Peilingen! Helemaal niemand van mening veranderd over Geert Wilders (PVV)

De peilingen van deze week laten een verontrustend beeld zien. Voor het eerst sinds langere tijd is in Nederland niemand van mening veranderd! De resultaten van de peilingen van Maurice de Hond (Peil.nl) zijn gelijk aan die van vorige week. Wel zien we dat het beeld dat we vorige week hadden steeds scherper wordt. 

De peilingen van 9 juni 2019

De peilingen van 9 juni 2019. Bron: Maurice de Hond / Peil.nl
De peilingen van 9 juni 2019. Bron: Maurice de Hond / Peil.nl

Goed, het electorale landschap lijkt nu met het Zomerreces in aantocht definitief tot rust te komen. Dat is maar goed ook. Het was een bevlogen seizoen met hoge pieken en diepe dalen voor de volgers van de politiek. Waar het in januari dit jaar nog een spannende strijd zou worden tussen de VVD en FVD bleek later de laatste toch de sterkere.

Maar enkele weken na de glorieuze overwinning van FVD is er weinig over van de titel ‘grootste partij’. Tijdens de Europese verkiezingen kon men niet werkelijk scoren en daarna daalde het aantal zetels in de peilingen vrij snel. De partij van Baudet is ondertussen alweer vier zetels gedaald en staat (nog steeds knap) tweede in de politieke ranking van Maurice de Hond.

Ook voor de PvdA was het een bevlogen jaar. Ze begonnen in 2018 met een flinke achterstand, maar die is nu weggewerkt. De partij is nu het grootste linkse, of wat daar voor moet doorgaan, blok. Hoeveel nog gaat veranderen voordat het zomerreces zich definitief aandient is de vraag. Wellicht dat de kiezer later nog inhaakt. In ieder geval heeft niemand zijn mening over Geert Wilders gewijzigd. Dat moet een solide basis zijn voor de PVV om weer te beginnen met bouwen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. F.C. Labrouste

  “De partij van Baudet is ondertussen alweer vier zetels gedaald ”

  Ik vermoed dat die daling zal doorzetten als we mensen als Beukering maar genoeg aan het woord laten en de partijtwisten de komende maanden zullen opvlammen.

  1. Tguard

   @fc leuke analyse toch helaas strijdig met hoe de heersende linkerzijde hier over fvd stemmers denken.
   Fvd stemmers zijn immers dom, fascist, nazi en natuurlijk bruinhemd. Zou toch niet veel moeten uitmaken wat er verder gezegd wordt het gaat immers niet om de inhoud.

   1. F.C. Labrouste

    “Fvd stemmers zijn immers dom, fascist, nazi en natuurlijk bruinhemd. ”

    Dat mag je vinden, Tguard, maar dat vind ik bepaald niet. Er zullen vast wel domme mensen, fascisten en racisten in het electoraat van het FvD zitten, maar die zitten in alle partijen.

    1. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     1. F.C. Labrouste

      Sterk betoog, edoc431. Knap ook.

