht dat West-Europa een soort walhalla voor homoseksuelen is, komt steeds meer bedrogen uit. In het Midden-Oosten word je door de staat onthoofd voor je geaardheid, maar in een stad als Londen word je gewoon direct door een stel tuigknapen op straat in elkaar gebokst. Of in een bus.

Twee lesbische vrouwen zaten in een bus, op weg naar huis. Maar een groepje homofobe mafklappers kon dat niet zomaar laten gaan – ze vroegen de vrouwen te zoenen voor hun vermaak. Dat weigerde ze, en dat hebben ze geweten ook. De vier mannen doken op Melania Geynomat en haar vriendin Chris. Beiden werden tot bloedens toe verminkt, beroofd en in totale shock achtergelaten. Het voorval vond plaats in een bus in een wijk in het centrum van Londen – niemand deed kennelijk iets.

De vrouwen snappen er helemaal niets van:

“Geynomat studeerde medicijnen in Zuid-Amerika, maar had een jaar vrij genomen om vanuit Engeland als stewardess te werken. „Ik was juist naar Engeland gekomen omdat het zo veilig is voor homo’s”, zegt ze tegen de Daily Mail.

Melania besloot de foto’s openbaar te maken om te laten zien dat je je leven als lesbiënne niet zeker bent in Londen. „We worden als een soort entertainment gezien. Dat maakt me woedend”.

Haar Facebookpost leverde al meer dan 4000 steunbetuigingen op.”

Over de mannen is niet meer bekend dan dat ze tussen de twintig en veertig waren, en één van hen Spaans sprak. Ze reden mee met de dubbeldekker omdat ze het uitzicht zo leuk vonden. De homofobe vechtmachines zijn voor zover bekend niet opgepakt of aangeklaagd: de politie zoekt nog naar tips en getuigen om de zaak aan te kunnen pakken.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

76 reacties

 1.   

  Argh verschrikkelijk dit. Mannen wat een drama vaak, vooral conservatieven.

  Ik heb de mijne goed afgericht, luistert goed en is trouw met zijn mooie ogen. Zelfs opruimen kan hij zelf. Het kost energie maar met de juiste liefde en aandacht vallen ze af te richten, het is net als met honden belonen bij goed gedrag en bij slecht gedrag je benen niet spreiden. Simpele geslacht moet je simpel behandelen en dit is de beste aanpak. Je moet het natuurlijk de moeite waard maken.

  1.   

   Ik vraag mij werkelijk af of jij geen hulp moet zoeken en die vent van jou is een watje hahahahaahha
   Van mij had je allang klappes gehad gestoorde kip

   1.   

    @edoc431
    Ik snap werkelijk niet dat u op zo’n verhaaltje reageert….dat mens spoort toch niet…

    1.   

     Binnen afzienbare tijd ook in dit theater, ze komen niet naar je toe want ze zijn er al.

  2.   

   In mijn optiek is dat minderwaardig gedrag en heet CHANTAGE…..

   1.   

    Als je mij vraagt moet raggie achter een hek die tikt niet zuiver .

   2.   

    Goh had ik er een waarschuwing satire bij moeten zetten?

    1.   

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     1.   

      @edoc
      OK, jij zou een vrouw die niet genoeg luistert “allang klappies” hebben gegeven, maar noemt anderen een gestoorde kip. Zoek hulp, amigo.

    2.   

     En bedankt. Nu moet ik van mijn vrouw bij jou in de leer.

  3.   

   Dat is zeer ongezond, Ragmilla.

   1.   

    Ik had dus satire moeten schrijven. Mijn man is pas terug van een vakantie met zijn vrienden. Wij hebben een gelijkwaardige relatie, ik zou niet anders willen.

    1.   

     O gelukkig maar.

     Hopelijk heeft uw echtgenoot van de vakantie genoten.

     1.   

      Zijn beste vakantie ooit

    2.   

     Hij wil niet eens met zijn eigen vrouw op vakantie :D

     Moet je na gaan wat voor een draak je bent.

     1.   

      +10

  4.   

