Smeerlapperij! Oud-minister Opstelten bemoeide zich wél met proces-Wilders: “omdat hij ons te veel voor de voeten loopt”

Minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus heeft toegegeven dat oud-minister van Justitie Ivo Opstelten (VVD) zich wel degelijk heeft bemoeid met het proces tegen Geert Wilders. Dit werd jarenlang ontkend maar is nu officieel toegegeven. Dat meldt RTL Nieuws.

Geert Wilders heeft in de Tweede Kamer vragen gesteld over zijn strafproces wegens zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak. Uit antwoorden van Grapperhaus op vragen die Wilders in had gestuurd, blijkt dat oud-minister Ivo Opstelten zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan inmenging bij het proces tegen de volksvertegenwoordiger en dat hij voorstander was van vervolging van Wilders. De betrokkenheid van Opstelten werd altijd door het Openbaar Ministerie en Ministerie van Justitie en Veiligheid ontkend, óók tegenover rechters en in het meest recente hoger beroep.

Doordat het OM nu aantoonbaar heeft gelogen tegenover de rechters, bestaat nu de kans dat de hele rechtszaak daardoor sneuvelt. De bewoording die toenmalig secretaris-generaal van het ministerie Veiligheid en Justitie Joris Demmink gebruikte, over wat Opstelten hem had verteld, is niet mals! Opstelten zei volgens Demmink letterlijk dat het OM Wilders moest vervolgen: “omdat hij ons te veel voor de voeten loopt.”

Heel dikke kans dat er nu dus mensen uitvliegen vanwege leugens en bedrog. Wel weer jammer dat dit pas ná de verkiezingen bekend werd gemaakt. Op Twitter krijgt Wilders in ieder geval veel steun en wordt hem aangeraden zelf aangifte te doen tegen Opstelten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. NoDoubt

  De bananenrepubliek van Rutte.

  1. Joop Klepzeikert

   @NoDoubt: Was het maar een bananenrepubliek. Dan hadden we geen veel te duur en machtig koningshuis, wat hier sowieso al niet thuishoort, en hadden we stukken beter weer.
   Nederland is een aardappelmonarchie.

 2. fusilier

  De zoveelste onderste steen .

 3. Mars020

  Nederlandse politici, zijn net zo onbetrouwbaar als die gasten uit Afrika. Pim hebben ze waarschijnlijk laten vermoorden, maar om Geert ook te laten neerschieten valt een beetje teveel op. Daarom hebben ze iets anders geprobeerd, maar gelukkig doet Karma zijn werk en liggen er straks een paar oplichters op straat.

  1. Ragmilla

   U weet niet wat u zegt. Onze politici zijn op Wilders na zeer fatsoenlijk. Uitspraken als die van Wilders, minder Marokkanen hoor je wel in Kenia, waarna weer tientallen doden vallen in verkiezingstijd. Wilders is een radicaal.

   Een politicus als Baudet waar ik hier fel tegenstander van ben ideologisch, liberale waarden begrijpt hij niet, zou ik in Afrika toejuichen en vieren als een held. De enige die we niet kunnen gebruiken is de corrupte, hij is immers omgekocht door David Horowitz is Wilders, van dat soort extremisten hebben we meer dan genoeg daar. Wilders had er niet met zo’n flut straf van af mogen komen en de nieuwe informatie is van geen enkel belang, de rechtsstaat heeft gewoon zijn werk gedaan alleen is te soft geweest maar dat zijn we gewend, een extremist als van der Graaf heeft ook zo’n flut straf gekregen.

   1. victus

    Lopen 2 afrikaanse negers in de rimboe, komt er een derde bosneger bij, zegt de ene tegen de andere “ oewat oewordt het donker oehier!!”
    Daar lig je toch echt dubbel van!

   2. santiago

    Ragmilla. Je bent een ouwe toverheks met een IQ van rond de dertig als je tenminste een goede dag hebt en al je medicijnen op tijd hebt ingenomen. Je zou iedereen en ook jezelf een groot plezier doen als je je mond dichthoudt.

   3. Arbeider65

    Ragmilla,
    Het gaat er niet om of Wilders fatsoenlijk is of niet. Hij heeft bepaalde uitspraken gedaan als politicus, niet als prive persoon. Daar kun je mee eens zijn of juist niet.
    Wat Opstelten heeft geflikt vindt ik juist onfatsoenlijk. Dit is bemoeien met de rechtsgang en een (ex) minister mag daar geen invloed op uit oefenen. We hebben de traias politica….

