Strafproces Utrechtse aanslagpleger Gökmen T. morgen van start, moet onder dwang verschijnen

Daar gaan we dan! Het strafproces tegen Gökmen T., de Utrechtse aanslagpleger, gaat morgen van start. De rechter heeft afgelopen week bepaald dat hij aanwezig moet zijn en dus werd hij onder dwang in de rechtszaal neergezet. Dat meldt de NOS.

Gökmen T. heeft geen advocaat meer én wilde zelf niet verschijnen. De rechter stak daar echter een stokje voor en vindt dat deze polderpsychopaat gewoon aanspreekbaar moet zijn over de voortgang van het proces, ín de rechtbank. Werkt hij niet mee, dan zorgen ze wel dat hij meewerkt.

Extra leuk is dat zijn proces één dag voor zijn verjaardag officieel van start gaat. Tot overmaat van ramp (voor hem dan) is het ook nog eens dezelfde rechtbank als waar hij alle eerdere rechtszaken tegen hem in de afgelopen twintig jaar heeft moeten doorstaan. Vertrouwde omgeving dus!

Dat het een kansloos figuur is, twijfelt niemand over. Maar exact hóe kansloos deze …parel is, neem ik graag even met u door!

Op z’n twaalfde kwam hij naar Nederland. Vanaf z’n achttiende komt hij in aanraking met justitie en blijft hij maar in aanraking komen met justitie. Ruitje ingooien, spijkerbroekje jatten, openbaar dronkenschap en een beetje rond knallen met een pistool. Dat laatste levert hem drie maanden cel op.

Dat agenten hem keer op keer aanpakken en hij in de cel beland is hem natuurlijk allemaal gewoon aan komen waaien. Dat doet de politie wel vaker natuurlijk, zomaar ineens lui van straat plukken en na een veroordeling (die rechters ook zomaar uitdelen) gewoon in de cel pleuren.

In een poging zijn leven te beteren ging hij van rond knallende, drugsgebruikende kruimeldief ineens naar vrome moslim in the blink of an eye. Het mocht niet baten, hij belandde wéér zomaar voor niets twee maanden in de cel, de pechvogel!

En dan komen we aan bij de aanloop van de Utrechtse aanslag. Meneer werkte niet mee aan een persoonlijkheidsonderzoek maar heeft wel beloofd eraan te gaan meewerken. Nou, dat was goed genoeg voor de Nederlandse overheid! Die mishandeling van een gevangenisbewaarder zien ze ook maar even door de vingers, Gökmen heeft het al moeilijk genoeg gehad.

Eventjes leek het beter te gaan maar al snel kreeg hij wéér vier maanden cel. Ze moeten hem ook áltijd hebben hè? Komt er óók nog eens een week extra bij voor fietsendiefstal! Het vonnis was echter nog niet onherroepelijk en dus mocht hij nog even over straat blijven wandelen.

En toen was het al 18 maart en schoot hij ’s ochtends vier mensen dood, met nog twee zwaargewonden. Hij kaapte ook nog een auto en ging op de vlucht. Wel liet hij een briefje achter in die auto:

‘Voor mijn moslimvrienden. Allahu Akbar’

Denkt altijd aan anderen, die man! Zo is ‘ie dan óók wel weer.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Jumping

  Aanslagpleger, moordenaar ik denk het laatste.

 2. logisch denken

  Geef dat figuur gewoon aan erdogan. Opgeruimd staat netjes en bepewrkt de kosten aanzienlijk.

  1. dario

   Persoonlijk zie ik hem morgen graag hangen .

 3. Kapitein Haddock

  Krijgt weinig of geen straf!
  De feministische D66 rechters vinden dat hij genoeg is gestraft! “Is in een politie-busje geduwd” en dat soort opmerkingen leiden tot straf vermindering! De Linkse advocaten weten hier wel raad mee!
  Daarbij is het een Allochtoon en Moslim! Dus………. , nog minder straf!
  En voor het grote publiek: (“klootjesvolk en gepeupel”)
  “hij moet bij de rechtzitting aanwezig zijn!”
  Het Linkse Ministerie V & J waaronder OM valt: “zo,….. weer de burger in de zeik genomen!”

  1. logisch denken

   uiteraard krijgt ie beperkt straf , moeilijke jeugd , geradicaliseerd door de omgeving , andere cultuur , gewennings verschijnselen enz enz

   Het OM vindt wel wat aanknopingspunten. Ik zeg minder minder minder

   1. DennisEijs

    Maar als ik met mijn, niet zo makkelijke, jeugd hem aan zou pakken, dan is de wereld te klein natuurlijk.

    1. Frets

     klopt, jij bent waarschijnlijk geen moslim, kansparel of ‘ongedocumenteerde’

 4. DennisEijs

  Nieuwe versie van Frank Boeyens zwart wit lied is wel nodig.
  ‘ze zat daar, in de tram, overdag. Plotseling aan de overkant, zag zij hem staan. Iemand riep ‘jij hoort niet bij ons’ een pistoolschot, pijn.
  DENK goed na aan welke kant je staat. Denk niet wit denk niet zwart, denk niet zwart wit.’
  De kleur van de daders hart, was zwart

  1. Abdul is Lam

   De kleur van Gökmen Tania hart is IS zwart

 5. victus

  Het geëiste strafje zal weer een klap recht in het gezicht van slachtoffers en nabestaanden zijn. Alleen als je een paar keer wegrent uit een restaurant zonder te betalen zoals een echtpaar flikte, dan rekent de rechtbank keihard met je af, 5 jaar!!

