Bizar! Transgenderstel weggepest uit eigen woning door mishandelingen

Het is te treurig voor woorden dat een transgenderstel moet verhuizen, omdat ze uit hun oude woning zijn weggepest. Zo meldde De Limburger dat Kristiana Moretti en Arianne Brink gaan verhuizen uit hun flat, omdat er sprake was van pesterijen en zelfs meerdere mishandelingen.

Rondom de flat van Kristiana Moretti en Arianne Brink zaten namelijk ‘hangjongeren’, die het stel vaak lastigvielen of uitscholden. De slachtoffers kregen termen als ‘vieze manwijven’ en ‘omgebouwde kutvent naar hun hoofden geslingerd. Als zoiets continu gebeurt dan zou ieder weldenkend mens daar iets van zeggen. Precies dat deed Kristiana Moretti. Eén van deze ‘hangjongeren’ was daar blijkbaar niet van gediend en besloot zijn losse handjes te gebruiken. Eén van die mishandelingen resulteerde in een zwelling aan het hoofd en als klap op de vuurpijl een lichte hersenschudding, meldt het AD.

‘De jongen die Moretti mishandelde, is veroordeeld tot een straf van 100 uur taakstraf en 180 dagen jeugddetentie, waarvan 150 dagen voorwaardelijk. Omdat hij al 30 dagen in voorarrest heeft gezeten, hoeft hij niet opnieuw de cel in. De voorwaardelijke straf is opgelegd met een proeftijd van twee jaar. Tijdens deze periode moet de veroordeelde een traject doorlopen bij Bureau Jeugdzorg Limburg. Ook mag de veroordeelde het transgenderstel in de proeftijd niet actief opzoeken of benaderen.’

Lijkt mij nogal wiedes dat je de slachtoffers niet meer ‘actief’ opzoekt. En toen was daar plotseling Emile Roemer to the rescue. De knuffelbeer van weleer heeft als waarnemend burgemeester van Heerlen, samen met de politie bemiddeld tussen de slachtoffers en woningcorporatie Weller. Uiteindelijk kreeg het stel een nieuwe flat aangeboden. Kristiana Moretti en Arianne Brink kunnen in augustus hun nieuwe woning betrekken.

‘Hopelijk komt er dan een eind aan anderhalf jaar van gepest, bedreiging en geweld. We hopen dan ook dat we deze episode achter ons kunnen laten’, aldus Moretti.

Daarom moet het maar eens afgelopen zijn met de straatpiraten die zich vermommen als ‘hangjongeren’ en blijkbaar denken dat ze iedereen, te pas en te onpas, kunnen blijven terroriseren.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. logisch denken

  troch geen kanspareltjes met een islamitische achtergrond ?

  ik laat me graag verrassen maar ik vrees dat wel bekent is waar de groep toebehioort

 2. van Urk

  Nieuw programma voor Ellie Lust. “Wie zijn die hangjongeren”

  1. Brennivin

   @van Urk:
   Ophangjongeren.

   1. van Urk

    Zoiets gebeurt in Iran en Saudi Arabie. U weet wel het soort landen waar de vrouwen wel vrij zijn om een boerka te mogen gaan dragen zonder beboet te gaan worden.

 3. merlot

  Behoedzaam wordt vermeden bekend te maken dat de dader een Marokkaan is.

  “Want stigmatiseren, dat deden wij niet. Exit waarheidsvinding. Die bias heeft school gemaakt. Foute boel. Want nu is vaak niet meer de vraag wat waar is maar wat volgens onze normen waar mag zijn. En het lijkt me dat iedereen in de journalistiek, ook wie zoals ik niets heeft met de VVD en alles ter rechterzijde, zich die les mag aantrekken.”

  – Bas van Putten

 4. Brennivin

  Weggepest door mishandelingen? Beetje rare zin. Als er nou Marokkanen, Italianen, Antillianen of Amerikanen stond dan was het wat duidelijker. Moeten we nu achter de Mishandelingen aan en ze oppakken?

  Treurig bericht trouwens. Ik heb wel een lichtgetint vermoeden.

