Column Jan Roos: Kabinet Rutte geeft geld aan extreemlinks Amsterdam om illegalen op te vangen. Idioterie!

In zijn column van deze week bindt Jan Roos de strijd aan met het extreemlinkse stadsbestuur van Amsterdam. Ondanks dat de wet namelijk duidelijk is, blijft de gemeente illegalen ruimhartig pamperen. Maar het ergste is nog wel, aldus Jan, dat de landelijke overheid ze daarbij steunt. Zelfs financieel!

Dat Amsterdam in al haar linkse gekheid vijfhonderd illegalen huisvest is natuurlijk iets om je kwaad over te maken. Deze mensen zijn uitgeprocedeerd en dienen te vertrekken. Na intensief onderzoek blijkt ook nog eens dat ze echt weg kunnen. Het land van herkomst legt ze niets in de weg om terug te keren en er ligt geen enkel onrecht voor hen daar te wachten. Een gezond land, dat haar eigen wetten respecteert, zet ze dan dus op het eerste vliegtuig naar huis. Nu heeft Amsterdam niks met wetten, want die zijn immers voor provincialen. Ze zijn daar zo arrogant dat ze hun eigen regels opstellen. Ze kijken immers niet voor niks neer op alles buiten de ring A10.

En dus mochten die vijfhonderd We Are Here-criminelen blijven, kregen een huis, een uitkering en nog wat zakgeld voor een leuke hobby. Gekkenwerk natuurlijk, maar niet mijn probleem, zou je denken. Die Amsterdammers stemmen op een extreemlinks stadsbestuur en hun idioterie, en dan krijgen ze die ook.

Maar wat blijkt nou uit cijfers die mij gisteren onder ogen kwamen? Van de vijfhonderd worden er zeker 350 illegalen door ons allen onderhouden. Voormalig VVD-staatssecretaris Harbers heeft namelijk een deal gesloten met de hoofdstad dat ze 17 miljoen euro krijgen van het rijk (van ons dus) om die lui in de watten te leggen. U hoort het goed. Deze stad houdt zich niet aan de wetten van ons land en dus gaat de overheid (u) maar akkoord en betaalt mee aan iets dat niet wetmatig is. Echt veel gekker wordt het niet.

Schermafbeelding 2019-06-14 om 10.30.07

Schermafbeelding 2019-06-14 om 10.29.51


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. logisch denken

  Daar is 7.000.000 euris voor uitgtrokken voor de komende 3 jaar met uitloop naar 12.000.000. En dat alles voor 500 krakers zonder papieren die illegaal verblijven in Nederland. krankzinnigen in het zwakzinnigen gesticht de Stopera

 2. Nelson1

  Ah ha natuurlijk en maar bezuinigen op onze ouderen, wmo, mantelzorg, jeugdzorg enz. enz! Tja die illegalen/migranten/gelukzoekers die nooit een cent hebben bijgedragen aan de samenleving worden zonder schaamte tegenover de Nederlandse bevolking, in de watten gelegd. Schandalig!

  1. Cycle25

   @ Nelson1,

   VVD is een trekpop van Brussel, dus vandaar.

   1. Nelson1

    @Cycle25 +++

 3. zeurpiet2

  Het zou beter zijn als deze zoetwatermatroos zich er niet mee zou bemoeien. Alles wat deze prutser aanraakt of zich tegen aan bemoeit gaat mis. Resultaat is altijd 180 graden anders dan dat je zou verwachten.
  Langzaam aan begin ik te beseffen dat deze Jan door de linkse kliek wordt ingezet om het rechtse geluid een slechte naam te bezorgen. Dat is dan weer wel iets wat hem wel lukt. Niemand wil geassocieerd worden met een schreeuwlelijk, blaaskaak, arrogante drol die niets kan niets heeft gekund en nooit iets zal kunnen.
  DDS is normaal goed leesbaar, als de brain-farts van die Roos niet meer geplaatst worden dan stijgt de kwaliteit en de ergernis (en schaamt voor zijn domheid) neemt sterk af.

  1. edoc431

   Wat jij denkt maakt niet uit wij …loverig Nederland hoeft er niet voor te betalen dat geld smijten moet afgelopen zijn.

 4. james

  Zure zuurlul.Jan zal dit toch wel niet uit zijnn duim zuigen.Of kan jij het tegen deel bewijzen.

  1. logisch denken

   Hij zuigt het zeker niet uit de duim. De bedragen zijn mild want de werkelijke kosten voor die 500 krakende lamstralen zullen nog veel hoger zijn. De lokale zenders zoals NH en at5 beschikken vast over een database waar de hele historie rond groot wassenneus te vinden is. Momenteel gaat de oorlog waar die gasten komen. Niet 1 beschikbare plaats is gevonden bij de grachtengordel elite. Alle opvangplaatsen komen in de overspannen volkswijken.

 5. Nelson1

  Hoe ironisch is het dat het Leger des Heils noodgedwongen een opnamestop moet instellen wegens geldgebrek. Hier is geen geld voor? Ja, echt? Misschien is het een idee als de daklozen zich bekeren tot de islam, krijgen ze ZEKER geld!! Ik zeg doen!!

 6. Bolkestein

  Hiervoor wordt er nou voor € 11,5 op de mantelzorg gekort in Amsterdam. Sociaal hè, met links aan de macht? Niet dus.