 6. Abdul is Lam

  De kleur van Gökmen Tanis zijn hart is IS zwart.

  1. Kapitein Haddock

   Abdul is Lam

   Klopt,….. maar dat zullen de D66 feministische rechters zielig vinden; m.a.w. “hij heeft hulp nodig en geen straf!”
   Wat een land!

 7. Suidland

  Breng de doodstraf terug.

  1. Ad Fundum

   De twaalf gezworenen zullen oordelen.

  2. Bosche draak

   Ik ben voor doodknuppelen met varkensbouten.

 8. logisch denken

  Ook dit kans pareltje is zijn verdediging begonnen met een verklaring dat hij de rechtbank en democratie niet erkent. Je moet maar nagaan hoeveel van dit soort idioten er rond lopen na ” wir schaffen das “

 9. Vit

  Vraagje aan iedereen, voelen jullie je nu ook zo machteloos?

  1. Vit

   Ps, zoals die vader dus?

   “Gökmen T. begint terwijl hij de zaal verlaat weer iets te zeggen. “Jullie zijn minder waard dan…..” Hij wordt overstemd door een man die opspringt in de zaal. “Lafaard! Varken!” Het is de vader van de 19-jarige Roos die werd doodgeschoten.”

   1. Top

    Als ik zo’n vader zou zijn, dan had ik de bron waar dit soort vuil is uitgekropen is, al geneutraliseerd. Inclussief alles waar hij een ‘warm hart’ voor heeft. Absoluut geen genade, voor deze misgeboorte en bronnen.

   2. logisch denken

    tja , daar hebben de linkse “wir schaffen das ” eposstelen natuurlijk geen boodschap aan. De linkse gutmenschen blijven op hun standpunt dat het niet verankerd zit in de ideologie maar een individuele actie is.

    Stop de islamisering van het westen zou de boodschap moeten zijn maar onze gutmenschen roepen nu dat we de migranten nodig hebben op de arbeidsmarkt. ( helaas zitten 95 % van die kans pareltjes nog steeds in de bijstand )

   3. Vit

    Soms wordt je door films op ideeën gebracht zoals ” In the line of Fire met Clint Eastwood” (Netflix), hierin maakt de schurk gespeeld door John Malkovich een wapen van composiet materiaal en verbergt de patronen in een konijnenpoot als sleutelhanger en de veren in een balpen, zoiets is in echt te realiseren, zelf ben ik nogal technisch onderlegd en zou het zeker toepassen als mijn kind slachtoffer zou zijn.

    Sorry als ik doorsla maar ik ben pisnijdig.

    1. Sprookjesfiguur

     @ Vit

     Als je het in Nederland niet eens bent met de rechtsstaat, neem dan het recht in eigen handen. Maar accepteer de consequenties na je daden. Dat doet deze idioot ook.

     1. Vit

      @Sprookjesfiguur

      In dit geval zou ik er geen probleem mee hebben, mijn leven is dan toch al kapot.

      Je kind overleven is het ergste wat je kan overkomen en vooral door zo’n genetisch onkruid.

     2. Top

      Al moet ik mijn leven lang, op een ‘naald’ zittend, mijn staf ondergaan, dan doe ik dat lachend.

     3. Sprookjesfiguur

      @ Vit

      +1

 10. Sprookjesfiguur

  En toch vraag ik mij af, wat zijn slachtoffers gestemd hebben in het verleden. Iedereen wist dat dit ging gebeuren, iedereen weet dat er opnieuw iets gaat gebeuren. En het merendeel vind het blijkbaar wel best. Lekker deugen toch?

  1. logisch denken

   quote wat zijn slachtoffers gestemd hebben in het verleden. end

   inderdaad , maar het schuldgevoel dat aangepraat is om vooral goed voor de vluchteling te zijn zal die stemkeuze behoorlijk beïnvloed hebben.

  2. Vit

   @Sprookjesfiguur

   Dat komt omdat de kans er in verzeild te raken klein is, spijt komt altijd achteraf.

 11. Mars020

  Dat ze nog een advocaat konden vinden, die dat stuk genetisch afval wil verdedigen?.

 12. Bolkestein

  Een spuitje kost het minst. Jarenlang uitvreten op de Nederlandse samenleving en daarna burgers omleggen. Dat blijft een cumulerende moorddadige kostenpost zonder enige solidariteit. Het virus waarmee hij is aangestoken vertelt hem dat al zijn misstanden worden vereffend en hij naar Mohammeds transcendente houri-kast kan als hij ongelovigen omlegt Dat verklaart zijn gdrag en waarom hij vooral kosten en overlast blijft genereren, terwijl hij een gevaar blijft voor zijn omgeving.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.