  1. van Urk

   De politie zit nu ook met dezelfde raadselachtige vraag. De daders konden helaas niet gevonden worden omdat er over hun achtergrond niets is vermeld. Kennelijk omdat het informatie oplevert voor rechts politici. Intussen kloppen deze daders zonder achtergrond weer aan bij het desbetreffende nieuwe woning van de slachtoffers en gaat het verhaaltje als een cirkel weer verder.

 5. RvdBe

  Goede oplossing: het tuig ongemoeid laten en het transgenderstel verplaatsen.
  Wat een gaaf land hebben we toch.

  1. Marija

   Ja afspraken zijn afspraken.

  2. Mars020

   In Nederland hebben ze alleen maar linkse oplossingen. De dader mag blijven en het slachtoffer moet weg. In normale landen, sluiten ze het tuig op en mogen de slachtoffers blijven. Dat lichtgetinte vuilnis moeten ze per direct terugsturen naar de woestijn.

 6. Falskorn

  Verbaas me erover dat er op dit veel al rechtse/conservatieve platform zoveel empathie is voor trangenders en homo’s. De hele mindset van acceptatie voor dit soort degeneratie is de reden dat ons land naar verdoemenis is.

  1. Bosche draak

   Die halalve zolen zijn een groter gevaar dan die anderhalve vent die een jurk aandoet.

  2. Ts

   Geachte Falskorn,
   U maakt enkele fundamentele “denk” fouten. U gaat ervan uit dat de mensen welke op deze site komen allemaal rechts conservatief zijn. Dat mag. Tevens constateert U dat er veel empathie is voor transgenders en homo’s en dat door deze acceptatie van wat U noemt dit soort degeneratie ons land naar de verdoemenis is..
   Welnu ik kan niet voor de forumleden hier spreken maar mij moet persoonlijk iets van het hart. De stelling dat deze mensen ons land naar de verdoemenis helpen dient U eerst te bewijzen. Ik ervaar zelf geen hinder van deze mensen die zich verder net als wij allemaal aan de wet dienen te houden. Vind U ook niet dat mensen welke zich niet aan de wet houden en welke zich niet voegen naar onze cultuur en waarden eerder dienen te worden aangesproken? U legt verbanden welke onjuist zijn met enkel het doel deze groep te stigmatiseren. Indien U zich in deze zaak ingelezen had dan had U kunnen weten dat deze mensen al ruim een jaar worden belaagd. Ze hebben verleden jaar 9 augustus vis hart van Nederland de publiciteit gezocht aangezien ze vreesden voor veiligheid en zelfs leven. Gebiedsverboden welke door de burgemeester waren uitgevaardigd werden door de rechter beperkt vanwege niet bereikbaar zijn school en station. Het beperktere gebiedsverbod werd door deze jongere niet nageleefd. het dreigingsniveau nam zelfs toe tot bij de voordeur. De deur alleen kon men niet meer veilig uit. Zelfs in de woning voelde men zich niet veilig aangezien de bedreigingen tot bij de deur verder gingen. Dit was deze mensen hun leven enkel vanwege hun geaardheid waar ze verder niemand mee lastig vallen….
   Ik hoop voor U dat U nooit en te nimmer in een situatie zult komen waar U moet vrezen voor Uw eigen, of dat van Uw naasten, veiligheid.
   Mocht U willen zien wie dit deze mensen hebben aangedaan adviseer ik U de beelden van de vermeldde uitzending te bekijken en dan de vraag te beantwoorden waar of door wie dit land aan naar de verdoemenis gaat…..

   1. Falskorn

    Bedankt voor de reactie. Ten eerste, ik ben het er absoluut mee eens dat de “daders” en hun volk een groot probleem vormen voor Nederland. Wat ik bedoelde te zeggen met de “acceptatie van dit soort degeneratie” is de instelling waarmee de bewindslieden ons land regeren. Alles lijkt maar te kunnen zonder enig besef van nationale trots, het conserveren van onze cultuur en wat het beleid van nu voor gevolgen zal hebben in de toekomst.

    We willen alles maar accepteren en niet als rascist/homofoob beschouwt worden. We laten derde wereld immigranten ons land binnen die in veel gevallen weinig tot niks kunnen toevoegen aan onze samenleving door cultuurverschillen, IQ en verschillen in normen en waarden. Sterker nog ze zijn ons tot sociaal-culturele en economische tot last. Aan de andere kant word homofilie/transgenderisme verheerlijkt in de media, worden er homo optochten gehouden en krijgen geestelijk zieke transgenderkids een platform.