    1. Peter Loosduinen

     Het gaat er niet om of Wilders fatsoenlijk is of niet. Hij heeft bepaalde uitspraken gedaan als politicus, niet als prive persoon. Daar kun je mee eens zijn of juist niet.
     Mee eens !!

   4. bejaarde

    Hé Ragdoll, wanneer pak jij je schepje en je emmertje weer eens op en vertrek jij naar de Sahara zandbak om te gaan scheppen/spelen. Jouw indoctrinatie pogingen hier, jouw zelfverheerlijking (Je weet zogenaams alles beter, jouw poging tot overheersing van de DDS reageerders, jouw ahum alles wetendheid, jouw……..laat maar zitten. Wat mij betreft mijn laatste reactie op jou: inpakken en dat wat je hier denkt te moeten verdedigen, DAAR gaan verdedigen en hier afscheid nemen. Wat zou dat een rust geven. Eén ding, op jou zal ik niet meer reageren, ook niet op jouw reactie hier.

    1. F.C. Labrouste

     Ragmilla plaatst hier beschaafde en inhoudelijke bijdragen waar je het mee eens of oneens kunt zijn.
     Bejaarde kwam hier nooit verder dan hysterische scheldpartijen. Ik hoop dat zij opdondert hier.

     1. Sealgaire

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

     2. logisch denken

      wederom zelfreflectie

   5. Mars020

    Daar ben ik het niet mee eens. Ze zijn misschien zogenaamd fatsoenlijk in hun uitspraken, maar liegen en draaien continu. Verder zijn de meesten corrupt, want ze zijn massaal bezig met lobbyen naar goedbetaalde baantjes het bedrijfsleven of EU. Het zijn allemaal vriendjes van vriendjes, dus helpen ze elkaar met het verdoezelen van bewijs, als het om fraude gaat. Als een buitenstaander dit leest, denkt hij gelijk aan Afrika en niet aan Nederland. Het zijn gewoon een stel oplichters in pak, die je naaien waar je bij staat.

 4. santiago

  We hebben al decennia lang een ministerie van justitie dat geleid wordt door Minerva. Wie pakt de misstanden daar aan? De overheid?? Zij zijn de overheid. Zij hebben de macht en het geld. Overleg wat er moet gebeuren in Nederland gebeurt op HQ Drakenstein en daar heeft de politiek geen enkele invloed op , heeft er zelfs geen weet van.
  Grapperhaus zit er om de boel af te dekken en als hij dat geruime tijd vol houdt krijgt hij aanzien van zijn minerva-companen en wordt daar extra voor beloond. De rest houdt gewoon zijn bek dicht, want als je je verzet loopt het slecht met je af. Pim Fortuyn, Maarten van Traa)
  Je kunt ze niet af blijven schieten of ze door hun remmen laten trappen.
  Voor Wilders hebben ze andere dingen bedacht. De nota’s worden niet openbaar gemaakt zegt Grapperhaus. dus
  Net als toen koningin Beatrix zei dat ze niet met die man(wilders) op het bordes wilde staan. De oranjes hebben geen invloed. Ja lik me reedt, alles loopt via Bea en haar minervavrindjes. Mooi he zo,n democratie.
  Als we de monarchie niet afschaffen krijgen we onze democratie nooit meer terug.
  Ook allemaal prima hoor, maar zeg dan openlijk wat er aan de hand is.

  1. Vit

   Iedereen mag zijn obsessie hebben, voor mij is het ehhh daar ga ik even over nadenken, u hoort nog van ons. (ik, mij en mijzelf). Belt u niet wij bellen u.

   1. santiago

    Vit. Geen obsessie. Ik heb het maar te accepteren, wat kan je doen, maar het begint toch wel een beetje op te vallen dat het niet allemaal gaat zoals het hoort. Wat vindt jij b.v. van de begrippen Overheid en Landsbelang. Ook onduidelijk toch? Nogmaals, ik heb niets tegen die oranje familie hoor. Ik ken ze niet eens, maar het systeem werkt niet meer. Laat ze dus voor eeuwig op vakantie gaan naar Argentinië. Miljarden genoeg. Ze hebben het slim gedaan, maar Nederland moet weer van ons worden.

