BAM! Donald Trump zet nieuw record: 25 miljoen dollar opgehaald in 1 dag!

Volgens de mainstream media is Trump aangeschoten wild. Onzin.

We horen nu al een tijdje van de mainstream media — oftewel: het ultralinkse mediakartel — dat Donald Trump geen tot weinig kans maakt om de verkiezingen van 2020 te winnen. Hij zou aangeschoten wild zijn. Iedere Democratische kandidaat veegt de vloer met hem aan in de peilingen.

Zoals Robert Jensen uitlegde in zijn show is dat onzin. Die peilingen moet je negeren. Ze hebben totaal geen waarde.

Wat er dan wel toe doet? Nou, dit soort dingen bijvoorbeeld:

Everyone is aware of the incredibly large campaign kickoff event in Orlando on Tuesday, but the official launching of the reelection campaign was even more successful than just the incredible number of people who wanted to attend. The Washington Post reports that Donald Trump raised an incredible $24.8 million in less than 24 hours. That one-day total is more than any Democratic presidential candidate raised in the entire first quarter.

Volgens de media is Democraat Joe Biden dé grote favoriet. Hoeveel hij ophaalde in de eerste 24 uur na de start van zijn campagne? $6,3 miljoen. Bernie Sanders? $20,7 miljoen in het hele eerste kwartaal van het jaar.

Het doet allemaal denken aan 2016, toen de media ons vertelden dat Trump geen schijn van kans had, terwijl hij steeds weer speeches gaf in volle stadions, en Hillary Clintons bijeenkomsten bezocht werden door een handvol verdwaalde elitaire nerds.

Ik zal het daarom alvast officieel zeggen: het wordt heel lastig voor welke Democraat dan ook om Trump te verslaan. Sterker, ik denk dat Trump gewoon gaat winnen. Oh, en nu we toch bezig zijn: het zou me verbazen als Biden daadwerkelijk de Democratische kandidaat wordt. Voor Trump is het hopen dat hij wél de nominee wordt, want dan wordt het gewoon een repeat van de 2016 verkiezingen… met het verschil dat hij als zittende president altijd een enorm voordeel heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. fusilier

  Trump is, simply the best.

  1. santiago

   Wordt een piece of cake voor Trump. Daarna in 2024 de zaak voorbereiden voor de eerste vrouwelijke president van de usa , Ivanka Trump. Go Donald.

   1. Korporaal Monty

    “eerste vrouwelijke president van de usa , Ivanka Trump”

    Het begin van de ‘Trump monarchie’ vullen we maar zeggen.

 2. Watcher

  Mike kan het niet laten ” het ultralinkse mediakartel ”.
  Mag ik dan zeggen dat DDS een extreemrechts Blog is?

 3. tonna

  Het bedrijf The Next Crowd uit Nederweert, in Nederlands Limburg, gaat bouwvakkers en andere werklui rekruteren voor de bouw van de muur van de Amerikaanse president Donald Trump!
  De minister van Defensie Patrick Shanahan heeft het geniekorps van het Amerikaanse leger vorige maand toestemming gegeven te beginnen met het project voor de aanleg van het zes meter hoge grenshek in de gebieden bij Yuma en El Paso.
  Het Amerikaanse Congres liet eerder weten dat het 1 miljard dollar (880 miljoen euro) vrijmaakt voor de start van de bouw van een muur langs de grens met Mexico. Het geld wordt gereserveerd voor de aanleg van ruim 90 kilometer aan hekken, wegen en verlichting aan de grens van de Verenigde Staten en Mexico.
  Trump liet weten in totaal 8 miljard dollar te willen uittrekken voor de muur.
  Dus de zogenaamd afgeschreven president krijgt zijn muur,om te beginnen,de rest komt nog!

  1. Watcher

   Tja, nationale noodtoestand uitroepen om je zin te krijgen.
   Puur en alleen voor zijn eigen ego.

   Maar goed, hij heeft nog 7 mld nodig….

  2. Watcher

   Amerikaanse boeren lijden onder Trumps handelsoorlog met China. De laatste keer dat de sector zo’n klap kreeg, was in de Koude Oorlog. „Velen van ons zullen het niet redden.”

   Dat lees je dus niet op DDS, hier alleen maar loftuitingen voor de narcist.

   1. santiago

    Je kletst uit je nek watcher. Wacht nu maar rustig af. Trump wordt met een grote meerderheid gekozen door het volk. Hij zal toch wel iets goed doen toch? Jij lult gewoon de Nederlandse msm na. Denk zelf eens na.

    1. Julian

     Dus de Amerikaanse boeren hebben het niet moeilijk zeg jij nu. Ik hoor alleen maar dat je het niet eens bent met Watcher. Geef dan eens mediainfo waar we kunnen lezen dat het goed gaat met de Amerikaanse boeren.

