Slechts 16% van de Tweede Kamerleden heeft moed, zo suggereert de uitslag van deze stemming

Het is alweer enige tijd geleden, maar relevant om te bespreken, de motie: 19637-2322 van Thierry Baudet ingediend tijdens de vergadering van de Tweede Kamer op 11 mei 2017. Deze motie toont namelijk aan dat de huidige partijen in de Kamer vooral lippendienst afleveren als het gaat om immigratie en niet eens bereid zijn om de invloed en status van de Nederlandse staat in te zetten in het voordeel van onze landgenoten.

De motie onderstreept wat Thierry Baudet (FVD) eerder deze week al zei, namelijk dat “onze politici zwakke knieën hebben“. Gezien de inhoud van de motie, waar slechts 24 parlementariërs voor stemden, is dat geen onlogische uitspraak. De motie leest als volgt:

“roept de regering op om, op de kortst mogelijke termijn alles binnen haar mogelijkheden te doen – inclusief het instellen van financiële en diplomatieke sancties, het stoppen van ontwikkelingshulp, het niet langer doorbetalen van kinderbijslag en het intrekken van landingsrechten – om deze landen tot opname te dwingen.”

Nederland zit namelijk met een probleem en dat is illegale immigratie, hierdoor leven de documentlozen soms jaren in Nederland. Met alle negatieve gevolgen voor zowel Nederlanders als henzelf. Maar de huidige politieke partijen durven dus niet écht de problemen op te lossen. Immers zouden de problemen vrij snel opgelost zijn wanneer Nederland de landen van herkomst onder druk zet, maar dat durven parlementariërs dus niet. Uiteindelijk stemden slechts drie partijen vóór deze intelligente motie, namelijk SGP, PVV en FVD.

De partijen die normaal ‘een grote mond’ hebben zoals VVD en CDA stemden uiteraard tégen het voorstel. Wel zijn zij druk in de weer met het zogenaamde ‘Marrakesh pact’, maar in hoeverre de afspraken in dit pact nu al hebben geleid tot verbetering is maar de vraag. Ziet u verbetering om u heen? Nee, zeker?

Moet je nagaan hoe kansloos de volksvertegenwoordigers van VVD en CDA zijn als zij dus enerzijds kritisch doen, maar anderzijds niet eens machtspolitiek durven bedrijven. Van een ‘realistische houding’ dus geen spoor! Ja, Thierry Baudet (FVD) heeft gewoon volkomen gelijk als hij zegt dat Nederlandse politici zwakke knieën hebben. En daar wordt Nederland echt niet beter van. Ja, op korte termijn misschien, maar tegen een lange termijn verlies!

En hoe groot dat verlies zal zijn is afhankelijk van de Nederlandse kiezer.

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Augustus

  De eerste fout die gemaakt wordt is onder de indruk zijn dat de meerderheid van de politici die globale homogeniteit aanmoedigen er zijn om de Nederlandse bevolking te dienen. Die zien zichzelf als demigoden over het domme, homogene volk en die doen er alles aan om die verhouding in stand te houden en verder te versterken. Een essentieel onderdeel daarvan is af te stappen van de al te kritische, vervelende blanke man en vrouw.

  Wat enger is dat er steeds meer mensen er van overtuigd zijn dat de nationale identiteit ontbonden (of zelfs verbannen) moet worden en dat de Europese etniciteiten geforceerd een minderheid moeten worden gemaakt. Zonder deze extreem demoraliseerde mensen hadden deze parasieten nooit macht gekregen, maar werden zij gezien als landverraders. Dit is zelfmoord op nationale schaal.

 2. logisch denken

  Ach , baudet is ook tot outsider verklaard en zal hetzelfde lot ondergaan als Wilders. Maak je maar klaar voor 24-7 beveiliging en geef je privacy maar aan de buren. voor FvD doemt hetzelfde cordon sanitaire op als Wilders al jaren lang ervaart.

  Geen enkele motie zal aangenomen worden en het partijkartel zal er alles aan doen om je uitspraken te verdraaien of te vertekenen.
  Ook meneer Baudet zal geheel kapot geschreven worden

  1. Brazil

   Baudet Ruslandknuffelaar NR.1 , nog erger dan Trump.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. hans-e-pans

   Degene die lefhebben en het tonen krijgen dan gelijk het etiket “ultra rechts” op het voorhoofd geplakt, of kunnen na beeindiging van een politieke carriere een burgerbaan wel vergeten.

 3. Brazil

  Als we het toch over zwakke knieën hebben daar weet kasgrabbelaar
  Otten alles van.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 4. Extreem Realist

  De regering moet zich gewoon aan het kalergi plan houden dus er veranderd niets.

 5. Jean Nederland

  In de jaren 30 liepen we al aan de leidraad van het Nazisme en nu doen we hetzelfde aan de leidraad van het Islam Nazisme.

  1. Mars020

   Klopt helemaal!. De Nederlandse politiek, gebruikt de weg met de minste weerstand. Komen er Nazi’s binnenvallen, dan lopen ze die achterna. Komen er agressieve moslims binnen, lopen ze daar de tarrels van hun aars af te likken. Zegt Brussel spring, vraagt Rutte hoe hoog?. Linkse trollen zijn precies hetzelfde, als onze laffe overheid. Het zijn een stelletje watjes.

   1. Niet L niet R

    Perfect verwoord, maar helaas zijn nog vele blind voor de ellende die de linkse kliek al jaren veroorzaakt!

 6. Niet L niet R

  Had van die linkse kliek niet anders verwacht!

 7. Rud56

  “En hoe groot dat verlies zal zijn is afhankelijk zijn van de Nederlandse kiezer.”
  Helaas leeft er onder die kiezers een veel uitermate dom en wegkijkend volk, gezien de stijging van de PvdA in de peilingen!

  Een ezel stoot zich nimmer tweemaal aan dezelfde steen, maar dat volk, zelfs na vier keer zijn ze zich nog niet bewust van de steen. Vaak verklaarbaar, want veelal leven ze ook onder een steen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.