   Onderdanige,afgerichte,deemoedige en slaafse mannetjes zijn meestal beesten in bed….bij andere vrouwen of mannen. Perfecte dekmantel om ongestoord vreemd te kunnen gaan. Laat dat wijf van me maar in de waan dat zij controle heeft. Sterkte!

  5.   

   Nou van mij mag je altijd je benen gesloten houden met je linkse opmerkingen, kop in het zand maar dan nog wel je benen graag gesloten houden, vanwege de milieuvervuiling.

  6.   

   Je bent een walgelijke s e x i s t (DDR doet weer dom) en ik maak verder geen woorden aan je vuil.

  7.   

   Negeer dit soort natuurfoutjes.
   En zullen uiteindelijk oprotten
   Ze hebben het kind weggegooid en de nageboorte opgevoed.
   Door te reageren voed je ze alleen.

  8.   

   Als mannen honden zijn, zijn vrouwen vlooien.

 2.   

  Wat een laf tuig. Met zn vieren twee vrouwen aanvallen.
  Met dank aan alle ‘wir schaffen das’ leiders.

  1.   

   Te bedenken dat dit nog maar het begin is, O wee over een paar jaar.

  2.   

   Omstanders, ik stond erbij een keek ernaar, laf volk bah.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch:)

 3.   

  Verschrikkelijk en beangstigd voor deze twee dames, maar zo zijn ze wel af van hun naiviteit.De echte wereld anno 2019 is toch heel anders geworden dan pakweg 1970?
  Heel normaal om door cultuurverrijkers,pareltjes,hoogopgeleiden neanderthalers gemolesteerd te worden, niet enkel vanwege geaardheid maar gewoon zo voor de kick…

  1.   

   Als het migranten waren had het er wel bijgestaan. FvD achtig volk ongetwijfeld.

   1.   

    @Ragmilla,

    “FvD achtig volk ongetwijfeld”.

    Niet onderbouwde smadelijke aantijging, maar uw soort mag dat doen, hoor.

    1.   

     Niet onderbouwde smadelijke aantijgingen zijn alleen toegestaan als het immigranten dan wel moslims betreft.

     1.   

      Maar die daders waren toch Moslims? Het waren toch immigranten die jij vluchtelingen noemt en die wij van jou zielig moeten vinden?

   2.   

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

    1.   

     Weer een sterke inhoudelijke reactie, edoc431. Chapeau!

   3.   

    @rag dit is natuurlijk ook satire toch? Ik neem aan dat u inclusief bent en zeg maar iets aan de linkerkant van het politieke spectrum hangt. vanzelfsprekend zet u dan niet zomaar een groep mensen weg of demoniseert u groepen want dat doen alleen mensen aan de rechterkant.
    Of open ik nu uw ogen en begrijpt u dat wat u doet gelijk staat aan extreem rechts zoals bijvoorbeeld pegida. Gek he hoe je mensen iets verwijt en zelf consequent groepen mensen in hokjes plaatst.
    Misschien iets om over na te denken.

    1.   

     Nee hoor. Op Twitter zie ik genoeg voorbij komen om het onverdraagzaam karakter van de FvD stemmer te benoemen. Ik ben niet zo zeer inclusief denk ik. Ik vind extreem rechts dusdanig fout dat al die clubjes van mij een continent mogen krijgen. Salafisten, libertariers en ander extreem spul als afa en FvD. Drop ze er maar en vernietig elkaar.

     Ik zie wel dat er mensen zijn die in het doortrapte karakter van de FvD trappen, tja niet mijn schuld moeten ze maar nadenken.

   4.   

    Negeer dit soort natuurfoutjes.
    En zullen uiteindelijk oprotten
    Ze hebben het kind weggegooid en de nageboorte opgevoed.
    Door te reageren voed je ze alleen.

   5.   

