Kijk dan! Boze islamisten demonstreren bij consulaat voor jodenhater (en de vrouwen moeten achteraan)

Geïrriteerde islamisten die hun ‘rechten’ opeisen: het is een fenomeen dat je in de hele westerse wereld ziet. In Nederland hebben we DENK met hun stupide filmpjes, en in de Verenigde Staten heb je de Muslim American Society. Die wil kalifaatfans uit de gevangenis halen en vrouwen onderdrukken.

Terwijl in Nederland de Dam ieder weekend het toonbeeld van treurige antisemitische propaganda wordt, is ook een Amerikaanse versie aan het ontstaan. In Los Angeles, voor het consulaat van Saudi Arabië. Daar verzamelde zich afgelopen maand een mensenmassa die op het eerste oog protesteerde tegen tirannie en de moord op journalisten – maar wie beter kijkt, ziet meer.

Want dit was zoveel meer dan ‘slechts’ een demonstratie tegen de moord op de Amerikaans-Saudische columnist Jamal Khashoggi…

Bron: counterislamist.org.
Bron: counterislamist.org.

De demonstranten, allen van islamitische afkomst, behoren namelijk tot de Muslim American Society. Zeg maar de Amerikaanse afdeling van de Moslimbroederschap. En dus krijg je dit. Wél met z’n alleen de barricaden op tegen ‘onrecht’, maar dan wel gescheiden. De vrouwen achteraan…

Bron: counterislamist.org.
Bron: counterislamist.org.

En de mannen mochten voorop:

Bron: counterislamist.org.
Bron: counterislamist.org.

Ziet u ze ook? Die borden om ene Shaykh Salman al Ouda vrij te laten? Dat is dus een salafistische haatimam. Een antisemiet die beweert dat Joden het bloed van de Palestijnen in hun matzes bakken met Pasen, dat soort. Al Ouda heeft een tijdlang op de zwarte lijst van Denemarken gestaan, omdat hij kennelijk fan was van het stichten van een kalifaat en het aanvallen van onschuldige vrouwen en kinderen. Ook noemt hij Osama Bin Laden “mijn broeder.”

Niet écht een onschuldige of inspirerende leider dus, die al Ouda, tenzij je houdt van een bodempje haat met daar bovenop een dikke laag opruiing. Maar de Amerikaanse MAS-Moslimbroeders malen er niet om. Zij zwaaien met hun “free Al Ouda”-bordjes en de Amerikaanse vlag, zodat de onwetende omstander denkt dat hij hier nog te maken heeft met democratische vrijheidsstrijders ook…

Bron: counterislamist.org.
Bron: counterislamist.org.

Dus nee. Brr.. Ga weg! Als je zo’n fan bent van onderdrukking, antisemitisme en vrouwenhaat, doe dan niet zo schijnheilig maar zeg het gewoon.

Maar dat doet MAS dus niet. Want als je hun ware gezicht lieten zien, dan komen de linkse useful idiot-organisaties – zoals Code Pink – natuurlijk niet lekker een potje met ze meedemonstreren:

IMG_3209-code-pink-700x585


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Toverkol

  Valt mij op dat de vrouwen heel blij kijken !

 2. Confucius

  Loopt Arnoud van Doorn daar nu met een Amerikaanse vlag te demonstreren met z’n moslimvriendjes?

 3. Agios

  Kom mee naar buiten allemaal, dan zoeken wij de imamhaal. Overigens, ik zie geen enkele vrouw blij kijken, eerder bedrukt…

 4. peetjoh. k

  Ja gelovigen he. T maakt niet uit wat ze aanhangen ze zijn allemaal achterlijk. Gek dat er nog zoveel mensen zijn die niet zelf kunnen denken.

 5. Veteraan

  Waarom gaat daar niet een NIET moslim met een bomgordeltje bij staan ?
  Oh ja, christenen enz doen dat niet, effe vergeten.

 6. NoDoubt

  Moham, meer dan 800 mensen vermoord, heel veel verkrachtingen, slaven en het bewust uitroeien van dhimmies, vrouwen zijn derderangs burgers. Geen kennis van chronologie en weet niet dat de zon niet in een modderpoel ondergaat. Geweldige ‘religie’ van vrede.

 7. Abraham50

  Misschien kunnen de vrouwen meer geluid produceren? Staan ze daarom meer achteraan?
  Kan iemand dit voor mij bevestigen of wel tegenspreken?
  Bedankt alle vrijwilligers die dag.

 8. Korporaal Monty

  Hadden ze in Amerika maar één strijder tegen de islam net als wij in Nederland hebben.

  Dan hadden ze ook geen problemen met de islam net als in ons land.

 9. Mars020

  Bij ons lopen moslims allemaal in een jurk over straat als een stelletje dragqueens, die net uit een gaybar komen. Zijn ze in dat land toch iets verder met de ontwikkeling.

 10. logisch denken

  Wanneer gaan we bootjes vullen om ze teug te brengen naar hun vreedzame land waar ze zich volledig thuis zullen voelen ? Die arme mensen moet je toch helpen , ze zijn ontheemd en voelen zich buiten de verlate moslimstaat zo alleen en gediscrimineerd.

  Stichting oprichten , help de moslim naar huis. De goede bedoelingen zullen wel weer weggezet worden als discriminatie en haat

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.