Filmpje! Hiep! Hiep! Hoera! Felicitaties voor DDS-uitgever Michaël van der Galiën met z’n 35 jaar

Het is niet elke dag zijn verjaardag en dat is ook de reden waarom we niet dagelijks dergelijke video’s publiceren, maar vandaag is het dus een speciale dag voor ons allen want DDS-uitgever Michaël van der Galiën (1984) is 35 jaar oud geworden. Verschillende bekenden uit de politiek, waaronder oud-DDS redacteur Paul van der Bas en Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) doen hem de gelukswensen per video overkomen. 

Aangezien we toch bezig zijn met relaties, een korte anekdote van mijn kant over hoe ik Michaël van der Galiën heb leren kennen. Dat is alweer enige tijd geleden. Als mijn geheugen het goed heeft was het 2012 of 2013. Destijds hanteerde DDS de oude huisstijl nog met ‘lady liberty’-elementen in het logo. De destijds geschreven artikelen werden altijd hoffelijk ontvangen door Michaël en/of anderen van de redactie.

DDS heb ik altijd leren kennen als een plek waar ruimte is voor debat en ‘andersdenkenden’. Waar iedereen weleens fouten maakt, maar ze ook durft toe te geven. Waar mensen uit hun slof schieten en ze de handschoen durven oppakken. Kortom een plek waar mensen met elkaar in gesprek gaan over gebeurtenissen om ons heen. Soms gaat het er fel aan toe. En ook de redacteuren zijn het niet altijd met elkaar eens, maar waar wrijving is, volgt glans.

Goed, voldoende anekdotes. DDS-eindbaas Van der Galiën is vandaag dus 35 jaar oud geworden. We kennen hem natuurlijk van DDS, maar ook van zijn legendarische interview met de Volkskrant waarin hij stelt:

‘Ik wil niet dat de deuren geopend worden. Andrew Breitbart zei altijd: I want to destroy the mainstream media. Hij had helemaal gelijk. Ik wil de deur op slot en alles afbranden.’

En the house keeps on burning, mede dankzij Van der Galiën. Laten we hopen dat hij zijn missie samen met DDS blijft voortzetten ‘in goede gezondheid’. Proost!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Brazil

  Waarom die zwarte verf aan zijn kin?
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Mars020

   Waarom ben jij een lekkende, kwijlende, incontinente randmongool?.. Een geurvreter is slimmer dan jij, want die neemt nog iets op.

  2. Mars020

   @ Brazil, nu snel terug je bedje in, want die Nigeriaan ligt op je te wachten. Als je klaar bent met je vriendje, vergeet dan niet om je kin te wassen. Anders loop jij morgen ook met een donkere strontkin rond.

  3. logisch denken

   het heeft zich bedacht

 2. hans-e-pans

  Nou niet gelijk overdrijven als iemand eens een keer jarig is, volgend jaar ook weer.

 3. Ritter

  Michaël ,van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

 4. Isengrijn

  “…DDS heb ik altijd leren kennen als een plek waar ruimte is voor debat en ‘andersdenkenden’…”

  Ik ook @Teunis.

  “…Waarom die zwarte verf aan zijn kin?
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)…”

  “…Waarom ben jij een lekkende, kwijlende, incontinente randmongool?.. Een geurvreter is slimmer dan jij, want die neemt nog iets op…”

  Zij ook @Teunis.

  Gefeliciteerd Michael!

 5. Peter Oudshoorn

  Proficiat Michael. 35 Jaar – dat is nog 5 jaar tot je midlife crisis. Ga maar vast sparen voor je Harley Davidson.

 6. Agios

  Brasil komt op zijn mening terug om weg te wezen!. Wat een zak.

  1. Mars020

   Brazielig heeft een zeer kort geheugen en daarbij nog een ernstige vorm van het slinkse virus. Verder heeft hij Jilles de la Tourette, een dwangneurose, incontinentie, trolleritus, een Mark-fetisj, negeritus, betweterigheid, zelfkastijding enz… Niemand wil met hem omgaan, wordt geweigerd bij de dames van plezier, taxi’s, kroegen, restaurants enz. Daarom wil hij zo graag al die gasten uit Afrika binnenhalen, puur alleen maar om zijn eigen seksuele en kinky frustraties op bot te vieren. Die smerige hobby moeten wij sponsoren. Die debiel betaald het maar lekker zelf!.

 7. ZiggyStardust

  doğum günü Michael.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.