Bedroevend… Overheid begint campagne voor noodnummer bij gedwongen huwelijk

Integratie op de rails krijgen blijkt toch moeilijker dan gedacht. In plaats daarvan komt de overheid met nog meer symptoombestrijding. Zo is er nu een noodnummer dat men kan bellen als men in het buitenland wordt achtergelaten of wordt gedwongen te trouwen.

Met het noodnummer zou het slachtoffer in contact kunnen komen met de Nederlandse ambassade in het land waar ze zich bevinden. Er ‘volgt dan direct actie’, weet het ministerie van Buitenlandse Zaken ons te verzekeren. Op zich genoeg reden voor twijfel dus.

Pakistan, Irak, Somalië en Soedan zijn de belangrijkste landen waar deze kwesties zich afspelen. Gedwongen huwelijken spelen al langer, maar nu blijkt dus ook dat ouders uit die landen hun kinderen dus gewoon terug knikkeren naar het land van herkomst! Om de simpele reden dat ze niet voor die kinderen kunnen/willen zorgen, of omdat het kind hier niet naar school mag van de ouders! Pa en ma mooi aan de uitkering en zoonlief kan creperen op straat in z’n eigen land.

En wat doet Nederland? Een campagne beginnen die ervoor moet zorgen dat die slachtoffers terug kunnen komen! Want dan is het probleem kennelijk voorbij. Schop die ouders dan het land uit, kunnen ze naast hun zoon op straat gaan leven in Somalië of Pakistan.

Hoeveel duidelijker wil je het hebben? Zulke ouders komen hier puur om te profiteren, gaan over lijken, of doen er alles aan om integratie te voorkomen. Donderstraal dan gewoon een héél eind terug naar je eigen land?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Ben-NIET-Groen-L

  Buiten dat ik moet rillen als ik naar die 3 ongure Eritreeërs op de foto kijk, heb ik dat ook elke keer als ik een foto zie van het meisje Greta Thunberg en voel ik me heel onbehagelijk, dat kind straalt iets boosaardigs uit dat ik niet onder woorden kan brengen, maar helemaal lekker zit het daar niet.

  1. van Urk

   Gretha Thunberg heeft inderdaad vandaag hare boze ware gezicht ook laten zien met een Antifa t-shirt waar op een communistische slogan staat uit de Spaanse burgeroorlog.

  2. plakband

   Je hebt gelijk. Greta Thunberg straalt iets onbehagelijks uit.
   De linkse gekte manifesteert zich in de hele wereld. Zelf zeg ik vaak in discussies dat er kennelijk ongemerkt toch aliens onze samenleving zijn binnengedrongen. Dat geloof ik niet echt maar er is ‘iets geks’ aan de hand. Thierry Baudet heeft een artikel in een Zwitsers tijdschrift geschreven om eea wetenschappelijk te verklaren. Daar heb ik ook flinke moeite mee. Misschien een bepaald vergif in de atmosfeer of ons voedsel waar de ene helft van de mensen gevoelig voor is en anderen niet. Feit is dat veel meningsverschillen niet meer gaan over feiten maar over het geloof van links die de feiten niet onder ogen willen zien.

  3. Duke

   Klopt. Ze zou een van die kinderen uit The Omen reeks kunnen zijn.

  4. C.A.Barstow

   Kunnen die middeleeuwse apen niet een paar keer flink over die Greta Thunberg heen ”fietsen”?
   kan dat achterlijke kind gelijk levenslang een inrichting in, zijn we die mooi kwijt, en die apen hebben ook wat nuttigs gedaan.

 2. plakband

  De zoveelste linkse stommiteit. Dit is niet eens symptoombestrijding. Iedereen met naar een beetje gezond verstand begrijpt dat dit de problemen alleen maar vergroot.

  Of is het gewoon een slinkse zet om weer een aantal Melkert-banen, betaald van belastingeld, in bet leven te roepen on de linkse dictatuur te versterken.

