Ingecheckt! Treinplasser meldt zich bij de NS voor straf

De Telegraaf weet ons te melden dat de dronken viespeuk, die over de stoel van een trein heen plaste, zich heeft gemeld bij de NS. De NS deed eerder vandaag een oproep en een woordvoerder bevestigt nu dat hij zich heeft gemeld.

De tweet van de NS, samen met het filmpje op Dumpert waar hij vol in beeld te zien was, hebben ervoor gezorgd dat de misdragende student zich heeft gemeld. Het was natuurlijk overduidelijk een daad van dronkenschap en op internet sprak men er terecht schande van.

De kans is zeer aanwezig dat hij er in z’n eigen sociale kringen op is aangesproken, want zijn gezicht ging in rap tempo heel Nederland door. Als het niet z’n vrienden waren die hem even confronteerden met z’n nieuw verworven bekendheid, dan was het wel één van de ouders die ’s ochtends bij het ontbijt, na het met koffie onder sputteren van de tablet, even flink boos aan de telefoon heeft gehangen met zoonlief!

De NS bood hem in een tweet “op de Dag van de Schoonmaker een meeloopstage van 200 uur” aan. Het is alleen nog niet duidelijk of hij daar ook daadwerkelijk op in is gegaan. En daarmee eindigt dit nieuws dan ook een beetje met een anticlimax, want we zitten natuurlijk allemaal met smart te wachten op de straf die hij krijgt en of hij bereid is een straf te aanvaarden.

Het mag in ieder geval wel gezegd worden dat het ontzettend netjes is dat hij zich wel gewoon heeft gemeld en het zou nog mooier zijn als hij z’n aanbod voor een stage (wellicht in andere vorm) zou accepteren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. EU kok

  Quote: Treinplasser meldt zich bij de NS voor straf.
  .
  Top, zijn we hopelijk die welbekende pisvlekken veroorzaker hier even kwijt.

  1. Mars020

   Weer een linkse trol minder.

   1. Raveltje

    Op deze manier kun je ook bekend worden

  2. Sealgaire

   Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

   1. Top

    😉 +

    1. Sealgaire

     lol

  3. Top

   Jabba, spreek vrijmoedig over Top, maar misbruik NOOIT zijn naam. Anders komen er consequenties, die je nooit ( heeft te maken met je IQ) kan begrijpen.

  4. Meriadoc Brandebok

   Dat wordt de komende weken flink dweilen en schrobben voor Sealgaire.

   1. Sealgaire

    Binnenkort weer een nieuwe naam Guusje, de hoeveelste?

   2. Top

    En jij weet precies hoe dat gaat, dat opruimen. Altijd nodig als je ouderling vriendjes je weer eens ‘verbouwd’ hebben. Heel veel bleekwater nodig?

    1. Sealgaire

     LOL

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.