    1. Vit

     Ik vind dat links (de deugers tegen wil en dank) het veel te lang voor het zeggen hebben gehad, vadertje Drees ligt al een tijdje op zijn buik in zijn graf.

    2. Korporaal Monty

     “Geen obsessie. Ik heb het maar te accepteren”

     Maar jij woont toch in een zonnig dorpje in het buitenland.
     Zonder zorgen en genieten van de zon?

     Wat klaag je dan.

     1. santiago

      was een paar weken op vakantie. Bijdehand.

   2. Ragmilla

    It’s just me myself and I
    It’s just me myself and I
    It’s just me myself and I
    It’s just me myself and I

    Grappig oud liedje waar ik altijd heel vrolijk van wordt.

    1. victus

     zingt u dat altijd gedurende afwassen als u wordt opgesloten in de keuken als uw partner vreemd gaat?

    2. tomygun

     Zal albot Costello wel leuk vinden
     dat jullie alle 4 het een liedje leuk vinden
     wat voor jullie van toepassing is .

  2. santiago

   En jammer dat zoveel mensen nog steeds niet inzien dat voor de vernietiging van Wilders ook tjerry baudet is ingezet.

   1. Vit

    Thierry is mijn held maar in vergelijking met Geert nog een kleine jongen.

  3. Duke

   Wat een lariekoek van een gefrustreerde republikein.

   1. Meriadoc Brandebok

    Santiago meent dat we in de tijd van Willem I leven en nog steeds worden geregeerd door een verlicht despoot; de stakkerd.

   2. santiago

    Duke. Gewoon met jevlaggetje blijven zwaaien en CDA stemmen, zit je alijd goed joh.

    1. Duke

     Heb je nu ook al iets tegen de Nederlandse vlag? Ga lekker terug naar Duitsland…

 5. denktenk

  Politici zijn soms net mensen.

 6. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Met dank aan het Rutte kartel.

 7. Bosche draak

  Kunnen ze dan eindelijk die hele onzin laten vallen?
  Joost mag weten hoeveel tijd en geld dit al niet gekost heeft.

  1. tomygun

   B.d Neee!niks laten vallen nu stoppen dan is het geld pas
   weggegooid,nu doorpakken en koppen laten rollen .
   En net als bij motor clubs die verboden zijn ieder die
   met het uitvoerend gerecht temaken heeft een verbod
   tot lidmaatschap van een politieke partij.
   Dit gebeurd ook bij jan soldaat en politie zo dat moet
   dan dus ook gelden voor alles wat met het uitvoerend
   gerecht temaken heeft!
   Opruimen die linkse mafklappers!!!

 8. Pedrito

  En welkom in het bananenkoninkrijk Nederland !

 9. Korporaal Monty

  Dan gaat het toch nog goed komen voor Wilders.
  Door deze leugens komt het kabinet ten val komen er nieuwe verkiezen en zal de PVV de grootste worden en kan Wilders eindelijk zijn verkiezingsprogramma uitvoeren.

  Heel Nederland blij en Wilders toch nog minister president.

  1. Vit

   Ik vrees dat je dat wat te rooskleurig voorstelt, met het partij programma is niets mis mee, wel met de grappen en grollen zoals kopvoddentaks, cartoon wedstrijd over Mohammed en dat soort ongein wat maar een klein deel van de bevolking aanspreekt, leuk voor het moment maar als je er over nadenkt is het onzin.

   1. Vit

    Ps, daarom zoekt het wat intellektuoluwelere volk het bij FvD.

   2. Korporaal Monty

    @Vit
    Zou daarom een heel groot deel na 15 jaar niet meer op Wilders stemmen.
    Zijn verhaal en overredingskracht begint een beetje te rammelen.

    Veel mensen beginnen dat nu te zien.

   3. santiago

    Soms moet je rare woorden gebruiken om mensen een beetje wakker te schudden. Anders gaan we straks alle normaal vinden.

    1. Korporaal Monty

     “Soms moet je rare woorden gebruiken om mensen een beetje wakker te schudden”

     Klopt dat heeft Baudet met zijn boreaal en de uil van Minerva veel zetels opgeleverd.

     Het volk ‘een rad voor ogen draaien’ heet dat in begrijpend Nederlands.