    Hallo Ragmilla,

    Je eerste satire vond ik heel aardig.. moest ‘em wel twee keer lezen.
    Het valt niet mee om humor terug te vinden hier.
    De tweede “als het migranten… Fvd volk ongetwijfeld” haalt je helemaal onderuit.
    Een miljoen of meer mensen zo te labellen is echt heel laag, goedkoop en laat de (s)linkse perversiteit de vrije loop. Zo was links zijn nooit. Voor velen. Maar dit terzijde.
    Misschien is het feit dat er juist niets vermeld wordt over de daders, dat precies aangeeft dat het zeker geen autochtonen (echte van huis uit Engelsen of Britten waren), de opmerking dat er een “Spaans” sprak is extra verdacht om er maar een “Europees” tintje aan te geven.
    We zullen het nooit weten als het aan de politie ligt.
    Een ander heikel punt is dat de rest van de mensen in die bus waardeloze “medeburgers” zijn. Waar zouden die op gestemd hebben? Ze maken zich waarschijnlijk zo druk met hun latte machiato in de hand over Trump, Klimaat en het songfestival. De kneusjes in Europa.

 4.   

  In Amsterdam gebeurt het regelmatig. Een vriend van mij is een aantal weken geleden zeer bruut in mekaar geslagen door 5 getinte jongens en 1 meisje. Op klaarlichte dag.

  1.   

   Apart u zet er wel bij dat het getinte jongens waren maar wat was het meisje dan? Maar uberhaupt is het niet gewoon door 6 dwaze mensen?

 5.   

  De politie zoekt naar tips……………

 6.   

  Rutte is al bezig met een onderste steen…..

  1.   

   +1

 7.   

  Hoezo Homofoob? Ik lees dat nergens uit het stuk. 4 jongens zeggen tegen 2 vrouwen om te zoenen. En als ze dat niet doen worden ze in elkaar geslagen. Ik mis kennelijk wat aanknooppingspunten in dit diep trieste verhaal. Wat gewoon slecht is geschreven. Je wil het homofoob doen lijken maar je voegt er niks aan toe wat het ook homofoob maakt.

  1.   

   Jij mist behalve aanknopingspunten wel meer

  2.   

   Wie zegt dat het lesbiennes waren?

   1.   

    @Raveltje
    Telegraaf artikel lezen.

 8.   

  Lijkt wel een film, Khan’s wrath, LGBTQ kan de safe space in Londen wel vergeten.

 9.   

  Ragmilla is een troll. Don’t feed the trolls.

 10.   

  Helaas maar er wordt meer politie ingezet om op internet naar haatposts te zoeken dan dat er op straat gepatrouilleerd moet worden want ach ja, behalve hier en daar een messteekincident door moslims of wat roofovervallen door bontkraagjes op scooters is londen inderdaad heeeeel veilig, NOT.

 11.   

  De burgemeester van Londen is Khan.

  U weet wel; deze burgemeester die constant kritiek op Trump uitoefent en Trump voor rotte vis uitmaakt.

  Onder deze burgemeester is de criminaliteit in Londen sterk gestegen. De stad waar Trump supporters worden aangevallen door extreem linkse demonstranten en de politie niet ingrijpt.

  Overigens zien we hetzelfde in Amsterdam waar homo’s uit hun huis worden verjaagd en Joden op straat worden lastig gevallen.

  Zouden deze gebeurtenissen iets te maken hebben met de massale illegale migratie uit de islamitische landen waardoor de bevolkings-samenstelling in de steden veranderd?

  1.   

   Wel to the point blijven. Vertel eens, welke migranten uit Islamitische landen spreken Spaans of hebben een Brits accent?

   “… She said there were at least four of them and one spoke Spanish while the others had British accents….”

   1.   

    Menno B

    Britse immigranten spreken gewoon met “British accents”.

    De vele steekpartijen en zuuraanvallen in Londen worden gepleegd door immigranten met “British accents”.

 12.   

  Inderdaad Tim Engelbart, het moet worden aangepast, niet alleen Nederland is een keiverrot land geworden, maar West Europa is een keiverrot gebied geworden.

  1.   

   Wat heb jij vandaag dan meegemaakt dat je weer zo zuur moet reageren.
   Het weekend begint en ik denk dat veel mensen er weer van zullen genieten.

   Maar jij schijnbaar niet, bij jou is het glas half leeg natuurlijk.

   1.   

    korporaaltje stop je kop maar in het zand net als je linkse vrienden.
    de kans dat de daders gelukspareltjes zijn is natuurlijk vele malen kleiner dan dat het FVD-aanhangers zijn.