   2. Top

    Een prima briefje van J. Dijkgraaf. Steek dit maar in je zak Asscher

    Forum voor Democratie wil als grootste fractie de voorzitter van de Eerste Kamer leveren: Toine Beukering.
    Beukering diende veertig jaar als militair ons land, laatstelijk als brigadegeneraal, en legde gisteren in een interview in De Telegraaf uit wat hem gemotiveerd had tot die keuze.
    Letterlijk ging het interview zo:
    “Ik heb als klein jongetje een boekenkast vol gelezen over de Shoah. Ik ben altijd geïntrigeerd geweest hoe dat toch kan. Dat de Joden – zo’n dapper strijdbaar volk – als makke lammetjes gewoon door de gaskamers werden gejaagd. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik heb nooit het echte antwoord gevonden. Maar een ding voor mij: dat nooit meer. Daarom heb ik 40 jaar een uniform gedragen en ben ik over de hele wereld gereisd.”
    Wat bedoelt u met makke lammetjes?
    „Nou, er is heel weinig verzet geweest. Verzet door de Joden. Ontsnappingen. Dat soort zaken. Daar zijn allerlei redenen voor, maar het is een triest verhaal dat nooit meer mag gebeuren.”
    Het Joodse volk is als makke lammetjes naar de gaskamer gegaan?
    „Afgevoerd, hè. Ze zijn niet vrijwillig gegaan.”
    Nou ja, ’makke lammetjes’ impliceert toch iets anders?
    „Er is weinig verzet geweest, heb ik gezegd.”
    Aha, daar was-ie!
    De stok om de hond te slaan.
    In Leeuwarden greep u gisteravond meteen uw kans: “Ik vind het een ontzettende zak. Hij heeft in ieder geval zijn ruiten ingegooid als kandidaat voor het voorzitterschap van de Eerste Kamer.”
    Niet kijken naar de context, niet kijken naar de nuance, maar volop meegaan in het ‘frame’ dat een prominente FvD’er ‘de Joden’ ‘een laf volk’ noemt U. Als het niet zo in- en intreurig was, zou je er bijna om in lachen uitbarsten.
    Want natuurlijk waren er in de Tweede Wereldoorlog naast zich verzettende Joden in Nederland ook Joden die gewoon deden wat hen werd opgedragen.
    Dat kwam omdat de Duitsers het bestuur over de Joodse gemeenschap op 13 februari 1941 hadden overgedragen aan de Joodsche Raad. Via die Raad gaven de Duitsers bevelen aan de Joodse gemeenschap. De Joodsche Raad bestond uit (voorheen) respectabele Joden (die dachten invloed te kunnen uitoefenen op de Duitsers). Dus was het vrij logisch dat de Joodse gemeenschap luisterde naar de opdrachten van de Joodsche Raad. Eén daarvan: lever je wapens in.
    Enfin, u kent de geschiedenis beter dan ik.
    Want de oprichter en eerste voorzitter van de Joodsche Raad was de toenmalige voorzitter van de Kerkeraad van de Nederlands-Israëlische Hoofdsynagoge.
    Zijn naam: Abraham Asscher.
    Uw overgrootvader.
    Naar uw overgrootvader luisterde een deel van de Joodse gemeenschap wel.
    Met de kennis van nu weten we: dat hadden ze beter niet kunnen doen…
    U bent uw overgrootvader niet.
    Maar nu uw eigen familie -ongetwijfeld toentertijd met de beste bedoelingen- met de nazi’s heeft samengewerkt, geeft het niet echt pas om hoog van de toren te blazen over een man die veertig jaar het land diende als militair.
    Doet allemaal niets af aan het feit dat die lui van Forum voor Democratie hun woorden nóg zorgvuldiger moeten kiezen, omdat in de gezamenlijke jacht van politiek en mainstream media op die partij nu eenmaal geen middel onbenut wordt gelaten.

    1. F.C. Labrouste

     Jan Dijkgraaf wordt een beetje zielig, net als Jan Roos. Beiden mislukt in de politiek en nu een beetje zuur mopperen op marginale rechtse blogjes.

     Tranentrekkend.

     1. edoc431

      Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

    2. Marija

     @Top, ik heb het ook gelezen en je word toch ziek van het omdraaien van de feiten, maar het is de opdracht. Daarom zal er niets veranderen zolang links zoveel macht heeft en zelfs de gerechtelijke macht in de klauwen heeft.
     Ik las ok dat in de oorlog vele duizenden joden hebben geholpen ons land te bevrijden, was ook op TPO maar vind het niet meer.
     Ik ben niet zo bedreven in kopie maken e.d.
     Wil u graag bedanken voor het plaatsen, want het is super belangrijk dat de goede kant van de medaille wordt getoond.
     Chapeau voor dhr. Beukering.

     Of topic: m.i. zou Geert Wilders een aanklacht kunnen indienen tegen de rat Opstelten, die hem betichte van “voor de voeten te lopen”
     Eens komt de tijd dat wij spijt krijgen hem niet massaal gesteund te hebben. Nu maar hopen op de vlg verkiezingen, zo snel mogelijk.

     Onze regering lijkt wel een maffia bende.