     1. Heinz

      Inderdaad Korporaal, asielzoekers zijn maatschappelijke schipbreukelingen. Zoiets zou het ook goed doen. Schipbreukelingen help je door ze er boven op te helpen.

     2. Korporaal Monty

      @Heinz
      “asielzoekers zijn maatschappelijke schipbreukelingen.”

      Je kan ze natuurlijk ook gewoon teruggooien in zee en doorvaren.
      En doen als of je ze niet gezien hebt.

      Is wel zo makkelijk oogkleppen op en doorvaren.

   4. Robert75

    @Vit.

    Je kan beter een partij stemmen die geen blad voor de mond neemt als een partij die vind dat islam ook best vrolijke kanten heeft.

    1. Korporaal Monty

     @Robert75
     “Je kan beter een partij stemmen”

     Die ook als een echte partij is georganiseert.
     Mensen willen toch graag inspraak i.p.v. alleen maar te mogen ja knikken.
     Anders zit je met een alleen heerser opgescheept die je niet kan vervangen.

     Dan worden het 4 lange jaren.

     1. Robert75

      Whahaha mag ik nu echt even lachen. Bij het Forum hebben ze helemaal geen inspraak. Daar moeten ze juist ja knikken anders kunnen ze opzouten. Zelfs bij de PVV hebben ze nog meer te zeggen. Laat me toch niet lachen kerel met je domme kritiek van je.

     2. Korporaal Monty

      @Robert75
      Ik heb het niet specifiek over FvD, ons politieke landschap is meer dan alleen Wilders en Baudet.

    2. Vit

     @Robert75

     De grappen en grollen van Geert schiet bij mensen zoals ik in het verkeerde keelgat, Thierry heeft die ook wel maar die snijden hout zoals dat hij in gevechtstenue de kansel betrad, dat vond ik een briljant optreden en naar verluid (uit zeer betrouwbare bron) worden onze strijdkrachten nu ook veel beter voorzien.
     “Als een partij die vind dat islam ook best vrolijke kanten heeft”

     Als je daar het FvD mee bedoeld is dat nieuw voor mij, maar vertel.

     1. Robert75

      Misschien bij jouw maar niet bij mij hoor. Want het is natuurlijk ook een kopvod. Wat die vrouwen op hun hoofd dragen daar droog ik mijn afwas mee.

  2. santiago

   Eindelijk heb jij het ook door.

   1. Korporaal Monty

    Je gelooft er echt in hè?
    Maar stuurboord Nederland is niet groter dan 40 zetels.
    Het grootste gedeelte van ons land zit niet te wachten op een baas en alleen heerser.

    Die willen een leider.

    1. logisch denken

     Je bedoeld de slaafse linkse club zonder mening en ongehinderd door enige kennis. Ik hoef geen leider. Ik heb liever een club mensen die beleid maakt op de actuele maatschappij voor de lange termijn. Dit kortzichtige paniekvoetbal met ad-hoc bevelen is voor niemand een oplossing tenzij je politicus bent.

     Vreemd dat sommige mensen nog steeds niet snappen hoe het kan dat de vvd helemaal aan de linker kant van het spectrum is terecht gekomen

     1. Korporaal Monty

      “Ik heb liever een club mensen die beleid maakt”

      Dat heet een kabinet, gekozen door het volk met daarin een coalitie van partijen die de meerderheid vormen en tot een compromis zijn gekomen.

      Zodat zij het grootste deel van de bevolking vertegenwoordigen.

 10. Pescador

  Een stelletje klootzakken zijn het, zij behoren het volk te dienen en niet het volk te besotemieteren.

 11. ikweetwatikwil

  Dat wisten we van het begin dat het smerig spel was van de regering. Wilders is voor hen een sta in de weg. Een tweede politieke moord viel te veel op, dus dan maar aanklagen. De briefjes werden voor gedrukt en elke lamstraal kon er gebruik van maken. Zeker de Marokkanen en Turken zagen hun kans, gevolgd door geitensokken.
  Wisten de asielzoekers veel wat voor briefje ze invulden . Of konden ze toen opeens wel lezen.
  Het was een schande die hele aanklacht. Sinds de regering Rutte is Nederland met rasse schreden achteruit gehold. En dit is nog maar het begin. Zolang deze regering er nog is, zal het achteruit gaan zijn doorgang vinden. Ze zijn in hun eerste leugen niet gestikt. Geert we blijven je steunen.