    DREAM ON!

    1.   

     In plaats van alleen maar opgewarmde hapklare DDS brokken te verstouwen kun je ‘t ook even zelf uitzoeken:

     “…She said there were at least four of them and one spoke Spanish while the others had British accents…”

     Gewoon lokale schooiers dus. Niet alles over 1 kam scheren graag.

     1.   

      Menno B: dan zijn het zeker geen FVD-aanhangers. blijft over….

    2.   

     Ik vraag nergens naar de daders. Ben alleen benieuwd wat Jumping zo zuur maakt.

     Je hoeft niet te reageren. Maar als je het doet doe het gewoon netjes, doe ik ook.
     Of is dat zo moeilijk?

     1.   

      Korporaal Monty: je hebt helemaal gelijk.
      ik zal je voordragen voor promotie tot sergeant!

  2.   

   U bent een profi, en kent de kracht van herhaling.

   Zo verraadt u zich wel als trol.

 13.   

  heb ik een ban aan mijn broek hangen: mijn berichten worden niet geplaatst!!!

  1.   

   Haha en zo snel al een nieuwe nick?

 14.   

  Met islamitische burgemsseter Kahn,,,,,,, weinig tot geen garantie voor vervolging,,,laat staan veroordeling!!!!!!!!!! voor zijn soort zijn homo’s en lesbiennes,,HARAM !!

 15.   

  Afgrijselijk, castreren moeten zij die kerels, meestal moslimse gelukzoekers, lopen ook hier heel veel van rond! woon dicht bij een groot asielzoekers centrum, en zie met uitzondering van beschaafde asielzoeker, meestal intimiderend in groepjes rondlopen, wordt veel gestolen en ingebroken ,wat voorheen zeldzaam voor kwam, dankjewel Frauw Merkel en gladjanus van een Rutte!

  1.   

   Niet L niet R
   castreren moeten zij die kerels??
   Ik moet u wellicht teleurstellen.
   Deze straf komt niet meer voor in onze westerse maatschappij.

  2.   

   “meestal moslimse gelukzoekers”

   Ik dacht al, wanneer gaan we weer over de moslims beginnen?

   1.   

    Nouja, overmatige aggressie gericht naar de homo-gemeenschap?
    Zelfs jij moet toegeven dat er bepaalde mensen zijn die zich daar wel erg vaak schuldig aanmaken.

   2.   

    Bijna bij elk onderwerp spelen ze de hoofdrol, woningnood , uitkeringsfraude , criminaliteitsfraude , identiteitsfraude , sjoemelen met verblijfsvergunningen , winkel diefstal volgens het cbs enz enz. Je kan nauwelijks nog om het onderwerp heen

    1.   

     Maar dan de christenen … schijnheiliger volk bestaat niet.

 16.   

  Zinloos geweld is altijd in triest en verwerpelijk. Wat bezield dat groepje in ‘s hemelsnaam. Gigantische lafbekken. Hoop dat ze worden gevonden, wat met alle camera’s in openbaar vervoer (?) geen probleem zal zijn. En dan eindelijk eens échte straffen graag.

  1.   

   Help het je hopen, in Engeland is handhaven nog niet het vieze woord wat het hier is.

 17.   

  Harde straffen zijn gewenst voor dit tuig.
  Ik heb niets met homo’s en walg van zoenende mannen.
  Maar, …………………………je dient met je poten van anderen af te blijven.

  1.   

   “en walg van zoenende mannen”

   En zoenende vrouwen?
   Gewoon een vraagje.

   1.   

    En zoenende vrouwen?
    Gewoon een vraagje.
    Antwoord : Dat dan weer niet.

  2.   

   Klef gedrag in het openbaar ook van hetero’s is ongemanierd.

 18.   

  Moet ik dit echt erg vinden?

 19.   

  10 tegen 1 dat deze gastjes uit het kamp van de multikul komen waar anders denkenden geen recht op leven hebben volgens hun voorganger.

 20.   

  Het is al lang bekend dat homofoben vaak zelf homo’s zijn die worstelen met hun seksualiteit omdat ze nog niet “uit de kast gekomen zijn”.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!