  1. Nelson1

   @Bolkestein, het wordt tijd dat wij, de bevolking, in opstand komen. Ik weet Rutte heeft maling aan het Nederlandse volk, maar dit kan zo toch niet doorgaan. Dit moet stoppen!

   1. Bolkestein

    We zijn allang geen democratie meer. Er zullen hooivorken en guillotines aan te pas moeten komen om de democratie te herstellen.

 7. Baron von Munchhausen

  Het wordt steeds duidelijker dat, ook gememoreerd door anderen, Ministeries een Islam koers volgen. Daarbij zeer Links!
  Het wordt tijd dat door diverse Ministeries de bezem gaat. Een zeer grote bezem!.

 8. Jumping

  Rutte 3 voert gewoon uit, wat een paar weken geleden achter gesloten deuren is afgesproken, door oa Rutte / Kaag en WA.
  Oogjes dicht en snaveltjes toe.

 9. Brennivin

  Ik hoop dat iemand eens een hek zet om die enclave en het geldinfuus lostrekt. Zoek het lekker uit daar. Ga je zelf lekker bedruipen, moet je eens kijken hoe snel die onzin afgelopen is.

 10. Bolkestein

  Scheid Amsterdam maar van Nederland af en stuur er geen cent Nederlands belastinggeld meer heen!

  1. Lao Tse

   Zwakzinnige opmerking.

   1. victus

    In Israël wordt elke Hollander die daar uit het vliegtuig stapt zichtbaar of onzichtbaar driedubbel gecontroleerd. Omdat Hollanders volgens Israël het meest naïeve en argeloze volkje zijn van het noordelijk halfrond.

 11. Bes Tolen

  Rutte heeft te weinig associatie met Nederland en de ware Nederlanders. Daarop zijn veel Nederlandse politici van nu op benoemd. Te beginnen: er zitten in dit kabinet al veel bewindslieden, die lang in het buitenland zaten en daar het meest bekend zijn en weer anderen, die in kringen verkeerden in Den Haag waar velen eerder banden hadden met andere landen dan Nederland. Het lijkt dus op de Oekraïne formule, die voor het Porosjenko kabinet daar werd toegepast. [Trouwens Merkel is de favoriet van de deep state in Amerika. Geen enkel regeringshoofd heeft zoveel macht in Noord Amerika en Europa. Duitsland is het meest dictatoriale land. Trump en Poetin bezitten minder macht en zij zijn niet blij met Merkel. Wie wel moge duidelijk zijn. Naast de deep state de domme Duitsers en denkelijk ook de domme Nederlanders. Onder meer maar tekenend. Waar komt al die beïnvloeding, indoctrinatie vandaan? En wie helpen? Juist! Begint in de VS.]
  In de Tweede Kamer ligt het niet anders. Het lachertje zijn de verkiezingen voor het EU parlement. Als het niet zo ernstig was. De Nederlandse linkse kiezers hebben zich ongelooflijk onzinnig uitgesproken door op Timmermans te stemmen. Deze mans kent Nederland namelijk heel slecht. Daarenboven laat hij nota bene weten, dat de lonen in Nederland drastisch moeten dalen want hij stelt dat de lonen in EU Europa alle hetzelfde niveau moeten krijgen. Dat wordt nog een kwart eeuw inleveren hier. Zonder opstand hier dus want wat er nu in Nederland woont, is het achterste volk van alle tijden. Duidelijk toch dat het kabinet Rutte niet deugt. Dat zorgt voor veel meer milieuvervuiling. Ook met CO2. Het aantal vervuilers, dat met de massa immigratie Nederland is binnen gekomen, omvat meer dan de hele bevolkingstoename in deze jaren Die autochtonen moeten er steeds harder voor werken, komen veelal ook toch niks anders meer en worden alleen maar meer afgezeken door de politiek en medestanders Gutmenschen en de vreemdelingen, die dadelijk al praatjes bij de vleet hebben. Al voorbereid in het verre thuisland. Jaarlijks moet er negentig miljard euro bij wat in het allereerste begin gasten heette. Dat heet in de propaganda verrijking maar is natuurlijk verarming.Zo kweek je slaven. Alles omgekeerd.

  1. Brennivin

   Het is geen immigratie. Het is kolonisatie wat hier gebeurd:

   Woont in een vreemd land waar hij geen wortels heeft
   Heeft zijn eigen kalender en jaartelling
   Draagt zijn eigen typische kleding
   Eet zijn eigen typische voedsel
   Spreekt zijn eigen taal
   Heeft zijn eigen geloof
   Ziet om zich heen de heidenen
   Trouwt alleen binnen eigen geloof of ras en nooit met een inboorling(e) tenzij die zich tot het geloof en cultuur van de kolonist bekeert, of tenminste beloofd dat de kinderen in de eigen cultuur worden opgevoed
   Wil het liefst in het thuisland begraven worden en als dat niet kan dan tenminste op een eigen begraafplaats’ in het nieuwe land
   Behoudt het paspoort van zijn thuisland
   Behoudt financiële en economische banden met het thuisland
   Het thuisland heeft grote financiële voordelen en belangen bij de situatie
   Vanuit het thuisland wordt druk uitgeoefend en gestuurd op cultuur en politiek
   Vervult militaire dienstplicht in het thuisland
   Behoudt zijn eigen rechtssysteem en stelt eigen rechtbanken in.

 12. Rud56

  @Bennivin ++++

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.