 12. EU kok

  Na de dreiging van afsplitsing komt dit nieuws wel heel toevallig op het juiste moment naar buiten.
  Maar voor wie is dit een gunstige ontwikkeling en wat zijn de gevolgen?

 13. Matig rechts

  De VVD liegen.

  Kan het me niet voorstellen 😈
  Zo iets doet de naar links getrokken partij niet 😈

 14. Duke

  Als Grapperhaus er nu mee komt, heeft Rutte dit al die tijd geweten. Kom maar met die verkiezingen.

  1. Heinz

   Dat zou best eens gunstig uit kunnen pakken. De bevolking kijkt door al het gekrakeel van achter het hek door Wilders en het geneuzel van Thierry heen. De peilingen hebben dat uit gewezen. Links zal ervan profiteren. PvdA onder andere.

   1. Duke

    Rutte 3 had er niet eens mogen zitten. Die 76e meerderheidszetel hebben ze door ‘incidenten’ verkregen. Het is geen toeval dat er onder Rutte 3 zoveel controversiele wetswijzingen (afschaffen referendum, orgaanroofwet, etc.) zijn doorgevoerd.

   2. Korporaal Monty

    @Heinz
    “Links zal ervan profiteren.”

    Hoezo als je rechts bent zullen die opeen links gaan stemmen?

    Rechts zal zijn best moeten doen om de mensen naar de stembus te krijgen om zodoende 40 zetels te behalen.

    En dan moeten de ‘rechtse’ partijen ook nog eens bereid zijn samen te werken.
    FvD met PVV en mischien wel de afsplitsing van Wilders.

    Zie jij dit goede komen?

  2. santiago

   Duke. Kom maar met die verkiezingen. Jij snapt er echt helemaal niets van dukie.

 15. jan1

  Stel dat dit waar is ?
  Wat kan of moet ik dan denken van dat gevalletje volkers vd graaf?

  1. Duke

   Dat kun je wel raden. Volkert zwijgt in ruil voor vervroegde vrijlating (en dikke bonus). Ook toen profiteerde de VVD.

 16. fusilier

  Jan 1 . Ga er maar vanuit dat volkert een opdracht uitvoerde.

  1. Bolkestein

   Dat weten we wel zeker. Als we hem gaan grijpen en onder handen gaan nemen komen we binnen een paar minuten water boarden het een en ander aan zaken waarvan de doofpot welke ook maar even het lid lichten stinkt als een beerput te weten. En ook komen we dan te weten door wie de Harderwijkse milieu ambtenaar Chris van der Werken op 22 december 1996 bij Nunspeet werd vermoord.

   1. F.C. Labrouste

    Kijk eens aan, een heuse complottheorie.

    🙂

    1. Sealgaire

     Dagelijkse blablabla blaaskaak en pisvlek

     1. F.C. Labrouste

      Sterke reactie, Sealgaire. Tegen dit soort houtsnijdende inhoudelijke argumenten heb ik uiteraard geen weerwoord.

     2. Sealgaire

      Ik reageer in de meeste gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en zat met name op heel veel andere sites. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering, gelukkig niet hoog genoeg voor.

    2. Scheve Tinus

     Wanneer gaat Forum Clown Labrouste zijn ban eens accepteren?

     1. Sealgaire

      hear, hear!

      Niemand moet hem, niemand wil hem! Hij is de pisvlek en de masochist , de zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     2. F.C. Labrouste

      De spijker weer op zijn kop, Sealgaire. Je weet iedereen op dit blog met vlijmscherpe argumenten schaakmat te zetten.

     3. Sealgaire

      Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

   2. Korporaal Monty

    “Als we hem gaan grijpen en onder handen gaan nemen komen we binnen een paar minuten water boarden………”

    Hij zou nog geen week vrij rond kunnen lopen hadden mensen beloofd.
    Nog steeds is hem geen haar gekrenkte.

    Ben benieuwd wanneer ik in de krant ga lezen dat jij hem onder handen hebt genomen.

    Ik zou je een volksheld noemen.

 17. Bolkestein

  Hoeveel jaren hebben wij al niet gezegd dat de rechtspraak hier niet onafhankelijk is? En wat blijkt? We hebben al die jaren al gewoon gelijk gehad.