   3. Ragmilla

    Wilt u beweren dat het over inhoud gaat? Nu wordt het Interresant. U zegt dus dat FvD een juiste voorstelling van zaken geeft?

    1. hoolie295

     op sommige vlakken zeker , integratie is mislukt en zal ook
     nooit gaan lukken , helaas zien de linkse wegkijkers t anders maar
     die geven zelfs na een verkrachting nog niet thuis , denk daar maar eens over naar , vroeger touwtje uit de brievenbus weet je nog?

     1. F.C. Labrouste

      De Joden zijn geïntegreerd, de Surinamers zijn geïntegreerd en de Molukkers zijn geïntegreerd.

      Hoezo, de integratie zal altijd mislukken?

     2. Ragmilla

      Ik vraag of FvD de zaken voorstelt zoals ze zijn.

    2. Top

     Zeg eens, volgevreten motorpak, zit je hoofddoekje weer te strak?

     1. hoolie295

      hij vraagt zich af of t klopt , helaas voor ragmilla wel , alleen fvd en de pvv zeggen waar t op staat , links wilt zelfs IS terughalen hhahah en dan vragen of t klopt ? hahh neem nog een jenevertje

  2. Scheve Tinus

   @ Forum Clown

   Heb jij niet al meerdere keren een ban aan je broek gehad?

   Wat begrijp je niet aan die boodschap?

   1. Watcher

    Haha weer een reaguurder die zijn nick verandert zonder een ban.
    Waarom?
    Denken te beginnen met een sterke comeback 🙂 🙂

    1. Sans Rancune

     @Watcher, ik meende aan de toonzetting ook al zoiets te herkennen. Spoedig vernemen wij van de afdeling Urologie (bij de infozuil inchecken) wat meer duidelijkheid.

    2. Top

     Goedemorgen mijnheer ‘Jodenhater’ en antisemiet. Toch weer wakker geworden? Jammer, de wereld zou zo veel beter zijn.

     1. Watcher

      @Top, voorheen fanatieke aanhanger van Janmaat de jodenhater..

     2. Top

      U spiegelt blijkbaar graag. Maar laten we eerlijk zijn, u bent een onrendabele en een lafaard!

    3. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     1. F.C. Labrouste

      Sterke inhoudelijke reactie, edoc431. Intellectuelen van jouw kaliber tillen dit blog op een hoog inhoudelijk niveau.
      Respect!

 2. Peter Oudshoorn

  Het is zo goed als zeker dat de PVV het dieptepunt heeft bereikt en vanuit de solide basis van acht zetels kan bouwen aan een sterke comeback. Dit zal de partij groter maken dan ooit, omdat FvD’ers die voor het eerst ‘echt rechts’ durfden stemmen zullen kiezen voor de politieke ervaring en heldere lijn van Wilders.

  1. F.C. Labrouste

   Als FvD of PVV de komende tijd winst boeken doen ze dat alleen ten koste van elkaar. Het is electorale concurrentie in hetzelfde kleine vijvertje van hoogstens 20% van de stemmen.

   Politiek gaat het nergens meer over.

   1. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

    1. F.C. Labrouste

     Sterke inhoudelijke reactie, edoc431. Intellectuelen van jouw kaliber tillen dit blog op een hoog inhoudelijk niveau.
     Respect!

   2. Top

    blblbllllaaaaaaaaa blaaskaak.

  2. Sans Rancune

   @Peter,..waar bestaat dan die heldere lijn uit. Ik hoor alleen die grijze plaat die afgedraaid wordt. Er wordt toch niets nieuws verteld, het is doodstil.

   1. Robert75

    Welke grijze plaat? Dat islam een fascistische en imperialistische ideologie is, die uit is op wereldoverheersing ? Dat is toch gewoon een feit. Getuige ook de 1400 jarige islamitische geschiedenis. Je moet toch wel een ontzettende plaat voor je kop hebben om dat te ontkennen. Of je hebt al lang een boerka over je kop getrokken. Dan kan het allemaal niet meer zo helder zien.