  1. Agios

   Links is voortdurend bezig hun aangegane stommiteiten op te lossen door het aangaan van nog meer stommiteiten. Het lijkt een beweging waar geen einde aan komt. Links stort ons allen in het verderf.

 3. van Urk

  Lao Tse, zal naast het dragen van een tent in een bus deze islamitische fundamentele traditie ook wel weer gaan verdedigen.

  1. Lao Tse

   De heer van Urk liegt weer. Het wordt steeds erger.

   1. Frets

    blablabla blaaskaak en pisvlek

   2. logisch denken

    een tarrel betrappen we dagelijks op leugens , die vervelende karate eigenschap andere toedichten zonder enig bewijs is een vorm van laster tarrel. We weten dat het links niet vreemd is dat te doen maar het wordt wel knap eentonig

  2. Siemien

   Van Urk heeft gelijk, Laootje zal er alles aan doen om de islam en haar normen en waarden te rechtvaardigen en te strelen

 4. Agios

  Wat hebben we toch een hoop gelazer met al die gasten. Links wordt bedankt. Wat heeft deze politieke beweging veel onheil over ons uitgeroepen. Links is door en door verdorven en massaal stapelgek. De afrekening gaat niet lang meer duren.

 5. Ritter

  Het gevolg van de (vaak illegale) massa migratie.

  Deze migranten nemen hun gebruiken mee naar Europa en houden daaraan vast.

  Zoals eerwraak; kinderhuwelijken; vrouwenbesnijdenis; antisemitisme; enzovoorts.

  Door de massale (vaak illegale) massa immigratie is Nederland terug in de tijd geworpen. Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwen en homo’s, een strijd leveren die al lang gestreden leek.

 6. Jumping

  Dit toont eens te meer aan, dat Nederland een keiverrot land is geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 7. logisch denken

  Het gaat zo goed met Nederland, het gaat uitstekend met Nederland , de islamisering is bijna compleet. Nog 1 gofje gelukszoekers erbij en we zijn gegarandeerd van een nieuwe kudde stemvee

 8. Veteraan

  Ik zie hier een groepsfoto van eens stel verkrachtende, westerling hatende moslims die elk moment hun bomgordel om kunnen doen na gemiddeld 15 jaar zwaar crimineel te zijn geweest hier. Maar ja, kwestie van andere opvoeding denk ik.
  Zelfs hun moeder was blij dat ze oprotten.
  Of zou er een echte vluchteling tussen zitten die het goed voor heeft en gaat werken om echt te integreren.
  Dan neem ik meteen mijn woorden terug hoor.

  1. Bosche draak

   Ik zou uw adem niet inhouden…

 9. Decca

  Vooral de laatste zin intrigeert me. DONDERSTRAAL gewoon op met die gelukzoekers/cq uitvreters.

 10. Bes Tolen

  We zitten onder een volledige internationale terreur. Dat is het enige gegeven wat voortdurend gesteld moet worden. Die terreur wordt gedragen door veel internationale organisaties en die vinden een gewillig oor bij vrijwel elke regering. Dat moet geheel afgelopen zijn. Er moet een volksbeweging komen aan alle onfrisse praktijken van de massa organisatie een eind te maken. En aan de massa organisatie op zich. We moeten komen tot rechtskundige opstelling om verantwoordelijke politici veroordeeld te krijgen. Niet alleen dezen maar ook organisaties bijvoorbeeld kerken en hun leden vrijwilligers, die werkelijk alles geloven. Aan het christendom moet op wat degelijke kerken na, een eind komen want het christendom brengt de ondergang van het Europa van de echte Europeanen met zich mee. De terreur zal wel inhouden dat je dat niet mag zeggen.

 11. Bes Tolen

  Sorry, bedoeld is: om aan de onfrisse praktijken van de massa immigratie een eind te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.