  Wat mij betreft begint het tijd voor hooivorken en guilotines te worden. Zoals het nu gaat kan het niet meer.

  1. Heinz

   Verdrinken en daarna ophangen zoals het in Wales in de vroege middeleeuwen gebeurde hoort daar ook bij, nietwaar ?

 18. Bolkestein

  Er is op het Ministerie van Justitie chronisch iets mis. Er heerst een doodzieke bedrijfscultuur, zowel top-down als bottom-up. Maar ja, wat kan je verwachten van een instituut dat ooit geleid werd door Joris Demmink. Zeg me wie uw vrienden zijn en ik weet wie u bent… Nietwaar, Ivo..?

 19. logisch denken

  Ook hier komt heel langzaam de waarheid boven tafel. De geste om publiekelijk excuus te maken voor de wandaden en om te zorgen dat personen eer herstel krijgen zal echter wel achterwege blijven. De populistische beleidsmakers zullen we weer een smoes hebben om hun handelen goed te praten. Als je voor demagogie toch vervolgd kon worden dan had Rutte levenslang te pakken gehad. Schandelijk hoe mensen kapot gemaakt kunnen worden door het partijkartel

 20. Robert75

  Korporaal Monty 1 minuut ago
  @Robert75
  Ik heb het niet specifiek over FvD, ons politieke landschap is meer dan alleen Wilders en Baudet.

  ………………………………………………………………

  Loop er niet om heen te draaien joh. Je hebt het specifiek over de PVV als je over ja kikkers gaat beginnen. Daar bedoel je specifiek de PVV mee. Maar je roept iets wat je niet eens kan aantonen.

  1. Korporaal Monty

   Klopt als ik het over ja knikkers heb bedoel ik de PVV.

   “Maar je roept iets wat je niet eens kan aantonen.”
   Feit dat sommige pvv-ers een nieuwe partij willen opzet omdat ze het niet eens zijn met de partijorganisatie zegt voldoende.

   En ik heb daar geen enkele invloed op gehad.

   1. Robert75

    Wat een gezwets. Die malloten willen een nieuwe partij oprichten omdat ze op een onverkiesbare plek stonden en dus op zoek konden na een nieuwe baan.

    En ik heb een aantal keer aangegeven dat als mensen het niet eens zijn met die structuur wat ze dan eigenlijk doen voor PVV in de politiek want dan hebben ze bij die partij niets te zoeken. Want dat weten ze van te voren. Maar ik krijg daar nooit eens een keer een antwoord op. Het enige wat ik hoor en lees is dat zelfde riedel verhaaltje van je.

 21. Kristalix

  Is het weer zover? Kortom, het volk wordt weer erns verneukt door criminelen en “volksvertegenwoordigers” en “bestuurders”.

  Waarom gaat zo’n løl nou niet gewoon de gevangenis in?

  Waanzinnig.

 22. Kretoloog

  Dit verbaast toch niemand? Al vanaf het begin was duidelijk dat er een politieke drive zat achter de vervolging van Wilders.

 23. Rud56

  Tja, Pim Fortuyn liep ook teveel deugvolk voor de voeten, hij heeft het ondervonden waartoe men is staat is.

  1. logisch denken

   correct , met dank aan o.a marcel van dam die Pim bestempelde als een buitengewoon minderwaardig mens. De man met visie in 2006 , laten we hem nooit vergeten RIP
   https://www.youtube.com/watch?v=tMxS_xSKujU

  2. logisch denken

   youtube.com/watch?v=tMxS_xSKujU

  3. logisch denken

   RIP Fortuyn , de man die in 2006 onze huidige problemen al zag aankomen. Visionair ? nee gewoon gezond verstand

 24. Brennivin

  Nou, het is meer een bevestiging wat iedereen al dacht.

  1. logisch denken

   dat klopt niet helemaal , het is meer een bevestiging wat velen al dachten. Dacht iedereen het maar dan waren we nooit aangekomen in de shit waar we nu inzitten

   1. Brennivin

    Tja, inderdaad. My bad.

 25. Rosasolis

  Als minister van justitie had I. Opstelten geen recht om te bemoeien in het proces van Wilders. Dat was een zaak van de rechtbank. Wel kon Opstelten zijn persoonlijk mening als burger aan de media doorgeven. Iedereen heeft dat recht. Fijn is het dat
  F. Grapperhaus opkwam voor de waarheid. Ik zou niets anders van deze eerlijke minister verwachten.