  3. Robert75

   In de peilingen van 1 vandaag heeft de PVV 14 zetels hoor. Dus of die 14 is veel te hoog, of deze 8 is veel te laag. Maar hoe dan ook. Het is erg opvallend te noemen dat mensen maar bezig blijven met de PVV.

   1. santiago

    We zitten binnenkort weer boven de 20, maar of het wat uithaalt in onze mooie democratie.

  4. Marija

   Dat zou mooi zijn en ik hoop het van harte.
   Wilders geeft in ieder geval nooit op.

   1. F.C. Labrouste

    Klopt, Wilders streeft er naar zijn Kamerzetel warm te houden tot zijn pensioen.

    1. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     1. F.C. Labrouste

      Sterke inhoudelijke reactie, edoc431. Intellectuelen van jouw kaliber tillen dit blog op een hoog inhoudelijk niveau.
      Respect!

 3. Vit

  “De partij van Baudet is ondertussen alweer vier zetels gedaald ”

  Nog steeds bedoelt Teunis, ik leg het maar even uit.

  1. Beukman

   De partij van Baudet wordt door de hond duidelijk naar beneden gemanipuleerd @Vit, iedereen kan zien dat FvD in opmars is, ik ken bijna niemand meer die niet op FvD stemt. De Hond is gewoon een kartelpeiler, hij heeft nu al de uitslagen van de peilingen voor de komende maanden klaarliggen.

   1. F.C. Labrouste

    Het moet niet gekker worden!

    1. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

   2. Peter Oudshoorn

    De humor van Beukman blijft op het niveau liggen van een brugklassertje. Enige groei hoeven we niet meer te verwachten.

    1. F.C. Labrouste

     Peter is een echte lachebek.

     🙂

    2. Beukman

     Interessante reactie van mijn correspondent buitenland @P. Oudshoorn. Ik ventileer een mening die hier op DDS algemeen opgeld doet. Alleen is het uit mijn mond bruklashumor, en uit die van anderen bittere ernst. Wat zegt dit over die anderen?

 4. Beukman

  De peilingen van deze week laten een verontrustend beeld zien. Voor het eerst sinds langere tijd is in Nederland niemand van mening veranderd!

  Het staat wel vast dat De Hond Opdracht van Rutte cs heeft gekregen om de uitslagen een paar weken te bevriezen. Iedereen in mijn buurt en al mijn vrienden stemmen FvD of PVV, en dat worden er steeds meer. Het volk laat zich niet bedonderen door deze overheidsmanipulator, deze $oros lakei van de MSM, aangestuurd door de EU en op de payroll van Timmerfrans. Gelukkig is er nog onafhankelijke journalistiek in de vorm van DDS.

 5. santiago

  Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV. Geert heeft destijds niet voor niets de VVD verlaten. Hij zag vanuit zijn positie toen al wat er aan de hand was met b.v. het ministerie van justitie o.l.v. Demmink. Met zo’n club wilde een fatsoenlijk mens als geert niets te maken hebben. Geert heeft tot nu toe in alles gelijk gehad.
  Hij durft de dingen bij naam te noemen b.v. dat we minder Marokkanen willen( de goeie niet te na gesproken, maar die wonen in Marokko, het vullus uit het Rif en Atlas gebergte hebben wij) en dat moslimvrouwen verplicht met een kopvod op lopen. Zij die zeggen dat ze dat uit vrije wil doen liegen dat ze barsten. Ik zou graag nog zien dat Geert stelling zou nemen tegen de monarchie, de bron van alle ellende, maar dat is misschien te gevaarlijk en dat begrijp ik best. De verrotte, corrupte elite heeft een licence to kill.

 6. santiago

  Dit is toch een prachtige peiling voor de maffia,Minerva club die Nederland leidt. 8 partijtjes die alle kanten op kunnen en de VVD(Minerva) weer de grootste.

  1. Bolkestein

   Waren de VVD prominenten Opstelten en Demmink niet tegelijkertijd bestuurslid bij Minerva? Zeg met wie uw vrienden zijn en ik weet wie u bent… Oftewel: Ons kent ons en de ene smerige hand wast de andere.