     1. santiago

      Met boeren gaat het nooit goed. Moet je de Nederlandse boeren maar eens horen.
      Werkeloosheid daalt, economie groeit, zorg wordt beter en nog veel meer dingen waarbij Trump op alle mogelijke manieren wordt tegengewerkt. Het is daarom dat , ondanks de hetze die o.a. door de NPO wordt gevoerd, Trump gewoon met een nog grotere meerderheid zal worden gekozen door gewone Amerikanen die daarvoor echt niet het pistool op het hoofd gezet krijgen. Trump geeft Amerika terug aan het volk. Hadden wij maar zo iemand in Nederland.

 4. Korporaal Monty

  “mainstream media — oftewel: het ultralinkse mediakartel”

  We kunnen dus wel stellen dat deze geen invloed hebben op het grote publiek.

  Vreemd dat dit toch altijd wordt aangedragen als het mínder gaat bij stuurboord.
  Want dan ligt het altijd wel aan msm.

 5. fusilier

  Een zeer goede slogan van Trump, Keep America Great ,en laat Amerika niet verwoesten door die linkse hobbyisten

 6. Henk Albarda

  Trump en de boeren……
  Inderdaad is er EEN journalist naar een landelijk gebied in de USA geweest die EEN boer en daarna nog een tiental boeren in een eetgelegenheid heeft gevonden die melden dat ze twijfelen of ze nog een keer Trump stemmen.
  Echter, aangezien er slechts 1 pro Trump geluid in het artikel aan het woord kwam, ga je je afvragen of de journalist erg onpartijdig was……….
  Ook ga je je afvragen waarom de journalist in totaal slechts zon 20 personen heeft gevraagd naar hun politieke mening………
  Hoe representatief is het verhaal van de journalist, bedenkende dat er in de USA meer dan 300 miljoen mensen wonen…….
  Wordt Trump opnieuw president, dan gaat de vlag uit. De kans? Niet groot, meerdere Democraten kandidaten zijn erg populair in heel USA. Triest, meerdere democraten kandidaten zijn anti-semieten en anti-semitisme is DE zwaarste vorm van racisme ooit. Dat sluit wel weer prima aan bij de links populisten van groen links en d66.

  1. Watcher

   Keep on dreaming.

   1. logisch denken

    uitstekende argumentatie

 7. Ritter

  De media spelen nu precies hetzelfde spel. Veel negatieve peilingen over Trump in de hoop dat het de mensen ontmoedigt om te gaan stemmen op Trump.

  Trump trekt overvolle zalen bij een spreekbeurt. Zijn democratische tegenstanders niet.

  Trump heeft veel bereikt in korte tijd. Vooral dingen als de sterke economie; deregulering; belastinghervorming; gevangenishervorming; verschillende handelsverdragen; benoeming van rechters; enzovoorts.

  Ook werkt Trump hard om de illegale massa immigratie uit Midden-Amerika af te remmen. Daarvoor heeft hij een deal met Mexico gesloten. Teveel om op te noemen.

  Zoals we zien zullen zien (net als bij de vorige verkiezingen) zullen zijn grootste tegenstanders bij de komende verkiezingen niet de Democratische kandidanten zijn maar vooral het anti-Trump activisme van de media die Trump dagelijks afzeiken en een negatief beeld van Trump willen neerzetten.

 8. Ritter

  Wat de media berichtgeving betreft is het een herhaling van 2016.

  In 2016 zeiden de media dat Trump nooit zou kunnen winnen en maakten de media hem belachelijk. De media voorspelde dat als Trump zou winnen de economie zou instorten en er overal oorlogen zouden uitbreken. Ook kwamen ze met peilingen waarin Hillary fors zou winnen van Trump.

  Hoe anders is het gelopen.

  En nu zien we precies hetzelfde. Peilingen die zouden moeten aantonen dat Trump gaat verliezen en veel negatieve berichtgeving over Trump.

  Ondertussen trekt Trump volle zalen waaraan zijn Democratische tegenstanders niet kunnen tippen. Biden, de frontrunner van de Democraten kan amper 500 mensen trekken in een zaal terwijl Trump volle zalen trekt.

 9. Julian

  Trump maakt megaduidelijk dat je geen hersenen maar geld nodig hebt om president van Amerika te worden. Inhoud bestrijd je met het is allemaal nepnieuws.. Hij heeft nog een groot geluk dat de Amerikaanse economie goed draait…..Het is nog meer zeer de vraag of dat zijn verdienste is… het zal wel weer eindigen dat een Democraat in 2020 of 2024 moet opdraven om de puinhopen op te ruimen. History repeats itsself…

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Republikeinen & Democraten = Trekpoppen van de Illuminatie !