 26. Godefroy France

  DEZE HELD MET GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN KRIJGT UITEINDELIJK GELIJK!!!!!!!

  PVV EN FVD OP NAAR 76 ZETELS !!!

 27. Hans Brusselmans

  Dus Joris Demmink de kinderneuker en Ivo Opstelten hebben dit op touw gezet, wat zijn de welbekende Wilders haters anders rustig op dit onderwerp, staan zij soms met de bek vol tanden?

  1. F.C. Labrouste

   Mensen die hier debiele laster over Demmink verspreiden doen er goed aan even te googelen op:’ De onschuld van Demmink’

   De man is het tragische slachtoffer van gore laster zonder een snipper bewijs. Een doffe schande dat dit in Nederland zomaar kan.

   1. Hans Brusselmans

    De ‘onschuld’ van Demmink komt nu wel heel erg in schril contrast te staan nu een oud ambtenaar pijnlijk uit de school heeft geklapt.
    Het is nu wel duidelijk dat in het incestueuze OM en Justitiewereldje men elkaar voortdurend de hand boven het hoofd houdt en leugens niet worden geschuwd.
    Maar jij als serviele overheidsdienaar zal dit nooit toegeven, maar wij weten wel beter…..

    1. F.C. Labrouste

     Volgens de (overigens weinig geloofwaardige) verklaring van de anonieme ambtenaar zou Opstelten Demmink (die tot 2012 SG van Justitie was) opdracht hebben gegeven het College van Procureurs Generaal te adviseren de vervolging van Wilders in te stellen.
     Met ‘kinderneuken’, waar jij over bralt, heeft dat in elk geval niets te maken.

     1. Hans Brusselmans

      De man is een bewezen kinderneuker Proestmans, dat de gehele Justitie en OM top hem al jaren de hand boven het hoofd houdt doet daar niets aan af!

     2. F.C. Labrouste

      Nee, Hans, de kern van de zaak is dat voor dat ‘kinderneuken’ bewijs noch logica bestaat. Uit alles wat we van hem weten staat in elk geval vast dat hij geen pedofiel was.

      Je lult maar wat, maar dat zijn we van je gewend.

     3. Hans Brusselmans

      Was jij nu niet in het verleden een felle verdediger van de stichting Martijn, I rest my case…….

      Je bent van hetzelfde laken een pak, viespeuk…..

     4. F.C. Labrouste

      Nee, Hans, ik acht het heel juist dat de vieze pedovereniging Martijn is verboden.
      Hoe kom je hier toch bij?

     5. Sealgaire

      Ik reageer in de meeste gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol.

   2. logisch denken

    Het is geen laster. Alles is bewezen en de slachtoffers gehoord echter in een bananenrepuubliek wordt Demmink niet vervolgd. Het is een gospe dat het OM niet tot vervolging over gaat van dit stuk verdriet

 28. Florissa

  De VVD is een grote beerput, Demmink was de grootste smeerlap,en alles wat er na kwam ,komt uit de hoed van die kinderverkrachter ,de een na de ander is corrupt en achterbaks,Opstelten moeten ze oppakken voor meineed ,de vermoorde onschuld spelen en overal mee weg komen ,niks ervan ,aanpakken die grootbek .

 29. F.C. Labrouste

  De bewering van de anonieme ambtenaar dat Opstelten een proces tegen Wilders zou hebben bevolen omdat Wilders hem teveel voor de voeten zou lopen is niet bijzonder geloofwaardig en in strijd met de logica. De politiek was in die tijd buitengewoon ongelukkig met dit proces dat Wilders juist heel erg graag wilde. Als je wenste dat Wilders je minder voor de voeten zou lopen zou je het proces juist niet moeten willen.

  Als Opstelten zich bemoeide met deze rechtszaak dan ligt het meer in de logica te vermoeden dat hij die probeerde af te laten blazen.

  1. Sealgaire

   Blablabla zuiger, pisvlek en blaaskaak.

   1. F.C. Labrouste

    Weer een sterke inhoudelijke reactie, Sealgaire. Hier kan ik natuurlijk niets meer tegen inbrengen.

    1. logisch denken

     Je hebt nog nooit iets inhoudelijks kunnen inbrengen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.