   1. santiago

    Bea, Lubbers en noem ze allemaal maar op. Ik heb niet eens zin meer om het te Wikipedia-en. Het is allemaal zo overduidelijk. Die dat nu nog niet ziet moet wel echt stront in ogen en oren hebben.

    1. santiago

     Voor de liefhebbers, google maar even , bekende leden Minerva.

 7. Duckday

  Maar we stemmen vrij en blij PVV er bij de partij die opkomt voor de normale man en vrouw En de andere keus is FvD

  1. Watcher

   Proest

   -FvD die opkomt voor de normale man en vrouw.-

   1. Top

    En niet voor een stuk anusurft zoals jij. Voor lafaards en Jodenhaters, geen soelaas.

    1. F.C. Labrouste

     Wat een stuk anusurft is weten we niet, maar Top is op dat punt natuurlijk een specialist.

 8. Kaashoofd

  Velen zeggen hun FvD lidmaatschap al op. FvD is passé, alleen nog een kwestie van tijd tot ze terug zijn bij de 2/3 zetels. Beetje zoals de Bitcoin koers.

  Baudet heeft het aan zichzelf te danken: domme tweets, opmerkingen in een tv debat, onvoorbereid naar het debat met rutte.. en dan nog partij prominenten die ook domme dingen gaan zeggen, deze bv over de Joden. Ik snap niet waar zulke opmerkingen aan bijdragen? Dat is dus exact wat ik bedoel; de FvD ventileert zaken waar men niks mee wint:
  Joden in de tweede wereldoorlog (WW2 is passé, hou gewoon je mond)
  MH17 (politiek gezien win je hier niks mee, zijn veel belangrijkere zaken dan een paar zielige doden)
  IQ en ras discussie (ookal heb je gelijk, niemand wil hieraan toegeven, reden vanuit rechts om hun mond te houden: de domme negers moeten dan compensatie krijgen omdat normaal werk voor hun onmogelijk is, je creëert dus een case voor legitiem lui zijn.. wat ze al zijn).
  Racistische Twitter accounts retweeten

  Ookal geef ik Baudet gewoon gelijk, maar de nazi’s snappen wel waar die voor staat. Een echte leider herken je snel. Maar of die dat echt is? Een echte leider zal strategisch zijn en z’n mond dichthouden als dat simpelweg beter is: meer stemmen oplevert.

  Zodra je de grootste bent: koning afzetten, premierschap omzetten naar president, verkiezingen van eens in de 4 jaar naar eens in de 7 jaar, leger uitbreiden (onder mom van NAVO norm), uit Brussel stappen, grenzen dicht, daarna kan je doen en laten wat je wil.

  1. santiago

   Kaashoofd.+ enorm veel. Tip voor Geert. Verander de PVV in RPVV. Republikeinse partij voor de vrijheid. De peilingen zullen door het plafond knallen.

   1. Duke

    Wil je republikeins stemmen moet je bij D66 zijn.

  2. Peter Oudshoorn

   Kaas kopt: “Zodra je de grootste bent: koning afzetten, premierschap omzetten naar president, verkiezingen van eens in de 4 jaar naar eens in de 7 jaar, leger uitbreiden (onder mom van NAVO norm), uit Brussel stappen, grenzen dicht, daarna kan je doen en laten wat je wil.”

   Dit lijkt toch een beetje op de blauwdruk waarmee dictators als Erdogan groot worden en nooit meer weg te krijgen zijn. Kaas lijkt me ook een groot voorstander van een generaalsregime.

 9. edoc431

  En Teunis heeft weer een paar tientjes verdient hoor goed gedaan hoor knul
  Flink blijven oefenen je komt er wel hahahaahahahaahah . Zo even lekker Faro weer in heerlijk weer hier .

  1. Sans Rancune

   De keutels doorgespoeld?

 10. Godefroy France

  HOOP DAT GEERT WILDERS UITEINDELIJK ALS LAATSTE LACHT,,,, RUTTE EN Z’n corrupte omgeving aan de schandpaal (als de geruchten waar zijn) pek en veren !!!