 10. Mar

  @tonna

  “Het bedrijf The Next Crowd uit Nederweert, in Nederlands Limburg, gaat bouwvakkers en andere werklui rekruteren voor de bouw van de muur van de Amerikaanse president Donald Trump!”

  Ik las dit en er ging gelijk een alarmbelletje rinkelen. Een Nederlands bedrijf wordt ingehuurd door de Trump administratie om werklui te rekruteren voor het bouwen van de muur. Klinkt niet erg logisch.
  Klopt ook. Het was een PR stunt van dit bedrijf, een verlate 1 april grap. Bedoeling was belangstellenden te verwijzen naar een anti Trump site in de stijl van Arjen Lubach.

  Oeps.

 11. Cycle25

  Hij doet het gewoon goed, Trump klagers kunnen de feiten niet aan. Het aantal voedselbonnen in Amerika is in 3 jaar tijd dramatisch afgenomen. Van 44 miljoen in 2016 naar 38 miljoen in 2019. Dat zijn er 6 miljoen minder :

  https://fns-prod.azureedge.net/sites/default/files/pd/34SNAPmonthly.pdf

  Het resultaat van een poging om onder 8 jaar Obama’s beleid het EU socialisme te brengen naar Amerika was rampzalig, mensen krijgen weer lucht onder Trump’s beleid.

 12. Bolkestein

  Google-medewerkers wilden zoekresultaten manipuleren om kritiek op immigratie te stoppen

  Posted op september 24, 2018

  Het personeel van Google besprak vorig jaar hoe ze de zoekresultaten zouden moeten manipuleren om linkse groeperingen die zich inzetten voor immigratie uit de derde wereld te bevoordelen, rapporteert Daily Mail.

  “Noch dit land, noch Google zou bestaan zonder immigratie”, schreef een van de werknemers.

  De email werd op 29 januari 2017 tussen verschillende werknemers op Google in de VS verstuurd – een paar dagen nadat Donald Trump een presidentieel bevel had ondertekend om een inreisverbod voor verschillende landen in Afrika en de Arabische wereld in te voeren.

  Een van de werknemers klaagde dat het nieuws over het inreisverbod van Trump de Google-gebruikers “islamofobe-georiënteerde algoritmische resultaten zou voorschotelen” wanneer ze op zoek gingen naar termen als “islam”, “moslim” en “Iran”.

  Het voorstel was dat Google zijn zoekalgoritmes zou veranderen ten gunste van linkse organisaties die voorstander zijn van immigratie, zoals ACLU. Dit om Google-gebruikers aan te moedigen om te doneren aan deze “belangrijke organisaties” en gebruikers te leren “hoe ze kunnen helpen en welke middelen beschikbaar zijn voor immigranten”.

  “We” hebben deze informatie nodig “omdat we weten dat noch dit land, noch Google zou bestaan zonder immigratie”, schreef een van de werknemers.

  Ze stelden voor om Highlights te gebruiken, een experimentele Google-functie waarmee geselecteerde acters updates kunnen maken die direct in de zoekresultaten verschijnen.

  De uitgelekte correspondentie toont aan dat een public affairs-chef van de netwerkgigant het idee uitstekend vond. “We zijn het er absoluut mee eens”, schreef de chef.

  Een andere waarschuwde echter dat het de reputatie van Google kon beschadigen om te worden beoordeeld als partijdig in de kwestie en “organisaties die een bepaald wereldbeeld in een tijd van politiek conflict steunen te bevoordelen”.

  1. logisch denken

   overal grijpt links in om het linkse multi en milieu prgramma rooskleuriger voor te stellen dan het is.

   eigenlijk is links een criminele organisatie met als dood en verderf zaaien te beginnen op de middellandse zee

  2. Sprookjesfiguur

   @ Bolkestein

   Zeer aannemelijk. De linkse indoctrinatie en propaganda denderen voort.

 13. Godefroy France

  TRUMP IS EEN ONBEHOUWEN PLATTE HUFTER,,,,,,,,,,,,GEWELDIGE PORCELIJNKAST VERBRIJZELAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Eindelijk iemand die het achterbakse policor antisemitisch, islampijpend links gedrocht “democraten” aanpakt en met z’n grote voeten keihard in de ballen raakt!!!!
  NO SORRY’S, BOEM PATS, GEEN DIPLOMATISCH GEZEVER!!!!!!
  GROTE SCHOOMAAK IS GEWENST bij de linksen!

  PVV EN FVD, goed voorbeeld doet volgen!!!!!!!!!!!!

 14. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Van de zelfde ZIO NAZI die Hitler hebben gefinancierd !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.