    Ik denk dat uiteindelijk allemaal een gevolg is van feminisme, welke weldenkende man zet zijn grenzen wagenwijd open voor dit soort mensen? Welk weldenkend man laat psychische stoornissen als homofilie verheerlijken? Al deze vormen van diversiteit zorgen voor een tikkende tijdbom. Dat bedoel ik met acceptatie van al die gekkigheid dat ons land kapot maakt.

    1. Ts

     Geachte Falskorn,
     Delen vanuit betoog kan ik volgen en ga ik zelfs in mee. Met enkele van Uw opvattingen, waar U recht op heeft, welke niet te wijzigen zijn heb ik meer moeite. U ziet homofilie als een psychische stoornis, dat mag U doen maar zulk een stelling werp ik verre van mij. Verder heeft U het over geestelijk zieke transgender kids, ook dit is geen ziekte. Ik heb van nabij kunnen zien hoe een, destijds nog kind, worstelde met zijn identiteit. Dat werd door de directe omgeving niet geaccepteerd (vader), ofschoon de rest duidelijk zag waar dit kind mee worstelde.
     Ook het aangeven van IQ verschillen is een gemeenplaats.
     Dit zijn zaken waar ik moeite heb met Uw betoog. Maar goed dat is een mening van U en gelukkig zijn we in een vrije wereld waar deze meningen naast elkaar kunnen bestaan zolang ze maar niet tot uitsluiting van de een of de ander leiden…

    2. merlot

     “Ik denk dat uiteindelijk allemaal een gevolg is van feminisme”

     Om meer precies te zijn: van het cultuurmarxisme waar het feminisme sterk schatplichtig aan is.

     De overdreven aandacht voor minderheden, of het nu homo’s, transgenders, moslims, negers of tuinkabouters zijn…dat is allemaal afkomstig van dat zieke gedachtengoed.

     In die zin kan ik de bezwaren van Falskorn goed plaatsen. Alles waar “te” voor staat is niet goed.

     Specifiek over homo’s: Ik ken(de) diverse homo’s die vreselijk worstelden met hun geaardheid. Ze waren veel liever hetero geweest, maar dat waren ze nu eenmaal niet. Laat er dus geen twijfel over bestaan dat homoseksualiteit een geaardheid is en zeker geen keuze.

     Dat rechtvaardigt een tolerante houding tov homo’s, temeer omdat ze er niemand kwaad mee doen.

    3. Siemien

     “Aan de andere kant word homofilie/transgenderisme verheerlijkt in de media, worden er homo optochten gehouden en krijgen geestelijk zieke transgenderkids een platform.”

     Dit is echt een understatement, de tegennatuurlijkheid is een ernstige ziekte in ons land.
     Ik bemerk de laatste tijd dat op de NPO al-les uit kast wordt getrokken om maar te indoctrineren dat homo, lesbisch, transgenders, genderneutrale etc etc normaal is, dit is niet normaal, het is tegennatuurlijk…

  3. hans-e-pans

   Misschen zijn deze transgenders wel te uitbundig geweest met het durven uiten van hun geestelijke degeneratie.

  4. Mars020

   Die mensen vallen je niet lastig, plegen geen moorden en terroristische aanslagen. De reden, dat ons land naar de klote is, komt door de islam.

 7. AS210854

  Nedeland moet zich schamen dat het zover heeft kunnen komen. Waar zijn nu de politici die altijd als haantjes de voorste zijn om Jan en alleman uit te maken voor racisten en nasi’s als moslims dit overkomen zou zijn.

  1. Marija

   Nog sterker, ze verdienen voor een tribunaal verantwoording te moeten afleggen. Gaat echter nooit gebeuren.

 8. Siemien

  Weet je wat bizar is? dat mensen zich volledig om laten bouwen dat is pas bizar

  1. Mars020

   Half ombouwen is helemaal bizar, want dan staat er ineens een baardaap met jarretelles voor je neus. Als je geluk hebt, misschien nog een paar tieten erop, maar dat was het dan wel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.