  PVV EN FVD WEL DOORPAKKEN !!!

 11. H.Vaes

  Niemand van mening veranderd?
  Nederlanders hebben geen mening meer….zij laten zich hun mening voorschrijven door idioten.

 12. Flip Flipt

  Onzin,Alle turken ,marokanen etc in mijn omgeving kotsen die gasten van dacht inmiddels uit,zeker na de zoveelste wanvertoning van die OSturk in de kamer laatst.Deze (partij)gaat eerder van 3 naar 1(of beter nog GEEN) zetels ipv 4.
  Ook de mensen die de laatste keer tegen beter weten op de VVD hebben gestemd en waarvan nu blijkt dat ze blijven liegen en bedriegen zullen zich nog wel even achter de oren krabben voordat ze weer op deze leugenaars stemmen,ik bedoel t is toch te gek voor woorden dat Rutte en Teeven achter de aanklacht op Wilders zitten,begint n beetje bananenrepubliek te woorden hier met die gasten van Dacht en de VVD.

 13. fusilier

  Als Wilders echt de migratie stroom kan stoppen , heeft hij mijn stem. Hij moet het iets slimmer aanpakken, en de onderdrukte moslim vrouwen opzetten tegen hun man.

 14. Flip Flipt

  En kaashoofd ,U snapt er echt niets van.
  Mensen zeggen hun lidmaatschap op?De partij Fvd is groter dan ooit en blijft groeien.
  Baudet niet goed in debat met Rutte?
  Hij liet m alle hoeken vd ring zien.
  MH 17?Dus u vind t normaal dat de leugenaars van oa de VVD eerder een veroordeling mogen uitspreken dan dat een rechter dit doet?
  Tuurlijk slaap maar lekker door joh

 15. Vliegenvanger

  Die peilingen van de Hond vertrouw ik voor geen cent. Vijf weken geleden heb ik me aangemeld, maar ben nog nooit benaderd door de Hond. Vraag me dan af hoe ze elke week een peiling maken. Als ze steeds dezelfde mensen peilen klopt er niks van. Je moet steeds switsen onder je team. Dan zal je zien dat er wel degelijk verloop is. Voorlopig hou ik me er niet aan vast.

  1. F.C. Labrouste

   “Vijf weken geleden heb ik me aangemeld, maar ben nog nooit benaderd door de Hond.”

   Hiermee is natuurlijk zonneklaar bewezen dat de peiling niet betrouwbaar is.

   🙂

  2. Beukman

   @Vlieg
   Je zou natuurlijk even de moeite kunnen nemen om op de website van Peil te lezen welke methodologie er wordt gebruikt. Daarna zal je vermoeden dat ze steeds dezelfde mensen gebruiken beslist verdwenen zijn.

 16. Henk Albarda

  Aan de FvD haters hier, oa F.C. Labrouste, ongetwijfeld fan van Asscher, vooral doodzwijgen dat waar een FvD’er de weer de waarheid vertelt (inmiddels op diverse sites bevestigd, zoek/lees eens zelf! ipv links populistisch te blaten), Asscher met joodse wortels, met een gulle lach DE bewezen engelse anti-semiet Jeremy Corbyn, met zichtbaar genoegen de hand schudt en dan aangeeft dat hij graag van hem leert…… (kennelijk niet meegekregen dat ook labour ivm oa anti-semitisme heeft verloren) Corbyn, bewezen aanzettend tot haat.
  Wil hij misschien iets leren wbt de jaren 30………?
  En diezelfden, nooit een schaamtevolle reactie op al het geweld dat links loslaat op rechts. Specialisatie links: liegen en bedriegen.

 17. AntiPartijKartel

  In de huidige politiek-correcte linkse landschap kun je echt niets meer zeggen. Zeker als je rechts bent, je kop wordt er toch wel afgeschoten.

 18. DidiMadloba

  “De partij is nu het grootste linkse, of wat daar voor moet doorgaan, blok.”

  Is de PvdA niet links genoeg naar de smaak van DDS?

 19. DidiMadloba

  Meningen, daar krijg je maar last mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.